Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Η ΣΥΖΥΓΟΣ




Γενικώς η σύζυγος είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό είδος του ζωικού βασιλείου, το οποίο υπερέχει όλων των άλλων, χάρις στις χαρακτηριστικές, και πολλές φορές απόλυτα αντιφατικές ικανότητες που έχει.
Η πιο χαρακτηριστική είναι ότι  με την πάροδο των ετών επιτυγχάνει να ανατρέψει την άκρως εσφαλμένη αντίληψη  πως  ο άνδρας είναι το ισχυρό φύλο αποδεικνύοντας τελικά  το ακριβώς αντίθετο.


 Ο ατυχής, αφελής και ευκολόπιστος άρρην πιστεύει  πως άνοιξε η τύχη του αφ΄ότου γνώρισε  την χαριτόβρυτο τρυφερή και γλυκιά νεαρά οπότε φροντίζει να την κουκουλωθεί μην τυχόν και του την πάρει κάποιος άλλος.


Μέγα σφάλμα!
Βαθμιαία και χωρίς να το συνειδητοποιήσει από ισχυρό φύλο που  είχε γαλουχήσει τον κανακάρη της η μάνα του,  καθίσταται υποχείριο του ετέρου ημίσεως το οποίο βέβαια από ήμισυ προ του γάμου έχει γίνει τουλάχιστον πάνω από τρία τέταρτα .


Η μεταβολή δε της συζύγου σε ισχυρό φύλο κα η επιβολή της στον σύζυγο δεν επιτυγχάνεται με παρωχημένες μεθόδους όπως βασανιστήρια, μαστίγια κτλ
Δεν χρειάζεται μαστίγιο όταν διαθέτεις γλώσσα και ηχηρή φωνή.
Σωρεία εντολών και επιθυμιών εκπέμπονται καθημερινώς  προς  τον ανυπεράσπιστο σύζυγο από τις πλέον ανώδυνες, όπως πχ σκούπισε τα πόδια σου πριν μπεις, κατέβασε τα σκουπίδια, ντύσου και πήγαινε να μου πάρεις 4 αυγά κτλ μέχρι τις πλέον επώδυνες όπως χρειάζομαι νέες κουρτίνες, να πάρεις ένα φούρνο μικροκυμάτων, ο άλλος χάλασε κτλ


Πάντα δε επικρέμαται επί της κεφαλής του η ατομική βόμβα της  καθοριστικής φράσης –δεν έχω τίποτα να φορέσω-οπότε κατανοεί πλήρως τι αισθάνθηκαν οι  κάτοικοι  της Χιροσίμα όταν έριξαν την βόμβα οι Αμερικάνοι.


Μερικές φορές οι σύζυγοι υπερασπιζόμενοι το φύλο τους καταβάλουν επίμονες και πείσμονες προσπάθειες να αντισταθούν στις προσταγές της συζύγου τους σύντομα όμως κατανοούν το μάταιο των προσπαθειών τους και υποκύπτουν καταπτοημένοι.
Και αυτό γιατί οι γυναίκες διαθέτουν από την φύση τους δυο πανίσχυρα και ακαταμάχητα όπλα σε δυο κοιλότητες του σώματος τους.
Το πρώτο εδρεύει στο στόμα τους που όταν αρχίζει να γκρινιάζει ασταμάτητα και για ώρες κανένας ανδρικός εγκέφαλος δεν μπορεί αντέξει  για μεγάλο διάστημα.


Το δεύτερο όπλο είναι αυτό που σέρνει και καράβι.
Εκεί που ο αφελής ανήρ με ηθικόν ακμαίο και ανήθικο υπερυψωμένο,  φαντασιώνεται πρωτότυπες και πρωτοποριακές συνευρέσεις και όλος ερωτική επιθυμία και γεμάτος τρυφερότητα προσεγγίζει αυτό το ήμισυ, που βλακωδώς πίστευε πως  με το δικό του άλλο μισό θα «έσονται εις σάρκα μιαν», όλα καταπίπτουν ακαριαία γιατί ακούει τις συνήθεις φράσεις:
Πάλι; δεν μπορώ, έχω περίοδο ή έχω πονοκέφαλο.



Καθώς δε αποχωρεί περίλυπος και συντετριμμένος διερωτάται ευλόγως πως γίνεται με τόσο πονοκέφαλο εκείνη να μπορεί να τσακίζει  χωρίς πρόβλημα μισό ταψί αρνάκι με πατάτες και στο τέλος καπάκι ένα ραβανί περιχυμένο με παγωτό επάνω!
Με την εμφάνιση τέλος της κλιμακτηρίου το σεξ μεταβάλλεται σε αυτό που ονομάζεται « συζυγικό», δηλαδή όταν οι δύο σύζυγοι συναντώνται στον διάδρομο του σπιτιού λέει ο ένας στον άλλο με στοργή: Άι γαμήσου!
 Η αμείλικτη όμως φύση έχει φροντίσει ώστε κανένα είδος να μην μπορεί να αποκτήσει τόσο μεγάλη ισχύ ώστε να επικρατεί ολοκληρωτικά στα άλλα.
Έτσι μπορεί μεν η σύζυγος να μεταβάλλεται σε ισχυρό φύλο στον νυμφίο της,  υπάρχει όμως ένα ισχυρότερο είδος στο οποίο από την πρώτη στιγμή που θα το αντικρύσει γίνεται αυτομάτως χαλί για να την πατήσει.
Δεν είναι τίποτα άλλο από το τέκνο της!



Πάσα επιθυμία αυτού του δυνάστη γίνεται σεβαστή χωρίς αντίλογο και εκτελείται πάραυτα και αστραπιαία όσο παράλογη και να είναι.
Δεν ζητάει δε καμιά ανταμοιβή για την εκτέλεση των επιθυμιών και των προσταγών από αυτό και  της αρκεί μια καλή κουβέντα, ένα χάδι ή ένα φιλί.
Ίσως δε η φύση γι΄αυτό τον λόγο έχει προνοήσει να ξεμωραίνονται οι άνδρες νωρίτερα από τις γυναίκες.


Από σύζυγοι επιστρέφουν στην παιδική τους ηλικία και έτσι οι γυναίκες τους αντιμετωπίζουν σαν το παιδί τους μέχρι να αποφασίσουν τα τινάξουν συνήθως νωρίτερα από τις συζύγους τους.
 Έτσι οι γυναίκες τους  χήρες πλέον , αφού έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο της ζωής τους  απελευθερωμένες από συζύγους και παιδιά μπορούν να μαζευτούν όλες μαζί για να ασχοληθούν με κάτι ευχάριστο, δηλαδή να ασχοληθούν με τον κοινωνικό σχολιασμό των φιλενάδων τους που απουσιάζουν και μετά να  παίξουν καμιά μπιρίμπα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου