Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2006

ΤΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΟΣ, ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ SEX ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ-ΑΓΑΠΗ



Είχε προετοιμαστεί μέσα στο κατακαλόκαιρο να μείνει στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ, αυτή την τελευταία Παρασκευή του Ιουλίου.
Ο παραγωγός θα γύριζε από τις διακοπές του και ήθελε οπωσδήποτε το σενάριο να είναι έτοιμο και όλοι, σκηνοθέτης, σεναριογράφος ,πρωταγωνιστές να είναι εκεί, πριν να σκορπίσουν για το καλοκαίρι, να συζητήσουν για την ταινία που θα ξεκίναγε αρχές Σεπτεμβρίου.
Την τελευταία εβδομάδα αναγκάστηκε να δουλεύει ατελείωτες ώρες για να μπορέσει να τελειώσει το σενάριο.
Είχε εξηγήσει στον Τάκη ότι ήταν αδύνατο να λείπει η σεναριογράφος από την συγκέντρωση και το 3μερο που είχε στο μυαλό του να περάσουν στη Σαντορίνη εκ των πραγμάτων ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί.
Είχε γκρινιάξει,γιατί αυτός είχε ξεκινήσει την άδεια του, αλλά στα μάτια του έβλεπε την αγάπη που της είχε και αισθήματα ενοχής την πλημμύριζαν που θα τον ανάγκαζε να μείνει στην Αθήνα με όλη αυτή την ζέστη.
Ο παραγωγός όμως πέφτοντας από κάτι κατσάβραχα στο νησί που είχε πάει έπαθε μια ελαφρά μάλλον εγκεφαλική διάσειση, που τον ανάγκασε να αναβάλλει την συγκέντρωση για αργότερα.
Έτσι θέλοντας να κάνει έκπληξη στον Τάκη είχε κλείσει ξενοδοχείο και είχε βγάλει εισιτήριο για το 3μερο στη Σαντορίνη.
Γυρίζοντας στο σπίτι και μπαίνοντας αθόρυβα για να τον αιφνιδιάσει κουνώντας μπροστά στα μάτια του τα εισιτήρια ,είδε στον καναπέ το πουκάμισο του Τάκη που του το είχε χαρίσει στη γιορτή του μαζί με μία γυναικεία μπλούζα.
Προχωρώντας σιγά άκουσε βογκητά από την κρεβατοκάμαρα.
Από το διάδρομο φαίνονταν το κάτω μέρος του κρεβατιού και είδε με φρίκη δύο γυναικεία πόδια ,που ήταν της καλύτερης φίλης της Νίκης, και από πάνω τις ποδάρες του Τάκη με την ελιά που είχε στη γάμπα και της άρεσε να την χαϊδεύει.
Εκείνη την στιγμή η καρδιά της σταμάτησε να δουλεύει και το μυαλό της ,σαν να μην την αφορούσαν όσα έβλεπε, άρχισε να φτιάχνει σενάρια.
1-Να ορμήξει μέσα ουρλιάζοντας και βαρώντας όπου έβρισκε και τους δύο με την γκλίτσα που είχε πάρει ο Τάκης στο Μέτσοβο και την είχε τοποθετήσει σε περίοπτο θέση στο διάδρομο.
2-Να πάρει την ψηφιακή κάμερα του Τάκη, που του την είχε χαρίσει στα γενέθλια του, και να αρχίσει να τους βγάζει φωτογραφίες έτσι που ήσαν γυμνοί ,τις οποίες θα τις μοίραζε στις δουλειές και των δύο δημοσιεύοντας τις συγχρόνως στο blog που διατηρούσε με τίτλο του πόστ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.
3-Να μπει αμίλητη στο δωμάτιο και να απολαύσει τις εξηγήσεις που θα ψέλλιζαν προσπαθώντας να ντυθούν.
4-Στο μυαλό της ήρθε και μία παλιά ιταλική ταινία με την αντίστοιχη σκηνή που ο σύζυγος κατάφερε να πείσει την γυναίκα του ότι έπρεπε να πιστεύει αυτόν και όχι τα μάτια της.(Σιγά μην την δούλευε έτσι ο Τάκης! σκέφτηκε)
5-Να αποχωρήσει σιωπηλά και να ξεχάσει ότι είδε.
6-Να αποχωρήσει μεν σιωπηλά αλλά να πάει να τα ρίξει στον άνδρα της Νίκης και να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ Β΄ΜΕΡΟΣ


Έχετε να προτείνετε 7ο σενάριο πριν να διαβάσετε την συνέχεια;


ΟΙ  ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ






14 σχόλια:

  1. Η Νο 5 εκδοχή μου μοιάζει καλύτερη με μια μικρή παραλλαγή! Να αποχωρήσει θορυβοδώς!!! Φυσικά να ξεχάσει ότι είδε και να τραβήξει Χ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λορίνα Μπόμπιτ δεν λεγόταν αυτή με το χασαπομάχαιρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7) Μετά την έκπληξη, η ανακούφιση..
    Τώρα μπορεί κι εκείνη να απολαύσει, χωρίς ενοχές, τον έρωτά της με τον Μπάμπη..:pP

    καλημέρα, αθεοφοβούλη..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την επόμενη μέρα μαγειρεύει υπέροχο γεύμα για τρεις και καλεί την Νικη.
    Ρίχνει στο πιάτο του Τάκη 25 σταγόνες Goutalax (Αχρουν, άοσμο, άγευστο και σφοδρώς υπακτικό).
    Όταν ο Τάκης στην μέση του γεύματος τρέχει πανικόβλητος στην τουαλέτα για τα περαιτέρω εκμυστηρεύεται στην Νίκη τους φόβους της ότι υποψιάζεται ότι ο Τ. την κουνάει που και που την αχλαδιά και μπορεί (ο μη γένοιτο) να πάσχει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια.
    Παρακολουθεί με σαρδόνιο χαμόγελο την πανικόβλητη Ν. να τρέχει για εξετάσεις.
    Την επόμενη μέρα εκμεταλλεύεται την ευκαιρία (ο Τ. ακόμα στην τουαλέτα και η Ν. για τσεκαπ στο "Υγεία") και ταξιδεύει στην Σαντορίνη με τον ταξιτζή που την ανέβασε στο αεροδρόμιο!
    Fade out.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλή ιδέα.
    Θα μπορούσε βέβαια η ενδιαφερόμενη να γδυθεί και να συμμετέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γδύνεται, συμμετέχει στο event, ξετρελλένεται από τα κόλπα της Νίκης, παρατάει τον Τάσο, τα φτιάχνει μαζί της και φεύγουν μαζί 3ήμερο στην Σαντορίνη για να γιορτάσουν τον έρωτά τους.

    Γυρνάνε πίσω γίνεται επιτέλους το ppm, και πάει πολύ καλά. Αγοράζει ένα κρασί και ονειρεύεται μια ρομαντική βραδυά στην αγκαλιά της Νίκης γιορτάζοντας την νέα της επιτυχία.

    Μπαίνοντας στο σπίτι βρίσκει την Νίκη με τον άντρα της και τον Τάσο να βγάζουν τα μάτια τους στην κρεββατοκάμαρα.

    Γδύνεται πάραυτα και ορμάει στο κρεββάτι. Συγκλονίζεται από την συναναστροφή με το ευμεγεθές μόριο του άντρα την Νίκης και ξεχνάει ευθύς αμέσως την Νίκη.. τον Τάσο.. τον σκηνοθέτη... την ταινία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λοιπόν..
    Τους κλειδώνει στην κρεβατοκάμαρα που τους είδε και τηλεφωνεί στο διαχειριστή της πολυκατοικίας τους,στον άντρα της Νίκης,στην κυρία Ασπασία (την κουτσομπόλα της γειτονιάς) ,στο Star channel,στην Πυροσβεστική,στον τύπο που δεν πήρε την προαγωγή που πήρε όμως ο Τάκης, παραγγέλνει και 10 μεγάλες ακριβές πίτσες και λέει σε όλους αυτούς πως είναι τεράστια ανάγκη να έρθουν αμέσως εκεί...

    Η απατημένη σύζυγος βγαίνει απο το σπίτι,αφήνει την πόρτα ανοιχτή καθώς επίσης και την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας, αράζει στο απέναντι καφέ και απολαμβάνει το θέαμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..ξέχασα..

    ..κι έτσι το ζεύγος αναμαλιασμένο και αλαφιασμένο βρίζοντας και σπάζοντας τελικά την κλειδωμένη πόρτα βγαίνει και πέφτει στο συγκεντρωμένο πλήθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. No 7: Τους πετάει έξω από το σπίτι και τους δυο μισόγυμνους!
    Αρχίζει να πετάει όλα τα πράγματα του Τάκη από το μπαλκόνι. Γίνεται χαμός στην γειτονιά. Ιπτάμενα πουκάμισα, σώβρακα, παπούτσια, βιβλία, cd κλπ.
    Αγοράζει καινούργια ρούχα, κάνει καινούργιο κούρεμα και φεύγει μόνη της για Σαντορίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απ οσα διαβασα

    συμφωνω με το σεναριο του κρις

    το ιδιο θα ελεγα και γω

    Υ.Γ. ειναι κλασσικο σεναριο πορνομουβι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φτάνει στην πόρτα και τους παρατηρεί αθόρυβα...σοκάρεται στην αρχή και όσο σκέφτεται τι να κάνει...συνειδητοποιεί ότι οι παλμοί της χτυπάνε πιο γρήγορα...κι ότι τα μαγουλά της είναι ξαναμμένα...φυσικά και δεν παίρνει μέρος γιατί είναι η ηρωίδα μας και πρέπει να λειτουργήσει με περηφάνια και αυτοπεποίθηση...τους κοιτάει επίμονα μέχρι να τελειώσουν...φεύγει...κι αποφασίζει να κάνει τη ζωή του Τάκη και της Νίκης κόλαση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. egw.grafw.greeklish..!
    -________________________-
    benei.cto.dwmatio...
    leei."ti.kenete.ekei.?emena.dn.m.pirate.thlefwno.n.er9w?
    kai.kl.mazi.wc.t.9anato.taki.ee?
    ou.mixeucic.ee?
    ee?ee?ee?pceftiiii!!!!aa.poulaki.mou.
    eci.m.tn.trimetri....axXxX..kormara..."
    kai.leei.ctn.niki.
    "eci.mori.toca.xronia.filiac.xamena.?
    ok.ok...paw..."
    "pou.pac.tn.rwtane.maporia.."
    k.epitidec.dixnei.t.vizia.tic.m.eutixia.
    takic->ckivi.xazevw.ton.patw.xaidevo.tn.pianw.ct.ckelia.k.niw9ei.tn.9elw___
    tou.tin/cikoni.tn.karwni..k.i.niki...
    pouli....tpt.girnaei.cpiti.tic.ctn.apatimeno.adrac.tc

    ΑπάντησηΔιαγραφή