Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2007

5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ



Διαβάζοντας το ποστ της liodara είδα ότι μου ζητούσε να πω 5 πράγματα για μένα .
Προ του κινδύνου αν δεν υπακούσω στην επιθυμία της να βρεθώ με κανένα χαλκά στη μύτη λόγω της μανίας με το piercing που έχει ,έδωσα μια σύντομη απάντησα στα σχόλια της και μετά πήρα χαμπάρι ότι είναι μια ιστορία σαν πυραμίδα όταν είδα να μου ζητάνε το ίδιο πράγμα η ηλιαχτίδα, ο αταίριαστος και η bluesmartoulis.
Ας δώσω λοιπόν μερικά εκτενέστερα προσωπικά στοιχεία
1-Από μικρό παιδί απεχθάνομαι ότι έχει σχέση με την γυμναστική και με τον αθλητισμό. Οι μόνοι μυς του σώματος μου που γυμνάζονται τακτικά με επιμονή και υπομονή είναι οι μασητήρες.
Αυτό βοηθά στο να έχει αποκτήσει η κάτω σιαγών μου εκείνη την αποφασιστική όψη που περιγράφουν τα Αρλεκιν για τους ωραίους άνδρες με το θεληματικό πηγούνι.
Βοηθά επίσης και στο να μην αποκτώ όψη φεγγαροπρόσωπου λόγω της στρογγυλής φαλάκρας που στολίζει το κρανίο μου.
Παρ΄ όλα αυτά ,το υπόλοιπο σουλούπι μου στο σύνολο του είναι γοητευτικό και γεροδεμένο ,ως αποτέλεσμα των αρκετών ωρών ψαροντούφεκου που κάνω το καλοκαίρι. Ορισμένα κιλά παραπάνω ,γιατί προφανώς είμαι βαρυκόκαλος,και το ευσταλές μου παράστημα με κάνουν να μοιάζω με τον Ντάνυ Ντε Βίτο ,όπως λένε κάτι κωλόπαιδα που κάνει παρέα η κόρη μου.
2-Είμαι φανατικός κινηματογραφόφιλος και βλέπω 2-4 ταινίες την εβδομάδα στους κανονικούς κινηματογράφους και όχι στα κινηματογραφικά σουπερμάρκετ που είναι τα moultiplex τα οποία σιχαίνομαι.
.Έχω δει στις κινηματογραφικές λέσχες όλες τις ταινίες που έχουν γράψει ιστορία στον κινηματογράφο. Η γυναίκα μου ,που έχει ένα μόνιμο πρόβλημα με το πρωινό ξύπνημα ,θυμάται με φρίκη τα φοιτητικά μας χρόνια που αναγκαζότανε να ξυπνά το πρωί της Κυριακής , και να έρχεται με την τσίμπλα στο μάτι στις 10 στο ΑΣΤΥ για να δούμε γιαπωνέζικη η ρώσικη πρωτοπορία μερικές φορές χωρίς υπότιτλους γιατί η ταινία ήτανε δανεική από λέσχη του εξωτερικού!.
Την εποχή όμως του ψηστηριού δεν τολμούσε να πει ότι προτιμάει το χουζούρεμα στο κρεβάτι της από την ευτυχία του να δει μια βωβή ταινία του Αϊζενστάιν, η και ομιλούσα του Γκοντάρ, και να υποστεί μετά καπάκι την βαθυστόχαστη κριτική μου επί της ταινίας και των προθέσεων του σκηνοθέτη.
Αυτά μέχρι που έδεσε τον γάιδαρο, δηλαδή εμένα, δηλαδή με παντρεύτηκε.
Έκτοτε αν δεν της αρέσει η ταινία, μου λέει ξαπλωμένη μπροστά στην τηλεόραση τυλιγμένη σε μια ξεβαμμένη ρόμπα που δεν την αποχωρίζεται χρόνια , φορώντας κάτι τελείως αντισεξουλικές μάλλινες κάλτσες με ύφος μη επιδεχόμενον αντιρρήσεως –Πήγαινε μόνος σου!
3-Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να ξέρει ανάγνωση, διάβαζα πάντα εφημερίδα.
Ο πατέρας μου το μεσημέρι μετά το φαγητό ξάπλωνε στο κρεβάτι του και διάβαζε την εφημερίδα του. Εγώ καθιστός από την άλλη μεριά του κρεβατιού διάβαζα την αντίθετη σελίδα.
Συνήθεις ήσαν κάτι μικροκαυγάδες όταν πήγαινε να γυρίσει την σελίδα χωρίς εγώ να έχω τελειώσει αυτό που διάβαζα.
Σήμερα πλέον δεν νοείται να ξαπλώσω το μεσημέρι για τον απαραίτητο μου ύπνο, που συμβάλει όπως διαβάσατε στην καλή καρδιακή λειτουργία, χωρίς να έχω την εφημερίδα μου. Έχει φτάσει ,σπανίως βέβαια, να έχω ξεχάσει να την πάρω , να φοράω ήδη τις πιτζάμες μου οπότε αναγκαστικά ξαναντύνομαι για να πάω να αγοράσω.
Το καλοκαίρι στις διακοπές, το πρώτο που μαθαίνω όπου πάμε ,είναι που πουλάνε εφημερίδες και μερικές φορές αναγκάζομαι να κάνω και 10 χιλιόμετρα την ημέρα για πάρω τις εφημερίδες για όλη την παρέα.
Θυμάμαι μια φορά που κάτι είχε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και το ήθελα, αλλά είχε εξαντληθεί σε όλα τα περίπτερα της Μεσογείων ,από την Άμυνα μέχρι την Αγία Παρασκευή.
Οπότε όπως στα κόμικς άναψε λαμπτήρας στον εγκέφαλο μου.
Άμεση επιστροφή με το αυτοκίνητο και η εφημερίδα βρέθηκε στο πρώτο περίπτερο που την ζήτησα.
Που αλλού, στο κέντρο της χουντοσυνοικίας δηλαδή του Παπάγου!
Επειδή βέβαια είμαστε και ένα σπίτι με αρχές υφίσταται και μία ιεραρχία στην ανάγνωση της . Πρώτα την διαβάζει ο αρχηγός της οικογενείας ,δηλαδή εγώ, και μετά συνήθως την επομένη ημέρα η σύζυγος.
Εμ πώς τι θα το κάνουμε Αμέρικαν μπάρ που λέει και ο Παπαγιαννόπουλος!
Ακολουθώ τις αρχές της πατρικής οικίας.
Πρώτος την διάβαζε ο πατήρ μετά ο υιός και λόγω ελλείψεως Αγίου Πνεύματος μετά την άλλη μέρα η μήτηρ.
4-Μία άλλη ενασχόληση που μου προκαλεί μεγάλη ευχαρίστηση είναι τα ταξίδια.
Ευτυχώς έχω προλάβει να δω μερικές από τις ενδιαφέρουσες μουσουλμανικές περιοχές που σήμερα το σκέφτεται κανείς να πάει όπως το Κασμίρ η ο Λίβανος.
Δυστυχώς εκείνο το καθίκι ο Θάμνος κατέστρεψε το Ιράκ επάνω που ήμουνα έτοιμος να πάω. Επειδή έχω σκοπό να σας γράψω σχετικά με διάφορα ταξίδια απλά θα σας πω μερικούς από τους προσεχείς ταξιδιωτικούς στόχους που ελπίζω να κάνω σύντομα. Μεξικό, Κίνα, Ναοί του Ανγκορ Βάτ στην Καμπότζη, Λιβύη ,Καππαδοκία Νότιος Ινδία
5-Από παιδί είχα μια συνήθεια που με συνοδεύει μέχρι σήμερα.
Δεν πετάω πράγματα εύκολα. Μία βίδα θα φυλαχτεί στο αντίστοιχο κουτί και η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι όταν μετά χρόνια την χρησιμοποιήσεις οπότε έχεις δικαιώσει μέσα σου την προνοητικότητα που είχες να την φυλάξεις .Βέβαια υπάρχει το πρόβλημα τις περισσότερες φορές ότι έχεις ξεχάσει ότι την έχεις φυλάξει και που την έχεις φυλάξει, αγοράζεις καινούργια και αφού την βιδώσεις βρίσκεις την παλιά και γαμοσταυρίζεις την προνοητικότητα σου!
Έτσι γίνεται και με τα αποκόμματα από τις εφημερίδες τα οποία κόβονται μαζεύονται και ξεχνιούνται που έχουν καταχωνιαστεί.
Άμα βρεθούν όμως σας προσφέρουν μερικά πόστ από αυτά που με ρωτάτε που τα βρίσκω.
Η γυναίκα που μας καθαρίζει έχει αυστηρή εντολή ότι δεν πετάει ούτε χαρτάκι αν δεν ρωτήσει πρώτα.
Από τον φόβο της μήπως με στεναχωρήσει πετώντας κάτι που θέλω, μου ήρθε με ένα ακυρωμένο εισιτήριο λεωφορείου να με ρωτήσει –να το πετάξω;
Όπως καταλαβαίνετε η συνήθεια αυτή έχει δημιουργήσει ένα σχετικό αδιαχώρητο στο σπίτι στο οποίο όμως ακόμα κινούμαστε ικανοποιητικά, αλλά δυστυχώς την ίδια συνήθεια έχουν και τα έτερα ¾ γιατί ήμισυ ήταν όταν την παντρεύτηκα.
Έχουμε ακόμα το πρώτο μας σερβίτσιο το οποίο, επειδή είμαστε πάντα προνοητικοί, είχε από 24 ! πιάτα και πιατελάκια με το ακαταμάχητο επιχείρημα άμα σπάσουν μετά δεν τα βρίσκεις. Δυστυχώς αποδείχτηκαν άθραυστα και δεν πετάχτηκαν όταν αποκτήσαμε στη συνέχεια το «χαρούμενο»,«το επίσημο»,«το για τους φίλους»,«το έλα μωρέ ευκαιρία το βρήκα» σερβίτσιο .
Το μόνο πράγμα που πετάμε εύκολα είναι τα παλιότερα ρούχα τα οποία έχουν την ανεξήγητη συνήθεια κάθε χρόνο να στενεύουν
Ρίχνοντας μια ματιά είδα ότι πολλοί ή έχουν γράψει ή έχουν προταθεί από άλλους να γράψουν και γι΄αυτό προτείνω να πάρουν την σκυτάλη 5 εκλεκτοί συνμπλόγκερς που δεν είδα ,τουλάχιστον μέχρι που έγραφα τα παραπάνω να έχουν προταθεί μέχρι στιγμής.
Eparxiako saloni
Weirdo
Johnny B Good
Ange-ta
Maika

27 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη παρουσιαση μας έκανες Αθεόφοβε!!
    Ομορφη γιατι κανεις μας δε σκεφτηκε να γραψει για το αλλο του μισο, μονο εσυ το εκανες!!
    Μονο εσυ εγραψες αληθειες, για ο,τι πραγματικα αγαπας!!
    Αλλα για πες μου,
    ξέρεις πόσο βολικο είναι να φοραμε τις καλτσες σας
    και να περπαταμε μέσα στο σπίτι??
    Όσο για το πρωινό χουζουρεμα……δε δέχομαι κουβέντα!!
    Είναι ότι καλύτερο!!
    Δωσε ενα φιλι απο μενα στο αλλο σου μισο,
    στο μισο που σε εχει συμπληρωσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poly endiaferon post, poly endiaferonta gnorismata (hmun ligo proetimasmenos afu eixa diavasei to sxolio su sths Liodaras). Gelasa poly me to isitirio... mu tin danizeis thn oikiakh voitho gia kanena post??? Oi naoi pu theleis na episkeftheis sto ankor vat einai katapliktikoi idika kata thn anatolh tou hliou :) Su efxome na tus episkeftheis sintoma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα! Επιτέλους επέστρεψες (δριμύτερος)! Ή όχι (δεν έλειπες); Όπως & νά΄χει, καταρχήν θα σε ευχαριστήσω κι εγώ που μας έκανες την τιμή να μας ...συστήσεις 5 άγνωστα σημεία του εαυτού σου!
    Και φυσικά την αγαπημένη σου σύζυγο, όντας όμως (& συγχώρησέ μου το αυθαίρετο συμπέρασμα) πολύ αυστηρός μαζί της... Γιατί δλδ αγαπημένε μας κύριε Αθεόφοβε, εσύ στις καθημερινές σου συνήθειες εντός της οικίας σας, κυκλοφορείς πιό σεξουαλικά εμφανιζόμενος;;; Και οκ, μπορώ να κατανοήσω την αντιπάθειά σου στην ξεθωριασμένη ρόμπα (& είμαι βέβαιη πως η πανέξυπνη σύντροφός σου, τώρα που της το επεσήμανες θα φροντίσει να την αντικαταστήσει με πολύ πιό ...ενδιαφέρουσα, α, τα γούστα πληρώνονται!) ωστόσο, παραμένω με την απορία για το πόσο η δική σου αμφίεση σε ώρες χαλάρωσης μπορεί να αποπνέει ερωτισμό;!
    Επίσης, άλλη μια απορία μου δημιουργήθηκε καθώς διάβαζα το όμορφο & πολύ ευχάριστο (όπως πάντα άλλωστε!) κείμενό σου, που αν δεν την πω κι αυτή κάτι θα με σφίγγει στο λαιμό: εσύ ο τόσο ερωτευμένος ακόμη μαζί της άντρας, δεν της συμπεριφερόσουνα πολύ διαφορετικά κατά την προ γάμου σας σχέση;;; Εσύ δλδ καλέ μου, δεν άλλαξες (υποσυνείδητα φυσικά) στάση & συμπεριφορά προς εκείνη, αφού "έδεσες τη δική σου γαϊδουρίτσα" (για να χρησιμοποιήσω τη δική σου έκφραση); Αρνούμαι να πιστέψω φυσικά οποιαδήποτε αρνητική απάντησή σου, ως αληθινή! Και γι΄αυτό ακριβώς, αλλά & επειδή πλέον μας έχεις επιτρέψει να γνωρίσουμε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του χαρακτήρα σου, & του πόσο οξύνους είσαι, δεν μπορώ βέβαια να πιστέψω πως θεωρείς τον εαυτό σου (ούτε κατά διάνοια) "γάϊδαρο", αλλά κατανοώ πως απλά άλλη μια φορά μιλούσες όταν έγραφες το παρόν post, με διάθεση αυτοσαρκασμού!!!
    Για τη συνήθεια να κρατάς οτιδήποτε παλιό, παρότι εμένα προσωπικά (εγώ πετάω ανενδοίαστα ορισμένες φορές ακόμη & καινούρια πράγματα, αν θεωρήσω πως θα μου είναι τελικά αχρείαστα) μου φαίνεται μάλλον αφελής, αφού όμως μας λες πως αποτέλεσμά της είναι κάποια από τα πανέμορφα & τόσο ενδιαφέροντα κείμενά σου, πάω πάσο!
    Καλά ταξίδια λοιπόν αγαπημένε μας από ΄δω & πέρα, σου εύχομαι να πας σε όλα τα μέρη που επιθυμείς & σε πολλά περισσότερα (μας συμφέρει άλλωστε, αφού θα μάθουμε κι εμείς ενδιαφέροντα πράγματα από τα posts σου μετά) & να περάσετε & υπέροχα!!!
    Καλή εβδομάδα να έχουμε (αν & αυτή ξεκίνησε από χθες) & τους θερμούς μου χαιρετισμούς στην υπέροχη γυναίκα που έχεις δίπλα σου να σε αγαπά, να σε ανέχεται & να σε προσέχει!!!

    ΥΣ: Συγχωρήστε μου το μακροσκελές σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. annamaria-
    Δεν κατάλαβες ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ είναι οι κάλτσες για οικιακή χρήση.Εγώ δεν φοράω ποτέ χοντρές κάλτσες.
    Το μόνο που μου βουτάει καμιά φορά είναι κανένα φανελάκι.

    mhxeirotera-
    Μου επιβεβαιώνεις για το Ανγκορ Βατ αυτά που μου έχουν πεί φίλοι που έχουν πάει εκεί.
    Από τον καιρό των Ερυθρών Χμέρ μου είχε μείνει απωθημένο να πάω εκεί.
    Είναι το δεύτερο μέρος που όταν είδα την πρώτη φωτογραφία είπα -εκεί θα πάω.
    Το πρώτο είναι η Πέτρα της Ιορδανίας που την γύρισα όλη μία ολόκληρη μέρα.

    ηλιαχτιδα-
    Βεβαίως και είμαι μία σκέτη σεξουαλική πρόκληση με τις πυτξάμες μου μέσα στο σπίτι!
    Κάθε φορά που βλέπω το σύνολο στον καθρέφτη λέω-
    Φτού σου αγόρι μου μην σε ματιάσουνε!
    Οσο για την ρόμπα δεν κατάλαβες καλά.
    Εχει 3-4 αφόρετες για να την αντικαταστήσει αλλά τελικά καταλήγει σ΄αυτή.
    Έχει και μια τρύπα στη μασχάλη που κάθε φορά που περνάω από δίπλα χώνω το δακτυλο μου και πετάγεται απάνω αναφονώντας διάφορα που η σοβαρότης μου δεν επιτρέπει να τα γράψω.
    Τα ιδια λέει και όταν κάνει το σφάλμα να σκύψει μπροστά μου.
    Σχετικά με το ερώτημα σου αν αλλαξε τίποτα από πριν το γάμο και μετά.
    Είμαστε μαζί προ του γαμου 8 χρόνια και είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια συγκατοικήσει.
    Από την αρχή της γνωριμίας μας μέχρι σήμερα κάναμε πολύ ωραίους και όχι σοβαρούς καυγάδες,οι οποίοι προσφέρουν στην ψυχική εκτόνωση του ζευγαριού,οι οποίοι σήμερα μετά από χρόνια τείνουν να μειωθούν όχι γιατί μειώθηκε η μαχητικότητα μας απλά γιατί ξέρει ο ένας τι θα πεί ο άλλος και έχουμε εξαντλήσει τις καλές ατάκες που ρουμπώνεις τον άλλο.
    Οταν έμενα ακόμα ως φοιτητής στο πατρικό σπίτι και η μάνα μου άκουγε ένα τηλεφωνικό καυγά με την μέλλουσα σύζυγο με διάφορα κοσμητικά επίθετα,για το πια πχ ταινία θα πάμε να δούμε, μου έλεγε μετά-
    Τι ανατροφή θα λέει το κορίτσι ότι σου έδωσα! Και μετά από αυτά δώσατε ραντεβού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να εκφραστώ ελεύθερα; (Θεωρώ την απάντηση καταφατική & συνεχίζω απτόητη:) Γαμώ τις σχέσεις έχετε & υποκλίνομαι στα καπρίτσια σου, αφού μας χαρίζεις τόσα χαμόγελα με τα παραπονάκια σου!
    Ιδέα: Γιατί δεν φροντίζεις εσύ να ...πάθει κάτι η περιβόητη ρομπίτσα;;; Κανένας κλέφτης, κάτι το πλυντήριο που μπορεί να την έβαψε, κανένα σκυλάκι (αν έχετε) που μπορεί να την αναλάβει; Κάτι οριστικό τέλος πάντων! Ε, τί θα κάνει μετά η καλή σου, μπορεί να μουρμουρίσει λιγάκι, αλλά αποδείξεις εξάλλου δε θα έχει...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να προσθέσω κι ένα έκτο....

    είναι καθήγητης στης ιατρικής στο θεολογικό της ΑΣΟΕ!!!!!

    :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα φυσικά Chris, ...το είχαμε καταλάβει! Και κάθε Κυριακή πρωί αριστερός ψάλτης στο ναό της κλινικής που εργάζεται. Μην κοιτάς που είναι μετριόφρων & δεν τα λέει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε αθεό το blog σου είναι καταραμένο.....3 φορές έγραψα και δεν εμφανίζεται το σχόλιο.....σιχτίρια πια...

    Λοιπόν η γυναίκα σου είναι μια σύγχρονη ηρωίδα...εκτός του ότι ζει μαζί σου....όλοι καταλαβαίνουν τι μπορείνα σημαίνει αυτό....ερχόταν κυριακάτικα πρωί να δει αυτά τα αλούτερα....Τζιζεςκαι έχεις και παράπονα....αχαχαχ!
    Εγώ στον δικό μου 10 χρόνια τώρα δεν του χω κάνει τέτοια χατίρια.....αυτός ο κακομοίρης και μαζίμου έρχεται σε ό,τι κουλή blackmetal και δε συμμαζεύεται συναυλία μου ρθει και στο γήπεδο...ντάξει του αρέσει εκεί...και στις φιέστες που εγώ στάνταρ πάω....!!!!

    Και μια ερώτηση ....το τέκνο ή τα τέκνα σας τι ηλικία έχουν??????!!!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. " ο Θάμνος κατέστρεψε το Ιράκ" , Σύμπτωση καταπληκτική! Και εμείς ακυρώσαμε το ταξείδι μας για το Ιράκ. Το έχω σκυλομετανιώσει, γιατί στο τσάκ θα προλαβαίναμε το Ιράκ. π.θ.
    Εχω χάσει σειρές, εξαίρετα ποιήματα,
    see you

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TO 2 KAI 5 IDIA

    MONO POY EGW HMOYN TYXERH KAI TA EIDA STO PARISI 12 ME 12 SE XIALDES AFIERWMATA KAI FESTIVAL KAI RETROSPECTIVES DEN XREIAZOTAN NA TREXW ME THN TSIMPLA
    (AN KAI MERIKES FORES KAI TO 12 TSIMPLA EIXE...)

    TO 5 ADIOR8WTO (TOMEIS TOY SPITIOU EXOYN APOKLEISTEI THS KYKLOFORIAS LEME)

    OSO GIA THN EN LOGW ROBA 8A EIXA 2 PANOMOIOTYPES STHN KAVATZA KAI ALLES 3 PAROMOIES STHN KYKLOFORIA (POY OMWS DE ME VOLEYOUN KAI FORAW DIARKWS THN TRYPIA... )
    MONH DIAFORA TA PODIA GYMNA,OYTE XONTRES OYTE LEPTES, KA8OLOU KALTSES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εύχομαι καλά ταξίδια με παρέα τα 3/4 και τη βίδα στην τσέπη...(ποτέ δε ξέρεις πότε θα σου χρησιμεύσει!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλο το πόστ και τα σχόλια τα διάβασα με συγκρατημένο χαμόγελο για να μη δώσω και λαβές - δηλ. ξυπνήσω τα παιδάκια μου που κοιμούνται. Εκεί που "έσπασα", όμως, ήταν στην τρύπα...
    Έλεος αθεόφοβε.
    Έλεος
    Τα ξύπνησα απ΄τα δυνατά μου γέλια.
    Να΄σαι καλά άνθρωπέ μου
    Κι εσύ και η γυναικάρα σου και τα (το) παιδά (ί) σας...
    Με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ηλιαχτιδα-
    chris-
    Την πατήσατε!
    Είμαι αριστερών φρονημάτων δεξιός ψάλτης στην εκκλησία του νοσοκομείου των παπάδων αποσπασμένος στο τμήμα ιστορίας του φιλολογικού τομέα του υπουργείου Αθλητισμού.!

    liodara-
    Στις ρόκ συναυλίες βάζει βέτο και δεν έρχεται γιατί δεν αντέχει τις ηλεκτρικές κιθάρες.
    Πως θα μπορούσε κανείς να με εμπιστευτεί μετά αν αποκάλυπτα την ηλικία της δεσποινίδος κόρης μου όταν ό Oscar Wilde ελεγε :
    Ποτέ μην εμπιστευτείς μια γυναίκα που αποκαλύπτει την ηλικία της .Είναι ικανή να αποκαλύψει τα πάντα !

    ange-ta-
    Με πιάσαν τα κλάμματα όταν είδα την καταστροφή του μουσείου της Βαγδάτης.

    athena-
    Είσαι τυχερή,σπάνια οι γυναίκες έχουν ζεστά πόδια.

    pwlina-
    Από ότι έχω δεί και εσύ είσαι ταξιδιάρικο πουλί!

    bluesmartoulis-
    Μα τα γραπτά μου είναι πάντα περι-(ω)οπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αθεόφοβε ήσουν ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ! Να σε χαίρεται η συζυγάτα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολυτάραχη ζωή και πολυσχιδής προσωπικότητα, φίλτατε..:p
    Γι'αυτό σας εκτιμούμε τόσο..!
    (ευχαριστώ για την πρόσκληση - θα ανταποκριθώ σύντομα..:)
    Καλημέρα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλός ο κύριος. Δεν μου λες όμως καλά με τον κινηματογράφο (έχω ρίξει κι εγώ κάτι ξενύχτια), καλά με τα σκουπίδια που δε πετάς, αλλά μόνο μασητήρες δουλεύεις; Ο... αθεόφοβος μυς είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. από αυτά που μας εκμυστηρεύεσαι κι από όσα έχω διαβάσει στα εκάστοτε ποστ σου μου δημιουργήθηκε μία απίστευτη συμπάθεια για τη σύζυγο σου. Πρέπει να είναι τεράστια μορφή εφόσον σε αντέχει ! Αλλά εδώ που τα λέμε κι εσύ πρέπει να είσαι μορφή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ρομπα σου ειναι ξεβαμενη σαν της γυναικας σου;Γιατι αν δεν ειναι παρε ενα σκανερ να περνας τα αποκοματα των εφημεριδων αγαπημενε μου γμτχρστμ,να μην κρατας ντανες σκουπιδια.Σαν η γυναικα μου κανεις κι εσυ γμτπνγμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. coolplatanos-
    Με χαίρεται από αμνημονεύτων χρόνων!

    weirdo-
    Δεν χρειάζεται να σου πώ πόση είναι και δική μου εκτίμηση καλή μου.:))

    ο δειμος του πολίτη-
    Εκπαιδεύω και τους γλουτιαίους στο κάθισμα!

    iris-
    Και βέβαια είναι μορφή,για να φτάσω να την παντρευτώ !

    o kairos-
    Εχω σκάνερ αλλά άλλη χάρη έχει το χαρτί ιδίως άμα παλιώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αλλος ενας ποταμος!!! και χαιρομαι που δεν ειμαι μονη..
    αν και σας μαλλον για Αμαζονιο σας κοβω, ενω ημας κατι σε Πηνειο της Λαρισσης..!

    κι επισης σας βρισκω μια χαρα φυσιολογικονΕ οπως και την γυναικα σας την οποια συμπαθησα τα μαλα και να της το πειτε!
    ιδιως για κεινη την ξεβαμενη ρομπα που χρονια δεν πετα, διοτι καλτσες δεν φοραω καθ οτι θεοζεσταινομαι, εκτος κι αν χιονιζει, πραγμα σπανιο ή φυσα το Πεντελικον βοριαδακι, πραγμα επισης σπανιο στις μερες μας..

    θυσιες που κανουμε εμεις οι γυναικες για να σας ανεβασουμε το ..ηθικο!!!! παπαπαπα!!! :)))

    καλη σας ωρα Αθεοφοβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μαυρος γάτος-
    vromios-
    ΄Χαίρομαι που σας άρεσε !

    orelia-
    Αν εγώ έγραψα Αμαζόνιο το δικό σου ποστ είναι από τα καλύτερα αυτοβιογραφικά που διάβασα και θα έλεγα σε όλους που διαβάζουν αυτές τις γραμμές να μην το χάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εσυ! το λες αυτο για μενα;;;
    με τραβαν τα λογια σου προς τα πανω Αθεοφοβε και φοβαμαι θα χασω την αρχηγικη θεση του Τζοε Νταλτον στην οικογενειακη πυραμιδα!!! :))

    εμπαινα να σου πω για το αρχειο που φιαχνεις, αλλά εν τω μεταξυ σκεφτηκα και ετερον "θανατικο" κοινο μας!
    τα Χανια βρε!
    εσυ γαμπρος, νομιζω, εγω νυφη, σιγουρη ειμαι :))
    μονο που, εγω παιδευω και δεν κλαδευω...! :))
    ελεγα πως θα σε ψαξω σε ολες τις χανιωτικες παραλιες το καλοκαιρι
    απο Καλαθα εως Αγια Μαρινα και Μαραθι!
    αλλά μαλλον κατα Σουγια μερια και Λουτρο σε "κοβω".. :))

    καλο σου βραδυ και σε ευχαριστω πολυ!


    δες μηπως περασεις το μπλοκ σου εξ ολοκληρου ή τμηματικα σε αλλον μπλογκερ πχ wordpress
    καποιοι με μεγαλο ογκο δεδομενων τετοιον, επελεξαν αυτη τη λυση για να μη χαθουν τα ποστς και τα σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απλά, υποκλίνομαι.
    2 μέρες τώρα έχω σπάσει τα νεύρα του αδερφού μου, στο διπλανό δωμάτιο, με τα τρανταχτά γέλια που ρίχνω
    ---ωπς! αυτό πάει γενικά σε όλα σου τα ποστ.
    Ειδικά σε ΑΥΤΟ εδώ, σου βγάζω τον (μάυρο, φυσικά) μπερέ. Υψηλής ποιότητας χιούμορ, επ' ουδενί χυδαίο ή φτηνό, άκρως αληθινό -ακόμα κι αν έχει(??) σάλτσα στις περιγραφές.
    Είσαι κορυφή, τέλος.
    ( κάτι παθαίνω άμα πάω να γράψω σε άτομα -πολύ- υψηλού επιπέδου και χάνω κάθε μου συγγραφική ικανότητα - η τελευταία μου πρόταση είναι λες και την έγραψε 17χρονος κάγκουρας απ' το μπουρνάζι!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φάνης Σέμπρος-
    Αυτό το :σε άτομα -πολύ- υψηλού επιπέδου, πολύ μου άρεσε γιατί η γυναίκα μου θεωρεί πως δεν είμαι και πρώτο μπόι με το ευσταλές μου παράστημα του 1,66!

    ΑπάντησηΔιαγραφή