Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ






Εμπρός συναγωνιστές και συναγωνίστριες

Βάλτε ένα χεράκι ακόμα και σε λίγο θα τα καταφέρουμε.
Η Ελλάδα είναι ήδη στο χείλος του γκρεμού και με λίγο σπρώξιμο θα την ρίξουμε να πέσει μέσα  για να απαλλαγούμε από αυτή, ώστε να μπορέσουμε να την ξαναφτιάξουμε όπως την θέλουμε χωρίς κανένα ξένο να μας ρουφά το αίμα και να ρουφά τον ήλιο μας και τον καθαρό μας αέρα, με αντάλλαγμα τα βρωμερά του ευρώ και δολάρια.
Οι αγωνιστές της ΠΝΟ  ήδη μπροστάρηδες στον αγώνα, παίρνοντας παράδειγμα από την περήφανη αγροτιά που έκλεινε τους δρόμους,  θα εμποδίσουν όλους αυτούς που θα θελήσουν να σουλατσάρουν δήθεν σαν τουρίστες στην χώρα μας ενισχύοντας έτσι όλο αυτό τον εσμό των μικροκαπιταλιστών ξενοδόχων, καταστηματαρχών, εστιατόρων κτλ.
Ήδη η ακτοπλοΐα είναι παθητική και με αυτό τον τρόπο δεν θα επιτρέψουμε στους κεφαλαιοκράτες εφοπλιστές να ρεφάρουν μέσα στις γιορτές οπότε θα αναγκαστούν ή να αυξήσουν τις τιμές ή να  παροπλίσουν τα πλοία, οπότε ο κόσμος θα ξεσηκωθεί και θα επαναστατήσει.
Ο τουρισμός δε είναι το τελευταίο οχυρό του καπιταλισμού στην χώρα μας, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην κατάρρευση,  μετά τις συνεχείς αγωνιστικές μας επιτυχίες με όλο το βρωμερό βιομηχανικό κατεστημένο.
Θυμηθείτε πως πέτυχαν τα αδέλφια μας να διώξουν την  Pirelli από την Πάτρα, αλλά και την Goodyear από τη Θεσσαλονίκη ώστε ελεύθεροι πλέον να μπορούμε να εισάγουμε όποιο λάστιχο θέλουμε .
Θυμηθείτε πως μετά από αγώνες καταφέραμε να εξαποστείλουμε την NAMCO με το κακάσχημο PONY, την OPEL ή εκείνη την NISSAN, που πίστεψαν πως θα κάνουν την χώρα μας σαν το Ντιτρόιτ.
Θυμηθείτε μετά από πόσους αγώνες καταφέραμε να νεκρώσουμε ναυπηγεία και ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες και να αναγκάσουμε όλους αυτούς τους στυγνούς εφοπλιστές να πάνε να φτιάχνουν τα πλοία τους στου διαόλου την μάνα.
Μας κατηγορούν δε χωρίς ντροπή ότι συμπαραστεκόμαστε σε κάθε απολυμένο εργαζόμενο.
Μεγάλο ψέμα!
Είδε κανείς να συμπαραστεκόμαστε σε απολυμένους όταν οι απολύσεις είναι δικαιολογημένες όπως πχ στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΉ;   
Τέλος ευτυχώς που στον αγώνα αυτό έχουμε και αναπάντεχους συμπαραστάτες από το εξωτερικό με τα Μνημόνια τους αλλά και από το εσωτερικό με την πολιτική ηγεσία που έχουμε.
Ο αγώνας είναι κοινός και θα τον πετύχουμε.
Θα εξοντώσουμε τελικά αυτή την χώρα.
Εμπρός λοιπόν στον αγώνα.
Η ΠΝΟ μας δείχνει τον δρόμο.

15 σχόλια:

  1. θα πρεπε να ηταν η πρωτη σελίδα μιας εφημερίδας αυτο......
    Αχ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί οι εφημερίδες θέλουν να τα έχουν καλά με όλους.

      Διαγραφή
  2. Δεν σου αρέσει που ζεις στη Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδος (την τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης που έλεγε κι ένας φίλος); Δεν είσαι με το Λαό (προσοχή στο κεφαλαίο λάμδα) και τους εκπροσώπους του (μεγαλο)συνδικαλιστές; Ε τότε δεν έχεις παρά να βγεις από το σιδηρούν παραπέτασμα να πας αλλού. Αλλιώς, μάθε να κρύβεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν βλέπεις που βοηθάω με το μήνυμα αυτό τους αγωνιστές συνδικαλιστές που θυσιάζονται για το καλό του λαού;

      Διαγραφή
  3. Πρέπει να είναι κάποιος αφελής για να μην αντιλαμβάνεται σε τι αποβλέπουν οι πολιτικά κινητοποιούμενες εκδηλώσεις κατά της οικονομίας και ειδικώτερα κατά του τουρισμού (απεργίες ναυτικών, αποκλεισμός κρουαζεροπλοίων, αποκλεισμός μεγάλων ξενοδοχείων, εμπρησμοί στο κέντρο της Πρωτεύουσας, λεηλασίες κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι. Συμφωνώ. Μερικοί νομίζουν ότι λόγω της (δικαιολογημένης) πολιτικής ρευστότητος της Χώρας και της δικαιολογημένης αγανακτήσεως του πληθυσμού ότι βρίσκονται στον Νοέμβριο του 1944 στην Αθήνα ή στις προεπαναστατικές ημέρες του 1917 στην Ρωσία. Και αντί να περιμένουν τον φυσιολογικό τοκετό προσπαθούν να τον επιταχύνουν με καισαρική τομή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχει εγκυμοσυνη και κατ σενεπεια προυπηρχε sex
      Το ερωτημα ειναι αν το sex χαρακτηριζεται σαν συνενωτικο ή βιαιο ή αποπλανηση
      Παντως καλο θα ειναι παιδι και μητερα να χαιρουν ακρας υγειας

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Σκέψου δε πως όταν εργαζόμενοι θα απολυθούν από τα ξενοδοχεία,τα εστιατόρια,τα καταστήματα κτλ που δεν θα δουλέψουν σε όσα μέρη δεν θα μπορέσει να πάνε ντόπιοι και ξένοι τουρίστες, οι ίδιοι θα μιλάνε για τις στυγνές εργοδοσίες!
      Στην Κρήτη που βρίσκομαι αυτές τις μέρες ένα σωρό από τα ξενοδοχεία που άλλες χρονιές ήσαν ήδη ανοικτά δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν το Μάϊο.

      Διαγραφή
  6. Προώθησα το κείμενό σου μέσω email σε όλους τους φίλους μου. Είναι το μόνο που μπορώ να κάνω αντί να κλαίω για την επερχομένη καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σπάνίως μου συμβαίνει....;)
    Συμφωνώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή