Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ




Σε όλες τις εκλογές οι διάφοροι υποψήφιοι φροντίζουν συνήθως  να μας αναφέρουν τα μεγάλα προσόντα που έχουν για να τους ψηφίσουμε, ή προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας κάνουν να θυμηθούμε το όνομα τους, για να τους σταυρώσουμε.
Έτσι λοιπόν στο παραπάνω βιογραφικό η υποψήφια με την Ρένα Δούρου φροντίζει να μας τονίσει δύο σημαντικές επιτυχίες της ζωής της. Πρώτον ότι είναι από το 2013 μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερον ότι μόλις 23 χρονών πέτυχε να πραγματοποιήσει το όνειρο κάθε προοδευτικού νεοέλληνα, να είναι δηλαδή συνταξιούχος του ΙΚΑ!


Δεν φτάνει όμως να είσαι απλά και μόνο συνταξιούχος, πρέπει να μπορκλείς  να είσαι και ονειροπόλος συνταξιούχος! 

Μπορείς όμως να μην ρίξεις ένα σταυρό στον εφευρέτη της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως, όταν μάλιστα βρίσκεται και στον συνδυασμό της διακριθείσης μαζί με την Ζωή (έ όχι και πια Ζωή!) στα κάγκελα της ΕΡΤ Ραχήλ Μακρή;


Πως επίσης να αντισταθείς στην ανθοστόλιστη υποψήφια του Καπερνάρου που μας συστήνεται ως: ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ) ΕΛΕΝΗ (ΝΕΝΑ) ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ & ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


Δυστυχώς δεν ψηφίζω στην Λάρισα γιατί  αλλιώς θα έριχνα δαγκωτό στον γαμπρό του πασίγνωστου Γιώργου Κανωτίδη και της παγκοσμίως γνωστής Κατερίνας Τσιλοφύτου


Δεν μπορώ βέβαια να παραγνωρίσω ότι ο Βασίλης Παπαδόπουλος ποτέ δεν με προσπέρασε οπότε νομίζω ότι αξίζει να του ρίξω μια ψήφο.


Σε αυτές τις εκλογές πιστεύω ότι είναι χρέος μας και καιρός να στείλουμε στην Ευρωβουλή και ένα γνήσιο νεκροθάφτη  και ας φωνάζει ο Παπακωνσταντίνου «δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάτη!»
Ο  Ιωάννης Γκουσμπουνάρης, με το φτυάρι στο χέρι, μας εξηγεί στο βίντεο του  ότι: Λέμε όχι σε μια Γερμανική Ευρώπη του Γιούνκερ και της Μέρκελ. Εγώ αυτή την Ευρώπη θα τη θάψω!»






Στην Θεσσαλονίκη ένας άλλος νεκροθάφτης ο  Κωνσταντίνος Μπαμπούλας «παίρνει τα μέτρα» από τον συνυποψήφιο του  Θοδωρή Μητράκα για να δει αν ο Θοδωρής Μητράκας είναι ψηλότερος από την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα.



Στην ίδια πόλη τα πάντα καθαρίζει με πολεμικές τέχνες ο Νικόλαος «Νίντζα» Φεγγαρίδης  όπως βλέπουμε με θαυμασμό στο βίντεο του


Όσοι έχετε φάει αρκετή ώρα για να λύσετε τον κύβο του Ρούμπικ και δεν τα καταφέρατε είμαι σίγουρος πως θα θαυμάσετε τον Κωνσταντίνο Σίκαλο που ταχύτατα στο βίντεο του τον λύνει ,οπότε με την ίδια ταχύτητα θα πάτε να του ρίξετε ένα σταυρό.


Οι φιλόζωοι της Πελοποννήσου είμαι σίγουρος ότι μόλις δουν την αφίσα  του Γιώργου Ράλλη θα συγκινηθούν με τον φιλόζωο υποψήφιο που έχει καταφέρει μάλιστα να κάνει τον σκύλο του  βέγκαν μιας και στο στόμα του έχει μια φέτα καρπούζι αντί για κόκαλο από μπριζόλα!



 Τυχεροί πάντως είναι οι υποψήφιοι που μπορούν, όπως οι παραπάνω να χρησιμοποιήσουν το επώνυμο τους ως σύνθημα στον προεκλογικό τους αγώνα.


Τέλος δεν ξέρω αν η υποψήφια της αφίσας έχει από φυσικού της αυτό το βλέμμα, ή το απέκτησε όταν διαπίστωσε ότι  αντιπάλους σαν και αυτούς είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις.
Πάντως εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου