Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

O ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ!



Εμπνεόμενος φαίνεται από το παράδειγμα του πρωθυπουργού με τον Αλογοσκούφη, που κατάφεραν να κάνουν σκατά την οικονομία και να την βάλουν υπό επιτήρηση, έτσι και εγώ, κατά πάσα πιθανότητα , πατώντας 2-3 φορές το κουμπί «επισήμανση ιστολογίου»,κατάφερα να βάλω το μπλογκ μου στην επιτήρηση του γούγλη.
Και ενώ ο μεν Αλογοσκούφης μας έχει τελειώσει από καιρό ,ο δε Καραμανλής μας τελειώνει οσονούπω, ο Αθεόφοβος δεν λέει να τελειώσει με τίποτα!
Απτόητος συνεχίζει το μπλο-γκάρισμα στο νέο αυτό μπλογκ με τίτλο Atheofobos2,που αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου μετά από την αφαίρεση όμως της navbar ώστε να μην μπορεί να γίνει η ίδια μαλακία από μένα ή από κάποιον άλλο κακοπροαίρετο.
Έχω κάνει αίτηση στον γούγλη να άρει τον αποκλεισμό από τις 9-9 και υποτίθεται ότι εντός διημέρου θα μου απαντούσαν, από ότι φαίνεται όμως ο αποκλεισμός θα σταματήσει μαζί με τον αποκλεισμό της Γάζας.
Πιθανώς να μπορείτε να μπείτε στο παλιό μπλογκ μέσω των link που έχετε στα δικά σας μπλογκ, οπότε μην διαγράφετε αυτά τα λινκ αλλά προσθέστε και το τωρινό.
Επίσης είναι δυνατή η ανάγνωση του από τον google reader.
Επειδή η δυνατότητα προσπέλασης στο προηγούμενο μπλογκ διακόπηκε μόλις είχε δημοσιευτεί το παρακάτω ποστ στις 9-9-09 ( μήπως το διάβασε κανείς ανάποδα για 666 και με εκδικήθηκε;),το αναδημοσιεύω εδώ μαζί με τα σχόλια που πρόλαβαν να γίνουν.

Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ !
Πράγματι είναι αδιαμφισβήτητο και τεκμηριωμένο το γεγονός ότι ο Αθεόφοβος τα έχει τετρακόσια!
Ο ίδιος δεν είχε ποτέ του καμιά αμφιβολία γι΄ αυτό, παρά την συχνή παρατήρηση της συζύγου του, όταν αυτός δεν αποδέχεται ότι πάντα ή άποψη της είναι η πιο σωστή :καλά τρελάθηκες!
Μερικές δε φορές ακόμα και η κόρη του αντιδρά στις σωστές πατρικές συμβουλές ιδίως όταν αφορούν τα εμφανή αποτελέσματα της θηριώδους ορέξεως της λέγοντας:με τρέλανες!
Και όμως ο Αθεόφοβος, πάντα μεθοδικός και τελειομανής φροντίζει πάντα να ξέρει που πατάει και τι κάνει και έτσι ότι κάνει είναι πάντα σωστά μελετημένο και μετρημένο.
Ιδίως δε για να μετρήσει δεν του φτάνει μόνο το κομπιουτεράκι.
Τα μετράει όλα με τα δάκτυλα της παλάμης του ενός χεριού του ανοικτά, σαν να μουντζώνει τον εαυτό του, ακουμπώντας τον δείκτη του άλλου χεριού στο κάθε δάκτυλο ώστε να μην του ξεφύγει κανένα.
Γι΄ αυτό τον λόγο επιμένει ότι τα έχει τετρακόσια γιατί τα μέτρησε ένα –ένα .
Με το σημερινό ποστ, τα ποστ που έχει γράψει έγιναν ακριβώς τετρακόσια!


7 σκεφτηκαν πολύ και είπαν:
Orelia είπε...
βίβα Αθεόφοβε!!!μου φιαχνεις τα κεφια!!καλά νασαι να τα 4πλασιάσειςτα ποστς βρε..!καλημερα
9/9/2009 7:15 πμ
pølsemannen είπε...
Γιου αρ ε Χελλένικ Γκολντεν Γκαντ εντ δατς φάιναλ! (Σόρρυ φορ μάη Γκρήκλις).Να τα χιλιάσεις!
9/9/2009 9:34 πμ
αθεόφοβος είπε...
Ο κινέζος με ανάγκασε να βάλω κάτι που δεν μου άρεσε ποτέ:μετριασμό σχολίων.Ελπίζω σε λίγο καιρό να εξαφανιστεί ώστε να μπορέσω να τον βγάλω.
9/9/2009 9:43 πμ
DIONYSOS είπε...
Ταυβανέζος από Παλλήνη σε συγκεκριμένα ανεπιθύμητα μπλόγκ, καλά τούκανες.400 ευάερα, ευήλια, κελαριστά και αρτεσιανά. Αν είχα καπέλο θα τόβγαζα εορταστικά,αν είχα ευλύγιστη μέση θα υποκλινόμουν στη πένα σας!
9/9/2009 10:44 πμ
thinks είπε...
Να τα χιλιάσεις τα πόστ, Αθεόφοβε, με τις ευχές μας για μέγιστη μπλογκοβιώτητα, και πάντα αναναιούμενη σοφία! (πάντως πρεσβεύω είναι ανατομικά πιό σωστό να χρησιμοποιούμε το μικρο δαχτυλάκι το ενός χεριού για να ακουμπάμε τα δάχτυλα του άλλου αντί τον δείκτη...)
9/9/2009 11:33 πμ
Γλυκό - Κερασο - Ζουζούνα είπε...
... σε τρώω λάχανο κατά 97. Σου εύχομαι να τα χιλιάσεις, νάναι πάντα το ίδιο μεστά και στο στόχο!Μην ανησυχείς για τα σχόλια, μια απο τα ίδια έχουμε και πολλοί απο εμάς, οπότε, καταλαβαινόμαστε! τα φιλιά μου, στον κινέζο, εσύ την επόμενη!
9/9/2009 12:01 μμ
miss little sunshine είπε...
Να τα χιλιάσετε! Και η φωτο του Mr Bean ειναι πολύ γοητευτική και μας κάνει να φανταζόμαστε τί ομορφιές που έχετε εσείς που τα χετε 400. Εμείς ακόμα στα 3 είμαστε... Αντε και στα δικά μας!
9/9/2009 12:19 μμ

30 σχόλια:

  1. Εύγε! Εύγε!! Τι ωραία να ξεκινά κανείς τον Κυριακάτικο πρωινό καφέ ξέρωντας ότι δεν χρειάζεται πλέον να τρέχει κάθε μισή ώρα να δεί άν τέλειωσε ο αποκλεισμός! ...και νά του έρχονται στο μυαλό εικώνες από το γραφείο του Κου Γούγλη, όπου (καθώς αυτός είναι στο τηλέφωνο προσπαθώντας νε εξιχνιάση, με φίλους του καθηγητές Πανεπιστιμίου, πώς και πώς το όνομά του –πού νόμιζε ότι, όπως μας είχε πεί ο Κάρλ Σέηγκαν, σημαίνει ένα μεγάλο αριθμό με πολλά μηδενικά, κατέληξε στην πραγματικώτητα να προέρχεται από το Ελληνικό «Γούγλιος») περιφερόμενος δήθεν αδιάφορα ο Mr. Bean, κοιτώντας ερευνητικά τις οθώνες των κομπιούτερ, σιγουρεύται ότι δεν τον αντιλαμβάνεται κανείς και, με γρήγορες κινήσεις, σβήνει στό άψε-σβήσε κάθε email πού στέλνει ο Αθεόφοβος σχετικά με τον αποκλεισμό, και, ξανακοιτώντας γύρω του μετά, κάνει πώς δεν τρέχει τίποτα... Είθε το «Αθεόφοβος2» να κάνει για το «Αθεόφοβος» ότι έκανε το «Νονός 2» γιά το «Νονός»! Δύο τα Όσκαρ, Δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαίνω με το δεξί... (χμ.. αυτό στις μέρες μας σηκώνει κουβέντα αλλά τος παν), για το καλό και με γλυκό του κουταλιού σταφύλι, να σε γλυκάνω.

    καλη συνέχεια, δεν πτοούμαστε, υπάρουν κι αλλού περτικαλιές που κάνουνε μπλογκάκια!!!!

    τα φιλιά μου !
    υ.γ πήρες μπακ απ το παλιό να τόχεις? ή να σου πω πως να το πάρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ μπαινω με το αριστερο με το συμπαθειο!!!

    καλά! σας θαυμαζω πολλαπλως πλεον
    πως βρε ζούζουνε Αθεοφοβε εβγαλες την ναβ-μπαρ;;;

    αντε!
    καλή στράτα! :))


    * βρε! γιατικανει νουμερα στην καταχωρηση σχολιου αφου μπαινω με την γκουγκλ ταυτοτητα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thinks-
    Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω και Αθεόφοβο3!

    ζουζούνα-
    Θα περιμένω ακόμα να δώ τι θα μου απαντήσουν οπότε τότε θα δω αν θα κάνω μπακ απ το παλιό στο οποίο εγώ έχω κανονική πρόσβαση.

    orelia-
    Την ναβμπαρ την έβγαλα γιατί ένας καλός φίλος μου έστειλε την διέυθυνση που σου λέει πως να το κάνεις και είναι:
    http://blogger-templates.blogspot.com/2005/01/remove-navbar.html
    Από ότι έχω καταλάβει από άλλα μπλογκ για την καταχώρηση σχολίου πρέπει να την πατήσεις δύο φορές για να το πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. navbar; τι είναι αυτό;
    Να το σβύσουμε όλοι απο τα μπλογκια μας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους Αθεόφοβε μου,
    είχα αρχίσει να ανησυχώ που δεν μπορούσα να μπω στο ιστολόγιο σου.
    Μήπως ο αποκλεισμός έγινε για να σου μείνουν 400?? Χα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα από την τεχνολογία των pc, λες να έπαιξε ρόλο στον αποκλεισμό σου κάτι σχόλια κινέζικα (ή γιαπωνέζικα) που έβλεπα τελευταίως στο ιστολόγιο σου? Ξέρεις με επισκέπτεται κι εμένα αυτός ο Κινέζος (ή Γιαπωνέζος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. angeta-
    Tο navbar είναι εκείνη η λουρίδα που υπάρχει στην απάνω μεριά του μπλογκ σου αν ανήκεις στον Bloger.
    Εκεί είναι και το κουμπί που γράφει επισήμανση ιστολογίου.

    meropi-
    Δεν πιστεύω ότι έφταιξε ο Κινέζος γιατί αυτός από ότι έχω καταλάβει μάλλον θέλει να σε οδηγήσει σε πορνοσάιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ είχα πάθει μία άλλη νίλα (άσχετη με τη δικιά σου). Είχα ένα βαρβάτο πρόβλημα υγείας ξέχασα το password μου και το email που είχα δηλώσει για ανάκτηση έχει κλειδώσει.
    Ελπίζω ο blogger να σου ξεκλειδώσει το παλιό σου μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και έλεγα κι εγώ, για ποιο λόγο η Google έκλεισε τον ευγενέστατο αθεόφοβο τη στιγμή που τόσοι αγενείς έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα και κυκλοφορούμε ανενόχλητοι.
    Καλά έκανες και με ειδοποίησες μέσω mail γιατί είχα βαρεθεί να προσπαθώ να βρω τρόπο να κάνω ηρωική…είσοδο στο μπλοκ σου χωρίς επιτυχία.
    Το ότι τα έχεις κάνει τετρακόσια τα θέματα που έχεις αναρτήσει δεν έχει τόση σημασία όσο το ότι ΟΛΑ έχουν κάτι να μας πουν κι αυτό είναι το σημαντικότερο.
    Σου εύχομαι να συνεχίσεις στον ίδιο ρυθμό ώστε κι εμείς που σε διαβάζουμε να μη χάνομε το ρυθμό μας…
    ΥΓ-Κάνε μια διορθωσούλα στο σημείο αυτό: ¨όταν ΔΕΝ αυτός δεν αποδέχεται ότι πάντα¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. επιτέλους μαζί μας και πάλι!

    εμένα πήγε το μυαλό μου σε εκείνες τις "πιπεράτες" αναρτήσεις που είχες κάνει και αναρωτήθηκα πως και σε επεσήμαναν μετά από τόσο καιρό. Ευτυχώς διαψεύστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε βρε παιδί μου, και σε ψάχνω από πόρτα σε πόρτα.
    Μήπως το προσόν της λαϊκής σε κάνει πιό δημοφιλή;
    γιατί καμμία από μας δε τη γουστάρει.
    :)))))))))))
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωπ και εγώ με το δεξί πέρασα.. καλή επιτυχία στον atheofobo2 ;D

    Ευχαριστώ κ εγώ για την ειδοποίηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο υπερατλαντικός φίλος Locus Publicus έγραψε ένα πόστ με τίτλο Ο Αθεόφοβος συνεχίζει, και σε αυτό γράφει:

    Φίλοι μου γειά σας -

    Μια πιθανή εξήγηση για το ξαφνικό μπλοκάρισμα. Στην προσπάθειά της να μπλοκάρει spam, ενοχλητικά μηνύματα και ψευτομπλόγκερς σαν το κινέζο, η Google παίζει με τη βάση δεδομένων, κάνοντας φιλταρίσματα και ξεκαθαρίσματα. Θέλω να αποφύγω τα τεχνικά, αλλά πιστεύω πως καθώς μεγάλος αριθμός των μπλόγκς του Blogger ειναι spam, η εταιρεία "πειράζει" συνεχώς τη βάση δεδομένων προσπαθώντας να την καθαρίσει. Στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το αυτοματοποιημένο σύστημα κάνει "database re-indexing", και ανάλογα με τις πόσες επιθέσεις έχει δεχθεί ενα μπλογκ απο spammers, το βάζει σε καραντίνα (το μπλοκάρει). Εδώ μπορεί να έπαιξε ρόλο και ο κινέζος με τα ενοχλητικά μηνύματα. Τράβηξε την προσοχή του συστήματος. Η Google δηλαδή, μπορεί να μπλοκάρισε μπλογκς που δέχτηκαν επιθέσεις, μέχρι να ξεκαθαρίσει άν αυτοί οι χρήστες ειναι "κανονικοί" ή spammers.

    ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk)-
    Στην περιπτωση σου όμως όσοι θέλουν μπορούν να διαβάσουν τα προηγούμενα σου ποστ.

    syneas-
    Ευχαριστώ για την διόρθωση,θα γίνει πάραυτα.

    athinovio-
    Οι αναρτήσεις που λές δεν είναι πιπεράτες απλά έχουν σχέση με την τέχνη και την ιατρική και τις σεξουαλικές σχέσεις του ανθρώπου και μόνο ο Άνθιμος θα μπορούσε να τις θεωρήσει άσεμνες!

    demetrat-
    Πάντως εγώ θεωρώ την λαϊκή σαν ένα χώρο που μπορείς να απολαύσεις την λαϊκή σοφία και γι΄αυτό τον λόγο έχω γράψει και ένα ποστ στο παρελθόν, με τις μοναδικές ατάκες που ακούς εκεί.

    roadartist-
    Σαν τον μακαρίτη,λάθος μακαριστό Χριστόδουλο και σύ με την δεξιά του Κυρίου; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλωσορίζω και απο έδρας τον Αθεόφοβο τον ΙΙ. Θα υποθέσω βεβαίως πως ο Ανθιμος δεν έχει σχέση με το μπλοκάρισμα, αν και συχνά παρεμβαίνει στη κανονικη ροή των πραγμάτων. Αν διάβασε εκείνο το παλιό πόστ για την σεξουαλικότητα, ίσως να μάζεψε όλο το παπαδιλίκι να αρχίσανε τα φλαγγαρίσματα:) Eίθε ο ιντερνετικός απόγονος ΑΘεόφοβος ο Β να είναι όσο καλός και ο πρόγονός του. Το παράδειγμα Καραμανλή δεν βοηθάει:)

    Tα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άσε φίλε, ποτέ δεν θα σε ξεκλειδώσουνε. Μιλώς ως παθών και ως ...dimitridoctor2...

    Εγώ περιμένω από τον περασμένο Ιούλιο. Βέβαια εμένα με χτύπησε ιός που μπήκε μέσα από banner που είχα βάλει και εύχομαι η δική σου περίπτωση να είναι απλή.
    Μπορείς πάντως να μεταφέρεις όλα τα θέματα και τα σχόλια του προηγούμενου blog στο παρόν. Μην με ρωτάς πως γίνεται και πως το έκανα γιατί δεν θυμάμαι!

    Καλή αρχή. Αυτό που έκανες λέγεται ....επαννεκίνηση που λέει και ο Γιωργάκης!!!
    Ακούσατε τι είπε το άτομο στην Κοζάνη;
    α) μηδέν εις το ...πηλίκιον!!!
    β) Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ ανατέλλει και το κατεστημένο τρέμει!!!

    Ανατρίχιασα λέμε...

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημήτρη, τι περίμενες να πει μιας και αντιγράφει τον πατέρα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @αθεόφοβος
    μόνο ο Άνθιμος θα μπορούσε να τις θεωρήσει άσεμνες :)

    @Locus Publicus
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή επανίδρυση αγαπητέ αθεόφοβε. Νόμισα ότι ανέβασες ποστ με άσεμνα και σε μπλόκαρε το ηθών του γούγλη. Καλή κάλπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αθεόφοβε να τα χιλιάσεις τα ποστάκια σου!!
    Όσο για τους Κινέζους σχολιαστές απασχόλησαν και τους ενωμένους μπλόγκερς και πράγματι οδηγούν σε πορνοσάϊτ από ότι εξακριβώθηκε.
    Στείλαμε μάλιστα και μέηλ στην Google

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. locus publicus-
    Ο Ανθιμος, γνήσια φιλότεχνη ψυχή, αποκλείεται να μην είχε γοητευθεί από το ποστ για το σεξ στην τέχνη !! :))

    doctor-
    λέγεται ....επαννεκίνηση που λέει και ο Γιωργάκης!!!
    Μάλλον για επανίδρυση που έλεγε ο Κωστάκης πρόκειται!

    vasikos metoxos-
    Έχω στα σκαριά ένα άλλο ποστ μελλοντικά που και αυτό μπορούν όσοι δεν πηδάνε να το βρούν άσεμνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. marianaonice -
    Μόλις έστειλα e-mail στην διεύθυνση bloggersenomenoi@gmail.com γιατί είδα ότι και άλλοι έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ιδίως με τους κινέζους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χάρηκα πολύ που σε ξαναβρήκα! Σε βρήκα μέσω αυτών που έγραφαν σχόλια. Δε σχολίαζα, αλλά σε διάβαζα και σε διαβάζω ανελλιπώς. Συγχαρητήρια!
    Voula.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ελπίζω να στο απεμπλοκαρουν το αρχικό blog γιατί είναι κριμα να χαθούν τα κείμενα σου και ακόμα πιο κρίμα να χαθούν τα σχόλια μου σε αυτά. :)

    Οπως και να έχει καλή αρχή και από εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Voula-
    Δεν είσαι η μόνη που διαβάζεις χωρίς να σχολιάζεις.
    Αρκετοί φίλοι μου κάνουν το ίδιο και αντί να γράψουν ένα σχόλιο με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουν το σχόλιο τους!

    NdN-
    Όταν θα μεταφέρω τα παλιά ποστ στο νέο μπλογκ θα προσέξω ειδικά τα δικά σου σχόλια να μεταφερθούν όλα και πλήρως ώστε οι ιστορικοί του μέλλοντος να μπορούν να γράψουν καμιά διατριβή με θέμα «ο καίριος σχολιαστής NdN στο μπλογκ του μοναδικού Αθεόφοβου» :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να τα υπερδιπλασιάσετε!τώρα διάβασα το "πως" αλλά δε μου φαίνεται πιθανό να πειραματιστήκατε εσείς με την "επισήμανση ιστολογίου".Ας ελπίσουμε να ξεκλειδώσουν και το παλιό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. hamomilaki-
    Μακάρι αυτή η ιστορία να τελειώσει το ίδιο γρήγορα όσο η δική σου.

    squarelogic-
    Το πάτησα και το ακύρωσα 2-3 φορές μέχρι να καταλάβω τι γίνεται με αυτό το κουμπί που δεν έιχα ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν, αλλά βλέπω ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με πολλά ιστολόγια και η εξήγηση που δίνει ο Locus Publicus ειναι πολύ πιθανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλή συνέχεια από το νέο blog σου αθεόφοβε, όσο κι αν προσπάθησα να μπω στο παλιό, βγάζει ανακοίνωση ότι μόνο οι συντάκτες του ιστολογίου έχουν πρόσβαση να δουν τις αναρτήσεις.
    Σε ένα άλλο ιστολόγιο που παρακολουθώ έχει βάλει η google μόνο επισήμανση ακατάλληλου περιεχομένου και ερώτηση αν επιθυμείς να συνεχίσεις για να δεις το blog.
    Και να φανταστείς είναι ιστολόγιο με θέματα για τον κινηματογράφο, αναλύσεις ταινιών.
    Μακάρι να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα φίμωσης των bloggers, αν δεν αρέσει σε κάποιον ένα ιστολόγιο, ας μην το διαβάζει, όχι να το καταστρέψει!

    Καλή σου μέρα και μακάρι όλα να πάνε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όσο για τον γελοίο τον Κορεάτη (το πρόγραμμα κίνησης που έχω στο blog, μου έδειχνε ότι έμπαινε από Κορέα), σε είκοσι αναρτήσεις μου μπήκε, το άτομο διάλεγε παλιές αναρτήσεις και χρησιμοποιούσε 2 ψευδώνυμα, είχα βάλει μερικές μέρες την λεκτική επαλήθευση για να απαγορεύσω την πρόσβαση στο bot που έστελνε τα spam.Έτσι σταμάτησε να ενοχλεί το δικό μου blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή