Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ MASTER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ!




Το σενάριο της πρόσφατης και πολυσυζητημένης  ταινίας The Master με τους υποψήφιους για Όσκαρ Joaquin Phoenix και Philip Seymour Hoffman, βασίζεται  ουσιαστικά στην ζωή του ιδρυτή της Σαϊεντολογίας L. Ron Hubbard και στην ικανότητα του να πείθει πλήθος κόσμου και να τους κάνει πιστούς οπαδούς  με ψευδοεπιστημονικές και ψυχοθεραπευτικές συμβουλές, συνεπικουρούμενες από υπερβατικά και μυθολογικά στοιχεία, που άγγιζαν τα όρια του μεταφυσικού.
Πολλοί που είδαν την ταινία είπαν πως μόνο στην Αμερική μπορεί να υπάρχουν τόσοι αφελείς που να πιστεύουν τέτοιες απίθανες δοξασίες.
Δυστυχώς όμως  κάνουν λάθος!
Παραβλέποντας τα πλήθη που αγοράζουν τα βιβλία του Λιακόπουλου, βλέποντας το Master θυμήθηκα πως και στην Ελλάδα υπάρχει αντίστοιχος Master που και αυτός έχει αποκτήσει πιστούς οπαδούς που πιστεύουν πως έχει ιδιαίτερες και υπερφυσικές  ικανότητες.
Είναι ο αυτοαποκαλούμενος γνωσιολόγος, Ιωάννης Τσάτσαρης για τον οποίο και δεν είχα ακούσει τίποτα μέχρι που διάβασα στις  εφημερίδες δύο επιστολές που τις υπέγραφαν επώνυμα άτομα και που εκθείαζαν το βιβλίο του «Η Αποκάλυψη μετά του Ιωάννου».
Επειδή μου κίνησαν το ενδιαφέρον αγόρασα το 381 σελίδων βιβλίο (σε  Γ΄ Έκδοση μάλιστα), χωρίς δυστυχώς να το φυλλομετρήσω  πρώτα στο βιβλιοπωλείο.
Μόλις διάβασα τον πρόλογο στο σπίτι μου έμεινα ενεός από αυτά που διάβαζα και  από το μέγεθος της απρονοησίας μου , και για να καταλάβετε το γιατί σας μεταφέρω την κατάληξη του :
Σας παραθέτω μια μηνυματική αναφορά ως προσφορά εξήγησης του πως λειτουργώ εγώ ο Ιωάννης, όπως ακριβώς την περιέγραψε η μεγάλη αυτή τάξη Ινδόνυοι Σω, που εδημιούργησε την Πανδιασυμπαντιακή τεχνοστοιχείωση, για να έχω την άνεση στην άμεση επικοινωνία μου με όλες τις θέσεις των διαγαλαξιακών λειτουργιών και συχνοτήτων, ώστε να σας παρουσιάσω και ορισμένες αναφορές τους που έχω ενστοιχίσει μέσα σε αυτό το βιβλίο, ως πρόλογο, επίλογο και μερικά άλλα.
  Σχετικά με τον προφήτη από την Δαφνούλα Ηλείας  σας μεταφέρω μερικά αποσπάσματα από τα ΝΕΑ από το άρθρο τους Ένας προφήτης μα τι προφήτης......:
Oι αντίξοες συνθήκες της εποχής τον ανάγκασαν να διακόψει το σχολείο στη μέση της έκτης Δημοτικού. Η πρώτη του δουλειά ήταν λούστρος και η επόμενη μικροπωλητής στον σταθμό των λεωφορείων της Κορίνθου. Παράλληλα δούλευε κοντά σε κάποιον ράφτη για «να μάθει μια τέχνη». Δέκα χρόνια μετά άνοιξε δικό του ραφείο στην Αθήνα, το οποίο κράτησε μέχρι το 1981. Το 1985 έγραψε το βιβλίο «Ερμηνεία των παραφυσικών φαινομένων » και ακολούθησαν «Η Αποκάλυψη μετά του Ιωάννου», «Το επόμενο βήμα της Δημιουργίας», «Ο άνθρωπος στην άγνωστη πορεία του» και οι «Αισθησιογονίες». Έπειτα από κάθε βιβλίο, οι οπαδοί πλήθαιναν. 
«Γνώριζα πως αισθάνονταν οι άνθρωποι, και ας έλεγαν άλλα τις περισσότερες φορές. Μπορούσα εύκολα να ξεχωρίσω αν κάποιος μού έλεγε αλήθεια ή ψέματα. Στα έξι μου, έτυχε να βρίσκομαι σε ένα γειτονικό μας σπίτι και παρακολουθούσα τους συγγενείς ενός βρέφους που το είχαν για νεκρό να οδύρονται. Θυμάμαι πως το κοίταξα επίμονα και εκείνο ξαναζωντάνεψε. Όλα αυτά ήταν σημάδια που σταθερά με οδήγησαν στον δρόμο της γνώσης».
Ο κ. Τσάτσαρης υποστηρίζει ότι διατηρεί «άμεσες επικοινωνιακές σχέσεις με τις Φωτεινές Ιερές Θέσεις του Δημιουργού με μια ειδική προσευχή»- και δεν είναι ο μόνος που πιστεύει κάτι τέτοιο. Ο ψυχίατρος κ. Αθ. Βορεάκος έχει πειστεί για τις ιδιαίτερες ικανότητές του. «Τον γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. 
(έχει συνεργαστεί μαζί του στο γλωσσάρι του βιβλίου για να καταλαβαίνουν και οι αμύητοι τις έννοιες του γλωσσοπλάστη  Τσάτσαρη όπως πχ αμφίπας=η νοητική αντίληψη στην κυτταρική δημιουργία, αιθεροχρωμοσωματική εκπομπή=εκδηλωτική έκφραση του αιθερικού στοιχείου των χρωματοσωμάτων κτλ!)
Όπως συνηθίζει να λέει, υπάρχουν δίαυλοι που ανοίγονται και τού παραδίδουν τη γνώση. Προσεγγίζει τα θέματα με διαφορετικό τρόπο αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο από αυτό των δοκιμασμένων μεθόδων. Θα πω ένα από τα πολλά που έζησα κοντά του. Η κόρη μου στα 17 της είχε κύστη σε μία από τις ωοθήκες της. Πιστεύω πως με παρέμβασή του εξαφανίστηκε. Στο επόμενο υπερηχογράφημα που κάναμε δεν υπήρχε τίποτε».(Συνήθης κατάσταση με τα κυστικά ωοθυλάκια που μετά την επόμενη έμμηνο ρύση εξαφανίζονται)
 «Θεωρώ απόλυτα θετική τη γνωριμία μου μαζί του και τον ίδιο σημαντικό άνθρωπο με αξιόλογο έργο, που δεν θέλει να επιβάλει τις απόψεις και τα πιστεύω του. Εμένα, ωστόσο με έπεισε» τονίζει ο ηθοποιός κ. Παύλος Χαϊκάλης.(όπως έπεισε και αυτός αυτούς που τον ψήφισαν για να εκλεγεί  βουλευτής  των Καμένων Ελλήνων!)
Εκατοντάδες φίλοι του τον επισκέπτονται κάθε Σάββατο στο εξοχικό του σπίτι στο Κιάτο για να του θέσουν ερωτήματα και να φάνε όλοι μαζί. Όλοι τον προσφωνούν Κύριο, με κάπα κεφαλαίο, και σηκώνονται όρθιοι όταν μπαίνει. Πρώτα γίνεται η διδασκαλία, ακολουθούν οι ερωτήσεις, οι απαντήσεις, η προσευχή από τον οικοδεσπότη και μετά το γεύμα.
«Τον κ. Ιωάννη Γ. Τσάτσαρη τον γνώρισα πριν από δέκα χρόνια, όταν ήμουν τελειόφοιτη της Νομικής. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα η ζωή μου έχει αλλάξει» υποστηρίζει η αντεισαγγελέας κ. Ελένη Μιχαλοπούλου. «Πέραν του γεγονότος ότι με βοήθησε όχι μόνο να τελειώσω τη σχολή μου, αλλά να τελειώσω και το Τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου και να επιτύχω στην Εθνική Σχολή Δικαστών. Μέσα από τα βιβλία και τις συμβουλές του βρήκα τον μίτο της Αριάδνης για τα εσωτερικά μου θέματα. Μέσα από τα βιβλία και τις συζητήσεις μαζί του άρχισα να καταλαβαίνω το νόημα της ζωής εδώ στη Γη, να ανακαλύπτω τις αιτίες των φόβων μου, να λύνω έναν έναν τους κόμπους που με κρατούσαν δεμένη στα συμπλέγματά μου».
...........
ΓΙΑ ΤΟΝ Ι. ΤΣΑΤΣΑΡΗ τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει: δεν υπάρχει ένα, αλλά τουλάχιστον 200 Σύμπαντα με 5, 7, 9 ή και 12 γαλαξίες. «Το πιο ουσιαστικό είναι να γνωρίζουμε ότι υπάρχει το Άνω Σύμπαν, το ενδιάμεσο, όπως η Γη, και το Κάτω Σύμπαν», ισχυρίζεται.
«Όσοι προέρχονται από το Άνω Σύμπαν βρίσκονται στο ενδιάμεσο για να φέρουν σε πέρας μία αποστολή ενώ όσοι βρίσκονται στο Κάτω αγωνίζονται να εξελιχθούν για να ανέλθουν»

Ενδιαφέρουσα δε είναι η απάντηση-μήνυμα  που έλαβε ο Τσάτσαρης από «μία Ανώτερη Θέση στον 12ο ουρανό με την κωδική ονομασία Όμικρον 9,12» στα ερωτήματα : Πώς στοιχειοθετείται η έναρξη της βιολογικής φθοράς; Πώς προστατεύεται ο οργανισμός και πώς φθείρεται από τα φάρμακα; 
Ο καθένας μας έχει γύρω του έναν αιθερικό κάλυκα, αυτό που στις ανατολικές θρησκείες ονομάζεται αύρα. «Ο αιθερικός κάλυκας είναι δεκτικός στις μεταβολές της ατμόσφαιρας και επηρεάζει την αντοχή του οργανισμού μας ανάλογα με τις βαρύτητες στη νευρική παρακαταθήκη του καθενός, την κραδασμική του ενεργητικότητα και τις ορμονικές λειτουργικότητες». Για τα φάρμακα η απάντηση ήταν εξίσου απόλυτη: το 60% από αυτά οδηγεί τον άνθρωπο γρηγορότερα στον θάνατο... 

Αν έχετε δε την απορία από που κατέκτησε όλες αυτές τις γνώσεις, την απάντηση την δίνει  άμεσα ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του  στο εσώφυλλο του βιβλίου του αλλά και εδώ:
Και εφόσον συνέβησαν όλα αυτά και μου εμπόδισαν την μαθητική παιδεία, παρέμεινα με την παιδεία που μου έσπερναν κατά τακτικούς καιρούς οι Επουράνιες Θέσεις...
Εκείνο που παρέμεινε ακέραιο μέσα μου ήταν να διατηρώ τις άμεσες επικοινωνιακές σχέσεις μου με μια ειδική προσευχή προς τις Φωτεινές Ιερές Θέσεις του Δημιουργού και αυτή η επιθυμία εγεννήθηκε από την πολύ μικρή μου ηλικία.

Με σεμνότητα δε περιγράφει τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο στην ιστοσελίδα του :
Διότι ο Ιωάννης δεν είναι μια συνηθισμένη παρουσία. Είναι προικισμένος με μια ασύλληπτη ενορατική ικανότητα και μια πρωτοφανή, για τα ανθρώπινα δεδομένα, αντίληψη.
Διεισδύει στη φύση και εξηγεί τη λειτουργικότητά της τόσο στον πλανήτη αυτό, όσο και σε κάθε άλλο ηλιακό σύστημα. Παρουσιάζει και αναλύει την ανθρώπινη βιολογία στις τρεις υποστάσεις της, σώμα, ψυχή και πνεύμα. Προσφέρει και αποδεικνύει τη γνώση, που προχωρεί πέρα από τα όρια της αντιληπτικής δυνατότητας των φυσικών επιστημών.
Την υπέρβαση αυτή των γήινων ορίων της Φυσικής, της Χημείας, της Βιολογίας, την επιτυγχάνει από την επικοινωνία του με «Υπερθέσεις του Φωτός» των Συμπάντων, από τις οποίες αντλεί και διατυπώνει «υπερ-επιστημονικές» γνώσεις, που με το πέρασμα των καιρών επαληθεύονται. Την επικοινωνία αυτή την επιτυγχάνει με μια ειδική προσευχή, που του επιτρέπει να συντονίζεται στη συχνότητα των παραπάνω «Υπερθέσεων».
Οι αποκαλύψεις του για τον άνθρωπο και οι εξηγήσεις του για τα φαινόμενα των φυσικών καταστροφών και των προβλημάτων υγείας που απειλούν την ανθρώπινη ύπαρξη στη σημερινή ταραγμένη εποχή έχουν σαν αποτέλεσμα να τον αναζητούν άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Γιατί ο Ιωάννης, είναι ο μόνος που έχει τις απαντήσεις.

Αλλά αν θέλετε να σχηματίσετε και προσωπική άποψη για τον Τσάτσαρη εκτός από τα βιβλία του μπορείτε να τον ακούσετε, αν βέβαια έχετε την υπομονή, να εξηγεί ο ίδιος την κοσμοθεωρία του σε ένα ωριαίο ντοκυμαντέρ που γύρισε μάλιστα η ΕΤ  το 2005 !
Το τραγικό δε είναι ότι  ένα κρατικό κανάλι δεν  ζήτησε στοιχειωδώς, όπως απαιτεί η αντικειμενικότητα, την γνώμη 2-3 σοβαρών επιστημόνων για όσα απίθανα ακούγονται σε αυτή την εκπομπή.
Τα λινκ της εκπομπής είναι:








Στην ίδια δημοσίευση των ΝΕΩΝ για τον Τσάτσαρη υπάρχει ένα σημαντικό άρθρο της καθηγήτριας Ψυχολογίας στο Πάντειο Φωτεινής Τσαλίκογλου με τίτλο Η απελπισία γεννά  τους μεσσίες, στο οποίο μεταξύ άλλων γράφει: (το έχει αναδημοσιεύσει ο  sfrank)
...Οι μάγοι όμως επιμένουν. Στην πραγματικότητα δεν έπαψαν ποτέ να δελεάζουν και να κεντρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κοινού. Θα έλεγε κανείς ότι στις μέρες μας, η ύπαρξή τους θα προσέβαλλε τη νοημοσύνη μας λόγω της κατακτημένης (;) πίστης στον ορθό λόγο, κι έτσι θα γίνονταν περιττοί, πλεονάζοντες, πειστικοί μόνο σε μικρά παιδιά ή σε ολιγοφρενείς. Είναι όμως έτσι;
.............
Ψώνια; Τσαρλατάνοι; Διαταραγμένες προσωπικότητες; Αυθεντικοί ονειροπόλοι; Δεν έχει και τόση σημασία. Η θανάσιμη παγίδα παραμονεύει. Οι πιο επικίνδυνοι είναι εκείνοι που υπόσχονται όχι τη σωτηρία της ψυχής, αλλά του πάσχοντος οργανισμού. Αυτοί που προβάλλουν σαν γιατροί, θεραπευτές του πόνου και της αρρώστιας. Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν, καθώς η ίδια η ζωή μπαίνει σε κίνδυνο. Στον άπελπιν άρρωστo συντελείται το μοιραίο σφάλμα. Ο ιός της αμφιβολίας κερδίζει έδαφος: «Κι αν ένα στα χίλια έχει δίκιο; ». «Κι αν πράγματι είναι σωτήρας; Εγώ που δεν έχω τίποτα να χάσω, εγώ που είμαι έτσι κι αλλιώς χαμένος γιατί να μη δοκιμάσω να τον πιστέψω; ». Αν ο ασθενής πασχίζει να σωθεί π.χ. από έναν καρκίνο και αφεθεί στα χέρια του μεσσία εγκαταλείποντας ενδεχομένως τις ιατρικές αγωγές, καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα μπορεί να έχουν εγκληματικές συνέπειες για την υγεία και την ποιότητα της ζωής που του απομένει να ζήσει. Η απελπισία πάντα ευνοεί την παλινδρόμηση του μυαλού μας σε αρχαϊκές μορφές σκέψης. Στη μαγική σκέψη των παιδιών και των πρωτογόνων. «Αρκεί να το θελήσω, αρκεί να το επιθυμήσω, αρκεί να το σκεφτώ, και θα το κάνω να γίνει».

Ακριβώς για αυτή την μαγική σκέψη έγραφα και στο ποστ μου Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Με τον Τσάτσαρη έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και το μπλογκ  sfrang 2 στο ποστ  Ένας μάγος της ελληνικής φυλής. Σε αυτό, αλλά και  σε όσα κείμενα  γράφουν επικριτικά γι΄αυτόν συνήθως υπάρχουν  ένα πλήθος σχολίων οπαδών (318 στο άρθρο των ΝΕΩΝ!), που τον εκθειάζουν και υβρίζουν όσους τον αμφισβητούν.
 Βεβαία σε κανένα σχόλιο  δεν υπάρχει στοιχειώδης αντίκρουση σε όσα αναφέρονται ενδεικτικά από τα κείμενα ή τα λεγόμενα του.


Οι υπογραμμίσεις στα κείμενα με bold είναι δικές μου.
Η φωτογραφία από τα ΝΕΑ



49 σχόλια:

  1. Βρε τον Ιωάννη!!!Ετσι για να καταλάβω,να δω το ιλαρόν φως,αντε,εσυ ειπες να τον διαβάσεις απο περιέργεια, αλλά εν ετει 2013 υπάρχει κόσμος που πιστευει σε τέτοιες παπαριές;Α,ναι,και πού βαφτίζει τους πιστούς του;Στον Αλφειό;:)
    Γιάννη μου,το μαντήλι σου!!!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ των υστέρων κατάλαβα το βλέμμα που μου έριξαν σε ένα πολύ σοβαρό βιβλιοπωλείο όταν ζήτησα το βιβλίο και επειδή βιαζόμουνα δεν το ξεφύλλισα καν το πήρα και έφυγα !

      Διαγραφή
  2. Υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι που κυκλοφορούν και έχουν μάλιστα μεγάλη ζήτηση.Τέτοιος είναι και ο κ. Γ.Πασχαλιδης.Αυτός όμως ειδε το "φως" όταν τον χτύπησε ...κεραυνός και απο ταβερνιάρης έγινε γιατρός και σοφός !!!! ΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, λοιπόν αυτόν δεν τον ήξερα!
      Βλέπω λοιπόν πως εκτός από τον γνωσιολόγο Τσάτσαρη υπάρχει και ο ενοραματιστής!! Πασχαλίδης που μάλιστα είδα σε ένα βιντεάκι πως ο δήμος Ζακύνθου του έδωσε και τιμητική πλακέτα στην απονομή της οποίας μίλησαν ο τροβαδούρος της Γαλάζιας Γενιάς Ρομπερτ Γουίλιαμς και ο Κώστας Τουρνάς !

      Διαγραφή
    2. Όχι μόνο ενοραματιστης,αλλά και "αυτοδίδακτος επιστήμονας "μας δίνει τη σωστή ερμηνεία για την δημιουργία της ζωής,σ ενα "επιστημονικό άρθρο του"...."Με αυτό τον τρόπο εξηγείται το «περίεργο» φαινόμενο πτώσης βατράχων ή ψαριών το οποίο η επιστήμη αποδίδει σε κάποιο υδροστρόβιλο ή ανεμοστρόβιλο που παρασύρει από μια κοντινή λίμνη ή ωκεανό αυτές τις μορφές ζωής.

      Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι όταν σε κάποιο στρώμα της ατμόσφαιρας που η θερμοκρασία είναι -17⁰C δημιουργηθεί αστραπή σε συγκεκριμένη απόσταση,έχουμε αύξηση της θερμοκρασίας και της πίεσης σε 3⁰C και στα 3,5 bar
      αντίστοιχα και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μορφής ζωής(βατραχάκια).Ανάλογα με το ύψος της ατμοσφαιρικής πίεσης άλλοτε δημιουργείται η μία και άλλοτε η άλλη μορφή ζωής.Τα ψάρια φερ’ειπείν δημιουργούνται σε συνθήκες πίεσης 0,8 bar ενώ για τα ανώτερα θηλαστικά απαιτούνται θερμοκρασίες από -2⁰Cέως και 1⁰C και πίεση από 1-7 bar.Επειδή οι μεταβολές στην πίεση συμβαίνουν στιγμιαία και έντονα,η δημιουργία του οργανισμού γίνεται ακαριαία με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται ολόκληρος κυριολεκτικά σε μια στιγμή.

      Αυτός είναι και ο λόγος που οι «ουρανοκατέβατοι» αυτοί οργανισμοί είναι ισομεγέθεις."
      ΣΠ

      Διαγραφή
  3. Μιλάμε κυριολεκτικά απαξιώ να ασχοληθώ με τέτοια φαινόμενα. Αν όμως δεις το "σειρήνες στη στεριά" ίσως εντοπίσεις το "γνωσιολόγο" στο πρόσωπο του αγαπημένου μου Τσιμιτσέλη. Το είχα δει κάποτε σε κάποια εκπομπή και αμέσως λύθηκα στα γέλια και φυσικά τον "σκότωσα".
    Βέβαια, το κύριο ζητούμενο είναι η ευκολοπιστια του κοινού. Αν εξαιρέσουμε ότι το κοινό του δεν είναι φτωχοί πολίτες, είναι εντυπωσιακό ότι πρόκειται για σχετικό μορφωμένο κόσμο. Η μόνη ερμηνεία που μπορώ να δώσω είναι ότι είχαν καλύψει μια σειρά άλλων προβλημάτων τους (βιοποριστικά) και βρήκαν στο πρόσωπό του κάποιες απαντήσεις ή προσεγγίσεις σε άλλα ζητούμενα σε αγωνίες που προέκυψαν από το "θάνατο των ιδεών και των οραμάτων" των δύο δεκαετιών στο μεταίχμιο της χιλιετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται πως η επαγγελματική παιδεία δεν σημαίνει ταυτόχρονα και συναισθηματική ισορροπία που να βασίζεται στην κοινή λογική.
      Σε ατομικό επίπεδο ο καθένας μας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.
      Εκείνο όμως που είναι απαράδεκτο είναι η ΕΤ που πληρώνεται από όλους μας να γυρίζει και να προβάλλει ωριαίο(!) ντοκιμαντέρ με τις αμπελοφιλοσοφίες του Τσάτσαρη που προφανώς κανένας υπεύθυνος δεν είχε προηγουμένως ελέγξει το περιεχόμενο του.

      Διαγραφή
  4. ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ...ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ...ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΛΕΕΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ?Ε?Ε?ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΕ..ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΟΡΙΣΤΑ!!ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ...ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗ..ΤΟΣΟ ΤΙΜΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ ..ΕΔΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όσα γράφεις μπορώ να καταλάβω σε ποιο κοινό απευθύνεται.

      Διαγραφή
    2. Ο ίδιος ο Τσάτσαρης γράφει τα επαινετικά σχόλια εδώ...

      Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ...ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προικισμένος με μια ασύλληπτη ενορατική ικανότητα και μια πρωτοφανή, για τα ανθρώπινα δεδομένα, αντίληψη όπως γράφει ο Τσάτσαρης για τον εαυτό του, για να αντιληφθεί πως οι κακές φήμες που θεωρείς ότι σπέρνω δημιουργούνται από τα γραπτά του που απλώς έχω αντιγράψει, αφιλοκερδώς!

      Διαγραφή
  6. ΦΥΣΙΚΑ ΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...ΣΑΝ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ..ΟΝ.. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΦΗΜΕΣ ...ΔΙΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ "ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ" ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΣΑΙΝΤΟΛΟΓΙΑ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ!!ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ?ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ,ΤΑΠΕΙΝΟΣ,ΗΡΕΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ..ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΦΩΣ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΨΥΧΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ....ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ... ΑΛΛΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ "ΣΤΑ ΝΕΑ" ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΕΤ1...ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ "ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΕΣΑΣ"...ΑΦΟΥ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ..ΤΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ....ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΠΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ...ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες!
      Δυστυχώς εγώ δεν είχα την τύχη να έρθω σε επαφή με την μεγάλη αυτή τάξη των Ινδόνυοι Σω, που εδημιούργησε την Πανδιασυμπαντιακή τεχνοστοιχείωση, για να έχω την άνεση στην άμεση επικοινωνία μου με όλες τις θέσεις των διαγαλαξιακών λειτουργιών και συχνοτήτων σαν τον Τσάτσαρη, για να βρώ μέσα από ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ , ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ..ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ.. όπως εσύ.
      Πάντως τον ΘΕΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ τον έψαξα και δεν τον βρήκα ούτε στο Άνω Σύμπαν, ούτε στο Κάτω Σύμπαν που μας έμαθε ο Τσάτσαρης. Το μόνο που μένει είναι να τον ψάξω στο ενδιάμεσο, την Γή. Λέω να κάνω μια βόλτα απ΄την Δαφνούλα της Ηλείας.

      Διαγραφή
  7. ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ..ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΤΣΑΡΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΤΣΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΡΙΖΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ …ΠΑΡΟΛΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΓΗΣ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ..ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΣΑΝΕ..ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ …ΕΣΥ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ …ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ…ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ “ ΜΗΝ ΡΙΠΤΕΤΕ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟΥ ΧΟΙΡΟΥΣ!!!!” ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΩ …ΧΟΙΡΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ …ΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτα δίκιο!
      Πως να καταλάβω εγώ σαν χοίρος τις μεγάλες αλήθειες που γράφει στα βιβλία του ο Τσάτσαρης!
      Μόνο τα πρόβατα του ποιμνίου του μπορούν να τις καταλάβουν!

      Διαγραφή
  8. ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ...ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ...ΝΙΝΙ ..ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ..ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.. ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ? ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΖΩΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ...ΜΗΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ..ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ...ΚΑΚΕΣ ΦΗΜΕΣ ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΖΕΙΣ ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ...ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ...ΜΗΔΕΝΙΣΣΣΣΣΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!! ΦΤΟΥΣΟΥ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ...ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΖΩ...ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε μου αρέσουν οι κολακίες και να μου λένε πως είμαι μικρός αλλά να μην είμαστε και υπερβολικοί, έ όχι και νινί!
      Εκείνο δε το μελαχρινέ με σκλάβωσε, καθώς κοίταζα την φαλάκρα μου στον καθρέφτη!

      Διαγραφή
    2. Τι εννοείτε αγαπητέ μου λέγοντας "...σε εκατό ζωές..."; Αν δεν κάνω λάθος ο κύριος Τσατσαρής και εσείς είστε χριστιανοί ορθόδοξοι. Η επίσημη ορθόδοξη Εκκλησία δεν πιστεύει σε μετεμψυχώσεις. Άρα ο κύριος Τσατσαρής και οι οπαδοί του δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, αλλά αιρετικοί.

      Διαγραφή
    3. Αυτές οι αναρτήσεις με κεφαλαία γράμματα είναι του ίδιου του μάγου Τσάτσαρη, τα είχε γράψει και σε μένα τότε, μαζί με απειλές... Τι κάνει άραγε, επικοινωνεί με το 20ο σύμπαν ή ακόμα στη Δαφνούλα περιφέρεται;;

      Διαγραφή
  9. Και μόνο το ότι αυτοαποκαλείσαι αθεόφοβος, σημαίνει ότι δεν αναζήτησες με ανοικτή ,καθαρή ματιά και σκέψη τον Δημιουργό.Ο ΘΕΟΣ βιώνεται ,δεν χρειάζεται υπεράσπιση από κανέναν και προπάντων από εμάς τους τόσο μικρούς...Δεν θέλω να σε πείσω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλο για την ποιότητα και το Ηθος του κ. Τσάτσαρη γιατί δεν το χρειάζεται.Άσε εμάς τους τυχερούς που τον γνωρίσαμε να ζούμε στον κόσμο μας!Από ενδιαφέρον ασχολείσαι μαζί του;Αν πραγματικά ήθελες να κάνεις έρευνα ,ήρεμα θα το έψαχνες, αλλά μάλλον ανήκεις στα γνωστά παπαγαλάκια που έχουν εντεταλμένη υπηρεσία!!! Ας μη χάνουμε άλλο τον πολύτιμο χρόνο μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια εκτελώ εντεταλμένη υπηρεσία κατ΄εντολή των Ινδόνυων Σω, που εδημιούργησαν την Πανδιασυμπαντιακή τεχνοστοιχείωση,και κατέχουν μία Ανώτερη Θέση στον 12ο ουρανό με την κωδική ονομασία Όμικρον 9,12!
      Νομίζεις πως μόνο ο Τσάτσαρης έχει επαφές με αυτούς;

      Διαγραφή
  10. Επειδή μόνο από ενδιαφέρον (μάλλον απλό) αγοράσατε τα βιβλία του ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΤΣΑΡΗ θεωρώ ότι γι΄αυτό το λόγο δεν καταφέρατε να καταλάβετε τι βαθύτερο περιέχουν.Δεν σας αδικώ, αλλά οι προσδοκίες σας και τα αποτελέσματα των δράσεών στη καθημερινότητα σας από μόνος σας να τα δείτε.Εφόσον μείνετε ευχαριστημένος με αυτά που θα διαπιστώσετε, τότε ναι , μπορείτε να μιλάτε ως "αθεόφοβος" Απορία μου όμως είναι, αφού το "ειρωνεύεστε" γιατί ασχολείσθε. Μήπως ανησυχείτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως έχω γράψει το βιβλίο το αγόρασα κατά λάθος!
      Βεβαίως δε ανησυχώ!
      Έχοντας και εγώ επαφή με τους Ινδόνυους Σω, που εδημιούργησαν την Πανδιασυμπαντιακή τεχνοστοιχείωση,και κατέχουν μία Ανώτερη Θέση στον 12ο ουρανό με την κωδική ονομασία Όμικρον 9,12 και έχοντας τελειώσει πανεπιστήμιο δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Τσάτσαρης με τις ίδιες επαφές και χωρίς πανεπιστήμιο πετυχαίνει την υπέρβαση των γήινων ορίων της Φυσικής, της Χημείας, της Βιολογίας.
      Φαίνεται πως είμαστε σε διαφορετικό σύμπαν!

      Διαγραφή
    2. Οταν αγοράζουμε ένα βιβλίο "κατά λαθος" και δε μας χρειάζεται είτε το αποθηκεύουμε είτε το δίνουμε είτε το πουλάμε σε second hand βιβλιοπωλείο. Αυτό που καθησες έγραψες αποσπάσματα και ενδιάμεσα τη γνώμη σου για να φανείς, μετά στο τέλος έβαλες το άρθρο για το ότι η απελπισία γέννα τους μεσσίες, ποιον κοροϊδεύεις; Ο μόνος λόγος που γράφεις είναι για να επιτεθείς προσωπικά σε έναν άνθρωπο που δε σου έχει κάνει τίποτα. Το μόνο που θέλεις είναι να προβληθείς από το έργο κάποιου άλλου ανθρώπου . Εισαι ευχαριστημένος που τις σελίδες σου τις έμαθε ο κόσμος κατά χάρη στο έργο του Κ Ιωάννη Τσατσαρη;

      Διαγραφή
  11. Η λέξη ...διαφορετικό...που χρησιμοποιήσατε στην τελευταία πρότασή σας νομίζω ότι τουλάχιστον αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι ΝΑΙ υπάρχει κάτι διαφορετικό μεταξύ εσάς του ε π ι σ τ ή μ ο ν α και του κυρίου ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΤΣΑΡΗ χωρίς π α ν ε π ι σ τ η μ ι α κ ή ς μόρφωσης εκπαίδευση. Και για τούτο τον λόγο να είσαστε πιο προσεκτικός και να μην εκτίθεστε όταν η αναφορά σας είναι για κάποιον που δεν γνωρίζετε αφ΄ενός , και δεν έχετε την απαιτούμενη γνώση και την αντίληψη για να διακρίνετε το μέγεθος της γνώσης του αφ΄ετέρου. Και επειδή η πρόθεσή μου δεν είναι να προσπαθήσω να σας αποδείξω για να σας πείσω, σταματώ την επικοινωνία μου μαζί σας και η ευθύνη περί της αναγνωρίσεως του έργου του κου ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΤΣΑΡΗ είναι αποκλειστική δική σας. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για την δική μου παρεμβολή. Καλή σας νύκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πότε άραγε για να κρίνει κανείς τα γραπτά κάποιου άλλου χρειάζεται να τον γνωρίζει, για να μην εκτεθεί(!)
      Πχ για να κρίνω ένα σοφό αντίστοιχο του μεγέθους του Τσάτσαρη, πχ τον Πλάτωνα θα έπρεπε να τον έχω γνωρίσει; !!
      Άραγε μόνο οι οπαδοί του έχουν την απαιτούμενη γνώση και την αντίληψη για να διακρίνουν το μέγεθος της γνώσης του! ;
      Δηλαδή η γνώσεις που μου έδωσαν οι Ινδόνυοι Σω δεν διεύρυναν την αντίληψη μου;
      Διεύρυναν μόνο του Τσάτσαρη;
      Ντροπή τους!

      Διαγραφή
  12. Πρέπει να καταλάβετε το γρηγορότερο (για εσας προσωπικα) οτι τον ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ Γ. ΤΣΑΤΣΑΡΗ και να θέλετε δεν μπορείτε να τον αγγίξετε με το λόγο σας. Το ασυνείδητο σας δε σας αφήνει να δείτε το έργο σας και το αποτελεσμα του. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να επιβαρύνετε τη θέση σας και μόνο τη θέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το συνειδητοποιήσετε, ίσως ποτέ δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ Γ. ΤΣΑΤΣΑΡΗ και να θέλετε δεν μπορείτε να τον αγγίξετε με το λόγο σας.

      Έχεις δίκιο!
      Όταν κανείς πιστεύει σε παραλογισμούς αυτοί ακριβώς επειδή δεν αντέχουν στην κριτική σκέψη γίνονται θέσφατα για τους πιστούς κάθε δόγματος.
      Δεν βρέθηκε κανένας να αντικρούσει έστω και μια φράση από όσα έγραψα γιατί προφανώς αν αμφισβητήσει τα λόγια του προφήτη τότε έχει χάσει την πίστη του σε αυτόν.
      Μήπως πρέπει και εγώ να καταφύγω στους Ινδόνυους Σω για να μου καταστείλουν το ασυνείδητο, ώστε το συνειδητό να αντιληφθεί το έργο του Τσάτσαρη και τα αποτελέσματα του, πριν να είναι πολύ αργά και βρεθώ εξορισμένος σε κανένα από τα 200 σύμπαντα!

      Διαγραφή
    2. Ο κύριος ανώνυμος εείναι πολύ διασκεδαστικος και φαντάζομαι θα είναι και πολύ πιστός ορθόδοξος και καλός χριστιανός. Κύριε ανώνυμε. Μπορούμε να έχουμε οποία γνώμη θέλουμε. Οι άνθρωποι που αξίζουν σε αυτό τον τόπο προσπαθούν να είναι αμεσοι και κατανοητοι στους πιο απλούς και αδαείς εγκεφάλους. Επίσης το να μου παραθέσει κάποιος το πόσα σύμπαντα υπάρχουν δε μου λύνει τα καθημερινά μου προβλήματα. Επιπρόσθετα οι οποίοι ιωαννιδες και οποιες αποκαλύψεις ττους ας μείνουν καλύτερα μακριά από τον αφελή λαό. Και επίσης φίλτατε ανωνυμε.. Ο δρόμος της αλήθειας είναι τόσο ανύπαρκτος σε αυτό τον πλανήτη που να είστε σίγουρος πως ούτεεεσείς ούτε ο νέος προφήτης το χει διαβει. Περαστικά και καλό κουράγιο.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ , επιβαρυνετε τη θέση σας.

      Διαγραφή
  13. Κύριε αθεοφοβε....σας ευχαριστώ που είπατε όσα ήθελα να πω εγώ για δαύτον ....και να είστε πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο μεγαλύτερος απατεώνας που κυκλοφόρησε τα τελευταία χρόνια στην ελλάδα....αααα και να ξέρετε...τώρα έχει αποσυρθεί από την δράση γιατί ήρθε η ώρα όπως λέει που θα συναντηθεί με τον θεό και πρέπει να προετοιμαστεί ....αυτα διαδίδουν τα μαθητουδια του στο κιατο ....χόρτασε λεφτά τον πήραν κάποιοι χαμπάρι και τώρα αυτοσυγκεντρωνεται ο γελοίος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ Κ ΙΩΑΝΝΗ:ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ BLOG ''ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ'' ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΜΕ ΟΜΑΛΕΣ ΥΒΡΕΙΣ...ΕΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙς ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΤΗΤΑ(ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο Κ ΙΩΑΝΝΗΣ...Ο ''ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ'' ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)...ΕΞΞΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ''ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ'' ΣΤΗ ΓΗ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ''ΑΡΝΗΤΙΚΟ''ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ -ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ Κ ΙΩΑΝΝΗ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ Ο Κ ΙΩΑΝΝΗΣ...ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Η ΑΝΤΙΝΟΜΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΙς ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΗΣ...ΟΧΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ....
    Υ.Σ
    ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ,ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ Κ ΙΩΑΝΝΗ:ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ BLOG ''ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ'' ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΜΕ ΟΜΑΛΕΣ ΥΒΡΕΙΣ...ΕΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙς ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΤΗΤΑ(ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο Κ ΙΩΑΝΝΗΣ...Ο ''ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ'' ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)...ΕΞΞΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ''ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ'' ΣΤΗ ΓΗ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ''ΑΡΝΗΤΙΚΟ''ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ -ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ Κ ΙΩΑΝΝΗ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ Ο Κ ΙΩΑΝΝΗΣ...ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Η ΑΝΤΙΝΟΜΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΙς ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΖΩΗΣ...ΟΧΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ....
    Υ.Σ
    ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ,ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η άποψη του Θεόδωρου Ζ, με βρίσκει σύμφωνο. Διότι, αν είναι άδικο να καθυβρίζεται κάποιος για τις απόψεις του, το ίδιο και το αυτό δεν είναι, όταν κάποιος άλλος, στο όνομα του αδικημένου, στρέφεται ενάντια στον υβριστή; Πόσο μάλλον όταν την επίθεσή του την πραγματοποιεί στο όνομα των Ανωτέρων Δυνάμεων και του Κυρίου Ιωάννη. Αυτά τα θέματα χρειάζονται μεγάλη προσοχή, νομίζω. Μπορούμε με την ευκαιρία να παρατηρήσουμε πώς συγκρούονται δύο φαινομενικά αντίθετες καταστάσεις, που αποτελούν όμως όψεις του ίδιου αρνητικού νομίσματος.
    Παρατηρώ όμως και κάτι άλλο: πως ακόμα δεν βρέθηκε κανέας από αυτούς που βρίζουν τον Κύριο Ιωάννη, να αναφέρει έστω και μία μαρτυρία για κάποιον άνθρωπο, που να ακολούθησε τον Λόγο Του και που να έπαθε κακό. Οι μαρτυρίες για το αντίθετο, όμως, είναι πάρα πολλές. Πώς γίνεται, λοιπόν, κάποιος που τα έργα του αποδεικνύουν πως παράγει ωφέλιμότητα, να εκφωνεί παραλογισμούς;
    Με σεβασμό, Παναγιώτης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βαριέμαι να διαβάσω τις ανοησίες που λέτε.Είναι φυσικό να τις λέτε, αφού έτσι έχετε διαπαιδαγωγηθεί.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι η ελλάδα έχει καταντήσει βόθρος και κατστράφηκε.
    Απλά να ξέρετε ότι τη μόνη αλήθεια θα τη βρείτε στα βιβλία του Ι.Τσάτσαρη.
    Μην κάνετε τον κόπο να μου απαντήσετε,δεν πρόκειται να ξαναπεράσω από δώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλησπερα παιδια ! μηπως; θα μπορουσε καποιος αν εχει την καλοσυνη να μου στειλει ενα link με το "επιστημονικο αρθρο" του κ. τσατσαρη πανω στην πτωση βατραχων-ψαριων ?? Αν δεν υπαρχει σε ιστοσελιδα θα μπορουσε καποιος να μου πει που δημοσιευτηκε ?! ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πριν απο 2000 χρονια περιπου καποιος που θα εβλεπε ενας φτωχο ξηλουργο απο την παλαιστινη να κανει θαυματα κ να τα βαζει με τα κατεστημενα της εποχης ισως να ηταν κ μορφωμενος κ ευγλοτια να διεθεται στο να τον αντικρουσει.Να του πει οτι ειναι μαγος η οτιδηποτε το ασυνειδητο του μαρτυρουσε.Την απορριψη η οχι των γεγονοτων δε τη κατευθυνει η λογικη.Γιατι η λογικη ειναι αντανακλαστικη κ οχι ουσιαστικη.Ο καθε ενας που κρινει τον διαφορετικο ας σκεφτει 2 φορες αν πρεπει να κρινει η απλα να ακουει κ να παρατηρει.Ο κυριος Τσατσαρης δε θελει να πεισει κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Κυριος Τσατσαρης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και Γνωστής των Παντων. Μου αρέσει πολύ 'αθεοφοβε' η συλλογή των κειμένων που εχεις κανει και οτι έχεις συνοδεύσει το άρθρο σου με τα βίντεο της εκπομπής. Ετσι θα εχει την ευκαιρια οποιος δει τη σελιδα να ενημερωθει με πληρες υλικο , βεβαια παρεμβάλεις τη γνώμη σου σε αυτα τα κείμενα που απο μονα τους εχουν εναν ειρμο σκέψης και λογου. Πιστεύω οτι οποίος αναγνωσει τα λογια του Κυρίου Γιάννη με διάθεση να μαθει , τοτε θα μπορεί να αποφασίσει αν αποδέχεται ή όχι το Λογο του, εδώ στη Γη μη το ξεχνάτε , έχουμε ελευθερη βουληση. Ζητήσατε και δοθηναι, οποίος δικαιούται θα πάρει, ειπε καποτε ο Κύριος Ημων Ιησούς Χριστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το μονο που καταφερνετε αθεοφοβε είναι να επιβαρυνετε τη θέση σας για κάτι το οποίο ειτε δε γνωρίζετε ειτε έχετε δολο. Εσείς μπορείτε να πιστεύετε οτι θέλετε αθεοφοβε αλλά όταν δημοσιοποιειτε την υποκειμενικη γνωμη σας σε συγκριση με αποσπασματικα κειμενα του Κυρίου Γιαννη, τοτε λέγεται προσωπικη επιθεση. Τι λόγους έχετε; Αν και λετε το πηρατε απο λάθος το βιβλιο του Κυρίου Γ. Τσάτσαρη, αν ρωτάτε τη γνώμη μου, είναι το πιο σωστο πράγμα που κάνατε στη ζωή σας, θέλει διάθεση μάθησης και υπομονή και θα έχετε μονο κέρδος στη ζωή σας . Οταν θα ζησετε αυτά που σας γράφω ,απο μόνος σας θα μετανιωσετε και θα διορθωσετε αυτό που κάνατε. Βέβαια έχετε σκεφτεί τι ευθύνη έχετε όταν γράφετε ψεύδη για τον Κύριο Τσάτσαρη και πόσοι άνθρωποι έχουν πληροφορηθεί λάθος απο εσας; Ακομα κι αυτοι που εμειναν επιδερμικα σε αυτα που γραψατε,κάθε άνθρωπος έχει την ευθύνη του ατομου του, να ερευνει , να μαθαίνει, να πιστέψει ή να μη πιστέψει. Να προτείνω να σημειώσετε τις πηγες των κειμενων που χρησιμοποιειτε, όπως τη σελιδα του Κυρίου Τσάτσαρη στο τέλος του κειμένου.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...όταν γράφετε ψεύδη για τον Κύριο Τσάτσαρη

      Ποιό από αυτά που έχω γράψει είναι ψευδές;
      Όλα τα κείμενα του Τσάτσαρη είναι από το βιβλίο του και την ιστοσελίδα του. Μα δεν έχετε διαβάσει αυτό το βιβλίο;

      Διαγραφή
    2. Εννοω να γράφετε βιβλιογραφια δηλαδη τις ακριβείς πηγές από τα βιβλία του, τις δημοσιεύσεις , αριθμός σελίδας, λινκ αρθρου κλπ . Η ειρωνεία δε σας βοηθάει.

      Διαγραφή
    3. 'Οποιος πάρει το βιβλίο του ας διαβάσει τον πρόλογο του για να δει τι γράφει.

      Διαγραφή
  24. Προτρέπω τους φίλους σου γράφουν την άποψή τους, μην απορρίπτετε ότι δεν καταννοείτε απόλυτα αλλά κι αν κατανοέιτε μην τ απορρίπτετε αλλά προτείνετε τις αντιρρήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άχ, καλέ μου αθεόφοβε... Η καλή μας ΕΡΤ πρωτοπαρουσίασε την μεγάλη αυτή προσωπικότητα το 1995, επί Ανδρέα Παπανδρέου! Δεν ήξερα ότι έκανε επανάληψη μετά από 10 χρόνια, επί Κώστα Καραμανλή!
    Μάθε τώρα το ...καλυτερότερο. Εν έτει 2019, επί αριστερού (χάχαχα) Τσίπρα, η ΕΡΤ2 ξαναπαρουσίασε τον ψεκασμένο Ιωάννη!!! Και μη φανταστείς ότι είναι δάκτυλος του Καμμένου. Αυτός έφυγε 13 Γενάρη κι το "ντοκυμαντέρ" έπαιξε στις 19. Αμέεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι σίγουρα ωφέλιμο να αμφισβητούμε τα πάντα, προσοχή όμως, άλλο να αμφισβητούμε και άλλο να χλευάζουμε ότι δεν κατανοούμε. Έχετε παρόμοια σχόλια και για τους συγγραφείς του βιβλίου the secret ; (τυχαίο παράδειγμα, απλά θεωρώ ότι κι αυτούς τσαρλατάνους θα τους θεωρείτε). Όπως θα δείτε και στο μέλλον, αλλά φαίνονται και τώρα, πολλά από αυτά που έλεγε η μειοψηφία ακόμα και για το θέμα της πανδημίας π.χ είναι τα σωστά. Γι' αυτό και πάλι σας λέω προσέξτε πως και γιατί χαρακτηρίζετε έτσι ότι δεν κατανοείτε. Καλύτερα είναι να σέβεστε όλες τις γνώμες γιατί κάποιοι συνάνθρωποί μας υιοθετούν τις απόψεις του. Με σεβασμό και χωρίς καμία διάθεση επίκρισης σας γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή