Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ!




Αξίζει τον κόπο να διαβάσει κανείς πως, από το παραπάνω  σχόλιο, για πλάκα , που έγραψε ο Μιχάλης Βαλιανάτος, από τις φιλοκυβερνητικές σελίδες δημιουργείται μια ολόκληρη θεωρία συνομωσίας, την οποία μάλιστα ανερυθρίαστα βγαίνει και την αναπτύσσει στην Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς  και βέβαια δεν χάνει την ευκαιρία και ο έτερος αστέρας της κυβέρνησης Πολάκης να την μεταφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Ολόκληρη η αποκαλυπτική εξιστόρηση αυτής της ιστορίας, που αποδεικνύει ταυτόχρονα και το επίπεδο ορισμένων από τους υπουργούς της, εδώ:


Στην πραγματικότητα δε

-Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ΔΕΝ είναι διευθυντής ενημέρωσης του Ερντογάν.
-Ο Ιλιτζαλί ΔΕΝ ήταν καν στην Ελλάδα για να είναι στα στούντιο των ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Ήρθε στη χώρα μας για το κάστινγκ του ριάλιτι στις 8 Δεκ.
-ΔΕΝ υπάρχει κανένα δημοσίευμα στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης που να μιλάει για κάποια συμφωνία Ερντογάν, για το πού και σε ποιον θα δώσει συνέντευξη.
-ΔΕΝ υπάρχει καμιά δήλωση του Ερντογάν σε τουρκικές εφημερίδες που να αναφέρει ότι έχει μετανιώσει για την συνέντευξη.
-Ο Αλέξης Παπαχελάς, έχει πάρει άλλες 4 φορές συνέντευξη από τον Ερντογάν.
-Ο Ερντογάν έδωσε συνέντευξη και στην εφημερίδα Βήμα.


Και βέβαια για να γίνει κατανοητό  σε ποιο κοινό απευθύνονται υπουργοί σαν τον Πολάκη  μεταφέρω ένα μικρό δείγμα  από τα ποιοτικά σχόλια αναγνωστών της ανάρτησης του.

-ΛΙΤΖΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!! (αυτός έχει εμπνευστεί από τον Καμμένο!)

-Περιμένει κανείς κάτι άλλο από απογόνους χιτογερμανοτσολιαδων; τα 200 χρονια πέρασαν τους γνωρίσαμε τουρκοφρονες μετέπειτα γερμανοφρονες , εθνικόφρονες .

-Λαμόγια!Προδότες!Ξεφτίλες!Έχετε δει πουθενά αντιπολίτευση να υποσκάπτει μια κυβέρνηση και ένα Πρωθυπουργό ακόμη και στα εθνικά θέματα για χάρη της κουτάλα και της βουτας; Πρωθυπουργαρα μου το ξεσκισες το σουλτανακι.Του τα είπες ντόμπρα (εισβολη-λειτουργια-συνθηκη)και αυτό δείχνει την ανωτερότητα σου σαν άνθρωπος,σαν Έλληνας σαν Πρωθυπουργός που μάχεται για την πατρίδα του.Ειμαστε μαζί σου.

 Και ακολουθούν μερικοί με άκρως δημοκρατικές πεποιθήσεις αντίστοιχες της Χρυσής Αυγής!

-ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !! ΠΡΟΔΟΤΕΣ !! ΠΕΣ ΤΑ ΠΑΥΛΑΡΑ !!

-Εσείς.... Πολύ δημοκρατία έχετε..... Κλείστε το (εννοεί το ΣΚΑΙ)

-Μήπως θα πρέπει να απελαθουν σαν εθνικοί προδότες;;;;

-ΒΓΑΛΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!! ΚΑΝΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΙΣΧΫΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΕ!!!

- Ρε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ τι διάολο κάνετε; αφήσατε το λαμόγιο να κάνει κουμάντο με το μπουρδέλο του; γαμήστε το, βάλτε τον να πληρώσει τον αλήτη..


1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, η αλητεια στην εξουσία. Υγειαίνεται αγαπητε κύριε Αθεόφοβε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή