Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!




Νομίζω πως ήταν ο Πάγκαλος που είχε κάποτε πει, πως πηγαίνοντας στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου που έμενε ο μακαρίτης πλέον Χόλμπρουκ, η πρώτη κουβέντα που του είπε, ο απόλυτα ζωικός Αμερικανός διαπραγματευτής ήταν: Έριξα ένα χέσιμο που το ευχαριστήθηκα!
Ό Χόλμπρουκ είχε απόλυτα δίκιο!
Όπως έχω ξαναγράψει, το χέσιμο είναι η μοναδική απόλαυση στον άνθρωπο που δεν του δημιουργεί τύψεις, σε αντίθεση με το φαγητό και το πήδημα, που σε πολλούς δημιουργούν και γι΄αυτό άλλωστε και οι θρησκείες για να ελέγχουν τους πιστούς επιβάλλουν και στα δύο διάφορες απαγορεύσεις.
Στο παρελθόν έχω δώσει μερικές χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το χέσιμο στο ΜΗΠΩΣ ΧΕΖΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ; και στο ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!
Επίσης στο ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΩΝ WC ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΥ! υπάρχουν ποικίλες και ευφάνταστες πινακίδες που υποδεικνύουν στον κόσμο τους διάφορους χώρους που μπορούν να εναποθέσουν τους καρπούς της κοιλίας τους άνδρες και γυναίκες!
Υπάρχει επίσης ένα 4 λεπτών σατυρικό επεισόδιο, από την σπονδυλωτή ταινία  Signore e signori, buonanotte του 1976 στο οποίο ο μοναδικός Ugo Tognazzi χωρίς να λέει ούτε μια λέξη πετυχαίνει, σε ένα από τους καλύτερους ρόλους του, να μας δώσει την κωμικοτραγική εξέλιξη που έχει  το χέσιμο ενός στρατηγού!



Σήμερα προσθέτω μερικές ακόμα απολαυστικές σχετικές πινακίδες που σχετίζονται με τον χώρο που και ο βασιλεύς πηγαίνει μόνος του εκτός βέβαια των πολύ θρησκευόμενων που θεωρούν, όπως στην πρώτη φωτογραφία, πως είναι πανταχού παρών ακόμα και εκεί! .








                                     Αυτό ακριβώς έκανε και η κοπέλα της φωτογραφίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου