Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ




Όσοι παρακολουθούν από χρόνια το μπλογκ μου, θα έχουν διαπιστώσει ότι με ιδιαίτερο μαζοχισμό διαβάζω τις διάφορες ανακοινώσεις μητροπολιτών στις οποίες διαπιστώνει κανείς πως αντιλαμβάνονται οι ιεράρχες μας το αγαπάτε αλλήλους και πως έχουν στο μυαλό τους τον Θεό και την πίστη σε αυτόν.
Έτσι λοιπόν o μητροπολίτης Πειραιώς αρχικά μας ενημερώνει γιατί ο Πανάγαθος Θεός, όπως τον αντιλαμβάνεται αυτός και ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει κοντά στους 100.000 ανθρώπους με τον κορονοϊό:
Αυτό έγινε: εν τη αγάπη Του και εν τη πανσοφία Του, παραχώρησε να έρθει η παρούσα δοκιμασία για να οδηγήσει τον άνθρωπο στη μετάνοια και στη σωτηρία.


Και βέβαια τεκμηρίωσε τα λεγόμενα του με την έγκυρη επιστημονική βιβλιογραφία του από την Αποκάλυψη!
Όμως παρά την Θεία επιθυμία διαπίστωσε ότι:  τα γεγονότα από την σχετική ειδησεογραφία, τόσον διεθνώς όσο και στην πατρίδα μας, δείχνουν ότι το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει.
Και επειδή ο ιεράρχης διαβάζει τα πάντα για να είναι πλήρως ενημερωμένος, ενημερώνει και μας πως: Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων,  τη στιγμή που ο φονικός ιός σκορπάει παντού τον θάνατο, οι κατ’ οίκον περιορισμοί αύξησαν την ασωτία. Στην Ισπανία και άλλες χώρες, η αστυνομία συνέλαβε πολλές ομάδες ανθρώπων να επιδίδονται κατ’ οίκον σε ομαδικά όργια και να διαπράττουν ανήκουστες αμαρτίες.


Βέβαια ούτε πολλές ομάδες επιδίδονται σε όργια, αλλά και το όργιο που αναφέρεται δεν πρόλαβε να γίνει, γιατί ειδοποιηθείσα η αστυνομία από έναν από τους διοργανωτές, συνέλαβε 8 άτομα  γιατί τους βρήκαν ναρκωτικά, μεταξύ των οποίων κοκαΐνη και υγρό ecstasy.
Σύμφωνα όμως με πηγές που δεν μπόρεσα να διασταυρώσω πουθενά, ο μητροπολίτης μας ενημερώνει πως : Στο Βέλγιο η πρωθυπουργός έκαμε έκκληση να απέχουν οι πολίτες από ομαδικούς έρωτες.


Προφανώς λόγω της αγαμίας το μυαλό του περιστρέφεται συνεχώς σε ανύπαρκτα σεξουαλικά όργια και μου θυμίζει αυτό που έχει γράψει ο Τάσος Λειβαδίτης:
Και ο νεαρός εφημέριος κάθε βράδυ κοιμόταν με μια γυμνή γυναίκα στο μυαλό του, αλλά άσχημη- νάχει  τουλάχιστον κάτι να του συχωρεθεί!
Το μόνο που έχει πει η πρωθυπουργός του Βελγίου είναι, απευθυνόμενη στους νέους: Ξέρω ότι θέλετε να δείτε τους φίλους σας, να βγείτε έξω. Είναι μια περίοδος που προκαλεί άγχος κι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αλλά σας ζητώ να περιορίσετε τις επαφές σας όσο το δυνατόν περισσότερο και πάνω απ όλα, μην διοργανώνετε πάρτι σαν απάντηση στο κλείσιμο των μπαρ και των κλαμπ.
Όμως εκεί που γίνονται απαράδεκτα όργια είναι στο εξωτερικό, στο οποίο παπάδες πάνε και προσεύχονται μαζί με μη ορθόδοξους :
Κάποιοι «Ορθόδοξοι» Επίσκοποι συνεχίζουν να μεταδίδουν την Θεία κοινωνία σε ετεροδόξους, ενώ κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να επιδίδονται σε Διαχριαστιανικές και Διαθρησκειακές Συναντήσεις, προχωρώντας ακόμα και σε συμπροσευχές με αμετανόητους αιρετικούς, με πρόσχημα την αναχαίτιση της επιδημίας του κορωνοϊού.



Ως γνήσιος δε προασπιστής της ελευθερίας του ατόμου και χωρίς να δίνει σημασία σε διάφορους συνωμοσιολόγους, προειδοποιεί :
Η στέρηση της ελευθερίας και ο κατ’ οίκον περιορισμός στο ήμισυ των κατοίκων της ανθρωπότητας με την ανάγκη της αναχαίτισης του φονικού ιού, είναι δυνατόν να αποτελέσει το προοίμιο για την μετέπειτα φρικώδη στέρηση της ελευθερίας των κατοίκων της υφηλίου από τον μεγάλο άνομο των εσχάτων ημερών, τον Αντίχριστο.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μετά την κρίση της πανδημίας θα γίνει αναγκαστικό εμβόλιο σε όλους με άγνωστο υλικό! Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες, (με τσιπάκι, εφοδιασμένο με πομπό τύπου R.F.I.D.) είναι προ των πυλών. 
Οι πομποί R.F.I.D (Radio Frequency Identification), γνωστοί εδώ και 50χρόνια, θα αντικαταστήσουν σύντομα τα bar code και  μπορούν επίσης να περιέχουν σε μία ταυτότητα τα  στοιχεία του ατόμου, όπως επίσης την ομάδα αίματος του, αν είναι διαβητικός, καρδιοπαθής κτλ αλλά  θεωρούνται από τους θρησκόληπτους ότι αποτελούν το χάραγμα του δαιμονικού αριθμού 666 και το σφράγισμα ή χάραγμα του αντίχριστου βάσει της Αποκάλυψης !  
Από χρόνια ο Σεραφείμ έχει ξιφουλκήσει κατά του R.F.I.D. κατασκευάζοντας τσιπάκια με την φαντασία του!


Και τελειώνει τη ανακοίνωση του μιας και η ανθρωπότητα είναι κάτι σαν τα Σόδομα : ότι η προσωπική μας μετάνοια είναι ο καλύτερος τρόπος προσελκύσεως του ελέους του Θεού για την κατάπαυση αυτής της φοβερής δοκιμασίας.
Ευτυχώς όμως που μεταξύ ημών των αμαρτωλών υπάρχουν και μερικοί  δίκαιοι, προφανώς όπως όλοι οι μητροπολίτες μας, και έτσι μας δίνει την ελπίδα πως χάρις σε αυτούς μπορεί να την γλυτώσουμε:
Πιστεύουμε ότι ο Θεός, ο οποίος βεβαίωσε τον Αβραάμ ότι αν στα Σόδομα ζούσαν έστω και δέκα δίκαιοι, δεν θα κατέστρεφε την πόλη, το ίδιο θα κάνει και σήμερα
Για χάρη των ολίγων δικαίων που έχουν παρρησία ενώπιον του Θεού, ελπίζουμε, ότι θα καταπαύσει ο Θεός την πανδημία και θα σώσει την ανθρωπότητα από την ολοκληρωτική καταστροφή.
Όπως διαπιστώνει κανείς ο Θεός του Σεραφείμ δεν έχει πολλή σχέση με τον Χριστό, αλλά με τον  Γιαχφέ της Παλαιάς Διαθήκης, που διέταξε τον Αβραάμ να σκοτώσει το παιδί του και αυτός σαν γνήσιος θρησκευόμενος Ταλιμπάν θα το έκανε! Άλλωστε γι΄αυτό οι μουσουλμάνοι θεωρούν τον Αβραάμ τον πρώτο μουσουλμάνο και το όνομα του το συναντάμε 69 φορές στο Κοράνι, όπως και την θυσία του γιού του  στην σούρα 37,100‐111!
Αμήν!


Παλαιότερες αναρτήσεις μου σχετικές με ανακοινώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου