Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΨΕΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ TWEET ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ




 

Σας μεταφέρω αυτούσιο  τον δεκάλογο της ψέκας όπως δημοσιεύτηκε στην LIFO. Μετά μερικές έξυπνες ατάκες.

1. Δεν υπάρχει ιός

2. Ο ιός (που δεν υπάρχει) είναι τεχνητός

3. Ο ιός (που δεν υπάρχει και είναι τεχνητός) είναι ακίνδυνος

4. Ο ιός (που δεν υπάρχει, αλλά είναι τεχνητός και ακίνδυνος) τελικά σκοτώνει, αλλά μόνο ευπαθείς

5. Τα εμβόλια για τον ιό (που δεν υπάρχει, αλλά είναι τεχνητός, ακίνδυνος και σκοτώνει) είναι πειραματικά.

6. Τα εμβόλια (για τον ιό που δεν υπάρχει, είναι τεχνητός, ακίνδυνος, αλλά σκοτώνει και είναι πειραματικά) έγιναν σε 7 δις δόσεις αλλά έχουν μέσα τσιπ, μαγνήτες και έμβρυα

7. Τα εμβόλια (για τον ιό που δεν υπάρχει, είναι τεχνητός, ακίνδυνος, σκοτώνει, είναι πειραματικά, σε 7 δις, έχουν τσιπ, μαγνήτες, έμβρυα) είναι μόνο για ευπαθείς.

8. Οι αμπόλιαστοι είναι άτρωτοι στον ιό (που δεν υπάρχει, είναι τεχνητός κτλ) και ανυπότακτοι (σα γαλατικό χωριό)

9. Οι άτρωτοι ανυπότακτοι αμπόλιαστοι κινδυνεύουν απ’ τον ιό και την ακίδα που τους μεταδίδουν οι μπολιασμένοι με τα πειραματικά εμβόλια για τον ιό που δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει και είναι τεχνητός, ακίνδυνος αλλά σκοτώνει τους ευπαθείς, στους οποίους δεν ανήκουν οι αμπόλιαστοι.

10. Όταν κολλήσουν οι άτρωτοι αμπόλιαστοι το ιό (που δεν υπάρχει, είναι τεχνητός, ακίνδυνος και σκοτώνει μόνο ευπαθείς) φταίνε οι μπολιασμένοι που δεν κάνουν τεστ, τα εμβόλια που δεν δουλεύουν και οι γιατροί που θέλουν να τους διασωληνώσουν.

+ 1. (Γιατί η ψέκα μετακινεί τα δοκάρια του τέρματος και στο δεκάλογο) Φέρτε τα φάρμακα για τους άτρωτους αμπόλιαστους, που κόλλησαν ακίδα και ιό (που δεν υπάρχει, είναι τεχνητός, ακίνδυνος, σκοτώνει μόνο ευπαθείς) από μπολιασμένους με την 666η δόση απ’ το σατανικό μπόλι.


Γράφεις τη λέξη ψεκ και θα πεταχτούν τουλάχιστον 2-3 που μυγιάστηκαν. Είναι και χαζοί, καρφώνονται μόνοι τους.
 
Το "100" τρομάζει μόνο σε ευρώ ανά μήνα, όχι σε θύματα ανά ημέρα
 
Πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους σπάνε τα μακαρόνια.
 
Πρόστιμο 100 € σε όσους βάζουν μαϊνδανό στα κόλυβα.
 

Απόλυτος ορισμός ηλίθιου: Αυτός που δεν φοράει μάσκα, γιατί "δεν πιστεύει στην πανδημία", αλλά φοράει χάντρα, γιατί "πιστεύει στο μάτι".
 
Κάθεστε και χλευάζετε τύπους που μιλάνε για ερπετόμορφους και Νεφελίμ ενώ πιστεύετε σε ζώδια και Αγίους που σκοτώνουν δράκους 
 
Είδηση: Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει εμβολιαστεί το 98% του πληθυσμού και σήμερα πέθανε μόνο ένας. Ψέκας: ναι αλλά όσοι κολλάνε είναι εμβολιασμένοι
 
Μόνο εγώ θυμάμαι τον Τσιόδρα να κλαίει όταν είχαμε φτάσει τους πρώτους 100 νεκρούς? Τώρα 104 σε μια μέρα και είναι απλά Δευτέρα και τρώμε μελομακάρονα.
 
Ένα χρόνο μετά το αντιγριπικό με παράτησε ο γκόμενος, ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ


Εγώ μετά το εμβόλιο πάτωσα στην εξεταστική Σεπτεμβρίου! Boom παρενέργεια, ένα και ένα
 
Μήπως είναι παρενέργεια που είμαι -5% στο χρηματιστήριο από την 3η δόση δλδ; Σίγουρα θα είναι το τζιπάκι. Πάει ο Μπιλ Γκειτς να μου φάει τα λεφτά
 
Βασικά αν ξέρατε απλώς λίγη βιολογία ή πως λειτουργούν τα εμβόλια δε θα συζητούσαμε τώρα το αν μπορείς να πάθεις υπνηλία, ζάλη ή πίεση ένα μήνα μετά. Δε θα κάτσω να μεταπείσω κανέναν, πιστέψτε ότι θέλετε και γω ένα μήνα μετά το εμβόλιο παραπάτησα και έπεσα, πιστεύω φταίει η pfizer.
 
Φίλος 45 χρονών υγιέστατος. Μια βδομάδα μετά την τρίτη δόση, άφησε στη μέση το 3ο διπλόπιτο με απ όλα, γυρνάει και μου λέει με μάτια υγρά."Θάνο νομίζω ότι χόρτασα "....ΣΟΚ..τι μας κρύβουν? Τι έχουν μέσα αυτά τα διαόλια?
 
Ο άλλος δεν πάει να κάνει το εμβόλιο γιατί φοβάται (όπως ισχυρίζεται) τις βελόνες, ενώ ταυτόχρονα έχει 3 τατουάζ πάνω του (τα οποία γίνονται με βελόνα) και θίχτηκε όταν του το είπα. Τι να πεις.
 

Καλά που έρχεται η κατάθλιψη των Χριστουγέννων, μόνο με του κορονοϊόυ είχα αρχίσει να βαριέμαι. 
 
Όποιος γνωρίζει ότι η κασέτες TDK ήταν καλύτερες από τις MAXELL να μην περιμένει λεπτό, να κλείσει ραντεβού στο φαρμακείο για εμβολιασμό.
 
αν δείτε κάποιον να κάθεται σε ένα παγκάκι σαν τον Φορεστ Γκαμπ, δώστε του κάτι να φάει, βλαμμένος είναι, δεν είναι άστεγος
 
Η γιαγιά μου ετών 94 δεν έχει εμβολιαστεί. Δεν την αφήνει ο πατέρας της.
 
Όσοι είναι άνω των 30 και έχουν κάνει το εμβόλιο, σε 70 χρόνια θα ΄χουν πεθάνει.



2 σχόλια: