Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΕΞ , ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ



Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι βλέποντας τα πρώτα αποτελέσματα του exit-poll
Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι διαπιστώνουν το αποτέλεσμα του συνθήματος «Κώστα τράβα μπροστά και με τσαμπουκά!»
.
.
Όπως καταλαβαίνετε ο Αθεόφοβος αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ήδη από τις 17-9-09 στο ποστ του ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ είχε κάνει την παρακάτω πρόβλεψη:
Προσωπικά πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα αποκτήσει την αυτοδυναμία με αρκετούς πάνω των 151 βουλευτών στις 4 Οκτωβρίου, γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα ,και ιδίως το οικονομικό, είναι τεράστια ,οπότε η οποιαδήποτε κυβερνητική αστάθεια θα τα επιδεινώσει.
Ήδη η θριαμβευτική νίκη του ΠΑΣΟΚ και ο καταποντισμός της ΝΔ, επιβεβαιώνει αυτή την πρόβλεψη και το αποτέλεσμα δεν μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως ψήφος τιμωρίας στην χειρότερη κυβέρνηση από την μεταπολίτευση, αλλά σαφώς θεωρείται και ως θετική ψήφος στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.
Σαν πρωταρχικά συμπεράσματα από αυτές τις εκλογές θα μπορούσε κανείς να πει πως:
1-Τα μικρά κόμματα που συνεχώς κατηγορούν τον δικομματισμό δεν κατάφεραν ούτε και σε αυτές τις εκλογές να πείσουν τον κόσμο να τον συντρίψει, και βέβαια αυτό ήταν αυτονόητο όταν μονίμως δηλώνουν ότι δεν θέλουν αν συνεργαστούν με κανένα από τα κόμματα εξουσίας .
Ο λαός το μόνο που δεν επιθυμούσε ήταν μια κυβερνητική αστάθεια.
Είναι χαρακτηριστικό δε ότι το 50% των νέων ψηφοφόρων ψήφισε ΠΑΣΟΚ.
2-Με την παραίτηση του Καραμανλή ανοίγει ο δρόμος για την κοράκλα γιατί δεν βλέπω ούτε τον κ. Τίποτα ούτε τον τέως ΠΟΛΑΝ να μπορέσουν να την φάνε στην κούρσα για την διαδοχή.
3-Ο δεύτερος κερδισμένος από αυτές τις εκλογές είναι ο ΛΑΟΣ που χάρις στον παμπόνηρο αρχηγό του χάιδεψε τα ευήκοα προς αυτόν ώτα ,των απογοητευμένων δεξιών, και πέτυχε να αποκτήσει τους 15 βουλευτές που είχε βάλει στόχο.
4-Οι μεγάλοι χαμένοι είναι το ΚΚΕ ,και ο ΣΥΡΙΖΑ .
Το ΚΚΕ με το ίδιο τροπάρι του –όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια- έχασε πάνω από 10% της δύναμης του που προτίμησε να εγκαταλείψει τον ψωριάρη και να πάει στο ΠΑΣΟΚ.
Βέβαια η απτόητη Αλέκα δεν πρόκειται να παραιτηθεί μετά την αποτυχία της προεκλογικής της εκστρατείας έχοντας κατακτήσει πλέον ισοβιότητα αρχιεπισκόπου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε καβαλήσει το καλάμι όταν οι δημοσκοπήσεις τον έφταναν στο 17%, πέτυχε με το μαλλιοτράβηγμα των 11 συνιστωσών, να κινδυνεύει να μην πάρει ούτε το αναγκαίο για την Βουλή 3%.
Τελικά παρά το ότι το 20% των ψηφοφόρων του πήγαν στο ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε άνετα το όριο, γεγονός που πιστεύω ότι οφείλεται στην ικανοποιητική εμφάνιση του Τσίπρα στο ντιμπέιτ.
Μπορεί να φανταστεί βέβαια κανείς τι θα είχε γίνει αν δεν είχαν πιάσει το 3%.
Η Λερναία Ύδρα των συνιστωσών θα είχε αποκτήσει την επομένη μέρα άλλα 11 κεφάλια!
5-Οι οικολόγοι μπορεί να μην μπήκαν στην Βουλή αλλά απέκτησαν πια μια ουσιαστική υπόσταση στην πολιτική ζωή της χώρας, διπλασιάζοντας το ποσοστό τους και αυτό πιστεύω ότι οφείλεται και σε αυτούς στην εμφάνιση του ήρεμου και χαμογελαστού Χρυσόγελου στο ντιμπέιτ σε αντίθεση με τις ξινές εμφανίσεις του Τρεμόπουλου.

Η πρόβλεψη μου για το αποτέλεσμα των εκλογών απέκτησε και μια επιστημονική εξήγηση προχθές το βράδυ όταν γυρνώντας ξημερώματα από τον Πειραιά από την μεγαλόνησο, την ηρωική βέβαια όχι την μαρτυρική, βρέθηκα να με κοιτά, καθώς οδηγούσα ,με αγριεμένο και σοβαροφανές βλέμμα ο Καραμανλής, από σχεδόν κάθε κολώνα στους δρόμους που πέρναγα.
Ενδιαμέσως υπήρχαν και μερικές κλασσικές και διαχρονικές αφίσες του ΚΚΕ, που έχω την αίσθηση ότι ανασύρει τις ίδιες με τα ίδια συνθήματα σε κάθε εκλογές από τις αποθήκες του Περισσού, και βέβαια αρκετές του ΛΑΟΣ με την στρογγυλόφατσα του αρχηγού του με το κορακί μαλλί .
Πουθενά όμως δεν είδα αφίσες του ΠΑΣΟΚ και υποψιάζομαι βάσιμα ότι ο Γιώργος είχε πληροφορηθεί εγκαίρως την έρευνα της ΕΜΑΣ που διαπίστωνε ότι οι εκλογές ανεβάζουν την λίμπιντο των ανδρών στο 78% του δείγματος με αποτέλεσμα να αυξάνουν κατά 72% τις σεξουαλικές τους επαφές.
Θα σκέφτηκε λοιπόν πως όσοι άνδρες βλέπουν καθημερινά αυτές τις φάτσες κάθε πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά τους και με ανεβασμένη λίπιντο λόγω των εκλογών ,θα λένε μέσα τους : Για δες ρε κάτι φάτσες, δεν τους γαμείς πρωί-πρωί !
Οπότε προτίμησε ευφυώς να μην βάλει και αυτός την φάτσα του και να προκαλεί τις ίδιες σκέψεις
Άσε δε που σε προηγούμενη έρευνα, η ίδια εταιρεία, διαπίστωσε ότι στο 62% από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ αυξήθηκε η ερωτική τους επιθυμία και στο 29% παρέμεινε σταθερή, ενώ αντίθετα στο 51% των ψηφοφόρων της ΝΔ μειώθηκε!


Όπως καταλαβαίνει λοιπόν κανείς μια και δεν μπορούν να εκπληρώσουν την βαθύτερη επιθυμία τους που τους δημιουργούν οι αφίσες, ιδίως οι νταβραντισμένοι Πασοκτζήδες, ρίχνουν στις εκλογές την ανάλογη μαύρη ψήφο στους πολιτικούς των αφισών, ενώ το έτερον εκ ψ μόριον στο έτερον ήμισυ ,που πλήρως ικανοποιημένο πλέον από την αύξηση της λίμπιντο του παρτενέρ της με τις εκλογές, ρίχνει και αυτό την ψήφο του, ως είθισται, στον υπό του ανδρός υποδεικνυόμενο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.
Αντιθέτως δε η μείωση της ερωτικής επιθυμίας στους Νεοδημοκράτες δημιούργησε άκρως αρνητικά συναισθήματα στο έτερον τους ήμισυ οπότε είπαν μέσα τους:
Αμ, δεν πηδάς ,αμ θέλεις να ρίξω την ψήφο μου στην ΝΔ!
ΠΑΣΟΚ ρε κερατά θα ψηφίσω για να μάθεις!
Όπως λοιπόν βλέπετε υπάρχει άμεση συσχέτιση του εκλογικού αποτελέσματος με το σεξ ,πλήρως πλέον τεκμηριωμένη ,οπότε στις επόμενες εκλογές προβλέπω οι υποψήφιοι να αρχίσουν να μοιράζουν Βιάγκρα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Όμως την σχέση σεξ εκλογών και πολιτικής την είχε επισημάνει ,ήδη πρίν 27 χρόνια , ο πρωτοπόρος Τζίμης Πανούσης στον πρώτο του δίσκο με τις Μουσικές Ταξιαρχίες με το τραγούδι του Εκλογές και τον στίχο του..."Ψηφοδέλτια σταύρωνα και όλη νύχτα καύλωνα" που μου το θύμισε το ποστ του Βασικού Μέτοχου.


19 σχόλια:

  1. Εγώ πάλι, πρώτη φορά φχαριστιέμαι το πήδημα δι αντιπροσώπου.

    :))))
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την διευκρίνηση ότι οι ΝεοΔημοκράτες πιθανότατα νε μην έπασχαν φέτος από έλειψη λίμπιντο αλλά από περισσή ανάγκη ανεκπλήρωτης ικανοποίησης η οποία και οδήγησε σε ερωτική φρενίτιδα που δεν χρειαζόταν δεύτερο μέλος γιά την πράξη... και γι’αυτό φαίνεται θα προτίμησαν να μείνουν μόνοι.

    Η αυτοδυναμία είναι το σημαντικώτερο που χρειαζόμασταν τώρα –όσο γιά την μη συντριβή του δικοματισμού, πολυκοματική βουλή σύν την ανάγκη για αυτοδυναμία θα σήμαινε κυβέρνηση 160 έδρες και πέντε κόματα από 28;

    Και, η έλειψη βαθειάς κατανόησης των πραγμάτων απο μέρους μου οφείλεται μάλλον στα 26 από τα 32 ενήλικα χρονια μου μακρυά και όχι σε έλειψη αγάπης και πόνου για τον τόπο μας –στην διευκρίνηση πάντως της πρώτης παραγράφου μου επιμένω :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ βρε Αθεόφοβε μου,
    το χιούμορ σου είναι ανίκητο και ....αυτοδύναμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ND πληρώνει την απαγόρευση συνταγογράφησης από τα ταμεία Βιαγκρα, Χιάλις κλπ σε περίοδο οικονομικής κρίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πολιτική σου ανάλυση γιά τους κερδισμένους και χαμένους των εκλογών δεν ευσταθεί !

    Ο πραγματικός θριαμβευτής των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου είναι η ΝΔ που ενώ σχημάτισε το ποιό αποτυχημένο σε όλους τους τομείς σχήμα Πρωθυπουργός-Κυβέρνηση, κατόρθωσε τελικά να συγκεντρώσει το 1/3 των ψήφων των εκλογέων !

    Με αυτό το μοναδικό γιά τα ευρωπαικά δεδομένα επίτευγμα θα πρέπει να ασχοληθούν στο μέλλον οι πολιτικοί αναλυτές και όχι πως έχασε 10 μονάδες η Νουδούνα (ή 13 μονάδες από το 2007) κάτι που και γιά τους πλέον αδαείς ακόμα είναι αυτονόητο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παραπάνω υπογράφει ο
    συνφαλακρός γείτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν, πέρα από την πλάκα που πολύ ωραία κάνεις, τρεις τέσσερεις γνωστοί μου μου είπαν για τις αφίσες, ότι δηλαδή βαρέθηκαν να βλέπουν τα διάφορα βλακόμουτρα συνεχώς μπροστά τους, οπότε συμπεραίνω ότι ο ΓΑΠ κέρδισε αρκετά από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. demetrat-
    Περί ορέξεως ουδείς λόγος! :))

    thinks-
    Η επιστημονική έρευνα δεν συμφωνεί με την εκδοχή σου γιατί σαν τους νεοδημοκράτες το ίδιο παθαίνουν και όσοι χάνει η ομάδα τους στο ποδόσφαιρο !

    meropi-
    Δεν ξέρω αν είναι ανίκητο αλλά αυτοδύναμο και ανεξάρτητο είναι!

    dionysos-
    Ένας από τους λόγους που τους μάυρισε ο κόσμος ήταν ότι με κάτι τέτοιες ενέργειες είχαν αποδείξει ότι εκτός από ανίκανοι ήσαν και ανέραστοι!

    συνφαλακρός γείτων-
    Δεν έχεις άδικο!
    Ήττα θα ήταν να έχει πάρει κάτω από 25%
    Και αυτό γιατί το 1/3 του λαού ότι και να γίνει θα ανήκει στην δεξια και την άκρα δεξιά και θα παραμένει πιστό στον χώρο αυτό από όποιον και να εκπροσωπείται.
    Θυμήσου ότι μετά από μια εθνική καταστροφή το 1974 το 30,82% του λαού ψήφισε υπέρ της βασιλείας παρά το ότι ο Κοκός ξεπέρναγε σε ανικανότητα και τον Κωστάκη.
    Σε αυτές τις εκλογές η ΝΔ πήρε 33,48 και προστιθέμενο το 5,63 του ΛΑΟΣ η δεξιά και η ακροδεξιά κατάφερε να κρατήσει στους κόλπους της το 39,11% του λαού.
    Επιτυχία λοιπόν της ΝΔ !

    Newton-
    Το σχόλιο σου αποτελεί επιβεβαίωση της επιστημονικής εξήγησης που δίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η συνάρτηση και σύνδεση, έστω και εμπεριστατωμένα, των εκλογών και κατ' επέκταση του εκλογικού αποτελέσματος με σεξ, χωρίς τη διευκρίνιση αν υπάρχει η συναίνεση του παθόντος, μου εμπνέει μέγα φόβο, ιδίως στο μέτρο που οι ΠΑΣΟΚοι φαίνονται να έχουν πάρει τα πάνω τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύστοχος αντιπαράθεσις, πλήν του ότι το πείραμα διεξάγεται εις περιβάλον διαφοροποιημένον μεταξύ των πολυπληθών κερκίδων και του μοναχικού παραβάν.

    Αφού ψήφισα Γκόρ και Κέρρυ μάταια μπάς και γλυτώσουμε απ’τόν Πινόκιο, υποθέτω ότι μόνον η μέτρησις του μήκους την μύτης Γεωργίου του Β’ σήμερα και σε καναδυό χρόνια θα δώσει στοιχεία πιό ακλόνητα ώς πρός την σεξουαλικότητα της δεξιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απολαυστικός όπως πάντα. Μία ένσταση μόνο.
    Αν δεις τα αποτελέσματα προηγούμενων εκλογών θα δεις το ΚΚΕ να παίζει στο 5-6% και τον ΣΥΝ είτε να χαροπαλεύει είτε να φτάνει στο 5%.
    Επίσης σε εκλογές που κερδίζει το ΠΑΣΟΚ η Αριστερά χάνει και κερδίζει αντίστοιχα όταν το ΠΑΣΟΚ χάνει.
    Χθες λοιπόν το ΚΚΕ σταθεροποιήθηκε στο 7,5% και ο Σύριζα που εγώ τον περίμενα βαριά βαριά στο 3,5% έφτασε στο 4,6% και μάλιστα κέρδισαν και τα δύο κόμματα από μια έδρα ακόμη από την ΝΔ.

    Οι Οικολόγοι όντως ήταν μια ευχάριστη νότα και χαίρομαι που τους ψήφισα.

    Αλήθεια, κάνατε έναν υπολογισμό για την κατανομή εδρών με την απλή αναλογική;
    Διαιρέστε τα ποσοστά των κομμάτων με το 0,33% και θα δείτε πολλά ωραία και διάφορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ESKARINA-
    Νομίζω ότι η κατάλληλη απάντηση στο σχόλιο σου υπάρχει εδώ στο:
    Μια ώρα ΠΑΣΟΚ !
    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=87477

    thinks-
    Δυστυχώς η σεξουαλικότητα της δεξιάς υπέστη δεινόν πλήγμα μετά την μη εκλογή του Αχιλλέα Καραμανλή που έτσι δεν θα μπορέσει πια να ολοκληρώσει το έργον του!

    doctor-
    Η σύγκριση των φετινών αποτελεσμάτων έγινε με τις προηγούμενες εκλογές του 2007 που το μεν ΚΚΕ είχε παρει 8,15% και ο ΣΥΡΙΖΑ 5,04%.(7,54 και 4,6% τώρα)
    Και τα δύο κόμματα χάνουν άπό 1 βουλευτή από αυτούς που είχαν.
    Διαχρονικά η δύναμη της αριστεράς μετά τον 2ο Παγκ.Πόλεμο στην Ελλάδα,όπως ,μπορεί να δει κανείς και στο προηγούμενο μου ποστ, κυμαίνεται σταθερά γύρω από το 10% με μοναδική εξαίρεση το 1958 που η ΕΔΑ έπιασε 24%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραίο πόστ, και χαίρομαι που τα σεξουαλικά μας πάνε καλά. Αν δε ο Γιωργάκης δώσει και γκομενάκια στους Νουδουδες, τις επόμενες εκλογές, θα πάρει 200 έδρες!!

    Μερικά σκόρπια - (1) περι Κουρασμένου καμμία αμφοβολία, ο τύπος ήταν ανεκδιήγητος. Τουλάχιστον, παραιτήθηκε.

    (2)το οποίον μας φέρνει στην Ντόρα. Ο Τίποτα θα πάρει απο τα ίδια. Δεν νομίζω πως ο κόσμος τον γουστάρει. Ο Σαμαράς ειναι πιο συμπαθής, αλλά στο τέλος βλέπω Ντόρα, πολλά μαχαιρώματα, πολύ πολύ αίμα, και μετά το συνέδριο, πλήρης υποταγή, κατα τα γνωστά, στον νέο Κρητικό Μινώταυρο.

    (3)Ο Καρατζαφέρης είναι μάγκας. Αλλά νομίζω πως άγγιξε το ταβάνι του. Παραπάνω δεν πάει.

    (4)Κάνω προσπάθειες να συμπαθήσω τον Τσίπρα, αλλά δεν μου βγαίνει...

    (5)Γενικά, παρόλα τα κακά, οι Ελληνες έδειξαν πως είναι πολιτικά όριμοι. Εδωσαν αυτοδυναμία στο Γιώργο, και μια ευκαιρία. Αθεόφοβε, η κεντροδεξιά στην Ελλάδα είναι 50%. Νεοδημοκράτες βγάλανε τον Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΉ ΝΊΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κανονικά είναι νίκη με ορίζοντα 8ετίας.Όμως όπως δείχνει και το πάθημα Καραμανλή που από καβάλα στο άλογο το 2007 βρέθηκε συντετριμμένος 2 χρόνια αργότερα,αυτό δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένο και άσχετο απ την οικονομική κυρίως πολιτική που θάκολουθήσει ο ΓΑΠ.
    όσο κι αν η Ντόρα δεν μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνει να θυμάται οτι εξίσου εύκολα οι απογοητευμένοι πια μετακινούμενοι ψηφοφόροι μπορεί να μαυρίσουν το ίδιο,ιδίως αν βρεθεί ένα φρέσκο και άφθαρτο εναλλακτικό σχήμα.Κρίμα που δεν μπήκαν και οι Οικολόγοι στην Βουλή.Πολύ συμπαθής τούτη τη φορά ο εκπρόσωπος τους(Χρυσόγελος),κέρδισε αρκετούς αμφιταλαντευόμενους που ο Τρεμόπουλος θα είχε σίγουρα χάσει.
    Ας ευχηθούμε ολόψυχα να πετύχουν έχοντας απαλλαγεί απ τις κρατικίστικες ιδεοληψίες του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Locus Publicus-
    Γενικά συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου πλην δύο σημείων.
    1-Δεν θεωρώ ότι ο Καρατζαφέρης έχει φτάσει στο ταβάνι του. Η ακροδεξιά ,που ένα μεγάλο της μέρος είναι ακόμα στην ΝΔ, μπορεί να μετακινηθεί προς το ΛΑΟΣ αν βγεί η Ντόρα ΄και θελήσει να μετακινήσει το κόμμα προς πιο κεντρώα θέση προσπαθώντας να το διαχωρήσει από το ΛΑΟΣ.
    Είναι γνωστή δε η διαμάχη του Καρατζαφέρη με την οικογένεια Μητσοτάκη.
    Μην ξεχνάς ότι το 1977 η Εθνική Παράταξη που φρόντισε ο γέρο Καραμανλής να την ενσωματώσει αμέσως μετά στην ΝΔ, είχε πάρει 6,8%.
    Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι προβαλλόμενοι από το ΛΑΟΣ Πλεύρης και Βορίδης φροντίζουν εντέχνως να αποφεύγουν να προβάλλουν τις ακροδεξιές και φασιστικές θέσεις τους του παρελθόντος εμφανίζοντας ένα πρόσωπο και θέσεις γενικά αποδεκτές από τους δεξιούς.
    Αντίστοιχα επίσης δεν βλέπει κανείς να εμφανίζονται από το ΛΑΟΣ βουλευτές τύπου Βαϊτση.
    2-Δεν έιναι γενικώς η κεντροδεξιά που έβγαλε το ΠΑΣΟΚ.
    Είναι αυτό το 10% περίπου του πληθυσμού που μετακινείται μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας,ενώ όλο το υπόλοιπο είναι σαφώς τοποθετημένο στα δύο μεγάλα κόμματα και στην αριστερά, και δεν αλλάζει το κόμμα του με τίποτα .

    squarelogic-
    Πιστεύω ότι σήμερα πάλι,όπως το 1981, είναι η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία να γίνουν ριζικές αλλαγές σε αυτόν το τόπο γιατί έχουν ωριμάσει πλέον και στην συνείδηση του κόσμου.
    Ελπίζω να τις πετύχει ο γιός γιατί ο πατέρας δεν τις τόλμησε τότε.
    Ίσως ο πατέρας του να ήταν καλύτερο μυαλό αλλά τον απασχολούσε περισσότερο το κάτω κεφάλι από το επάνω.
    Τούτος μάλλον δείχνει να χρησιμοποιεί μόνο το επάνω.
    Ας ελπίσουμε λοιπόν να πετύχει μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα κάνω τις ίδιες δηλώσεις που κάνω και σε άλλα μπλογκς: το ΠΑΣΟΚ θριάμβευσε γιατί ο Έλληνας έχει πολίτης βαρέθει να ακούει τις αρλούμπες του Καραμανλή. Πως να το κάνουμε κύριε, αν κυβερνάς 5.5 χρόνια μην ζητάς φρέσκια εντολή είναι προσβλητικό.

    Στους νικητές θα βάλω και το ΛΑΟΣ μιας και πλεόν έχει αρκετούς βουλευτές για να ζητάει ονομαστική ψηφοφορία.

    Στους νικήτες θα βάλω και τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ γιατί λίγο καιρό πριν τις εκλογές χαροπάλευε να μπει στη Βουλή. Φυσικά το δημοσκοπικό δηψήφιο ποσοστό του ήταν ακριβώς αυτό: δημοσκοπικό.

    Το ΚΚΕ σταθερό σε όλα.

    Στους χαμένους θα βάλω και τους Οικολόγους γιατί δυστυχώς δεν γίναμε κοινοβουλευτικό κόμμα και σε εθνικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με όλο τον σεβασμό που έχω για την όλη διαδικασία, καταλήγω στο εξής συμπέρασμα, πως τελικά - και μετά από τις επιστημονικές έρευνες που ανήρτησες - οποιοδήποτε και αν ήταν το αποτέλεσμα (όπερ έδει δείξαι):
    ετοιμαστείτε για άγριο σέχ πάλι...(πάρντον δε φρέντς!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εντάξει ρε παιδί μου και σύ...
    Στιγμιαίο ήτανε ,δεν πρόκειται περί ορέξεως..
    μπαααααααααααα
    :)
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΙωάννηςΚ-
    Διάβασε την νέα αναρτηση σχετικά με τους οικολογους.

    bluesmartoulis-
    Και αυτό πιθανώς πλέον να είναι οθωμανικού τύπου!

    demetrat-
    Και η χούντα στιγμιαίο κατέληξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή