Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΡΝΟ;



Ο πουριτανισμός του Εβραιοχριστιανικού, αλλά και μουσουλμανικού κόσμου έχει αποτρέψει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων από τους κατάλληλους ανθρώπους οπότε πολλές φορές το πορνό αποτελεί το άμεσο, πρωταρχικό και εύκολα ανευρισκόμενο πλέον μέσο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.
Κι εδώ πλέον υφίσταται ένας μεγάλος και υπαρκτός κίνδυνος.
Να θεωρεί δηλαδή κανείς ότι όσα βλέπει σε μια πορνό ταινία αποτελούν και τη συνήθη πρακτική στις σεξουαλικές σχέσεις των ανθρώπων.
Οι διάφοροι τρόποι σεξουαλικής ικανοποίησης είναι γνωστοί και εφαρμόσιμοι από αρχαιοτάτων χρόνων οπότε τίποτα καινούργιο δεν έχει να προσφέρει μια ταινία πορνό.
Η πορνό βιομηχανία αποτελεί βασικό στήριγμα του δολαρίου !
.
Από καθαρά κινηματογραφικής πλευράς η διαφορά του κινηματογράφου του ερωτισμού με το πορνό είναι η επιλογή ανάμεσα στο μέσο πλάνο και το γκρο πλάνο.
Πιο συγκεκριμένα στο φίλμ πορνό, η γωνία λήψης επιλέγεται απλά και μόνο αναφορικά με το σκοπό να εξασφαλιστεί στο θεατή η πληρέστερη θέαση.
Η αναγκαιότητα αυτή οδηγεί τους ηθοποιούς να συνευρίσκονται πολλές φορές σε τελείως απίθανες στάσεις, σχεδόν ακροβατικές!
Επειδή λοιπόν η αξία της πορνό ταινίας για τον θεατή της είναι η εικόνα σε γκρό πλάνο της διείσδυσης , η κολπική ή πρωκτική συνουσία έχει την πρωτοκαθεδρία. Όμως με την συνεχή και μονότονη επανάληψη της σε γκρο πλάνο καταντά βαρετή εκτός από τα προβλήματα που παρουσιάζει με τις περιορισμένες γωνίες λήψεως που είναι εφικτές.
Για τον λόγο αυτό οι κινηματογραφιστές αυτού του είδους έχουν αναπτύξει σε σημαντικό βαθμό το στοματικό σεξ που μπορούν να έχουν σαφώς πιο αβανταδόρικες εικόνες έχοντας στο πλάνο και την εικόνα του προσώπου της γυναίκας με έκφραση ικανοποίησης για αυτό το είδος του σεξ.
Υπάρχει βέβαια και ένας άλλος λόγος που η κυρίαρχη αμερικανική κινηματογραφία του πορνό εμφανίζει σε σημαντικό βαθμό το στοματικό σεξ.
Στην Αμερική είναι ευρέως διαδεδομένη η περιτομή στους άνδρες.(Πάνω από το 56% του πληθυσμού) Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η βάλανος του πέους να έχει υποστεί μια σχετική επιδερμοποίηση καθώς δεν καλύπτεται από την ακροποσθία, με αποτέλεσμα την μειωμένη κατά πολλούς αισθητικότητα της. Οι μυζητικές κινήσεις των χειλέων όπως και η άμεση επαφή της γλώσσας με μια τέτοια βάλανο προσφέρουν σα αυτά τα άτομα επαρκή ικανοποίηση.
Όπως γράφει με χιούμορ η Μάγκυ Πάλεϋ :Αν κάποιος μάθαινε για το ανθρώπινο ζευγάρωμα παρακολουθώντας αυτές τις βιντεοταινίες, θα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι τα πέη έχουν είτε πολύ ωραία γεύση είτε θεραπευτικές ιδιότητες που απορροφώνται στον οργανισμό μέσω της γλώσσας. Με το που ξεπροβάλλει από τα παντελόνια όπου βρίσκεται καλά προστατευμένο, κάποιος ή κάποια ορμάει καταπάνω του και το παίρνει στο στόμα. Εν συνεχεία ,ζορίζοντας εμφανώς σβέρκο, στόμα και λαιμό, ο εν λόγω υπερτυχερός ή υπερτυχερή ανεβοκατεβάζει το κεφάλι πάνω κάτω στον κορμό του πέους ώσπου το τελευταίο να αποσυρθεί και να εισχωρήσει σε κάποια άλλη οπή.(σε 113)
Βέβαια στις πορνοσταρ είναι άχρηστη η συμβουλή του Λούυς ότι: Σε ένα κύριο, που δεν του έχετε πάρει ποτέ πίπα ,μην κάνετε επισταμένως γλείψιμο κατά μήκος του πέους και πίσω από τους όρχεις. Θα αποκτήσει κακή γνώμη για το παρελθόν σας !! (Πλατής σελ 546)
Φαίνεται πάντως ότι η πεολειχία έτσι και αλλιώς είναι στις πρωταρχικές ανδρικές προτιμήσεις ,γεγονός που το επιβεβαιώνουν και οι Ελληνίδες, σε έρευνα που έγινε από το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο(Σ.Νέτα) . Πιστεύουν ότι η πεολειχία είναι στους άνδρες πιο δημοφιλής ακόμη και από την κολπική επαφή, ενώ από τις ίδιες μόνο το 8% το τοποθετεί στις προτιμήσεις τους στο σεξ, σε αντίθεση με την αιδοιολειχία που αρέσει στο 28% των γυναικών. Στην ίδια μελέτη 3 στις 5 θεωρούν ότι η πρωκτική επαφή αποτελεί βασική προτίμηση του άνδρα στο σεξ ενώ μόνο το 3% από αυτές το αναφέρουν στις προτιμήσεις τους.
Επειδή όμως το πορνό απευθύνεται κυρίως σε ανδρικό κοινό είναι ευεξήγητο γιατί οι ταινίες αυτές περιλαμβάνουν σε τέτοια έκταση αντίστοιχες σκηνές.
Άλλωστε όπως σωστά αναφέρει και ο Σ.Μανουσέλης οι άνδρες προτιμούν να βλέπουν το αντικείμενο του ερωτικού τους πόθου και οι γυναίκες να το φαντασιώνονται.Το πορνό όπως αναφέρθηκε δεν αφήνει περιθώρια στην φαντασία.
Όλα πρέπει να είναι εμφανή και χωρίς να υπάρχει η υπόνοια ότι θέλουν να κοροϊδέψουν τον θεατή.
Για τον λόγο αυτό η επιτυχής συνουσία πρέπει να ολοκληρώνεται με μία εμφανή εκσπερμάτιση. Αφού λοιπόν η εκσπερμάτιση στον κόλπο και τον πρωκτό δεν είναι εμφανής το πορνό έχει καθιερώσει την εκσπερμάτιση στο στόμα της πλήρως ικανοποιημένης και αναμένουσας εναγωνίως να καταπιεί το σπέρμα θηλυκιάς το οποίο ανάλογα με το τι έχει φάει ο αρσενικός έχει και την αντίστοιχη γεύση !
Αν διατρέφεται με κρέας ή ψάρι έχει μάλλον πικρή γεύση και πιθανόν γεύση ψαρίλας, ενώ αντίθετα η γεύση είναι γλυκιά και ευχάριστη αν τρώει φρούτα και πίνει αλκοόλ.
Για όσες τις απασχολεί το πάχος, από θερμίδες ευτυχώς έχει μόνο 15!
Ας δούμε λοιπόν τώρα γιατί μπήκε αυτός ο τίτλος στο ποστ.
Η απάντηση είναι σαφής.
Βεβαίως όχι, για αυτούς που είναι ενημερωμένοι σχετικά με την σεξουαλική ζωή και τις σεξουαλικές πρακτικές του ανθρώπου.
Ίσως αρκετές φορές να κινδυνεύει η αισθητική τους, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που όπως και η ηθική δεν είναι κάτι που απασχολεί αυτό το ποστ.
Όμως σε άτομα που βασίζουν την σεξουαλική τους ενημέρωση αποκλειστικά στο πορνό οι κίνδυνοι είναι αρκετοί και όχι άμεσα αντιληπτοί.
Αρχικά ας δούμε τις ψυχολογικές επιπτώσεις
Όπως αναφέρθηκε στο προηγούμενο ποστ η γυναίκα στο πορνό είναι ένα αντικείμενο με 3 τρύπες που διατίθενται για την σεξουαλική ικανοποίηση του άνδρα.
Αυτό καταλήγει ,ιδίως σε άνδρες χαμηλής παιδείας, να αποκτούν μια διαστρεβλωμένη αντίληψη για το άλλο φύλο, να θεωρούν ότι όλες οι γυναίκες είναι σαν τις πορνοστάρ, με αποτέλεσμα να δημιουργούν αποτυχημένες συναισθηματικές σχέσεις σε όλη τους την ζωή.
Η εικόνα της γυναίκας στο πορνό σαν κατώτερο όν είναι σε ένα βαθμό αποτέλεσμα και από την αντιμετώπιση των γυναικών από την χριστιανική διδασκαλία.
Όπως τονίζει ο Ντέσνερ ,οι μεγαλύτεροι διδάσκαλοι της Εκκλησίας όπως-ο Αμβρόσιος, ο Αυγουστίνος, ο Ιωάννης Χρυσόστομος-διέδιδαν ότι η γυναίκα δεν πλάστηκε κατ΄ εικόνα και ομοίωση του θεού, ότι είναι κατώτερο όν ,προορισμένο να υπηρετεί τον άνδρα, με διάφορες εκφράσεις υπαινίσσονταν μια σχέση παρόμοια με εκείνη μεταξύ κυρίου και δούλου.Ακόμα και ο Λούθηρος, θεωρούσε τον άνδρα «ανώτερο και καλύτερο» και την γυναίκα «σχεδόν παιδί», «τρελό ζώο».«Η μεγαλύτερη τιμή γι΄ αυτήν είναι ότι όλους ανεξαιρέτως μας γεννούν γυναίκες» και άλλα τέτοια κολακευτικά λόγια.(σελ 27)
Ένα άλλο πρόβλημα είναι η αίσθηση ανεπάρκειας και κατωτερότητας που δημιουργείται σε πολλούς άνδρες βλέποντας τα τεραστίου μεγέθους πέη που διαθέτουν οι ηθοποιοί των πορνό συγκρινόμενα με το δικό τους.
Δεν γνωρίζουν ότι στην ικανοποίηση της γυναίκας δεν έχει τόση σημασία το μήκος, αλλά αντίθετα το πάχος τους ανδρικού μορίου, γιατί αισθητικότητα στην γυναίκα έχει το κάτω τριτημόριο του κόλπου και η κλειτορίδα. ΄Εκτός των άλλων δε ο κόλπος της άτοκης γυναίκας είναι μόνο 7,5 εκ οπότε και άνδρες με πολύ μικρό πέος δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσουν πλήρως μια γυναίκα.
Παρά δε το γεγονός ότι το 85% των γυναικών είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους μόνο το 55% των ανδρών είναι ευχαριστημένο και είναι αρκετοί αυτοί οι ανόητοι που θέλουν να το μεγαλώσουν με αποτέλεσμα να έχει αναπτυχθεί ολόκληρη βιομηχανία για να τους τον μεγαλώσει!
Εγκυκλοπαιδικά απλά αναφέρω ότι ένα σύνηθες πέος σε 15 χώρες του κόσμου που μετρήθηκε έχει το μεγαλύτερο μήκος εν στήσει στους Γάλλους,16 εκ., και μικρότερο στην Νότιο Κορέα που είναι μόνο 9,6 εκ.
Δυστυχώς οι Έλληνες, παρά τους τόσους Ελληναράδες που διαθέτουμε, βρισκόμαστε στην 13η θέση με 12,18 εκ μήκος.
Βέβαια αυτό βολεύει όσες Ελληνίδες προσπαθούν μιμηθούν την πρωταγωνίστρια του Βαθύ Λαρύγγι γιατί δεν θα συναντήσουν ιδιαίτερο πρόβλημα μιας και το βάθος της στοματικής κοιλότητας είναι τουλάχιστον 9 εκ.
Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα που μπορεί να προκύψει από μια χωρίς προφυλάξεις σεξουαλική επαφή είναι τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Παρά την αρχική φοβία που επικράτησε με την εμφάνιση του AIDS στον κόσμο, στα πορνό η χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ σπάνια.
Το χειρότερο δε είναι ότι χωρίς καμία διακοπή και ανάλογη καθαριότητα εναλλάσσονται πρωκτική με στοματική ή κολπική συνουσία.
Για το AIDS έχουν γραφτεί πολλά και το μόνο που αναφέρω είναι ότι μεταδίδεται με το αίμα, το σπέρμα, το γάλα και τα κολπικά υγρά.

.........................................................1-AIDS
Ένας άλλος ιός που μεταδίδεται σεξουαλικά, είναι ο ιός του έρπητα.
Ο τύπος Ι είναι ο γνωστός έρπης που εμφανίζεται στα χείλη και το στόμα.
Ο τύπος ΙΙ είναι αυτός που εμφανίζεται στα γεννητικά όργανα.
Μεταδίδονται με επαφή του δέρματος της περιοχής και των βλεννογόνων.
Και οι δύο μπορούν να βρεθούν και στα δύο.
...................................................... 2-Έρπης χειλέων

.............................................3-4Έρπης γεννητικών οργάνων
.
Ένας άλλος ευρύτατα διαδεδομένος ιός είναι ο ιός HPV. Αυτός έχει πάνω από 100 στελέχη και μεταδίδεται και αυτός με την σεξουαλική επαφή.
Η πιο γνωστή, καλοήθης και εμφανής εκδήλωση του, είναι τα γνωστά οξυτενή κονδυλώματα. Αυτά μπορούν να εμφανιστούν εκτός από τα γεννητικά όργανα και στον πρωκτό ή και την στοματική κοιλότητα.
Ορισμένα από τα άλλα στελέχη του, σε ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτώσεις ,ευθύνονται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Θα μπορούσε λοιπόν να πει κανείς κυριολεκτώντας ότι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.Ο καρκίνος αυτός είναι πρώτος καρκίνος που διαπιστωμένα πλέον οφείλεται στον ιό HPV και αυτός που πρώτος έκανε αυτή την διαπίστωση πήρε το φετινό βραβείο Νόμπελ. Ευτυχώς τις περισσότερες φορές υπάρχει αυτοϊαση και δεν γίνεται καν αντιληπτή η μόλυνση από τον ιό.
Ήδη με τον έγκαιρο εμβολιασμό των κοριτσιών υπάρχει πλήρης προφύλαξη από τα στελέχη που προκαλούν τα οξυτενή κονδυλώματα και πάνω από 70% προφύλαξη από τα επικίνδυνα στελέχη που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.

5-6Κονδυλώματα πέους και περιπρωκτικής περιοχής
.......................... 7-Κονδυλώματα στοματικής κοιλότητας
.
Η βλεννόρροια και η σύφιλης είναι στους περισσότερους γνωστό ότι μεταδίδονται σεξουαλικώς.
Αυτό όμως που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι ότι σεξουαλικώς μπορεί να μεταδοθεί και η ηπατίτις Α από τα κόπρανα και το στόμα, ενώ η ηπατίτιδα Β με το αίμα το σάλιο, τα κόπρανα και τα ούρα.
...................................................8-9-Βλεννόρροια

.....................................................10-11-Σύφιλη
.
Ας μην ξεχνάει κανείς ότι ο πρωκτός άλλα και το στόμα μας βρίθουν μικροβίων.
Αντίθετα ο κόλπος των γυναικών διαθέτει το κολποβακτηρίδιο που φροντίζει να τον διατηρεί καθαρό και υγιή. Όμως τριχομονάδες, χλαμύδια ,κόκκοι ή μύκητες μπορούν να δημιουργήσουν μια κολπίτιδα μετά από μια απρόσεκτη επαφή.
Αντίστοιχα στον άνδρα μπορεί να υπάρχει μια σαπροφυτική ουρηθρίτιδα ή και προστατίτιδα. Δεν αναφέρω μερικά άλλα σπανιότερα ή μικρότερης σημασίας σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και όποιος θέλει μπορεί να πληροφορηθεί γι΄ αυτά πλήρως,
εδώ.
..........................................121-Μύκητες
.................................................13-Ψώρα
.
Όλα αυτά δεν γράφονται για να προκαλέσουν φοβίες και αποχή από το σεξ ούτε να οδηγήσουν τους έφηβους ενάντια στην φύση, στις προτεσταντικές ανοησίες με τα δακτυλίδια αγνότητας ή ακόμα χειρότερα στο να γίνουν κτηματομεσίτες στο Βατοπέδιο !
Βέβαια μπορεί να είναι πιο ευχάριστο να τρέχεις με μοτοσικλέτα χωρίς κράνος και ο αέρας να σου χαϊδεύει το κεφάλι, αλλά όταν ξέρεις ότι αν δεν σκοτωθείς το λιγότερο που μπορείς να πάθεις είναι το βρεθείς στο ΚΑΤ και σε ράντζο, τότε φοράς κράνος και δεν σταματάς να καβαλάς την μηχανή σου.
Γι΄ αυτό λοιπόν είναι τελείως διαφορετικό το να απολαμβάνει κανείς την σεξουαλική του ζωή με όποιο τρόπο του αρέσει λαμβάνοντας τις προφυλάξεις που χρειάζονται, ενημερωμένος για το τι πρέπει να αποφεύγει, από το να θεωρεί ότι η πλασματική εικόνα που βλέπει σε ένα πορνό είναι και σωστός οδηγός σεξουαλικής συμπεριφοράς.



Σχετικά με την αποπεριθωριοποίηση του πορνό και την ιδεολογία που αυτό καλλιεργεί στους θεατές του έχω γράψει εδώ.

.

Μάγκι Πάλεϋ Το βιβλίο του πέους Β΄Έκδοση Αλεξάνδρεια 2005
Νίκος Πλατής Ουαλικό Λεξικό του Σεξ Κέδρος 2007
Πιέρ Λούυς Εγχειρίδιον Κοσμιότητος Ερατώ 1997
Καρλχαϊντς Ντέσνερ Σεξουαλικότητα και Χριστιανισμός Μαύρη Λίστα 1999
Νέτα Σοφία Η σεξουαλική μοναξιά της Ελληνίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 1-12-97

.
UPDATE 5-12-08
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες υπάρχουν εδώ:
http://www.medscape.com/viewarticle/580034?src=top10

UPDATE 14-5-2014
Ένα ενδιαφέρον σχετικό άρθρο με τίτλο Τι σεξ «διδάσκει» το πορνό; υπάρχει εδώ.

26 σχόλια:

  1. Το πορνό λειτουργεί συνήθως σαν κακό τραυματικό υποκατάστατο του οργαμού υμών και ημών του επιούσιου. Μπράβο γιατρέ αναλυσέ το να το απομυθοποιήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΡΝΟ;"
    Βεβαίως ο κίνδυνος της απισχνάσεως!!
    Αυτό που μας έλεγαν όταν είμαστε μικροί ότι, πλην της απισχνάσεως, βγαίνουν και τρίχες στην παλάμη μάλλον δεν αληθεύει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ήταν ανάγκη να βάλεις και φωτό?
    πρωινιάτικα κάπως που ήρθε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παρουσίαση σουρεαλιστική αλλά πως αλλιώς να δείξεις τις συνέπειες του "όλα τα σφάζω"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dionysos-
    Με την εξάπλωση που έχει έχει ήδη απαμυθοποιηθεί από μόνο του.

    βαρδακας-
    Η απίσχναση και οι τρίχες ήταν το λιγώτερο.
    Μελλοντικά θα δημοσιεύσω ένα σχετικό κείμενο με όλες τις ιατρικές αντιλήψεις που επικρατούσαν πριν ένα αιώνα και τρομοκρατούσαν τους ανθρώπους.

    athinovio-
    vasikos metoxos-
    Πάντα μου άρεσε ο σουρεαλισμός αλλά εδώ μόνο πραγματικότητες έγραψα και γι΄ αυτό και έβαλα και τις φωτογραφίες που μπορεί να μην ευχαριστούν το μάτι αλλά πιο πραγματικές δεν γίνεται να υπάρξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απαπαπα...τι φωτογραφίες είναι αυτές...
    έλα λέγε...για ποιο προφυλακτικό δουλεύεις???
    θα ήταν νομίζω η καλύτερη διαφήμιση για προφυλακτικά!!
    ;0)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μετάδοση του AIDS με τα κολπικά υγρά νομίζω ότι συγκεντρώνει και τα μικρότερα , σχεδόν ασήμαντα, ποσοστά.
    Το αποδεικνύουν έρευνες που αφορούν στην μετάδοση της ασθένειας ανάμεσα στις ομοφυλόφιλες γυναίκες.

    Η ερώτηση μου αφορά την μετάδοση του έρπη από το στόμα και τα χείλη στα γενετικά όργανα ή και αντίστροφα με την επαφή των δύο περιοχών κατά την διάρκεια της συμπωματικής έξαρσης του .
    Πόσο αυτό είναι πιθανόν και πόσο διάστημα επιβάλλεται να περάσει από την ίαση των συμπτωμάτων για να είναι ασφαλής μια τέτοια επαφή?

    Η πορνογραφία υπάρχει εδώ και κάποιες αρκετές δεκαετίες με όχι ιδιαίτερα ορατά τα αρνητικά της αποτελέσματα.( πέραν της εκμετάλλευσης των πρωταγωνιστών σε κάποιες περιπτώσεις)
    Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτά θα φανούν πιο δραματικά στο μέλλον?
    [ 1. Ο μύθος ή όχι για το μέγεθος του πέους και πόσο αυτό εξυπηρετεί τον γυναικείο οργασμό, απασχολεί τον αντρικό πληθυσμό εδώ και αιώνες και δεν πρόκειται περί παρενέργειας από την θέαση των "προσόντων" των πρωταγωνιστών.
    Εξάλλου μια έρευνα που είχε πέσει στην αντίληψη μου παλαιότερα έδειχνε την στροφή των σκηνοθετών στην χρήση πιο συνηθισμένων μεγεθών πέους ακριβώς για να επιτυγχάνεται σε μεγαλύτερο βαθμό η ταύτιση του θεατή με τον πρωταγωνιστή της ερωτικής ταινίας, ταύτιση που εξασφάλιζε μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της ταινίας.
    2. «Η εικόνα της γυναίκας στο πορνό σαν κατώτερο όν» δεν απέχει καθόλου από την αντίληψη αιώνων για τον ρόλο της στα ερωτικά δρώμενα του ζευγαριού .
    Μέχρι εχθές κάθε σεξουαλική άποψη, ιδιαιτερότητα, απαίτηση, κριτική της κλπ την καθιστούσε πουτάνα στα μάτια του συζύγου – εραστή της, και αυτό απ την μια λειτουργούσε αποτρεπτικά σε κάθε παντρεμένη ή μη γυναίκα να θέσει τους δικούς της όρους στο ερωτικό παιχνίδι υποβαθμίζοντας την σε όργανο του άντρα , και από την άλλη οι ενοχές που την συνόδευαν ακριβώς απ αυτήν την συναισθηματική και σωματική της πίεση λόγω των παραπάνω αντιλήψεων και πρακτικών την καθιστούσε σεξουαλικά ανίκανη-ανικανοποίητη ]

    Καλησπέρα αθεόφοβε
    Ιδιαίτερα χρήσιμο για την δημιουργία προβληματισμού και την εξαγωγή συμπερασμάτων το ποστ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Maika-
    Μάλλον διαφήμιση του αυτονόητου είναι!

    Kapetanios-
    Η μετάδοση του ιού του AIDS από τα κολπικά υγρά πράγματι είναι μικρή στις ομοφυλόφιλες γυναίκες γιατί δεν υφίσταται εύκολα τραυματισμός του βλεννογόνου του κόλπου. Η μετάδοση από γυναίκα σε άνδρα ποικίλει και εξαρτάται από το ιικό φορτίο και από τον αριθμό των επαφών αλλά και από το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου.
    Μεταξύ ομοφυλόφιλων ανδρών η πιθανότητα μολύνσεως είναι μεγαλύτερη και ποικίλει από 1 στα 1000 έως 1 στα 10.
    Βέβαια όταν όπως στα πορνό εναλλάσσονται κολπικό με πρωκτικό ή στοματικό σεξ καταλαβαίνει κανείς ότι οι πιθανότητες μόλυνσης αυξάνονται.
    Σχετικά με τις δύο μορφές του έρπητα η μετάδοση του γίνεται όταν είναι εμφανής η νόσος χωρίς όμως να αποκλείεται και η μετάδοση του όταν δεν υπάρχουν οι δερματικές του εκδηλώσεις.
    Άτομα με υποτροπή του HSV-1 μεταδίδουν τον ιό με το σάλιο σε ποσοστό 5% όταν δεν έχουν κανένα σύμπτωμα, ενώ αντίστοιχα χαμηλό είναι (6-10%) και το ποσοστό κατά τον πρώτο χρόνο μολύνσεως με τον HSV-2 .
    Τα 2/3 των ατόμων πάντως που έχουν μολυνθεί και με τους δύο τύπους του ιού, έχουν πολύ ελαφρά συμπτώματα και δεν ξέρουν καν ότι έχουν μολυνθεί.
    Τέλος σχετικά με το πορνό συμφωνώ με όσα γράφεις σχετικά με τις γυναίκες και τις ιδεοληψίες των ανδρών σχετικά με το μέγεθος του πέους τους.
    Μόνο που παλιότερα δεν είχαν την ευχέρεια να βλέπουν τα γιγάντια πέη των πορνοστάρ και να κάνουν σύγκριση με το δικό τους, ούτε και τρέχουν να τους τον μεγαλώσουν με διάφορα μέσα.
    Το βασικό που θέλω να τονίσω με αυτό το ποστ είναι οι υπαρκτοί κίνδυνοι που θα αντιμετωπίσουν άτομα που δεν έχουν την κατάλληλη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, οπότε βλέποντας ότι δείχνουν τα πορνό θεωρούν ότι αυτή είναι και η σωστή και χωρίς κανένα φόβο σεξουαλική πρακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακάρι η υποκριτική κοινωνία μας να αφιέρωνε λίγο χρόνο και κόπο να εξηγήσει στους νέους τους κινδύνους- μπορεί λιγότερο παραστατικά στις μικρότερες ηλικίες - και όχι να τους αφήνει να πηγαίνουν ως πρόβατα στην σφαγή και ως taliban σε επιχείρηση αυτοκτονίας.Δυστυχώς οι νέοι...και όχι μόνο(το τονίζω) εχουν μια επιδερμική αντίληψη περί του θέματος - με όλες τις προεκτάσεις(ψυχολογικές και σωματικές)και μια μπλαζέ αντιμετωπιση απερίγραπτη.Φταίμε όλοι ανεξαιρέτως γονείς , σχολείο, κρατος, τηλεόραση.
    Ούτε ζώα να είμαστε και λειτουργούμε μόνο με το ένστικτο...το πανω κεφάλι βρίσκεται εκτός λειτουργίας.Δεν ξέρω τι άλλο να πω...έχουμε βαρέσει πάτο!!
    Καλημέρα!!(αν και με τις εικονίτσες σου μια αναγούλα την έπαθα...μα ήταν αναγκαίες μπας και ξεστραβωθεί κανείς επιτέλους)Πολύ ενημερωμένη ανάρτηση...μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν κάποιος μάθαινε για το ανθρώπινο ζευγάρωμα παρακολουθώντας αυτές τις βιντεοταινίες, θα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι τα πέη έχουν είτε πολύ ωραία γεύση είτε θεραπευτικές ιδιότητες που απορροφώνται στον οργανισμό μέσω της γλώσσας.

    Άσε τη θειά να λέει. Τόσα χρόνια προπαγάνδα σιγά μην τ' αφήσουμε να πάνε χαμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα αγόρια θα σέβονται τις γυναίκες αν ο πατέρας δώσει το παράδειγμα σεβόμενος τη μάνα, και αν η μάνα σέβεται τον εαυτό της και δεν ανέχεται τη μ...κία κανενός.
    το αντίστοιχο ισχύει και για τα κορίτσια. αν ο ένας σύντροφος ειρωνεύεται, βρίζει ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μειώνει τον άλλον τότε το παιδί υιοθετεί αυτή τη συμπεριφορά και είναι πιο ευάλωτο στην επιροή τέτοιων υλικών.

    όλοι οι νέοι εκτίθενται σε πορνό ταινίες αλλά κάποιοι τις βλέπουν ως πρότυπο προς μίμηση και άλλοι ως αυτό που είναι, δηλ. ένας τρόπος να περάσεις καλά το βράδυ σου.

    δε φταίνε για όλα οι ταινίες αυτές αλλά αφού υπάρχουν, καλό είναι να μπορούμε να κρίνουμε από μόνοι μας ωστε να μην έχουμε μπελάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. caramela-
    Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία με μία πανίσχυρη εκκλησία που το σεξ το θεωρεί ότι είναι μόνο για την τεκνοποίηση και έτσι αντιδρά στην σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων.Από την άλλη μεριά οι γονείς συνήθως ντρέπονται να θίξουν το θέμα οπότε η ενημέρωση γίνεται από τους φίλους και τα πορνό.

    chris-
    Σωστό κι΄αυτό!

    athinovio-
    Το πορνό δεν φταίει σε τίποτα όπως και μια γκαγκστερική ταινία με φόνους.
    Για τους φόνους όμως ξέρεις ότι είναι ψεύτικοι ενώ για όσα βλέπεις σε ένα πορνό αν είσαι ανημέρωτος μπορείς να θεωρήσεις ότι έτσι πρέπει να γίνονται οι επαφές και στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ένα ακόμη ερώτημα μου αφορά τις λεγόμενες άφθες και κατά πόσο αυτές ανήκουν στους δύο τύπους έρπη που ανέφερες.
    Για τις ταινίες πορνό
    Θέλοντας να "υπερασπίσω" και λίγο τον ρόλο τους δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτές αποτελούν βάλσαμο για αρκετές χιλιάδες συνανθρώπων μας οι οποίοι και έχουν κάποια σεξουαλική ιδιαιτερότητα.
    Ιδιαιτερότητα τέτοια που η ανεύρεση ερωτικού συντρόφου είναι σχεδόν απαγορευτική.
    Μια άλλη έρευνα που είχα διαβάσει παλαιότερα ,θέλοντας να γράψω ένα άρθρο για την παιδεραστία , έδειχνε μειωμένα ποσοστά 'άσκησης της παιδεραστίας σε ομάδες παιδεραστών οι οποίοι παρακολουθούσαν ταινίες με ανάλογο περιεχόμενο.
    Το ίδιο και σε ομάδες βιαστών.
    Με αυτά τα ακραία παραδείγματα θέλω να θέσω υπό αμφισβήτηση την σιγουριά μας για τα αρνητικά ντε και καλά αποτελέσματα των ταινιών αυτών.
    Σαν ένα ακόμη παράδειγμα που ενισχύει το παραπάνω είναι και η από κοινού θέαση ταινιών πορνό, των ζευγαριών που τελούν υπό συνουσία φαντασιώνοντας διάφορες ερωτικές καταστάσεις .
    Καλημέρα αθεόφοβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kapetanios-

    Σχετικά με τις άφθες. Η νόσoς είναι ιδιoπαθής. Αυτό σημαίνει ότι η ακριβής αιτιoλoγία της είναι άγνωστη.
    Οι κυριότεροι πάντως παράγοντες που σχετίζονται τις άφθες είναι: η έλλειψη σιδήρου, η έλλειψη βιταμινών, κάποιο μικρόβιο της στοματικής κοιλότητας (π.χ. ο στρεπτόκοκκος) καθώς και οι μικροτραυματισμοί στο εσωτερικό του στόματος (π.χ. από την οδοντόβουρτσα κ.ά.).
    Αρκετές μελέτες στη διεθνή βιβλιoγραφία αναφέρoυν τo stress ως βασικό εκλυτικό παράγoντα για την εμφάνιση των αφθών. Αντίθετα νεότερες μελέτες δεν συνηγoρoύν υπέρ αυτής της άπoψης.
    Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι oι άφθες είναι σπανιότατες σε άτoμα πoυ καταναλώνoυν καπνό με oπoιαδήπoτε μoρφή
    Δεν είναι πάντως σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

    Τα 2 ποστ που έγραψα δεν είναι υπέρ ή κατά του πορνό.
    Απλά έγραψα τους κινδύνους που υπάρχουν όταν άτομα νεαρής ηλικίας ή και χαμηλής παιδείας θεωρούν ότι αυτή είναι η επικρατούσα σεξουαλική συμπεριφορά και πιστεύουν ότι έτσι πρέπει και αυτοί να συμπεριφέρονται στις σεξουαλικές τους σχέσεις έχοντας και τα αντιστοίχου μεγέθους όργανα.
    Γι’ αυτό λοιπόν βλέπεις πχ ότι υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία που η προσφορά της είναι να σου αυξήσει το μέγεθος του πέος σου και προφανώς αυτή δημιουργήθηκε λόγω της αντίστοιχης ζήτησης.
    Είναι δε αυτονόητο ότι η αίσθηση μειονεκτικότητας των ατόμων που καταφεύγουν εκεί δεν είναι επειδή έκατσαν στη δουλειά τους όλοι οι άνδρες και τις μέτρησαν μεταξύ τους για να δουν ποιος την έχει μεγαλύτερη !
    Δεν έχω δει μελέτες για παιδεραστές και βιαστές και αν η θέαση πορνό τους αποτρέπει από επανάληψη της διαστροφής τους.
    Τέλος επίσης δεν έχω καμία αντίρρηση να απολαμβάνει το ζευγάρι το σεξ βλέποντας πορνό κάνοντας είτε κολπικό, είτε στοματικό είτε πρωκτικό σεξ παίρνοντας απλά τις κατάλληλες προφυλάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εύγε και πάλι εύγε!!!!Δεν είχα διαβάσει μέχρι τώρα τόσο ουσιαστική και συνάμα κατανοητή απο εμας τους αδαείς ανάλυση του θέματος αυτού.
    Ευχαριστώ

    Πρεσβύωψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζω ότι πρέπει να ορίσουμε ηλικιακά τα "άτομα νεαρής ηλικίας" που ενδεχομένως δημιουργήσουν στρεβλή σεξουαλική συμπεριφορά από την θέαση των πορνο.
    Κι αυτό γιατί η γενεσιουργός αιτία ψυχοπαθητικών συμπεριφορών που εκδηλώνονται στην περίοδο της εφηβείας και έχουν σχέση και ( αλλά όχι μόνο) με την αντίληψη για το "φυσικό" μέγεθος του πέους, έχω την εντύπωση ότι δημιουργείται πολύ πριν την πρώτη θέαση του πέους ενός πρωταγωνιστή μιας ταινίας πορνό.
    Μην σου διαφεύγει το γεγονός ότι τα αγόρια "μετρούν" τα μόρια τους από την περίοδο ακόμη του δημοτικού σχολείου.
    Επίσης ένα λανθασμένο κριτήριο "φυσιολογικού μεγέθους" δημιουργείται και από την "άνετη" αλλά ηλίθια θα έλεγα συμπεριφορά του γονέα ο οποίος εμφανίζεται γυμνός απέναντι στο μικρό παιδί του !
    Από την άλλη δεν βρίσκω και ιδιαίτερα κατακριτέα την θέληση των ανδρών να μεγαλώσουν το πέος τους κατά πως οι ίδιοι θέλουν να είναι εάν αυτό λειτουργεί θετικά στην σεξουαλική τους ικανοποίηση.( και η θετική εικόνα του εαυτού μας απ τον εαυτό μας λειτουργεί αφροδισιακά )
    Οι αισθητικές παρεμβάσεις εξάλλου σε πολλά σημεία του σώματος (και δη του γυναικείου) είναι συνηθισμένες στις μέρες μας.
    Εδώ αλλαγές φύλου γίνονται …

    Δυστυχώς η λέξη "προφύλαξη" δεν είναι και τόσο επεξηγηματική.
    Και πολύ φοβάμαι ότι οι πραγματικά πολύ μεγάλοι κίνδυνοι που συνοδεύουν μια σεξουαλική πράξη λειτουργούν καταπιεστικά στις νέες γενιές.
    Γιατί τι άλλο παρά καταπίεση δημιουργεί η αναστολή των προκαταρκτικών (με την μορφή είτε της πεολειχίας είτε της αιδοιολειχίας) και ο περιορισμός των στάσεων αλλά και των σημείων διέγερσης σε μια σεξουαλική πράξη.
    Η μόνη πραγματικά «προφύλαξη» στις μέρες μας η οποία δεν επηρεάζει την σεξουαλική συμπεριφορά αρνητικά στο ελάχιστο( το αντίθετο θα έλεγα) είναι η μονογαμία και η φροντίδα –υγιεινή των σεξουαλικών οργάνων.
    Εν κατακλείδι
    Η εναλλαγή κολπικού σε στοματικό είτε πρωκτικό σεξ στην ίδια σεξουαλική πράξη από μόνο της δεν είναι τίποτε κακό εάν πριν από αυτήν έχουν «εξασφαλιστεί» η καθαριότητα-υγιεινή που πρέπει να συνοδεύει οποιαδήποτε συνουσία έστω κι αν αυτή περιορίζεται σε μια και μόνο «στάση»
    Για τις ταινίες πορνό το μόνο που θα προέτρεπα είναι η από κοινού θέαση με τον ερωτικό μας σύντροφο.
    Η κατά μόνας θέαση και δη κατ εξακολούθηση υποκρύπτει-αναπαράγει ψυχοπαθητικές συμπεριφορές

    Η έρευνα ( 12/32 ) που σου λεγα
    ( λίγο άσχετη με το θέμα σου αλλά ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη για τους δικούς μου προβληματισμούς περί σεξουαλικών εγκλημάτων )
    Αυτά ( μάλλον πολλά και βαρετά) είχα να προσθέσω στο θέμα σου
    Να σαι καλά να τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και μια απαραίτητη διευκρίνηση
    Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι η παρακολούθηση ταινιών πορνό ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ από επανάληψη της διαστροφής του βιασμού και της παιδεραστίας !!
    Μειωμένα ποσοστά επανάληψης έγραψα , τουλάχιστον κατά την παρακολούθηση των ανάλογων ταινιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ……να ορίσουμε ηλικιακά τα "άτομα νεαρής ηλικίας"

    Εννοώ τα άτομα σε ηλικία που ξεκινούν την σεξουαλική τους ζωή και που τότε είναι απαραίτητη η σωστή τους σεξουαλική ενημέρωση για να μην αποκτήσουν φοβίες ή λανθασμένες απόψεις για το σεξ.
    Ακριβώς έτσι αποφεύγονται οι φοβίες είτε από το πορνό είτε από τις συγκρίσεις με τα άλλα παιδιά για το μέγεθος του πέους τους.
    Το αξιοσημείωτο είναι ότι το ποσοστό της αύξησης του μεγέθους του πέους από την χαλάρωση στην στύση δεν είναι αναλογικό. Έχει παρατηρηθεί ότι το ποσοστό της αύξησης του μήκους του πέους κατά την στύση είναι μεγαλύτερο σε άτομα με μικρό πέος. Για παράδειγμα, ένα άτομο με μήκος πέους σε χαλάρωση 11 cm είναι δυνατό σε στύση να ανέρχεται στα 17 cm οπότε να έχει επιμηκυνθεί κατά περίπου 35%, ενώ ένα άτομο με μήκος σε χαλάρωση 15 cm και σε στύση 17 cm το ποσοστό επιμήκυνσης είναι περίπου 12%. Είναι δυνατό μάλιστα άτομα που το μέγεθος του πέους τους σε χαλάρωση είναι μικρότερο, σε στύση να γίνεται μεγαλύτερο από το πέος άλλων ατόμων.

    Επίσης ένα λανθασμένο κριτήριο "φυσιολογικού μεγέθους" δημιουργείται και από την "άνετη" αλλά ηλίθια θα έλεγα συμπεριφορά του γονέα ο οποίος εμφανίζεται γυμνός απέναντι στο μικρό παιδί του !

    Είναι μια άποψη που την θεωρώ πλήρως λανθασμένη.
    Το παιδί πρέπει να μεγαλώνει θεωρώντας ότι είναι φυσιολογικό το γυμνό σώμα το δικό του και των δύο γονέων του και ότι δεν υπάρχουν «απόκρυφα» και ένοχα σημεία στο σώμα μας, έχοντας ταυτόχρονα και την εξήγηση ότι το πέος του θα γίνει σαν του πατέρα του όταν θα γίνει και αυτός το ίδιο μεγάλος.
    Αντίστοιχη εξήγηση για την έλλειψη πέους πρέπει να γίνεται και στα κορίτσια ώστε να μην τους δημιουργείται ο λεγόμενος «φθόνος του πέους»

    ..δεν βρίσκω και ιδιαίτερα κατακριτέα την θέληση των ανδρών να μεγαλώσουν το πέος τους κατά πως οι ίδιοι θέλουν να είναι εάν αυτό λειτουργεί θετικά στην σεξουαλική τους ικανοποίηση.
    …Οι αισθητικές παρεμβάσεις εξάλλου σε πολλά σημεία του σώματος (και δη του γυναικείου) είναι συνηθισμένες στις μέρες μας.

    Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων που διορθώνουν αντιαισθητικές καταστάσεις στο ανθρώπινο σώμα αλλά η μεγέθυνση ενός ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ πέους χρειάζεται μάλλον περισσότερο ψυχολογική υποστήριξη παρά χειρουργική βοήθεια.

    Όταν μιλάω για προφύλαξη αφορά κυρίως τα εξής πράγματα.
    1-Σεξουαλικές σχέσεις με νέα άτομα που δεν γνωρίζεις το ιστορικό τους οπότε το προφυλακτικό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ .
    2-Σεξουαλικές σχέσεις με γνωστό άτομο που έχει κάποιο γνωστό νόσημα. Τότε ανάλογα με το είδος της επαφής λαμβάνει και κανείς τα ανάλογα προφυλακτικά μέτρα
    3-Σεξουαλικές σχέσεις με γνωστό άτομο που, όπως είναι και το συνηθέστερο ,δεν πάσχει από τίποτα. Προφανώς σε αυτή την περίπτωση η επαφή δεν έχει ανάγκη προφυλακτικού αλλά και εδώ η ...εναλλαγή κολπικού σε στοματικό είτε πρωκτικό σεξ στην ίδια σεξουαλική πράξη από μόνο της δεν είναι τίποτε κακό εάν πριν από αυτήν έχουν «εξασφαλιστεί» η καθαριότητα-υγιεινή που πρέπει να συνοδεύει οποιαδήποτε συνουσία έστω κι αν αυτή περιορίζεται σε μια και μόνο στάση... ,όπως πολύ σωστά γράφεις.
    Η κοινή λογική βέβαια , σε αντίθεση με τις ταινίες πορνό, λέει ότι δεν μπορείς έχεις πρωκτικό σεξ και αμέσως μετά στοματικό ή κολπικό.

    Όσο για την θέαση πορνό είτε κατά μόνας είτε κατά την ερωτική επαφή είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και αισθητικής.
    Όπως λέει και η γνωστή ρήση «περί ορέξεως ουδείς λόγος» ή λαϊκότερα «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα Αθεόφοβε,

    Θα επιμείνω στην άποψη που διατύπωσα και στο προηγούμενο ποστ ότι το πορνό πρέπει να το βλέπουν τα ζευγάρια σαν ένα ακόμα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω.

    Η κυριαρχία του ανδρικού φύλου και όλα τα υπόλοιπα που περιγράφεις οφείλονται αποκλειστικά σε θέματα μάρκετινγκ καθότι σε άντρες απευθυνονται (κυριως). Η προσπάθεια μίμησης του πορνό στην καθημερινή μας σεξουαλική ζωή μόνο προβλήματα μπορεί να επιφέρει.

    Οσο για τις φωτογραφίες, επεξηγηματικές δεν λέω, αλλά ήρθα σε δύσκολη θέση καθοτι το ποστ το άνοιξα στο γραφείο και τι να ξηγήσω στον γιαπωνέζο που κάθεται δίπλα; :)

    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα , με δύο από τις πολλές ενστάσεις :))
    Λες:" έχοντας ταυτόχρονα και την εξήγηση ότι το πέος του θα γίνει σαν του πατέρα του"
    α. Στα μάτια ενός μικρού παιδιού το μέγεθος του πέους του πατέρα του υπερπολλαπλασιάζεται
    β. κανένας δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα γίνει σαν του πατέρα του!!
    Και αλί στο παιδί που στα 16 του αντιλαμβάνεται οριστικά και αμετάκλητα ότι ο πατέρας του την "έχει διπλή"
    Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να επιτευχθεί η άνεση με το σώμα μας και μέσα σε αυτούς σίγουρα δεν είναι η πασαρέλα του μαλάκα μπαμπά με την μαλαπέρδα να κρέμεται, μπροστά στο 7-8-9-10 χρονών παιδί του ( αγόρι ή ακόμη χειρότερα κορίτσι)

    Λες:"Όσο για την θέαση πορνό είτε κατά μόνας είτε κατά την ερωτική επαφή είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και αισθητικής."
    Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πρόκειται περί προσωπικού γούστου ( το «φυσιολογικό» σεξ αφορά, πρέπει να φορά δύο)
    Μα κι αν ακόμη επιμένει ότι πρόκειται περί αυτού ( «προσωπικού γούστου») τότε ΣΙΓΟΥΡΑ πρέπει να την κρίνουμε ως ψυχοπαθητική την συμπεριφορά του και να το ψάξουμε λίγο παραπέρα το θέμα ( υπάρχουν ειδικοί ) μήπως και μπορέσουμε να βοηθήσουμε , ειδικά εάν πρόκειται για τα παιδιά μας.
    ( θα μπορούσα να μείνω πολύ σε αυτό το θέμα αλλά δεν είναι του παρόντος)
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ndn-
    Βασικά οι απόψεις μας συμφωνούν.
    Για τιμωρία του Γιαπωνέζου που ξενοκοιτάει στον διπλανό του, στείλe του τις φωτογραφίες του ποστ με e-mail!

    Kapetanios-
    Το γυμνό μας σώμα είναι κάτι το φυσιολογικό.
    Η θρησκεία έντυσε τον Αδάμ και οδήγησε τον κόσμο να θεωρεί το γυμνό άσεμνο και αμαρτία.
    Εάν ένας γονιός λοιπόν ντρέπεται για την γύμνια του είναι επόμενο ότι αν το παιδί του τον πετύχει γυμνό και αρχίσει να του κρύβεται, το παιδί θα θεωρήσει ότι το σώμα του είναι κάτι για το οποίο πρέπει να αιστανόμαστε ντροπή και ότι τα γεννητικά μας όργανα κρύβουν κάποια αμαρτία.
    Τότε είναι καλύτερα αυτός ο γονιός να αποφεύγει να εμφανίζεται γυμνός στα παιδιά του.
    Το σωστό είναι όταν το αγόρι είναι μικρό και δεί τον πατέρα του γυμνό ο πατέρας οφείλει να του εξηγήσει ότι μεγαλώνοντας θα μεγαλώσει και το δικό του πέος όπως πχ και τα δάκτυλα του χεριού του.
    Όσο για τον σημερινό 16χρονο που γράφεις, μπορεί να την έχει μεγαλύτερη από του πατέρα του!
    Ήδη έχει δεί πορνό ταινίες και το πρόβλημα του δεν είναι το μέγεθος του πεους του πατέρα του αλλά των διάφορων πρωταγωνιστών των βίντεο όπως έγραψα στο ποστ.
    Η μέση ηλικία σήμερα που τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το πορνό είναι τα 12 χρόνια.
    Γι΄αυτό και τονίζω την μεγάλη σημασία της σωστής σεξουαλικής ενημέρωσης των παιδιών από τους γονείς και το σχολείο.

    Φυσιολογικό τέλος είναι ότι προσφέρει σεξουαλική ικανοποίηση στον άνθρωπο χωρίς να κακοποιεί ή να καταπιέζει έναν άλλο άνθρωπο.
    Τα τελευταία τουλάχιστον 60 χρόνια λοιπόν ο αυνανισμός θεωρείται πλέον μια απόλυτα φυσιολογική σεξουαλική ικανοποίηση οπότε η κατά μόνας θέαση πορνό εμπίπτει σε αυτό που γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε παιδια πριν 2 ωρες καταφερα να πεσω στο κρεβατι με μια πανεμορφη(πραγματικα πανεμορφη) κοπελα και καθαρη και αφου πηγα να τησ κανω στοματικο ειδα κατι που εμοιαζε με ερπη και πηγα να ξερασω.βρηκα δικαιολογια και τν εδιωξα αλλα ακομα ειμαι σοκαρισμενος και μπηκα στο ιντερνετ να δω τι σκατα ειναι αυτο.παιδια ελπιζω να μν κολλαει με το σαλιο γιατι τν γ*μησα μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. www.arelis.gr
    περιεχει ερωτονομικον με τις πιο τολμηρες σεξουαλικες φαντασιωσεις ολων των ειδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αξιόλογη, συνολικά η ανάρτηση και πυκνά εμπεριστατωμένη χωρίς πλατιασμούς.

    Ενα σημείο που δεν διευκρινίζεται είναι αν το προφυλακτικό είναι ουσιωδώς χρήσιμο σε παθήσεις όπως ο έρπητας των γεννητικών ή ο ιος των κονδυλωμάτων, από την στιγμη που η επαφή των γεννητικών δεν είναι μόνο βλεννογόνια (όπου και "καλύπτει" το προφυλακτικό) αλλά και δερματική - π.χ. εφήβαιο, ορχεις κλπ.
    Μήπως δηλαδή τελικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ προφύλαξη απ΄αυτές τις συγκεκριμένες ιώσεις και - είναι αυτές - καταδικαστικές σε αποχή για τον μολυσμένο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με πέθανες με τις φωτογραφίες!
    Πάω να ξεράσω και θα ξαναέρθω...
    Σε κάθε περίπτωση πάντως κατατοπιστικότατη η ανάρτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή