Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΠΑΡΘΕΝΟ ΘΕΛΕΤΕ; ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!

Τούρτα που έστειλε στον γυναικολόγο της ευγνωμονούσα παρθένος μετά από επιτυχή παρθενορραφή η οποία την οδήγησε να αποκτήσει πανευτυχή σύζυγον και εμμέσως υποσημειώνει από πού τον κρατάει πλέον .
.
.
Μεγάλο ντόρο προκάλεσε στην Γαλλία η απόφαση δικαστηρίου για το διαζύγιο δύο Γάλλων βορειοαφρικανικής καταγωγής, μετά από προσφυγή του μουσουλμάνου συζύγου που διαπίστωσε την πρώτη νύχτα του γάμου του ότι η σύζυγος δεν ήταν παρθένος.
Ο κόπανος αυτός 30 χρονών μηχανικός, που είχε προσχωρήσει σε μια αυστηρή μουσουλμανική αίρεση, παντρεύτηκε μια 20 χρονη φοιτήτρια της Νοσηλευτικής που προφανώς του είχε πει ότι ήταν παρθένος. Όταν λοιπόν ο λάβρος μηχανικός τοποθέτησε το περιτετμημένο όργανό του προς σεξουαλική νοσηλεία εις τον κόλπο της νοσηλεύτριας διαπίστωσε ότι και άλλοι προηγουμένως είχαν νοσηλευτεί εκεί.
Πετάχτηκε έξω οργισμένος από την νυφική παστάδα φωνάζοντας στους καλεσμένους του που γλένταγαν ακόμα ότι το προϊόν που παντρεύτηκε ήταν μεταχειρισμένο !
Το δικαστήριο στηρίχτηκε στο άρθρο 180 του γαλλικού αστικού κώδικα που λέει ότι ένας σύζυγος μπορεί να ζητήσει διαζύγιο αν ο άλλος παραβεί κάποιον ουσιώδη όρο από αυτά που έχουν συμφωνήσει. Βασίστηκε δηλαδή στο ότι του είχε πει ψέματα ότι είναι παρθένος.
Από κει και πέρα άρχισε μια έντονη αντίδραση στην απόφαση αυτή και τα πράγματα έγιναν χειρότερα με την δήλωση της βορειοαφρικανικής επίσης καταγωγής υπουργού Δικαιοσύνης Ρασιντά Ντατί που είπε ότι δεν βλέπει τον λόγο γιατί θα πρέπει η κυβέρνηση να ζητήσει την επανεξέταση της απόφασης αν και τελικά μετά από τις αντιδράσεις ζήτησε από τον εισαγγελέα της πόλης να εφεσιβάλλει την απόφαση.
Η υπουργός λόγω καταγωγής γνώριζε ότι καλύτερα είναι να χωρίσει η κοπέλα από τον φανατικό μηχανικό που θα της έκανε μαύρη την ζωή με τις θρησκευτικές ιδεοληψίες του παρά να πρέπει καθημερινά να απολογείται για το παρελθόν της .
Η υπόθεση αυτή είναι από τις κλασσικές ιστορίες που διαπιστώνει κανείς πόσο απύθμενη είναι η ανδρική ανοησία που επιθυμεί ή και απαιτεί από την γυναίκα που θα παντρευτεί να είναι παρθένος.
Την χαρακτηρίζω δε ανοησία γιατί όλες οι γυναίκες αν θέλουν μπορούν να ξαναγίνουν παρθένες όχι μία αλλά και περισσότερες φορές!
Ο τρόπος δε είναι απλός.
Η επιθυμούσα να αποκτήσει εκ νέου την παρθενία της έχει δύο κλασσικές επιλογές.
Η μία είναι να αποφασίσει σε ανύποπτο χρόνο να ξαναγίνει παρθένος ώστε να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για τον μέλλοντα υποψήφιο γαμπρό που θέλει να παντρευτεί γνήσιο και αμεταχείριστο πράγμα.
Με μία απλή επέμβαση στενεύει η είσοδος του κόλπου οπότε ο υπερήφανος σύζυγος μετά από μια δύσκολη διείσδυση βλέπει μια αιμόρροια, που μερικές φορές μπορεί να είναι και μεγάλη αιμορραγία, οπότε πλέον είναι σίγουρος για το τεφαρίκι που πήρε.



Η άλλη επιλογή είναι για όσες εσπευσμένα πρέπει να γίνουν παρθένες τις προηγούμενες 6-7 μέρες που πρόκειται να επισυμβεί το ιστορικό συμβάν.
Στην είσοδο του κόλπου μπαίνει ένα λεπτό και μαλακό ράμμα και τον στενεύει ή μπαίνει κυκλικά γύρω από τα υπολείμματα του παρθενικού υμένα οπότε στενεύει την είσοδο.
Και εδώ γίνονται τα ίδια μόνο που η παρθένος πρέπει να προσέξει με τρόπο να μαζέψει το ράμμα από το κρεβάτι για να μην το δει ο ενθουσιασμένος και πλέων σε πελάγη ευτυχίας παρθενοφάγος !
Βέβαια εκτός από το κρεβάτι πρέπει να προσέξει μην τυχόν το άτιμο έχει κολλήσει στο υπερήφανο και αιματοβαμμένο πέος του συζύγου οπότε ή όλη σκηνοθεσία μπορεί να καταλήξει από φάρσα σε τραγωδία.

Σε όλη αυτή την ιστορία με το φετίχ του παρθενικού υμένα υπάρχουν και μερικές πραγματικές παρθένες νύφες που μπορούν να πληρώσουν την νύφη χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Είναι όσες έχουν ελαστικό παρθενικό υμένα που φτάνει μερικές φορές να σπάσει μόνο όταν η γυναίκα γεννήσει.
Πάντως σήμερα σε όλο τον κόσμο διαφημίζονται στο ιντερνέτ κλινικές που έναντι ελαφρώς τσουχτερής αμοιβής ξαναβρίσκει μια γυναίκα ότι πολυτιμότερο είχε χάσει στο παρελθόν. Χάρη δε σε αυτές τις κλινικές χιλιάδες άνδρες στον κόσμο απέκτησαν την περήφανη ψευδαίσθηση ότι είναι οι πρώτοι που χάρηκαν τα κάλλη της τρυφερής, ντροπαλής και σεμνής κοπέλας που παντρεύτηκαν.
Κούνια που τους κούναγε!
.
UPDATE 29-11-2008
Μόλις σήμερα διάβασα εδώ για την ακύρωση αυτής της απόφασης.
.

29 σχόλια:

  1. Με όλη αυτή την οπισθοδρόμηση δεν αισθάνομαι καλά γιατρέ μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η Τιμή τιμή δεν εχει"δεν λεγανε οι παλιοί Αθεοφοβε μου?

    Μου θυμισες και το ανεκδοτο με τον τσέλιγκα που ήθελε να παντρευτεί άβγαλτη και παρθενα νυφη,αλλά δεν του άρεσε που αντικρύζοντας το μόριο του το χαρακτήρισε "π'λακι" και της είπε οτι μπορεί να το λέει "π..τσο",για να του απαντήσει η "παρθένος"
    "α,οχι,π..τσος είναι του Μήτσου,του μπογιατζή που είν'τρεις παλαμες και περσσευει και τοσο.Ετούτο είν'π'λακι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο δυτικό κόσμο σήμερα αθεόφοβε, αν μια κοπέλα στα είκοσί της είναι παρθένα θεωρείται προβληματική. Ή λεσβία θα είναι ή δεν θα βλέπεται.
    Οι οδηγίες σου λοιπόν περί παρθενορραφών μάλλον στο κενό θα πέσουν, εκτός και αν στο αναγνωστικό σου κοινό περιλαμβάνονται και μουσουλμάνες που ψάχνουν βορειοαφρικανούς μαλάκες μηχανικούς να παντρευτούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρω γιατρούς στην επαρχία που παίρνανε γιά μιά παρθενοραφή ένα διαμέρισμα.Αυτό που δεν φανταζόμουνα είναι πως σήμερα είναι δυνατόν να υπάρχουνε ακόμα τόσοι πολλοί ηλίθιοι, που ασχολούνται με το συγκεκριμμένο παρθενικό πράμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί μου φίλοι πλην της αποκατάστασης της παρθενίας υπάρχει και η διατήρηση της παρθενίας χωρίς να στερείται η γυναίκα το σεξ!
    Ήδη από την αρχαιότητα πολλές παρέμειναν παρθένες μόνο που χρησιμοποίησαν άλλη οπή εγγύς του κόλπου βάσει της λαίκής παροιμίας που λέει:
    απ΄την ζωή στο θάνατο ειν΄ενα μονοπάτι
    κι΄απ΄τον κ... στο μ....
    δυό δάκτυλα και κάτι!
    Σήμερα χάρις σε ένα σχόλιο που έχει αφήσει ο Διαγόρας στην καλύβα του Πάνου βρήκα ότι και ο θεός ευλογεί το πρωκτικόν σεξ !
    Διαβάστε το περισπούδακτο άρθρο
    Anal Sex in Accordance with God's Will στο
    http://www.sexinchrist.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @syneas, i proti hora stis parthenorafes einai to Pakistan kai i defteri.... i Italia. Nai ki omos! Malakes pou onoirebontai parthenes iparhoun pantou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν αντιλαμβάνομαι καλώς Αθεόφοβε επικροτείτε την απάτη!!
    Και δίνετε και οδηγίες μάλιστα πώς να εξαπατούνται καλλίτερα οι αφελείς Μουσουλμάνοι!!
    Δηλαδή εάν εσείς αγοράσετε κάποιο αυτοκίνητο το οποίο σας ενεφάνισε ο πωλητής ως, δήθεν, καινούργιο ενώ στην πραγματικότητα ήταν μεταχειρισμένο δεν θα εξεγερθείτε;
    Και δεν θα ζητήσετε δικαστική προστασία;
    Από την ιστορία αυτή δεν μάθαμε εάν ο σύζυγος εγκατέλειψε την νύφη ταυτοχρόνως με την διαπίστωση της απάτης ή περίμενε να τελειώσει η σεμνή τελετή.
    Να ολοκληρώσει όπως λένε στα παράθυρα της τηλεοράσεως..
    Μια αληθινή παρεμφερής ιστορία πάντως όχι ως απάτη αλλά ως λόγος διαζυγίου είχε προκαλέσει την γνωμοδότηση του αειμνήστου Μαριδάκη και είχε δημοσιευτεί στην Θέμιδα (το μόνο τότε νομικό περιοδικό) το 1929. Την γνωμοδότηση αυτή έχω αναρτήσει την 3.5.2007 στο blog μου με τίτλο «ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΕΠΙ ΚΛΟΝΙΣΜΩ».
    Για να μην κακολογούμε τους Μουσουλμάνους μόνο..
    Αλλά πάντως και η τοποθέτηση του Μαριδάκη υπήρξε ευφυεστάτη και politically correct και σήμερα ακόμη.. Από την ανάγκη ικανοποιήσεως των ακορέστων ερωτικών επιθυμιών της αχόρταγης συζύγου («λυσσάρας» στην κυριολεξία) εκινδύνευε η υγεία του συζύγου.. Και αυτό εκλόνιζε τον γάμο ώστε να δικαιολογείται διαζύγιο.
    Μπορεί να βρεθεί και επιλέγοντας την λέξη-κλειδί ΟΡΓΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ίσα ίσα εγώ ακριβώς το αντίθετο κάνω.
    Ακριβώς επειδή οι επιθυμούντες παρθένο σύζυγο δεν έχουν αντιπροσωπεία όπως στα αυτοκίνητα για να είναι σίγουροι ότι το προιόν θα είναι αμεταχείριστο η επιθυμία τους είναι ανόητη για τους συγκεκριμένους λόγους που γράφω.
    Προσωπικά δε συμφωνώ με την απόφαση του δικαστηρίου γιατί η κοπέλα γλύτωσε από ένα θρησκόληπτο σύζυγο που θα της έκανε την ζωή κόλαση.
    Όσο για την εξαιρετική γνωμάτευση του Μαριδάκη αυτή την έχω διαβάσει σε ένα αυτοτελές βιβλιαράκι που έχει εκδόσει ο ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ και είχα γράψει πέρσυ ότι απετέλεσε ένα από τα θερινά μου αναγνώσματα.
    http://atheofobos.blogspot.com/2007/08/blog-post_13.html
    Πάντως όσοι δεν την έχουν διαβάσει συνιστώ ενθέρμως να την διαβάσουν στο μπλογκ του κ Βαρδάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φοβάμαι Αθεόφοβε ότι ίσως σας διέφυγε το ειρωνικό στοιχείο της μομφής που, δήθεν, φαίνεται ότι σας απευθύνω..
    Βεβαίως το κορίτσι ήταν πολύ τυχερό..
    Αν ο τύπος την κρατούσε ίσως (κατά πάσα πιθανότητα μάλλον) θα την έστελνε για παρθενορραφή και ταυτοχρόνως (αν γίνεται ταυτοχρόνως) για κλειδερεκτομή..
    Εκτός εάν δεν ήθελε να αγγίξει το ... της γυναίακς του γιατρός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν σε βλέπω καλά αγαπητέ εάν σε πάρουν χαμπάρι οι αγιατολλάχ. Θα πληρώσεις και για τον Ρουσντί επειδή τα μπλέκεις πολύ τα πράγματα. Άκου δύο πόντουε απόσταση μόνο η φιλοσοφική προσέγγιση αιώνων!

    Άλλος για Τήλο τράβηξε κι άλλος για Μαρόκο αγαπητέ. Όπως επίσης άλλο τι μου λες κι άλλο τι μου κάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βαρδακας-
    Όχι μόνο επιασα την ειρωνεία αλλά και απάντησα με παρόμοιο τρόπο με την αντιπροσωπεία!

    basikos metoxos-
    Εγώ προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια στους αγιατολάχ πριν να την πατήσουν με καμία νύφη που έχει γνωρίσει προηγουμένως όλους τους μουζαχεντίν και ταλιμπάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ καλή & κατατοπιστική
    από επιστημονική άποψη ...
    η άνάρτησή σας αγαπητέ μου.
    Δεν μας παραθέσατε όμως αναλυτικό
    κοστολόγιο για εκάστη των περιπτώσεων ...
    Καλό Σ/Κ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμένα πάλι, μου άρεσε η τούρτα!

    Θέλω μία για τα γενέθλιά μου!

    (συνοδευόμενο από το πρωτότυπο που χρησίμευσε ως μοντέλο για το διακοσμητικό ζαχαρωτό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. maika-
    Δεν το ξέρεις ότι η βλακεία όχι μόνο δεν έχει όρια αλλά είναι και ακαταμάχητη;

    doctor-
    Τι άλλο θα δούμε...................

    Μια εγχείρηση που δεν υπάρχει στα ιατρικά βιβλία, σήμερα όπως γράφω από κάτω, γίνεται σε πλήθος κλινικές στον κόσμο.

    side21-
    Πολύ ωραία ερώτηση.
    Ψάχνοντας στο ιντερνετ είδα ότι στις ΗΠΑ και τον Καναδά κοστίζει 2500-4500 δολάρια.
    Στην Γαλλία γύρω στα 3000 δολάρια και σε περίπτωση βιασμού το κόστος το καλύπτει το κράτος ,στην Μαλαισία η φτήνια τρώει τον παρά, 780 δολάρια, αλλά εκεί που είναι εξαιρετικά οργανωμένα τα πράγματα είναι στην Ινδία!
    Εκεί υπάρχουν διάφορα πακέτα(όχι σαν του Λιακόπουλου!)που συνδυάζεις την παρθενορραφή σου με τουρισμό στο Δελχί μέχρι το Κασμίρ!
    Σε πολλές αραβικές χώρες είναι παράνομη οπότε σαν όλα τα παράνομα πράγματα θα κοστίζει αρκετά λεφτά
    Τώρα στην Ελλάδα ,τουλάχιστον στην Αθήνα , δεν γνωρίζω ευτυχώς να υπάρχει από Ελληνίδες η παραμικρή ζήτηση για αυτή την εγχείρηση.
    Δεν ξέρω αν υπάρχει ζήτηση από τους διάφορους μουσουλμάνους μετανάστες που έχουν έρθει στην χώρα.
    Πάντως λογικά δεν νομίζω να κοστίζει πάνω από 3000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αόρατη μελάνη-
    Είμαι σίγουρος ότι το πρωτότυπο μοντέλο για την τούρτα αυτή, αυτή που το έχει εφαρμόζει αυστηρά αυτό που γράφει επάνω της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aθεόφοβε θα μας τρελλάνεις. Τι είναι πάλι τούτο.

    Τουλάχιστον η κοπέλλα ήταν στη Γαλλία γιατί υπάρχουν και μέρη πιο δύσκολα (Σαουδική Αραβία). Κατά την παραμονή μου στη Β. Ευρώπη, είχα δεί μια πρακτική, ιδιαίτερα διαδεδομένη μεταξύ των μουσουλμάνων, που η οικογένεια έβρισκε γαμπρό για τον μετανάστη κανακάρη τους, και κατόπιν διαβουλεύσεων, συναντήσεων, συμφωνητικών, κλπ, η εν λόγω νεαρά έφτανε αεροπορικώς στην Ευρώπη. Ο γαμπρός δεν επιθυμούσε να παντρευτεί βορειοευρωπαία για λόγους "ηθικής".

    Οσο για τις ΗΠΑ, εδώ μπαίνεις στο εργαστήριο άλλα ντ' άλλων, και βγαίνεις Αλαίν Ντελόν.

    Εύγε, ένα ακόμα χρήσιμο πόστ για την σεξουαλική μας ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το πρόβλημα των μουσουλμάνων στην Ευρώπη είναι το ότι δεν καταφέρνουν να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες.
    Τα παιδιά δε που έχουν γεννηθεί στην χώρα που μετανάστευσαν οι γονείς τους αντιμετωπίζουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα.
    Το πρόβλημα αυτό τονίζεται εξαιρετικά στις ταινίες του Φατιχ Ακίν που είναι Γερμανός τουρκικής καταγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εγώ λέω αυτυχώς που ζούμε σε τόπο κι εποχή που δεν χρειάζεται να τρέχουμε για τόσο ηλίθιες επεμβάσεις στο σώμα μας όπως αυτές που περιγράφεις.

    όσο για τους μουσουλμανους της αφρικής, είχα διαβασει το βιβλίο της γουόρις Ντίρι όπου έλεγε για τις κλειτοριδεκτομές και τον τρόπο που χρησιμοποιούσνα κάποιοι ώστε να είναι πιό δύσκολη η διεισδυση και να το ευχαριστιουνται και μου γύρισαν τα άντερα. Είναι άρρωστοι οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν σε ενδιαφέρει το θέμα της κλειτοριδεκτομής και τις αντιλήψεις που υπάρχουν στις χώρες που εφαρμόζεται ή εφαρμοζόταν για την σεξουαλικότητα των γυναικών έχω γράψει εκτενώς στο παρελθόν.
    Α΄ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ http://atheofobos.blogspot.com/2006/09/blog-post_09.html
    Β΄Η ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ
    http://atheofobos.blogspot.com/2006/09/blog-post_12.html
    Γ΄ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
    http://atheofobos.blogspot.com/2006/09/blog-post_14.html
    Δ΄ΠΕΡΙΤΟΜΗ http://atheofobos.blogspot.com/2006/09/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παρθένος ή αειπάρθενος, αυθεντική ή ιμιτασιόν, το θέμα είναι αλλού.
    Άμα την παντρευτείς θα αρχίσει αυτή να σε ράβει, διότι , ως γνωστόν, όλες οι γυναίκες έχουν πάντα, πολλά ράμματα για τη γούνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δε νομιζω ότι αντέχω να διαβάσω περισσότερα γι αυτό το τελειως άρρωστο θέμα... =(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ti malakies grafete reeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπάρχουν και σήμερα παρθένες. Όπως και ψεύτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πουτσες μπλε.
    Εγώ αυτό που ξερω είναι πως ολο αυτό είναι υποκρισία, εάν δεν είσαι παρθένα δεν είναι ντροπη. Τώρα ναι όλοι οι άντρες το παραδεχτείτε δεν το παραδεχτείτε παίδες ναι θα την βλέπαμε αλλιώς μια ανεγγιχτη, το να μην είναι όμως και να το παίξει την καθιστά τρεις χειροτερη...
    Εάν τουλατουλάχδεν σου πασαρει μια τοσο ψεύτικη εικοει θα την γνωρισειγ και εκτιμησεεκγια αυτό που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή