Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

666+1



 Φαίνεται πως η Παναγία της Τήνου ή έστω της Σουμελά, λόγω των ημερών, έκανε το θαύμα της, γιατί δεν πιστεύω πως κάποιες πιο δευτεροκλασάτες έχουν βάλει το χέρι τους, μιας και με αυτές δεν έχω ασχοληθεί στο παρελθόν.
Το θαύμα συνίσταται στο γεγονός πως είχα σκοπό από καιρό, όταν θα έφτανα στην  666η ανάρτηση μου να έκανα και μια εκτεταμένη ανάπτυξη για το χάραγμα του Διαβόλου, και για  όλα αυτά τα τρομερά πράγματα από τα οποία κινδυνεύουμε από την έλευση του Αντίχριστου.
Δυστυχώς κατά διαβολικό τρόπο το ξέχασα ολότελα, και έτσι αναγκαστικά εκ των υστέρων, και πολύ  πιο συνοπτικά, ασχολήθηκα  με το 666 στο σημερινό  667 ποστ μου!
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, που ως γνωστόν, βρίσκεις πάντα έγκυρες και σωστές πληροφορίες, έντρομος  παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο που με ατράνταχτα επιχειρήματα μας εξηγεί πως ο Αντίχριστος έχει πλέον έρθει και δεν είναι κανένας άλλος παρά ο Ομπάμα!
Στο 7:12 δε μπορείτε να διαπιστώσετε και την επιστημονική τεκμηρίωση αυτής της αλήθειας με την λεξαριθμική της επαλήθευση.
Βέβαια στο πρόσφατο άρθρο του Λερναίες μεταλλάξεις και λεξαριθμικές αγυρτείες ο Σαραντάκος  περιγελά τους σοβαρούς ερευνητές των λεξαρίθμων, όπως ο κ.Αργυρόπουλος,  θεωρώντας, αυτός και οι αναγνώστες του,  μπούρδες την  θεωρία των λεξαρίθμων, θεωρία όμως που κατάφερε  να αναλυθεί από τον ερευνητή και  σε εκπομπή  της ΝΕΤ!
Μία μάλιστα αναγνώστρια του Σαραντάκου , χρησιμοποιώντας τους λεξαρίθμους διαπιστώνει πως τον ίδιο αριθμό 2358 βγάζουν οι φράσεις  ΑΚΟΥΡΕΥΤΟΣ ΒΛΑΞ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ = ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!


Η μόνη όμως απορία που έχω μετά από αυτό το βίντεο, είναι τι περιμένει τόσα χρόνια ο Αντίχριστος Ομπάμα για να μας καταστρέψει;
Εκτός και αν  έχει διορίσει πρεσβευτή του στην Ευρώπη  την Μέρκελ!
Πάντως αν θέλετε επίσης να πληροφορηθείτε και τις ελληνικές θέσεις σοβαρών ανθρώπων για το χάραγμα του Διαβόλου, όπως πχ ο πατήρ Μάξιμος, ο θεολόγος Σωτηρόπουλος κτλ, μπορείτε να τις πληροφορηθείτε στο παρακάτω βίντεο.
Σε αυτό ακούμε να αποκαλύπτουν τους εχθρούς μας που είναι οι Ιλουμινάτοι ,οι Σιωνιστές, οι  Ραβίνοι με αποκορύφωμα την βαθυστόχαστη διαπίστωση πως   καλοί Εβραίοι είναι μόνο οι Χριστιανοί!
Για την ενημέρωση μας έχει  φροντίσει ο τηλαυγής φάρος της δημοσιογραφίας Χαρδαβέλας, που ισορροπώντας πάντα μεταξύ γελοίου και σοβαρού αντιπαρατάσσει, για να γίνεται και το αναγκαίο τζέρτζελο, και αμφισβητίες του Αντίχριστου καθώς ανοιγοκλείνει τις πύλες της Ανεξήγητης  Μπαρουφολογίας.
Μεταξύ αυτών, από αυτούς που δεν φοβούνται το 666, και ο  Μητροπολίτης Μελέτιος Πρόεδρος Συνοδικής Επιτροπής επί των αιρέσεων, που απορρίπτει στο 3:31 τις δοξασίες αυτές και στο 27:16 εξηγεί και την αρχική τους προέλευση από τις ΗΠΑ.


Στο τέλος, μετά την παρακολούθηση των παραπάνω βίντεο, αποφάσισα πλέον πως δεν χρειάζεται άλλη μελέτη ,αφού έτσι και αλλιώς άμα έρθει ο Αντίχριστος πιστεύω πως άμα δει τον πατέρα Μάξιμο μάλλον θα το βάλει στα πόδια έντρομος, και γι αυτό έκατσα και άκουσα ένα από τα πιο αισθησιακά τραγούδια όλων των εποχών, το Infinity, με την Ειρήνη Παπά σε σχεδόν υστερική κατάσταση να φωνάζει σε διάφορους τόνους,  "I was, I am, I am to come" από τον περίφημο δίσκο 666 των  Aphrodite's Child, τραγούδι που επειδή θεωρήθηκε άσεμνο καθυστέρησε κάπου 2 χρόνια την κυκλοφορία του δίσκου.



















Ολόκληρο το διπλό άλμπουμ υπάρχει εδώ:
Aphrodite's Child - 666 (Full Album Part 1)
Aphrodite´s Child - 666 (Full Album Part 2)


10 σχόλια:

  1. Ότι πει ο πατέρας Μάξιμος. Κι εγώ μαζί του...

    Και εις άλλες τόσες αναρτήσεις με υγεία!

    Την καλημέρα μου.

    Πάω τώρα να εξομολογηθώ, καλού κακού δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του Μάξιμου οι τρίχες
      δεν είναι στα μαλλιά
      πετάγονται σαν ψίχες
      σε κάθε του λαλιά.

      Το ποιητικό αυτό αριστούργημα είναι το αποτέλεσμα της επίδρασης του μεσημεριάτικου καύσωνα σε εγκέφαλο εκτεθειμένο για ώρα στον ήλιο.

      Διαγραφή
    2. :)

      Στο "Μαξίμου", έτσι όπως το έγραψες, αν έβαζα από μπροστά και το "Μεγάρου" θα κολλούσε;

      Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  2. Καλά δεν ντρέπεσαι να γράφεις ένα τόσο βλάσφημο κείμενο 2 μέρες πριν τη μεγάλη γιορτή του Έθνους; Θα πας στη κόλαση, αν πας πριν από εμένα μπορείς να μου κρατήσεις μία καλή θέση;

    Σε ευχαριστώ πολύ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου φαίνεται πως έχεις επηρεαστεί από το παρακάτω ανέκδοτο:

    Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στον χώρο υποδοχής της Κολάσεως. Εκεί, ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι, επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις Κολάσεις των χωρών μελών.
    Το σκέφτεται λίγο ο Έλληνας και αποφασίζει να πάει στη γερμανική Κόλαση. Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τί κατάλαβα; Μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τί σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην Κόλαση.
    Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής Κολάσεως. Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά. Χτυπάει… Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.
    - Να δω, του απαντά εκείνος, πώς είναι.
    - Ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος. Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουνε σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά! Φρίκη! Φρίκη!
    Όπου φύγει φύγει ο Έλληνας…
    Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια.
    Παντού έπαιρνε την ίδια απάντηση: «Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουνε σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά!». Έτσι, απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική Κόλαση!
    Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ φυσικά δεν ανάβουν. Έτσι η επιγραφή γράφει: -Ο-ΑΣΗ.
    - Ελληνική ανοργανωσιά… μουρμουρίζει…
    Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους… Μοιάζουν με μουσική. Πλησιάζει περισσότερο. Η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κ.λπ. Χτυπάει… Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι, εντελώς «φέσι» και τον ρωτά τι θέλει.- Ήρθα να δω πώς είναι, του λέει και βάζει το κεφάλι του μέσα…
    Τραπέζια, κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια, τσιφτετέλια, νταούλια… Γενικώς, μπάχαλο. Τρελαίνεται ο τύπος…
    - Τί γίνεται εδώ; ρωτά.
    - Άσε φίλε, χάλια… του λέει ο μεθυσμένος. Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με σκατά.
    - Πλάκα μου κάνεις; ρωτά ο πεθαμένος. Εδώ πίνετε και γλεντάτε…
    - Εεε, εντάξει τώρα… Ξέρεις πώς είναι εδώ στην Ελλάδα… Πότε δεν έχουμε βαρέλια… Πότε ξεμένουμε από σκατά… Πότε χαλάνε τα μαστίγια…


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιησούς Χριστός νικά!Ερώτησις αποριας,η...μ@λ@κία@ πώς αποδιδεται λεξαριθμικώς;:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσοι ασχολούνται με αυτές τις μ@λ@κίες θα μπορούν να το υπολογίσουν!

      Διαγραφή