Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΚΗΡΥΓΜΑ





Λόγω των ημερών είπα να δημοσιεύσω ένα μοναδικό βίντεο, καθαρά χριστιανικού περιεχομένου, το οποίο περιλαμβάνει ένα γλαφυρό κήρυγμα σχετικό με την μετάληψη , τις αναγκαίες προϋποθέσεις γι΄αυτήν , τον τρόπο  που γίνεται , τι απαγορεύεται προηγουμένως και σε ποιους επιτρέπεται και πότε.

Κατ΄αρχάς στο βίντεο  διαπιστώνομε πως μπορεί πολλοί άπιστοι να θεωρούν πως το έργο ενός παπά είναι ξεκούραστο όμως η στυγνή πραγματικότητα αποδεικνύει ότι είναι βαρύτατο.
Εκ βαθέων  ο πατήρ Νικόλαος μας λέει πως  φέτος εξομολόγησε ακούραστος εκατοντάδες  άτομα πέρασε τα χίλια άτομα,...πέρασε και την ημερομηνία   της Αλώσεως, την ξεπέρασε προχθές, για να μπορέσουν να κοινωνήσουν ! (0:51΄)
Βάσει δε ανακοινώσεως  της Μητροπόλεως Ν.Σμύρνης είναι απαράδεκτο αμέσως μετά την μετάληψη να φιλάς τις εικόνες ή ακόμα χειρότερα αυτό που κάνουν  μερικοί θεριακλήδες να ανάβουν αμέσως τσιγάρο γιατί είναι βαρύτατη αμαρτία!. (4:30`)
Υπάρχουν δε αμαρτωλοί και αμαρτωλές που δεν κοινωνούν  γιατί δεν μπορούν μετά μείνουν χωρίς τσιγάρο!(5:04`)
Ύστερα πρέπει να ξέρεις τις αμαρτίες σου και πόσο αμαρτωλός είσαι και γι` αυτό μόνο ο παπάς μπορεί να σου πεί πότε και πόσες φορές θα κοινωνήσεις αφού έχεις εξομολογηθεί γιατί αλλιώς ασθένειες βαριές και θάνατοι σε περιμένουν! (10:06` )
Και όλα αυτά αρρώστιες και τιμωρίες τέτοιες, τα επιτρέπει ο θεός σαν παιδαγωγία για να μην καταδικαστούμε αργότερα στην άλλη ζωή (11:08`)
Γι΄αυτό πρέπει όσοι  πάνε να κοινωνήσουν, χωρίς εξομολόγηση προηγουμένως, να συνεννοηθούν με τον παπά για να τους το επιτρέψει . Έτσι άλλοι λοιπόν πάνε την προηγούμενη μέρα, η τηλεφωνούν ή στέλνουν μήνυμα "Πάτερ την ευχή σου δεν έχω κάτι " ή ρωτάνε Πάτερ θύμωσα με τον σύζυγό μου μπορώ να μεταλάβω;(12:42`) και αυτός πάραυτα θα κρίνει αν θα διαβάσει ευχή συγχωρητική ή θα πει ελεύθερα κοινώνησε.
Άσε δε που όλοι το Πάσχα θέλουνε να κοινωνήσουνε και έρχονται χωρίς εξομολόγηση και με το νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες πάνε να ξεγελάσουν  τον παπά που εξηγήσει  ότι αυτό αναφέρεται στην Ανάσταση στην οποία  και άρρωστος να είσαι και αμαρτωλός να είσαι θα χαρείς .Αναστηθείτε, πανηγυρίστε χορέψτε! (10:04`)
Είναι πονηροί όμως οι άνθρωποι ,ο διάβολος, α ρε διάβολε τι κάνεις στους ανθρώπους, και ο παπάς που θα το πει το σωστό θα τον μουτζώνουν από κάτω!(14¨37`)
Άσε δε τις κυράδες που πάνε τον  εγγονό  20 χρονών να κοινωνήσει που έχει γκόμενα, μπορεί να ..., έχει σεξουαλικές σχέσεις, δεν ξέρουμε το βράδυ τι κάνει, η γιαγιά όμως του δίνει συγχωροχάρτι (14:56`...) ενώ αυτός προηγουμένως καπνίζει πάφα πούφα φυσάει δε τον καπνό στον παπά ενώ αυτός τον κοινωνάει!
Και βέβαια  χωρίς να έχει κάνει εκτός από την εξομολόγηση κάποια προετοιμασία, δηλαδή να μην έχει φάει το πρωί, να μην έχει πιει και να μην έχει πλύνει τα δόντια του ! (15:42`)
Υπάρχουν δε και μερικοί που πάνε να μεταλάβουν καθ΄υπόδειξη της γιαγιάς και μόνο που δεν ρέβονται από το φαί, έχοντας πιει τις μπύρες τους καλά καλά(15:55`) άσε δε που μπορεί να έχει πάει με την γκόμενα μπορεί να έχει πάει στο πορνείο.
Υπάρχουν δε και γυναίκες που ντρέπονται να μην κοινωνήσουν (10:26`)γιατί μπορεί ο άνδρας τους να υποπτευθεί μήπως έχουν καμιά μοιχεία και κάνουν διάφορες εφευρέσεις ότι ξαναήρθε περίοδος !
Λοιπόν στην θεία κοινωνία χρειάζονται μερικές προϋποθέσεις, βασική δε είναι τι σου είπε ο πνευματικός σου.
Αν σου είπε φάε ένα σουβλάκι και πάνε κοινώνησε!(16:59`) Να το κάνεις! Ο πνευματικός θα έχει την ευθύνη!
Αν ο θεός σου πει γιατί κοινώνησες με το σουβλάκι στο στόμα θα πεις ,εγώ έκανα υπακοή στον γέροντα, ο πνευματικός θα δώσει λόγο στον θεό!(17:20`)
΄Ενα Μεγάλο Σάββατο κάνοντας αυτό το κήρυγμα ούτε μπάνιο δεν πρόλαβε να κάνει  γιατί μετά το Δι` ευχών άρχισε να εξομολογεί 20 άτομα με βαριές αμαρτίες  και έφτασε να τους εξομολογεί μέχρι την Ανάσταση για να μπορέσουν να κοινωνήσουν! (18:30`)
Γι αυτό και παρακαλάει τους ιερείς να μην αφήνουν τους ανθρώπους χωρίς εξομολόγηση να μεταλάβουν και να κινδυνεύουν από βαριές αρρώστιες και από θανάτους αιφνίδιους (19:21`) γιατί  έτσι λέει ο Απόστολος Παύλος.
Η νηστεία των τροφών και η κατά το δυνατόν εγκράτεια θα πρέπει να κανονίζονται  για τον καθένα μόνον από τον  παπά ανάλογα με την ηλικία, την υγεία κτλ (20:30`)
Όμως όλα αυτά δεν επαρκούν αν δεν συγχωρεθούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον με τους συγγενείς, ενώ από βραδύς διαβάζουμε την ακολουθία της μεταλήψεως (20:39`) ή στην ανάγκη κάποια περικοπή της Αγίας Γραφής που πάλι θα καθορίσει ο πνευματικός μας. κοιμόμαστε σχετικά νωρίς και ξυπνάμε νωρίς για να μεταβούμε στον ναό.
 Όπως είπαμε δεν τρώμε προηγουμένως εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος, σηκώνεσαι να πάρεις τα φάρμακά σου, αν είσαι άρρωστος, μπορεί να σου επιτρέψει ο πνευματικός σου να πάρεις το φάρμακό σου!(21:17`)
Εγώ έχω επιτρέψει και γάλα να πάρει κάποιος για να πάρει το φάρμακό του ή έχει ζάχαρο την ινσουλίνη του, δεν μπερδεύεται η θεία κοινωνία με αυτά!(21:30`)  Αυτά βέβαια ο πνευματικός τα ορίζει όχι από μόνοι μας!    .
Βέβαια όταν πηγαίνουν οι γυναίκες στην εκκλησία δεν πρέπει να προκαλούν του άνδρες με το ντύσιμο τους και συνάμενες  κουνάμενες   να προκαλούν για να βρουν γαμπρό! (22:00`)
Αλλά και οι άνδρες δεν πρέπει να βλέπουν από κει, δεν πάνε στην εκκλησία για να παντρευτούν ή να βρουν γκόμενα! (22:18`)
Ένα άλλο υπαρκτό πρόβλημα είναι και τα κραγιόν των γυναικών.
Αναγκάζεται να λέει :σκουπίσου κορίτσι μου και έλα εδώ γιατί αλλιώς η λαβίδα που δίνει για να κοινωνήσουν βγαίνει κατακόκκινη από τα κραγιόν (23:00`)
Γυναίκες δε με περίοδο απαγορεύεται να μεταλάβουν, αλλά και οι άνδρες όταν ξυπνήσουν το πρωί και δουν ότι δεν είναι καθαροί , καταλαβαίνετε, αν έχουν πάθει κάτι την νύχτα δεν μπορούν να μεταλάβουν εκείνη την μέρα άσχετα αν έχουν κάνει την προαναφερθείσα προετοιμασία (23:18`)
Άσε που μερικοί  βάζουν το Άγιο μανδήλιο στο στόμα οπότε που θα βάλει  ο παπάς την λαβίδα;(24:33`)
Λοιπόν για να του δώσεις χώρο το Άγιο μανδήλιο πρέπει να μπαίνει κάτω από το σαγόνι και να είναι ανοικτό όπως επίσης ανοικτό και το στόμα καλά και το κεφάλι σταθερό γιατί αν πέσει η μετάληψη αλίμονο μας! (24:24`)
Εξυπακούεται βέβαια ότι προηγουμένως κάνουμε τον σταυρό μας για να καταλάβει ο παπάς ότι δεν είμαστε καθολικοί, λίγο σκύβουμε ταπεινά αλλά όχι κάτω να μην φτάνει ο παπάς ,να τον δυσκολεύεις να σκύβει, στο επίπεδο του στο ύψος του, και αφού μας χώσει την λαβίδα στο στόμα (25:25`) μόλις αισθανθούμε την λαβίδα να ακουμπήσει στην γλώσσα μας το κλείνουμε ,και τότε τραβάει την λαβίδα ο παπάς και έτσι αυτή βγαίνει καθαρή !
Δεν ισχύει δε αυτό που λένε μερικές γριές μην το μασάς , μην το μασάς, να το καταπιείς,  γιατί υπάρχουν παπάδες που δίνουν μεγάλο τεμάχιο θείας κοινωνίας οπότε ,αυτή η γιαγιά πως λέει να το καταπιείς  θα  πνιγεί! (26:00`)
Και πολύ σωστά επεξηγεί με έμφαση ότι το σωστό είναι : Λάβετε φάγετε και όχι καταπιείτε! (26:20`)
Και τα χείλια μας τα σκουπίζουμε απαλά και όχι με δύναμη σαν μερικούς που αφήνουν λέπια και σάλια μέσα από το στόμα στο μαντήλι.
Υπάρχουν όμως και  άλλα πρακτικά πράγματα για την κοινωνία, που θα τα πει μετά το Πάσχα.
Τελικά κλείνοντας το κήρυγμα τόνισε πως με την αγάπη θα νικήσουμε τα δαιμόνια και τα τελώνια (27:44`)

Σας μετέφερα τα κυριότερα σημεία από το ημίωρο κήρυγμα όπως ακούστηκε χωρίς να προβώ σε κανένα σχολιασμό.
Συνιστώ πάντως όσοι δεν θέλετε να παρακολουθήσετε όλο το κήρυγμα από την αρχή να δείτε τα τελευταία λεπτά του βίντεο από το 24:00`, γιατί τα της μεταλήψεως αναπαρίστανται παραστατικά και γλαφυρά με κάθε λεπτομέρεια από τον ιερέα  για να τα εμπεδώσουν σωστά οι μεταλαμβάνοντες.

21 σχόλια:

  1. ειχες το κουράγιο να χαλαλισεις ενα μισάωρο για τετοιες μ....ς; Χαρά στην υπομονή σου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλάλισα πάνω από ένα μισάωρο αλλά δεν μπορούσα να στερήσω το χριστεπώνυμο πλήρωμα των αναγνωστών μου από μια τόσο εμπεριστατωμένη ενημέρωση όλων των αναγκαίων υποχρεώσεων τους πριν μεταλάβουν.
      Θέλεις να πάνε να πηδήξουν την γκόμενα το προηγούμενο βράδυ, να φάνε τον άμπακο και να πλύνουν τα δόντια τους το πρωί και να πάνε μετά αφού έχουν προηγουμένως ντουμανιάσει τον τόπο στο κάπνισμα να κοινωνήσουν και μετά να αρρωστήσουν βαριά ή και να πεθάνουν ;
      Το λέει σαφώς ο Απόστολος Παύλος (Α Κορ. 11,30) :διὰ τοῦτο ἐν ὑμῖν πολλοὶ ἀσθενεῖς καὶ ἄῤῥωστοι καὶ κοιμῶνται ἱκανοί.
      και επειδή πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι εννοεί σας μεταφέρω από εδώ την μετάφραση:
      Ακριβώς δε, διότι αναξίως κοινωνείτε από τα τίμια δώρα, υπάρχουν μεταξύ σας πολλοί ασθενείς και πολύ βαρειά άρρωστοι• αρκετοί δε και πεθαίνουν.

      Διαγραφή
    2. Προ ετων,Παραμονή των Φωτων,ο παπάς προειδοποιει το ευσεβές εκκλησιασμα του χωριού,"όποιος πιει τσιπουρο σημερα,ειναι αμαρτια να πάρει αγιασμό αυριο!" και ο επιτροπος της εκκλησιας,γνωστός και μη εξαιρετέος μερακλής τσιπουράς, απαντά εις άπταιστον ιδιωμα ΑΠΟΥΡΩ και εις επήκοον όλων των πιστών,"άσι,παπά,σα να μι λιες να μην έρθου αυριου!" :))))

      Διαγραφή
  2. Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλτατε Αthe !
    Ο σκοταδισμος των παππαδων δεν ειναι πρωτη φορα που μας κολαζει και γι αυτο απεχουμε απ ολο τον τζερτζελε!
    Ηρθε η Ανοιξη και σου ευχομαι καθε υγεια και χαρα για σενα και τους δικους σου. Περιμενω στο blog σου κανενα ωραιο ταξιδι σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι και εγώ ευτυχία, υγεία και χαρά σε σένα και σε όλους τους δικού σου και ότι επιθυμούν να το αποκτήσουν σε αυτή την ζωή.
      Εάν όμως πιστεύουν και στην επουράνιον τότε μόνο με την άδεια του παπά μπορούν να φάνε, να πηδήξουν όποτε τους έρθει η όρεξη και όχι μόνο για να τεκνοποιήσουν, να πλύνουν τα δόντια τους, να καπνίσουν, να πάρουν τα φάρμακα τους και οτιδήποτε άλλο απαγορεύεται πριν να κοινωνήσουν και αφού βεβαίως προηγουμένως εξομολογηθούν και το προηγούμενο βράδυ διαβάσουν μερικά κείμενα του Νίκου Δήμου, λάθος από κεκτημένη συνήθεια, της Αγίας Γραφής!
      Το ξύσιμο πάντως δεν είναι αμαρτία και μέχρι στιγμής επιτρέπεται!
      Για τον Ιούνιο πάντως και αφού πάρουμε την άδεια και την ευλογία του πνευματικού μας, θα πάμε ένα ταξίδι οπότε και θα επακολουθήσει η ανάλογη περιγραφή .

      Διαγραφή
  4. .....αν θέλετε να υπάρξει ποίμνιο πιστό και ευλαβές και ακόλουθο των συμβουλών του Ιησού , εκποιήσατε εσείς οι ψηλά στην ιεραρχία ιερωμένοι τα πλούτη που έχετε από εποχής αυτοκρατορικών χριστιανών συσωρεύσει, και δώστε αυτά "τοις πτωχοίς" όπως γράφει η Κ.Δ. πως είπε ο Χριστός στον πλούσιο νεανία....Αν δεν το κάνετε αυτό απλά διαιωνίζετε μια απάτη που δημιουργήσατε για την ποδηγέτηση των μαζών , ομού μετά της κοσμική εξουσίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ποδηγέτηση των μαζών είναι ιδιαίτερα εμφανής στο κηρυγμα αφού τα πάντα μπορούν να επιτραπούν εάν το επιτρέψει ο παπάς.

      Διαγραφή
  5. Αθεόφοβε,είναι σίγουρο ότι ο παπάς είναι αληθινός;
    Δεν ξέρω αλλά εμένα κάτι σε Λαζόπουλο μου φέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πως γινεται πατερ ναεξομολογουνται ροταρυ και να κοινωνουν μη εγκαταλοιποντας την οργανοση τη μασονιας αυτο γιατι το επιτρεπουν οι πνευματικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπακοή κάνουμε σε πνευματικό Πατέρα που ορθοτομεί τον λόγο της αληθείας και όχι πίνουμε γάλα και τρώμε σουβλάκι και πάμε για μετάληψη γιατί εάν τυφλός εάν οδηγεί τυφλό και οι δυο θα πέσουν στο λάκκο κατά την ρήση του Κυρίου και όπως επιλέγουμε ιατρό σωστό για θεραπεία έτσι και πνευματικό που θα μας θεραπεύσει και όχι αυτούς που λένε εγώ το παίρνω επάνω μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα όλους τους παπάδες τους έχει.. εγκρίνει το άγιο πνεύμα με το ιερό μυστήριο της χειροτονίας. Υπάρχουν καλοί και κακοί; Τι δηλαδή, το πουλί έπαιζε το πουλί του όταν τους χειροτονούσαν;

      Διαγραφή
  8. Χαίρεται. Ευχαριστώ για το βίντεο. Δεν έχω κοινωνησει από όταν ήμουν παιδάκι δημοτικού και τώρα στα 22 έχω νιώσει έντονα την ανάγκη να πλησιασω το θεό τον Χριστο και να αλλάξει ή ζωή μου. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν παγιδευτεί στην αρνηση της πραγματικότητας. Φοβούνται την σκληρή αλήθεια και κλεινουν τα μάτια μπροστα της. Αλλοι πάλι περιγελούν. Κατα συνέπεια την αποφεύγουν και την διωχνουν απο την σκέψη η' την συνείδησή τους η' βρίσκονται ακόμα σε άγνοια.
    Κάποιοι που άρχισαν να "ξυπνούν" , στιγματίστηκαν και θεωρήθηκαν περιθωριακοί απαισιόδοξοι μυθομανεις, γραφικοί και ψυχολογικά διαταραγμένοι.
    Ολα μα όλα συγκλίνουν στον Ιησου Χριστό. Ακομα κι ο Ερμής ο τρισμέγιστος ήταν ο πρωτος ιδρυτής του μονοθεϊσμου πριν απο 9.000 χρόνια π.Χ.
    Το μυστήριο της θειας κοινωνίας ας μη χλευαζεται. Δεν το κάνεις για τον ιερέα αλλα έχοντας επίγνωση των πραξεων σου, για σενα.
    Οσο για την μετα θάνατον ζωή.. Υπαρχει!
    Αυτό ήταν το υπέρτατο μυστικό που ήρθε σε εμας ο Ιησους και μας αποκάλυψε.
    Απο κει και πέρα δεν εχει κανείς παρα να ερευνήσει τα "αβατα" της Αλήθειας.
    Αν εχει φυσικά τέτοιου ειδους ανησυχία :-)

    Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο άνθρωπος από τα έμβια ζώα έχει στην ζωή του την γνώση ότι θα πεθάνει και αυτό το γεγονός τον φοβίζει, με αποτέλεσμα οι διάφορες θρησκείες εκμεταλλευόμενες αυτόν το φόβο, επιβάλουν την εξουσία στους ανθρώπους ώστε αυτοί να παραβλέπουν την πραγματική ζωή και να αποβλέπουν σε μια άλλη, την μετά θάνατο, στην οποία θα απολαύσουν τον παράδεισο, τις παρθένες και τα πιλάφια ή θα μετενσαρκωθούν σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήσαν.
      Όπως έχει πει ο Στίβεν Χόκινγκ:
      «Θεωρώ τον εγκέφαλο ως έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος θα πάψει να λειτουργεί όταν χαλάσουν τα εξαρτήματά του. Δεν υπάρχει Παράδεισος ή ζωή μετά θάνατον για χαλασμένους υπολογιστές. Αυτό είναι ένα παραμύθι για τους ανθρώπους που φοβούνται το σκοτάδι»

      Διαγραφή
  10. Αθεοφοβε θα σου συνηστουσα να ασχοληθεις ιδιετερα με το θεμα των εξορκισμων.Υπαρχουν αρκετα βιντεο στο you tube Ελληνικα.Εστιασε στην Μαρια την δαιμονισμενη απο Πατρα να δεις τι λεει το ιδιο το δαιμονιο για την εξομολογηση.Δεν θελει να εξομολογουμαστε γιατι με την εξομολογηση σβηνουν οι αμαρτιες μας απο τα τεφτερια-καταστιχα των τελωνειων.Υπαρχουν πολλα που δυστηχως δεν τα γνωριζουμε για την πιστη μας.Ειμαστε ανοητοι και αμαθεις.Στα γραφει μια αμαρτωλη που γυρισε σελιδα στην ζωη της απο το παθος της ομοφυλοφυλιας.Ποσα δεν ηξερα Θεε μου.Ποσο ξεπεσα.Ποσο αμαρτανα διωχνωντας τον φυλακα αγγελο μου καθε φορα που σοδομιζομουν.Μαθε τι ειναι τα τελωνεια.Το εργο που εχει ο φυλακας αγγελος σου που πηρες με την βαπτιση σου.Πως σε προστατευει και πως ειναι παρων σε καθε εξομολογηση οπως και στην ζωη σου,μαθε οτι αυτος θα περασει την ψυχη σου απο τα φρικτα τελωνεια και οτι ειναι κριμα να σε προστατευει οσο καιρο διαρκει ο βιος σου και στο τελος να φτασει στον θρονο του Θεου με αδεια χερια και να του πει:Θεε μου εχασα μια ψυχη γιατι δεν εξομολογηθηκε.Η εξομολογηση δεν ειναι παμε και λεμε απλα τις αμαρτιες μας;
    Η εξομολογησει προυποθετει και μετανοια.Δηλαδη.Ναι αμαρτησαμε αλλα δεν το ξανακανουμε.Αλλαζουμε δηλαδη σελιδα.
    Πιστευω οτι θα βοηθησουν πολυ και εσενα και τους αλλους οπως και μενα οι εξομολογησεις των ιδιων των δαιμονων απο τους εξορκισμους.Γιατι εκεινη την ωρα επειδη τους χτυπανε οι Αγιοι και η Παναγια λενε αληθειες.Θα σε βοηθησει η δαιμονισμενη Μαρια απο την Πατρα σχετικα με την εξομολογηση και την θεια κοινωνια.Ακου τον ιδιο τον δαιμονα τι λεει οταν ειναι να πανε να εξομολογηθουν και να κοινωνησουν οι ανθρωποι.Τρελενετε.Ακουσε τι εμποδια και τι πλεκτανες κανει.Οταν αποφασισα για πρωτη φορα στην ζωη μου να εξομολογηθω με ειχε στο κρεβατι μια εβδομαδα για να μην παω.Σε αλλους τους προξενει ατυχηματα στο δρομο.Ξερεις τι ειναι να μας κραταει στο χερι;Να ειναι σιγουρος οτι με τις αμαρτιες μας θα παρει την ψυχη μας και ξαφνικα με την εξομολογηση να χασει την ψυχη μας μεσα απο τα χερια του γιατι σβηστηκανε απο το καταστοιχο του οι αμαρτιες μας;
    Ασε δε που μετα την καθαρη εξομολογηση και την στροφη στην ζωη μας δεν μας πιανουν ουτε τα μαγεια ουτε εχουν εξουσια οι δαιμονες πανω μας να μας προξενησουν εστω και ενα τροχαιο για να μας παρουν ανεξομολογητους.
    Μετανοηστε.Εξομολογηθειτε,Μεταλαβετε ,φορεστε εναν ξυλινο σταυρο.Παρτε λιγο αγιασμο με τον οποιο θα ριξετε σε ενα δοχειο 20 λιτρων λιγο απο αυτο να το κανετε ολο αγιασμα,και να πινετε συνεχως απο αυτο.Τρωτε καθε πρωι νυστικοι αντιδωρο και αφειερωστε λιγο χρονο απο την ζωη σας σε προσευχη.Ζητηστε βρε παιδια;Πως θα λαβετε εαν δεν ζητατε;
    Τελος θα σας πω το εξης.Ειχα κοινωνησει αρκετες φορες στην ζωη μου αλλα χωρις ποτε να εξομολογηθω.Οταν λοιπων για πρωτη μου φορα εξομολογηθηκα και μου ειπε ο Παππας να παω την επαυριο να κοινωνησω εγω απορησα.Ειπα :μα καλα ετσι απλο ειναι;Μου ειπε ναι.Οι αμαρτιες σου εχουν μπει στο πλυντηριο και εχουν ξεπλυθει.Ακουστε.Την επομενη κοινωνησα.
    Το μετα παιδια δεν περιγραφετε.Ενοιωθα λες και ειχα παρει το καλυτερο ναρκωτικο του κοσμου.Μια γαληνη ,μια ηρεμια,αλλος ανθρωπος.Ενοιθα την χαρη του Χριστου μεσα μου.Ημουν σαν ναρκωμενη.Δεν μπορουσα να θυμωσω με τιποτα.Τους αγαπουσα ολους.Αλλου πατουσα και αλλου βρισκομουν.Δεν υπαρχουν λογια.
    Γραψτε τις αμαρτιες σας ολες σε ενα χαρτι και πειτε της με θαρρος.Χωρις ντροπη.Καψτε κερατα και ουρα του δαιμονα.Παρευρισκεται ξερετε και αυτος μαζι με τον αγγελο σας στο μυστηριο της εξομολογησεως.
    Επιτελους ,χαρα θα εχει ο ουρανος με αυτην σας την κινηση.Γιορτη κανουν οι αγγελοι.Ανταμοιψτε.Καντε ενα δωρο ολοι στον φυλακα αγγελο σας.
    Ειναι βρε παιδια πολλες οι αληθειες σχετικα με την πιστη μας που δεν ξερουμε γιατι εχουμε ολοι μαυρα μεσανυχτα.
    Καλη φωτιση και καλη μετανοια σε ολους και σε ολες να ευχηθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΤΩΝΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ...

      Διαγραφή
    2. Ουτε καν για κομπαρσος δεν κανει η Μαρια η δαιμονισμενη που το δαιμονιο φοβαται τις καμερες και συνεχιζει να μιλαει και ελληνικα. Εστω ενημερωσου απο την θρησκεια σου ποτε θεωρειται καποιος δαιμονισμενος. Κι αν πιστευεις οτι θα πας στον παραδεισο του Θεου σου με την εξομολογηση και τα υπολοιπα που κανετε με την ελπιδα καλυτερης ζωης (????) μετα θανατο (!!!!), σκεψου μονο οτι ουτε τον Αδαμ και την Ευα δεν αντεξε ο παναγαθος φιλεσπλαχνος θεος σου , 2 ατομα μοναχα, λες να αντεξει εκατομμυρια ψυχες?

      Διαγραφή
  11. Αδελφή μου πολύ με συγκίνησαν τα λόγια σου...
    Μπράβο ...οθεος εύχομαι να σου δίνει συνεχώς μετάνοια...και μη φοβάσαι ποτε για τις μεγάλες αμαρτίες σου εφόσον εξομολογείσαι είσαι σχεδόν στον παραδεισο...το λέει πόρνες κ τελώνες προαγουσιν ημάς...λοιπον καλό παραδεισο...ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή