Σάββατο 23 Ιουνίου 2007

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΩΣ ΑΣΘΕΝΗΣ



Όσοι διαβάζετε αυτό το μπλόγκ θα έχετε διαπιστώσει ότι πολλές από τις απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει ο αρχιεπίσκοπος έχουν επικριθεί εδώ η έχουν σατιριστεί αρκετά έντονα.
Από αυτές τις μέρες όμως ο Χριστόδουλος παραμένει πλέον εκτός κάθε κριτικής για ένα και μοναδικό λόγο: είναι ασθενής.
Ο ασθενής δεν είναι ,λόγω της καταστάσεως του, παπάς η λαϊκός, σύμμαχος η εχθρός, καλός η κακός ,συμπαθής η αντιπαθής ,άσπρος ,μαύρος ,κίτρινος η πράσινος αλλά απλά ένας άνθρωπος που αγωνίζεται για την ζωή του και την υγεία του.
Για τον λόγο αυτό ακόμα και οι καταδικασμένοι σε θάνατο δεν εκτελούνται όταν ασθενούν όπως επίσης και οι γιατροί στον πόλεμο δεν οπλοφορούν και είναι υποχρεωμένοι να νοσηλεύσουν κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τους δικούς τους και τους τραυματίες του εχθρού που είναι στα χέρια τους.
Επειδή πάντα μου αρέσει να είμαι αντικειμενικός μετά από όσα του έχω καταμαρτυρήσει για δηλώσεις η ενέργειες του, θα πρέπει να παραδεχτώ και να συγχαρώ δύο θετικές επιλογές του.
Πρώτον ,αντί να καταφύγει ,όπως πολλοί μεγαλόσχημοι, για εγχείρηση στο εξωτερικό παρέμεινε στην Ελλάδα και χειρουργήθηκε.
Μπορεί να τον στείλουν στο εξωτερικό αργότερα οι ίδιοι οι θεράποντες του, όχι γιατί στην ουσία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί εδώ, αλλά γιατί λόγω της βαρύτητας της κατάστασης του δεν θα θέλουν να τους πουν ότι δεν εξάντλησαν κάθε δυνατό μέσο.
Έτσι δεν πήγε και η Μελίνα στο εξωτερικό τότε που δεν είχαν τίποτα άλλο να της προσφέρουν και πέθανε ,από μια συνήθη για Μονάδες Εντατικής θεραπείας, λοίμωξη;
Εάν είχε πεθάνει σε ελληνική μονάδα σκεφτείτε τι θα είχε γραφτεί.
Δεύτερον, πολύ σωστά ζήτησε να δημοσιοποιηθεί η κατάσταση του γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα συντηρούσε μια ατελείωτη παραφιλολογία στον τύπο και την τηλεόραση.
Αυτό που σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο είναι αυτονόητο δηλαδή ο καρκινοπαθής να γνωρίζει από τι πάσχει και αν είναι δημόσιο πρόσωπο να το γνωρίζει και ο κόσμος, στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου αυτονόητο.
Μόνο τον Γεννηματά θυμάμαι να δηλώνει ο ίδιος ότι έχει καρκίνο του πνεύμονος , ενώ οι περισσότεροι συνήθως κρύβουν από τι νοσούν η τους το κρύβουν ακόμα και οι ίδιοι οι συγγενείς τους.
Επίσης με τον Ανδρέα η ενημέρωση του κόσμου ήταν σωστή και πλήρης όπως και επιβαλλόταν και ήταν και αναγκαίο ,λόγω της θέσεως του.
Παλιότερα η απόκρυψη της ασθένειας έφθανε στις γελοιότητες που έγιναν με τον Παύλο που λίγο πριν να πεθάνει τον πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο ,σε κακά χάλια , η Φρειδερίκη για να δει ο κόσμος ότι ζει και ετοιμοθάνατο πλέον του έφερναν την Παναγία της Τήνου για να τον σώσει!
Πάντως ακόμα και σήμερα η αρρώστια, ιδιαίτερα δε ο καρκίνος, στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν ένα νόσημα που πρέπει να το ξορκίσουμε.
Γι΄ αυτό και βλέπει κανείς δηλώσεις διαφόρων που γνωρίζουν την πραγματικότητα να εμφανίζονται σούπερ αισιόδοξοι με δηλώσεις του τύπου –όλα θα πάνε καλά –ο αρχιεπίσκοπος είναι ευδιάθετος!!(πόσο ευδιάθετος μπορεί να είναι κάποιος με ένα ρινογαστρικό σωλήνα, ορούς, καθετήρα ,έντερο που έχει μετεγχειρητική πάρεση και διαπύηση στο τραύμα) ;
Και όλα αυτά να τα δηλώνει μεγαλοπρεπώς ο κατά τον προσφυή χαρακτηρισμό Πάγκαλου ο κ.Τίποτα ως υπουργός Υγείας!
Προσωπικά εύχομαι στον Χριστόδουλο να ξεπεράσει τα προβλήματα από τους καρκίνους του και η αρρώστια αυτή να του αποβεί τουλάχιστον στο μέλλον ένα χρήσιμο μάθημα για τις υπέρμετρες μέχρι τώρα φιλοδοξίες του γιατί Ματαιότης ,ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης.

91 σχόλια:

  1. Κάποτε ο Χριστόδουλος είπε στον Θύμιο Καρακατσάνη:
    "Ο Θεός σε αγαπά, γι' αυτό σου έστειλε τον καρκίνο"!
    Ο Καρακατσάνης, όταν το αποκάλυψε αυτό σε ένα έντυπο, σχολίασε με μία μικρή δόση κακίας:
    "Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν ο Θεός να αγαπά εμένα περισσότερο από τον αρχιεπίσκοπο".
    Με την (θεολογικά εξωφρενική) λογική του θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η αγάπη του Θεού εκδηλώθηκε επιτέλους και στο πρόσωπό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Meta apo kapies prosfates diloseis tu sthn Kypro ton eixa ke ego ligo sto stomaxi, tora pia oxi. Makari na pane ola kala ke na apoktisei ksana o oros "makariotatos" to antikrisma sthn eutixia pu tu analogei. Posh makariotita na exei kaneis se tetia katastash (ousiastika parafrazo auto pu les ki esy)?

    Kalhmera :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ, μόνο που δεν θα το έκανα ποστ. θα το έδειχνα εμπράκτως μη κάνοντας προσωπικό ποστ εναντίον του. η σιγή είναι καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ σωστα τα λες...Αυτοι που ειναι δημοσια προσωπα πρεπει να εξαντλουν ολα τα ανθρωπινα δυνατα μεσα για να ζησουν...
    Καποιοι αλλοι που δεν εχουν φραγκο στη τραπεζα...πρεπει να πεθαινουν σαν τα σκυλια...
    Δυστυχως δεν ειμαστε ισοι ουτε απεναντι στην αρρωστια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αταίριαστος-
    Το σχόλιο σου είναι από μόνο του ένα καταπληκτικό ποστ!

    mhxeirotera-
    Μπορούσε να έρθει στην Κύπρο και να μην κάνει δηλώσεις και να μην τιμήσει ανθρώπους που εκτιμούσε όταν σπούδαζε;

    Επειδή είναι πρόσφατο το ποστ που έγραψα για τα εμβόλια θέλω να προσθέσω ότι η κύρια αιτία κίρρωσης και ηπατοκυτταρικού καρκίνου, που είναι το ένα από τα δύο καρκινώματα που εμφανίζει ο Χριστόδουλος,είναι η ηπατίτιδα Β.
    Από το 1990 που ξεκίνησε ο εμβολιασμός για αυτήν μέχρι το 2004, η ηπατίτιδα Β έχει μειωθεί κατά 75%.
    Μπορεί να καταλάβει λοιπόν κανείς ποση θα είναι και η αντίστοιχη μείωση στα παραπάνω νοσήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. roidis-
    Όπως βλέπεις δεν γράφω τίποτα εναντίον του.
    Το ποστ το έγραψα κυρίως για να τονίσω τα θετικά της εδώ εγχείρησης και της δημοσιοποίησης της νόσου.
    Το να επαινέσω εσένα που συμφωνούμε στα περισσότερα δεν έχει καμιά ιδιαίτερη αξία,ενώ αντίθετα πιστεύω ότι έχει αξία να επαινέσεις εκείνους που έχεις κατακρίνει έντονα.

    πρέζα tv-
    Πάντοτε τα δημόσια πρόσωπα και οι πλούσιοι είχαν την δυνατότητα να προσφεύγουν σε ότι καλύτερο υπάρχει στην εποχή τους.
    Όλοι όμως στο τέλος καταλήγουμε στο 1 και 80,άντε στα 2 μέτρα για τους ψηλούς που έλεγε και ο Τσιφόρος.
    Πάντως στην Ελλάδα παρά τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν υπάρχει ένα μεγάλο συν.
    Η νοσηλεία και η θεραπεία ενός τελείως άπορου δεν σχετίζεται με το ποσόν που θα στοιχίσει αυτή όσο και να είναι αυτό.
    Δεν πεθαίνει δε κανείς σαν το σκυλί που λές.
    Πολλές φορές δε το ενδιαφέρον που μπορεί να εκδηλωθεί σε κάποιον επώνυμο μπορεί να αποβεί κακός σύμβουλος για την θεραπεία του λόγω του ότι εμπλέκονται πολλοί με πολλές γνώμες και τελικά κανείς δεν παίρνει το βάρος της απόφασης του τι να γίνει.
    Ένα πρόσφατο παράδειγμα πιθανόν να είναι πρίν από λίγα χρόνια ο θάνατος αθλητικού πολιτικού .
    Γάλλος καθηγητής Χειρουργικής επειδή ακριβώς ήξερε ότι το πολύ ενδιαφέρον μπορεί να οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα όταν χρειάστηκε να χειρουργηθεί χειρουργήθηκε σαν κοινός θνητός σε ένα νοσοκομείο που δεν τον γνώριζαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κίνηση για την Αμαλία έγινε. Τώρα συνεχίζει γενικότερη διαμαρτυρία, "Για την Υγεία". Γιατί στη θέση της βρέθηκαν και βρίσκονται πολλοί συνάνθρωποί μας, και οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να βρεθούμε κι εμείς οι ίδιοι.

    Για όποιον ενδιαφέρεται,

    To blog που εξηγεί είναι το amaliasday.blogspot,

    To forum στο οποίο ανοίγει η συζήτηση είναι το giatinygeia

    και η συλλογή υπογραφών είναι στο Gia Tin Ygeia e-petition.

    Μην περιμένουμε να ξεκουνηθούν πρώτα οι άλλοι...

    Συνεχίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χα, χα... Το ετοίμαζα για ποστ αλλά επειδή εγώ δεν το βρήκα καταπληκτικό, το "υποβίβασα" σε σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αθεόφοβε στο σχόλιο σου στον Πρέζα θα με βρεις αντίθετο.
    Το θέμα δεν είναι ο θάνατος ασφαλώς που είναι ως γεγονός ίδιος σε όλους αλλά η διαδικασία του.
    Επί της διαδικασίας λοιπόν ο φτωχός αφήνεται στο έλεος του ( να τον πάρει νωρίς για να μην υποφέρει πολύ) ενώ ο επώνυμος δέχεται ότι έχει η σημερινή επιστήμη να του προσφέρει για να του απαλύνει τον πόνο ( ψυχικό ή σωματικό) που η αναμονή του επιφέρει.
    Στο ποστ σου θα συμφωνήσω απόλυτα.

    ΥΓ Όταν αναδεικνύεις τα κακώς κείμενα με πάθος (δικαιολογημένο ή μη ) το ίδιο πάθος πρέπει να σε διακατέχει και στην έκφραση της αντίθετης ( θετικής) άποψης εφόσον κρίνεις ότι την δικαιούται κάποιος για να συνεχίσεις να διακηρύττεις την αντικειμενικότητα σου.
    Σε αυτό σε παραδέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αταίριαστος-
    Το σχόλιο σου αποδεικνύει έμπρακτα πως οι μεγαλοστομίες μπορεί να γυρίσουν σε μπούμεραγκ.

    kapetanios-
    Η διαφωνία μου με το σχόλιο του πρέζα tv και με το δικό σου είναι η αντίληψη ότι ο φτωχός πεθαίνει σαν το σκυλί αβοήθητος η ότι αφήνεται στο έλεος του.
    Δεν είναι έτσι τα πράγματα, τουλάχιστον στην Ελλάδα και προφανώς δεν αμφισβητώ ότι όποιος έχει λεφτά η είναι επώνυμος μπορεί να επιτύχει το καλύτερο για την θεραπεία του με τα πιθανά προβλήματα που ανέφερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SYMFWNW ME THN APOPSH SOY!WS ANAFORA TO SHMERINO STATOUS!!
    ALLA O ANTHRWPOS HTAN ARWSTOS PRIN..ASTHENHSEI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. paralhrhths-
    Μετά από όσα έγραψα στο ποστ το μόνο που μπορώ να πώ είναι,ουδέν σχόλιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι να το ξεπεράσει και να αποσυρθεί κάπου, αναζητώντας την πνευματικότητα που αρμόζει σε επιφανή κληρικό- και που δεν έχει δείξει τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ με τις απόψεις και ιδιαίτερα με τις εκτιμήσεις σας για τις δηλώσεις ασχέτων. Θέλετε και το χθεσινό παράδειγμα, ο άγιος Θεσσαλονίκης την ώρα που οι γιατροί είχαν κάποιους προβληματισμούς για την εξέλιξη της υγείας του μακαριωτάτου, βγήκε στα κανάλια για να εκφράσει την αισιοδοξία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. νέαρχος γαλανάκης-
    Δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα μικρόφωνο και προσπαθεί να δείξει ότι είναι για τα πάντα ενήμερος σαν σημαντικό πρόσωπο που θεωρεί τον εαυτό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντως ακόμα δεν ξέρουμε πόσοι θα επιχειρήσου να ρίξουν τη θεραπεία ή βελτίωση της ζωής του στο Θεό. Ξέρουμε όμως ότι οι εκατοντάδες εκκλησίες καπηλεύονται τη νοσηλεία του και καλούν πιστούς να προσευχηθούν σε μέρες που κανονικά δεν θα πατούσε κανείς. Αυτό έγινε σε δύο εκκλησίες (όπως έγκυρα έμαθα) και ενόψει του ιατρικού ανακοινωθέντος.

    Θα διαφωνήσω όμως για το ότι δε βγήκε έξω, αφού η νοσηλεία του κι εδώ κι εκεί θα αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολη η αξια ειναι στο δικο σου ηθος και παραδειγμα προς μιμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Περαστικά του, λοιπόν..
    (Καταραμένη νόσος, αλίμονο σε όποιον τη βρίσκει στο δρόμο του..)
    Καλημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δείμος-
    Για το ότι όποια και αν είναι η έκβαση θα την αποδώσουν στο θεό μην έχεις αμφιβολία.
    Αν είναι καλή ο θεός θα εχει κανει το θαύμα του.
    Αν είναι κακή,αγνωστες οι βουλές του κυρίου.

    o kairos-
    Με κάνεις και κοκκινίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. weirdo-
    Με πέτυχες την ώρα που έγραφα τη παραπάνω απάντηση.
    Δεν υπάρχουν καλά η κακά και καταραμένα νοσήματα.
    Υπάρχει όμως για τα περισσότερα πρόληψη.
    Όπως έχω ξαναγράψει, το 40% των καρκίνων σήμερα θεραπεύεται πλήρως.
    Το ποσοστό θα γίνει μεγαλύτερο όταν καταλάβουν οι περισσότεροι την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.
    Δεν μπορεί να φθάνει κανείς στην απόφραξη του εντέρου και να μην έχει από καιρό ενοχλήματα.
    Απλά οι περισσότεροι τα παραβλέπουν.
    Ακόμα και για το δεύτερο νεόπλασμα του ήπατος έφ΄όσον είχε περάσει ηπάτίτιδα Β η όπως διάβασα χθές C,
    κάποιο έλεγχο έπρεπε να έκανε για το σηκώτι του που προφανώς δεν τον έκανε.
    Περαστικά λοιπόν σε αυτόν και σε όλους τους αρρώστους όπου γής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξέρω για τον Χριστόδουλο, πάντως το ποστ σου μ' έκανε να λυπηθώ τον Παύλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O,τι επρεπε να γραφτει εδω ....
    Το εγραψε ο kairos !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 3 parties a day-
    Αν δείς την φωτογραφία της εποχής που προσπαθεί να χαμογελάσει μέσα στο αυτοκίνητο στους φωτογράφους πράγματι τον λυπάται η ψυχή σου.
    Η Φρίκη όμως δεν μπορούσε να το χωνέψει ότι δεν θα ήταν πλέον βασίλισσα και όταν πέθανε ο Παύλος και βασιλιάς θα ήταν πλέον ο Κοκός την είπαν η βασιλομήτωρ.
    Έγινε θηρίο και ζήτησε να την λένε ,όπως και έγινε,βασίλισσα- μητέρα!!

    annamaria-
    Ε, τώρα πιά έγινα κόκκινος σαν παντζάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΙΤΖ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όσο για το ρητό σου μ _ _ _ _ α αθεόφοβε έχω να σου πω, πως τα πάντα είναι δανεικά και θα έρθει ώρα που θα πληρώσεις αναδρομικά, όπως και ο καθένας μας...Κρίμα που δεν το έχεις καταλάβει στην ήλικία που είσαι και που δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος...φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΡΑΒΟ "ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΣ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ", ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ευχομαι ολα να πανε καλα με τον Χριστοδουλο και αν δεν πανε να φυγει με αξιοπρεπεια και αγαπη στην πατριδα του που τοσο αγαπαει και υπερασπιζεται.Δεν ξερω πολλα γι΄αυτον,ξερω ομως οτι ειναι γεματος απο καλη ενεργεια την οποια και μεταδιδει απλοχερα,ειναι πατριωτης ο μονος που επαναστατει με τον τροπο του.Αυτοι ολοι που κανανε πικροχολα σχολια για το ατομο του ειναι τοσο σκατενιοι που δεν μπορουν να ξεχωρισουν πια το καλο απο το κακο!!!Ευχες για καλη αναρρωση στον αγαπητο Χριστοδουλο!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εχει δικιο ο ανωνυμος που εγραψε οτι ο χριστοδουλος μπορει να εχει και ειτζ.μην το αποκλειετε .εδω εχει ηπατιτιδα που κολλαει απο το σεξ.
    οσο για αυτους που τον κριτικαρουν οτι βγηκε ανωνυμα θα ελεγα οτι και οι αλλοι ανωνυμα βγαινετε. επειδη εχετε ενα nickname δηλαδη σημαινει οτι λετε και το ονομα σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ειναι για γελια τα σχολια μερικων.
    αποκαλειτε το χριστοδουλο επαναστατη και πατριωτη!
    ποιον? ενα ατομο χουντικων πεποιθησεων.
    εναν εκφυλο ομοφοβικο ομοφυλοφιλο που εκανε κρουαζιερες και καλοπερνουσε στο 4seasons.
    ενα ατομο που ειχε σχεσεις με εμπορους ναρκωτικων.ενα ατομο που ειναι και ο ιδιος εμπορος ναρκωτικων.(πουλαει το οπιο του λαου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ολοι εσεις που το παιζεται χριστιανοι δεν εχετε καμια σχεση με το χριστο και με οσα διδαξε.
    οι καταρες που δινεται σε οσους κριτικαρουν τον χριστοδουλο δειχνει οτι ειστε τυπολατρες και ανθρωποι με μεγαλη κακια.
    η εκλησσια δεν εχει καμια σχεση με τη διδασκαλια του χριστου.η εκλησσια αποτελει ενα οργανωμενο συνδικατο εγκληματος.
    ο χριστος δεν θελησε ποτε να φτιαξει εκλησσιες και οργανωμενες θρησκειες.ουτε ηταν γιος του θεου.ενας απλος φιλοσοφος ηταν.βασικα ,πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να πιστεψεις οτι η παναγια εμεινε εγκυος απο το θεο.αυτα τα παραμυθια ειναι για 5χρονα παιδακια.τωρα,πως τα πιστευουν μεγαλοι ανθρωποι?
    μαλλον, δεν εχουν ολοι στη κοινωνια υψηλο δεικτη νοημοσυνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. προς NIKOS PITSIKOYLHS ή ''ελλας η θανατος''


    εγω εγραψα οτι ο μασκαριοτατος χριστοδουλος εχει ειτζ.
    γιατι θες να μαθεις τοσο πολυ πως με λενε?
    θα ερθεις να με δειρεις?
    πρεπει να εισαι πολυ θρασυδειλο ατομο.
    απειλες μεσα απο το ιντερνετ εκτοξευει ο καθενας.
    τωρα,προσωπο με προσωπο πιστευω οτι εισαι κοτουλα και δεν θα τολμαγες να πεις τιποτα.
    αμα θες σε προκαλω σε μονομαχια.
    πες μου τη διευθυνση του σπιτιου σου να ερθω απο εκει και να λογαριαστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ο χριστοδουλος αποτελει κεφαλαιο για τη χωρα.

    ενταξει ,τωρα το γεγονος οτι λεγεται οτι συνεργαστηκε με τη χουντα,και τα σεξουαλικα/οικονομικα σκανδαλα που μπλεχτηκε νομιζω οτι ειναι προπαγανδα των εβραιων και των σιωνιστων για να αλωσουν την
    εκλησσια μας ,να ερθει ο αντιχριστος 666
    στη γη και να εγκαθιδρυσει τη δικτατορια του.
    πρεπει ,ολοι να μεινουμε στο πλευρο της εκλησσιας μας και στο μακαριοτατο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΗΤΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. θελετε δεν θελετε ο παρασκευαιδησ θα πεθανει!!! αυτο που με χαροποιει περισοτερο ειναι πωσ με τα γιατροσοφια που του κανουνε υποφερει περισσοτερο απο οτι αν τον αφηναν να πεθενε σαν κοινοσ θνητοσ.
    μεγαλη χαρα θα ειναι και η μερα που θα πεθανει, μεγα show! τα κουτα θα τρεχουν πισω απο την κασα, η πολιτεια θα αποδιδει τιμεσ και το εθνοσ θα πενθει για τον χαμο του μεγαλου ηγετη και εθνοσωτηρα! εγω προσωπικα θα παρω ποπ κορν και θα το απολαυσω μπροστα στην τηλεοραση.
    λυπαμαι πολυ αγαπητοι συνblogers αλλα ανηκω στο 40 % των ελληνων που δεν ειναι ορθοδοξοι. φιλακια και ραντεβου στην κηδεια!!!
    αν καποιοσ ειναι για στοιχημα εγω πονταρω 7/1/08 και επιδη νυν υπερ παντων η ακριβεια πονταρω σε απογευματινεσ ωρεσ 17.00 με 18.00.
    οι προκλησεισ ειναο ανοιχτεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. επισησ θα ηθελα να ζητησω απο τον φιλο μου τον γιωργη να μου εξηγησει τι εννοει οταν λεει πωσ ο ακατανομαστοσ δεν θα πεθανει. δηλαδη αντε και τη γλυτωσει τωρα μεχρι ποσο πιστευεισ οτι θα φτασει?
    και ξερισ κατι φιλε george αν κανει κανα αστειο ο θεοσ σου και τουσ κραταει στη ζωη θα πηξουμε πανω στη γη. σκεφτεσε ο καθενασ μασ με ενα sms μα ζηταει παρατα? θα βουλιαξει και το ασφαλιστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τελοσ αγαπητοι πιστοι (βλ. περιορισμενησ νοημοσυνησ) εγω αντιθετα με τουσ προηγουμενουσ blogers θα αφησω διευθυνση.
    εδρα μου ειναι καθε ιεροσ ναοσ μονο πριν ερθετε ριχτε κατι στο πανγκαρι και κατι βεβαια για την ιερα επιτροπη, ε,και κατι για την καθαριστρια του ιερου αυτου χωρου ε και κατι για τουσ ψαλταδεσ ε αφου βαλατε τοσα δωστε και κατι στην θαυματουργη εικονα και αν ολα αυτα γινουν με την πρεπουσα κατανοιξη ε τοτε ισωσ και να κανω το θαυμα μου και να τον κρατησω στη ζωη. αν παλι δεν τα καταφερω θα φτετε ολοι εσεισ που δεν βαλατε στο πανγκαρι οσα αναμενα οτι θα κατατεθουν και για αυτο θα πατε ολοι στην κολαση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΝ Ο Κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 7/1/2008(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ) ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΩΣ ΘΥΜΑ ΣΤΟ SAW V ΣΤΙΣ 24/10/2008!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΓΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ! Κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΝΩΝΥΜΕ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ 5/1/2008.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ 00:00 ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ;ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ...ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΛΑΠ...ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΞΑΝΑΕΧΑΣΕΣ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ!ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;ΜΑΝΤΕΨΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αγαπητε/η JIGSAW. πολλεσ ταινιεσ βλεπεισ. δυστιχοσ η επιθυμια σου δεν προκειτε να γινει πραγματικοτητα γιατι ο προσδοκουμενοσ χρονοσ ζωησ μου ειναι πολυ πολυ μικροτεροσ. απλα εγω δεν ελαβα τον δευτερο χιτωνα απο τον ποιμεναρχη σου.αν θεσ να με δεισ ελα μια βολτα απο το μεταξα. και για να σου μιλησω ειλικρινα δεν εχει και μεγαλη σημασια αν δεισ εμενα η καποιον αλλο γιατι ολοι εμεισ εχουμε τον ιδιο τροπο να κοιταμε. αν εξακολουθεισ να εχεισ αποριεσ θα σου στειλω και το εμαιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ!ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ(ΜΕ ΤΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ) ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΛΕΞΗ ΚΑΥΜΟΣ ΠΟΥ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΗΜΟ.ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ.ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.ΠΙΣΤΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΟΠΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ Κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΟΣΟΥΝ ΕΤΣΙ!(ΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ).ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ,ΙΣΩΣ ΣΤΟ SAW VI ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ SAW V ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ.ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΙΟΡΘΩΣΗ!ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΚΑΥΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΥΜΟΣ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. πανω σε κατι που υποθηκε καιροοοοοοο πριν
    αν και δεν θεωρω οτι ο Χριστοδουλος
    εχει (απο ολα αυτα που ακουω δηλ)
    ΤΟ ΑIDS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κρίμα, κρίμα, κρίμα… μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχουμε νέο αρχιεπίσκοπο. Μα αφού δεν γεννάνε πως αυξάνονται οι τράγοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. «Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ .........ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ» διαβάζω σε πολλά post και αναρωτιέμαι ισχύει άραγε και το αντίθετο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ Κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΤΕ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΚΑΚΟΙ,ΜΙΖΕΡΟΙ,ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ...ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η έκφραση «ε… έκανε και μερικά λαθάκια, άνθρωπος είναι» ίσως και να μην συνάδει με το γεγονός ότι «ο χριστός είναι μαζί του». Και όταν λέμε λαθάκια μπορούμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι? Δεν έκανε λαθάκια του τύπου ξέχασα τα τσιγάρα μου. Με τα «λαθάκια» του πρόσβαλε προσωπικότητες, περιόρισε ελευθερίες και διέπραξε οικονομικά εγκλήματα ή παραπτώματα, αν αυτό ηχεί καλύτερα στα αυτιά σάς . Και όλα αυτά στο όνομα του Ιησού. Το μεγαλύτερο όμως λαθάκι του μας το άφησε για το τέλος, γιατί βεβαία κάποιοι με τη θεία χάρη πάνω από το κεφάλι τούς είναι περισσότερο ίσοι από τους υπόλοιπους απέναντι στο πιο ιερό αγαθό, τη ζωή. Γιατί όλα αυτά τα «λαθάκια» πρέπει να μείνουν ασχολίαστα? και άκριτα να ζητούμε από αυτούς που, κομψά η άκομψα, διαμαρτύρονται να δείξουν αγάπη προς τον ποιμενάρχη, πίστη στη θρησκεία ή έστω οίκτο σε έναν άρρωστο άνθρωπο? Κανείς δεν κατηγόρησε την οποιαδήποτε πιστή κανενός. Το μεμπτό είναι πως ένα club καθαρμάτων του κοινού ποινικού δικαίου έχουν αναγάγει τις ενέργειες τούς σε θρησκευτική ψήφο εμπιστοσύνης. Λυπάμαι πολύ αλλά αν αυτή είναι η ορθόδοξη πίστη τότε εγώ δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτήν. Κλείνοντας θέλω να κάνω μια τοποθέτηση για τον θάνατο. Ο θάνατος είναι μια φυσική εξέλιξη και έτσι και μόνο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Σαν ορισμός θα δινόταν η επίδραση του χρόνου στη φύση. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τον τρόπο σκέψης μερικών η ακόμα και το βαθμό εξυπνάδας τούς που ταυτίζει τον θάνατο με την τιμωρία. Εμπειρικά μπορώ να σας δηλώσω πως από κάποιο σημείο και έπειτα ο θάνατος φαντάζει σαν λύτρωση.
    Με εκτίμηση στους όποιους αναγνώστες του ποστ και προσδοκώντας να μη θίξω προσωπικότητες, αξίες και πίστη του οποιουδήποτε,
    Αθεράπευτα ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΛΥΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ.ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ Κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΝΤΡΟΠΗ!!! ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. EINAI H PRWTH FORA POU POSTARW STO DIKTYO.DIABASA ME PROSOXH AUTA POU GRAPSATE OLOI ESEIS...ME ALLOUS SYMFWNW KAI ME ALLOYS OXI.ALLA 8A H8ELA NA EPISHMANW KAPOIA PRAGMATA.1)PWS MPOREI KAPOIOS NA ANTLEI XARA APO TO DRAMA ENOS AN8RWPOU?(POP CORN KTLP) 2)PWS MPOREI KAPOIOS NA EINAI TOSO EPIKRITIKOS SE AN8RWPOUS POU MESA SE OLA POU EXOUN KANEI EXOUN PROSFEREI KATI SE AUTHN THN KOINWNIA,DEN EXEI SHMASIA MEGALO H MIKRO...TH STIGMH POU XILIADES ALLWN KATEXONTES 8ESEIS KAI AKSIWMATA KANOUN TA APISTEUTA S AYTH TH XWRA POU LEGETAI ELLADA???3)KSERETE SE AYTH THN 8ESH AN DEN HTAN O SYGKEKRIMENOS 8A HTAN KAPOIOS ALLOS...POIOS APO ESAS PISTEYEI OTI KAI ALLOS NA HTAN DEN 8A EFEYRISKAN MERIKOI TA MYRIA OSA NA TOY KATALOGISOUN? MHPWS TELIKA H 8ESH EINAI POU DHMIOYRGEI TO F8ONO KAI OXI TO PROSWPO?4)O ARXIEPISKOPOS 'KOIMH8HKE' ARAGE O KOSMOS EGINE KALYTEROS???PROSWPIKA DEN TO PISTEYW. 5)KSERETE H EKKLHSIA LEITOURGOUSE PELATEIAKA KAI PRIN TON XRISTODOULO(H MHPWS EINAI PSEMATA?)8A MOU PEI TWRA KAPOIOS KI ESU TI PISTEUEIS DHLADH?PISTEYW OTI PREPEI NA MEINOUME MAKRIA APO AKROTHTES 8ESEWN-SKEPSEWN-PRAKSEWN.AN 8EWRHSOUME OTI YPARXOUN KAPOIA PROBLHMATA STH DOMH KAI TH LEITOYRGIA THS KOINWNIAS MAS TOTE SIGOURA AUTA DEN LYNONTAI ME AKROTHTES KAI OUTE FTAIEI O XRISTODOULOS GIA AYTA.PRIN KANOUME KRITIKH SE ALLOUS PRWTA PREPEI NA KANOUME STON EAUTO MAS.OSO GIA AYTA POU ANAFERONTAI GIA THN PERIODO THS DIKTATORIAS...APLA SKEFTEITAI POSOI EINAI AYTOI POU TOTE SYMMAXHSAN KAI TWRA TO PAIZOUN DHMOKRATES (KAI DEN MILAW GIA APLOUS POLITES MONO...)LYPAMAI GIA TO 8ANATO TOY ARXIEPISKOPOY OPWS 8A LYPOMOUN GIA TON KA8E AN8RWPO POU 8A EFEYGE APO AYTON TON KOSMO, ALLA ENA PARAPANW GIA ENAN AN8RWPO POU GNWRIZA ESTW KAI MESW THS THLEORASHS...EYXARISTW GIA TO XRONO SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Παρά τα 3 εκατομμύρια υπογραφών, οι νέες ταυτότητες δεν περιέχουν το θρήσκευμα. Έλληνες, πιστεύετε ακόμη πως ο εβραιομασόνος Χριστόδουλος δεν μας κορόιδεψε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προς ανώνυμο που ποστάρει πρώτη φορά στο δίκτυο:
    Επειδή δεν ποστάρω πρώτη φορά και επειδή με αφορούν οι παρατηρήσεις σου μπορώ να σου απαντήσω αν θες. 1) καθένας μπορεί να αντλεί χαρά από οπουδήποτε. γιατί ενοχλεί αυτό? Στην κοινωνία μάς είναι σύνηθες το φαινόμενο «η λύπη σου χαρά μου» τώρα αν σε πείραξαν τα ποπ κορν ανέτρεξε σε όλους αυτούς τους δημοσίους υπαλλήλους που παρακαλαγαν να κηδευτεί πέμπτη για να φτιάξει διήμερο. Μη σε ενοχλεί η επιφάνεια στην ουσία μείνε 2) η στοιχειώδες διαφορά τής δημοκρατίας από αλλά πολιτεύματα είναι η ψήφος. Αυτοί που κυβερνούν έχουν επιλεγεί από εσένα ραγιά. Αν οι επιλογές σου είναι λανθασμένες, γιατί ψήφισες με βάση τις μικροπολιτική και δουλική σου συμπεριφορά, μη ζητάς ευθύνες από αλλού. Ο κ Χριστόδουλος ο οποίος δεν εκλέχτηκε από το ποίμνιο του έχει κάνει πολλά καλά για το συναφι του, ακόμα περισσότερα καλά για τον εαυτό του και μια σειρά από άσχημα πράγματα για αρκετές κοινωνικές ομάδες οι οποίες στο τέλος τελος δεν είχαν ούτε κατά διάνυα την δυνατότητα επιλογής. Μάς τον φορεσάνε και μάς τρέχει. 3) αν και συμφωνώ σε αυτό περί τής θέσης νομίζω ότι ο κ Χριστόδουλος έβαλε και λίγο το χεράκι του. Μνημειώδη είναι τα ρατσιστικά του ανέκδοτα, η θέση του για ειδικές κοινωνικές ομάδες, αλλά βεβαία και η στάση του απέναντι στην ασθένεια του. Εγωιστικός ιδιοτελής και απάνθρωπος αλλά πάντα ο Χριστόδουλος μάς!!! 4) μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Αν ο δικός σου κόσμος δεν έγινε καλύτερος δεν σημαίνει ότι για κάποιον άλλο δεν χάραξε μια νέα μέρα. Φαντάξου να απευθύνεσαι σε αυτόν τον άνθρωπο που τελικά πηρέ το μόσχευμα το οποίο προοριζόταν για τον ποιμενάρχη σου. Πάρτυ θα έκανε ο τύπος 5)τώρα τι να πω? Την ταύτιση τής εκκλησιάς με την κοινωνία μονό η χούντα την έκανε. Τι να γράψω σε κάποιον που ταυτίζει αυτές τις έννοιες? Η εκκλησιά είναι ένα μέρος μονό τής κοινωνίας φίλε ραγιά. Κατά τον ποιμενάρχη σου το 30% βάση υπογραφών. Τι ζητάς τώρα?
    Τέλος να σου ζήσουν οι τηλεοπτικές φιλίες!!! Και εγώ ήξερα τον σανταμ Χουσεΐν μέσω ενός κοινού γνωστού, για μια στιγμή να θυμηθώ… mega και LG 32’’ λεγότανε, μήπως επειδή χαίρομαι και για αυτουνου τον θάνατο είμαι ανώμαλος?
    Προς τον επόμενο ανώνυμο που αναρωτιέται για τις εβραϊκές καταβολές του ποιμενάρχη:
    Θα σε στεναχωρήσω αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται κανείς να φτιάχνει θεωρίες συνωμοσίας. Η πραγματικότητα είναι πως για πρώτη φορά μετά από 2000 χρονιά σε αυτόν τον τόπο εφαρμόστηκε η ρημάδα η δημοκρατία. Είναι μονό 3000000 οι ορθόδοξοι χριστιανοί γι αυτό δεν τους έγινε το χατίρι. Μετρήθηκαν, αναμετρήθηκαν και δεν έβγαιναν περισσότεροι. Τι να κάνουν τα μάζεψαν πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΤΙ ΛΕΤΕ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Είμαι ο ίδιος ανώνυμος ο οποίος έγραψε παραπάνω αλλά πλέον postάρει για δεύτερη φορά.Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις κι ας διαφωνούμε σε κάποια πράγματα(δεν ξέρεις ίσως βγει κάτι θετικό από την μικρή μας κουβέντα).1)Προσωπικά απλά ρώτησα πως μπορεί κάποιος να αντλεί χαρά από ένα τέτοιο γεγονός.Δεν με ενοχλεί καθόλου.Αλλά δεν εξήγησες πως γίνεται αυτό?Από κακία, από μίσος από τι?Στο οτι συμβαίνει στην κοινωνία μας θα συμφωνούσα απόλυτα.Αλλά πραγματικά είσαι υπερήφανος που ανήκεις σε αυτό το κομμάτι της κοινωνίας?Όσο για τους δημόσιους υπαλληλους θα σου έλεγα οτι κι αυτους τους έχω απέναντί μου κι όχι πλάι μου(καταλαβαίνεις).2)Χαίρομαι για τις δημοκρατικές σου αρχές, αν και θα ήθελα να μου εξηγήσεις κατά ποιον μαγικό τρόπο θεωρείς οτι σου φορτώσανε τον Χριστόδουλο.Ερχότανε συχνά και σου χτυπούσε την πόρτα ή μήπως σε ενόχλησε η παρουσία του στα δελτία ειδήσεων?Θεωρώ ότι πολύ εύκολα μπορεί ο καθένας μας να απεμπλακεί από οποιαδήποτε διαδικασία της ζωής του σχετίζεται με την εκκλησία (βλέπε πολιτικός γάμος, αποτέφρωση).Προσωπικά δεν εχω και καμια ιδιαίτερη σχέση με την εκκλησία.Με μια βασική διαφορά όμως:να αναγνωρίζω στον καθένα το δικαιωμα του να έχει σχέση με οποιον θέλει, κι οτι θέλει.Ακόμα και με σένα ισχύει το ίδιο.Δεν ζήτησα τα ρέστα γι αυτά που γράφεις και για άλλα που πιθανώς εγραψες στο παρελθόν απλά προσπάθησα να καταλάβω την πηγή όσων γράφονται σε αυτήν(και σε άλλες ομολογουμένως) ιστοσελίδες.3)Το γεγονός οτι καποιος άλλος πήρε το μόσχευμα ίσως ήταν αυτό συχνά λέγεται μοίρα, κάρμα ή όπως θέλεις πες το.Πιθανώς να ήταν σωστότερο, αλλά πραγματικά επειδή έχω ελλειπή ενημέρωση, γνωρίζεις αν τελικά κατέληξε σε κάποιον μεροκαματιάρη ή μήπως και πάλι σε κάποιο εξέχων προσωπο μιας ανώτερης οικονομικής επιφάνειας?Με λίγα λόγια πουλήθηκε αλλού το 'πράμα' ή χαρίστηκε σε κάποιον που απλά το είχε ανάγκη?Για εσένα όμως ή και για κάποιον άλλο πως ξημέρωσε μια άλλη μέρα?Πως έγινε η ζωή σου καλύτερη?Ξέρεις χτές ενας γείτονας χτύπησε το αυτοκίνητο του και δεν ξέρω αν πρέπει να βγω έξω να το γιορτάσω!!!Μην μπεις στον κόπο να με συμβουλεύσεις γιατι πιθανότατα γνωρίζω την απάντηση σου...Η συνδεση κοινωνίας και εκκλησίας, όπως από μόνος σου αναφέρεις, είναι πραγματικότητα.Η αναφορά σου πάντως σε χουντικές αντιλήψεις είναι το λιγότερο προβοκατόρικη, μιας και ουδέποτε ταυτισα τις δύο έννοιες.Επίσης η συνδεση που επιχειρείς να κάνεις μεταξύ Χριστόδουλου και Σαντάμ είναι προφανέστατα ατυχής.Στις μέρες υπάρχει διάχυτη η ανάγκη στους ανθρώπους να ανήκουν σε κάποιο 'μαντρί'(κόμματα,εκκλησία κτλ).Σε αυτή την τάση θα προτιμούσα να παραμείνω αμέτοχος βλέποντας τα δρώμενα αποστασιοποιημένα χωρίς φανατισμούς και μισαλλοδοξία.Τέλος θα σε ευχαριστούσα για την προσφώνηση 'ραγιάς'.Μόνο θα ήθελα να σου θυμίσω οτι χιλιάδες 'ραγιάδες' πολεμησαν και σκοτώθηκαν για σένα και για μένα.Κανένας δεν πίστευε οτι θα κερδίσουν κάτι.Μην περιμένεις από θεωρητικούς και ηγήτορες...Οι ραγιάδες κανουν την διαφορα...Να είσαι καλά...Και πάλι ευχαριστώ για τοχρονο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΟΥ.ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΣΦΙΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΩΣ ΕΧΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΚΑΠΩΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ(ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ) ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Ο Κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ.ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ: ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΘΑ ΠΙΩ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΑΣ ΠΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ(ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕ) ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ(ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ) ΤΟΝ Κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ.ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΘΟΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ.ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΝΝΟΗΣΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ... ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Κ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΞΙΟΣ... ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ! ΖΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ ΜΜΕ
    - ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ Κ Υ Κ Λ Ω Μ Α...-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ...ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΕΙΔΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΣΠΡΕΥ:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ CANCER...ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ,ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΗΚΕ ΟΤΑΝ Η ΣΧΟΛΗ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ(ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ) ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ)ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ KAI ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΑΣ Η ΑΤΗΑΝΑΤΟΣ. JIGSAW ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΑ ΠΑΤΗΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. oso gia ayta poy les mitso gia pes m pos theleis na logariastoyme? me grothies(ME XARA)???h me logia??? GIA NA SE APOSTOMOSO SE MERIKA THEMATA???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΔΩ!!!JIGSAW ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ.....ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΟΙ,ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ!!!ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ!!!ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ, ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ 3ΕΡΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΙΤΑΛΙΟΥ!!!ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΑ3ΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ!!!ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΛΑ3ΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!!!Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΙΜΕΝΑ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΓΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΤΣΙ!!!ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ!!!ΕΛΛΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ELLAS I THANATOS!!!ΟΡΑΙΑ,ΘΥΜΑΣΙΑ, ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ???ΑΦΗΣΤΕ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ...ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!!!ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΟΔΟΥΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΤΟΥ!!!ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΕΡΧΕΤΕ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΜΕ ΑΔΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ!!!ΚΑΛΟ ΚΑΨΙΜΟ...ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Για να μην μπερδευόμαστε call me "Ω Ανώνυμε"

    Τί χολοσκάτε; Ο Χριστόδουλος έφυγε. Όποιος και να ήταν (κάθε γνώμη δεκτή) έφυγε και μάλιστα πολύ επώδυνα.
    Σκεφθείτε καλύτερα ότι ένας στους 3 από μας εδώ μέσα θα πάθει καρκίνο και ένας στους 5 θα πεθάνει από αυτόν. Αυτό θα πρέπει να σας απασχολεί καθώς και το πώς θα τη «σκαπουλάρετε».

    Και να θυμάστε ένα πράγμα: Αυτή η χώρα δεν είχε ποτέ αντικαρκινική πολιτική (και χρειάζονται πάνω από 20 χρόνια για να αποκτήσει).
    Θέλετε να μάθετε γιατί; Διότι ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ με όσο πιό "ηλίθια" θέματα γίνεται. Ασχολούμαστε με το πώς θα βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου (όπως παραπάνω), με το πώς θα ρίξουμε όλους τους άλλους για να είμαστε εμείς και η παρέα μας από πάνω, με το πώς θα "στήσουμε" τις ψηφοφορίες, με το πώς θα επιδειχθούμε, με το πώς θα πούμε το μεγαλύτερο ψέμα, με το πώς θα δουλέψουμε λιγότερο, με το πώς ..... και το πώς.....
    Πήρατε χαμπάρι ότι σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου; Χρόνια πολλά σε όλους (και σας εύχομαι να μην σας πέσει το λαχείο όπως στον Αρχιεπίσκοπο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ellas i thanatos!!! kai ego eyxomai na mhn pesei to laxeio se kanenan poy tha metaniosei.....i ypolipoi omos p den tha metaniosoyn(theia e3omologisi).....kali kolasi kai den yparxei girismos!!!!ante geia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΤΟ ΟΡΙΟ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!www.xristodoulos.org.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ. ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ.ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΛΟΙΠΟΝ;ΣΠΡΕΥ,ΑΦΙΣΕΣ,ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ; MΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ.ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΙΟΣΑΣΤΑΝ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ.ΠΑΝΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ(ΚΑΝΕΙΣ;) ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΦΙΣΕΣ.ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΤΕ; ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΛΕΓΟΜΕΝΟΝ!ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ DVD ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΜΑΣ.(ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ)ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ (ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΛΛΑΣ Η ΤΗΑΝΑΤΟΣ ΕΔΩ. JIGSAW EISAI MEGALOS!!!EYXARISTO GIA TO CD POU MOY EIPES GT DEN TO I3ERA!!!TO EMAIL MOY EINAI nikos5433@hotmail.com pLEASE ΚΑΝΕ ΜΕ ADD!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΟΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ???ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΕΙΝΑΙ....ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ(ΤΟ ΘΕΟ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ???ΕΔΩ ΓΕΛΑΩ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ;;ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ;;ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ;;ΛΑΘΟΣ! ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ!Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑΙ!ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΙ;ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ...(Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. oxxxx pos sas thn mpainei o jigsaw kai kanenas den mporei na ton antikroysei!!!Pante etsi einai, pairnete to mpoulo apo toys orthodo3oys sti sizitiseis pou ginontai peri thriskeias!!!kai parta tha ton pernete!!!eyxaristo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Πράγματι ο JIGSAW είναι ο καοτονικ ο ανίκητος. Και μαζί με τον καρνεισον «Ελλάς η θάνατος» θα τους νικήσουν όλους, θα σώσουνε και τη λολα. Μπράβο παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ελλάς η Θάνατος εδώ. Και εσύ ρε μάγκα τι είσαι και έβγαλες αμέσως το συμπέρασμα??? Αλβανός είσαι και εσύ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Και εσένα «ρε μάγκα» ποιος σε διόρισε νταβατζη της λογοκρισίας??? Έλληνα από το Μενίδι που επί δέκα συναπτές γενιές μιλάγατε την αλβανική και τώρα σας θυμήθηκε ο ελληνικός πατριωτισμός. Και μην μου πεις πάλι πως θα με δείρεις, όπως τους προηγουμένους, γιατί θα φοβηθώ. Παλικαράκι της φακής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ελλάς η Θάνατος εδώ. θα ντραπώ να σε δείρω???Ρε νιώσε Ελλάδα είναι εδώ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τις βασικές γνώσεις να έχεις δεν είναι δύσκολο να μεταφέρεις τις σκέψεις σου στο χαρτί. Πρώτα μάθε να μιλάς, μετά μάθε να γράφεις και αφού καταλάβω τι εννοείς ίσως και μπω στον κόπο να απαντήσω σε έναν αγράμματο αιγόκερο από το east timor. Παλικαράκι της φακής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Τελικά Αλβανός είσαι.Ρώτα και τους άλλους να σου πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αν αυτό σε καίει τόσο πολύ αυτό θα σου πω πως μέρος της οικογένειας μου είναι σαρακατσαναιοι (η πιο καθαρή φυλή στον ελλαδικό χώρο) ενώ ένα άλλο μέρος της οικογένειας μου μέχρι το 1940 μίλαγε την αρβανίτικη διάλεκτο. Ξέρεις αυτή την διάλεκτο που μίλαγε ο Κολοκοτρώνης, η μπουμπουλινα και ο Μιαούλης, αν βέβαια έχεις αξιωθεί να ανοίξεις Κανά βιβλίο αγράμματε αιγόκερε από τη east timor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Αν αυτό σε καίει τόσο πολύ αυτό θα σου πω πως μέρος της οικογένειας μου είναι σαρακατσαναιοι (η πιο καθαρή φυλή στον ελλαδικό χώρο) ενώ ένα άλλο μέρος της οικογένειας μου μέχρι το 1940 μίλαγε την αρβανίτικη διάλεκτο. Ξέρεις αυτή την διάλεκτο που μίλαγε ο Κολοκοτρώνης, η μπουμπουλινα και ο Μιαούλης, αν βέβαια έχεις αξιωθεί να ανοίξεις Κανά βιβλίο αγράμματε αιγόκερε από τη east timor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Καλά μην το γράφεις δύο φορές, διακρίνω νευράκια??? ή μου φένεται???
    Σε πληροφορώ από ιστορία και από θρησκεία ξέρω πολύ πιο πολλά πρ΄γματα από εσένα φίλτατε, γιαυτό ηρέμισε, και κάτι άλλο γιατί πιο πάνω κοροίδεψες εμένα και το άλλο παιδί???Αφού υποτίθετε ότι είσαι Έλληνας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. na einai elafry to xvma poy skepazei ton hristodoulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. na einai elafry to xvma poy skepazei ton hristodoulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Για πιο λόγο να είναι ελαφρύ το χώμα???Δεν καταάλαβα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Μόλις σήμερα είδα ότι μετά από 2 μήνες από την δημοσίευση του ποστ και τα σχόλια που προκάλεσε,υπήρξαν για 8 μήνες! στην συνέχεια διάφορα σχόλια από άτομα που δεν ανήκουν στους συνήθεις σχολιαστές και στην πλειονότητα τους είναι έξω απο το κλίμα του μπλογκ.
    Δέκα από αυτά τα σχόλια περιείχαν ύβρεις και για τον λόγο αυτό αναγκάστηκα για πρώτη φορά να διαγράψω σχόλια.
    Τα υπόλοιπα τα άφησα γιατί αποτελούν ένα καλό δείγμα για το πνευματικό επίπεδο μερικών ατόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή