Σάββατο 24 Ιουνίου 2006

ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι τα καλλιστεία είναι μία απάτη. Είναι δε απάτη γιατί η κάθε στάρ που εκλέγεται και υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει μία χώρα ,δεν αντιπροσωπεύει παρά την καλύτερη από μία ομάδα φιλόδοξων ωραίων γυναικών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
Πώς λοιπόν θα μπορούσε αυτός ο διαγωνισμός να γίνει αντιπροσωπευτικός;
Αυτό το θεμελιώδες ερώτημα βασάνιζε το μυαλό μου ταξιδεύοντας και χαζεύοντας στο λεωφορείο. Με τον όρο χαζεύοντας εννοώ παρατηρώντας με ουσιαστικά διερευνητικό και άδολο επιστημονικό ενδιαφέρον, κάθε θηλυκό που έμπαινε και έβγαινε από το λεωφορείο.
Στο μποτιλιάρισμα της Κατεχάκη άστραψε εντός μου η λύση.
Σε κάθε χώρα μία candid camera να παίρνει 100 τυχαίες γυναίκες στο δρόμο και μία αντικειμενική επιτροπή ,στην οποία δέχομαι να συμμετέχω αφιλοκερδώς σαν τον μόνιμο στα καλλιστεία κ.Πρεβελάκη, να βγάζει την εκατοστιαία αναλογία των ωραίων, των μετρίων και των εχόντων άμεσον ανάγκην αισθητικής επιδιορθώσεως γυναικών(νομίζω ότι είναι ο political correct όρος για τα μπάζα).
Με τον τρόπο αυτό, πάντοτε αντικειμενικά μιλώντας ,θα έχει η Ελλάς την πρωτοκαθεδρία γιατί από την καθημερινή μου λεωφορειακή μελέτη, αλλά και τις αντίστοιχες παρατηρήσεις από αρκετές ξένες χώρες που έχω επισκεφθεί ,πιστεύω ότι οι Ελληνίδες είναι οι ωραιότερες από όλες!
Για να καταλάβετε δε πόσο αντικειμενικός είμαι ο κ. Kondo από την Ζιμπάμπουε ,Δικηγόρος, ειδικευμένος στο Εργατικό Δίκαιο(και απ’ ότι φαίνεται και στις γυναίκες!) όταν ήρθε στο πρόσφατο Forum , έχοντας δώσει το παρόν σε όλα τα προηγούμενα,επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα μου, δήλωσε: Της Αθήνας είναι το καλύτερο γιατί έχει τις ωραιότερες γυναίκες!
Δυστυχώς δεν έχω και την γνώμη εκπροσώπου της κίτρινης φυλής αλλά ακόμη και εάν είχε αντίθετη γνώμη οι απόψεις δύο εξειδικευμένων κριτών ,όπως εγώ και ο κ. Kondo θα υπερίσχυαν με 2-1!

5 σχόλια:

  1. Αγαπητέ αθεόφοβε, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αντικειμενικά ωραίος άνθρωπος δεν υπάρχει. Η ομορφιά είναι υποκειμενική.

    Σκέψου το απλά. Η μέση Ελληνίδα θέλει τον άνδρα ξανθομπάμπουρα. Εγώ τον θέλω latin style. Για μένα ένας ξανθός άντρας λοιπόν δεν είναι όμορφος. Ποιός έχει δίκιο; Οεο;

    Τέλος δηλώνω ευχαρίστως την συμμετοχή μου στα ανδρικά καλλιστεία ως κριτική επιτροπή. Συμμετοχές γίνονται δεκτές μόνο από άνδρες τύπου Antonio (Banderas βεβαίως βεβαίως...) :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αμφισβητείς την απόλυτη αντικειμενικότητα της γνώμης μου και του κ.Kondo για τις γυναίκες ;
    Εγώ αντίθετα συμφωνώ απόλυτα με την δική σου για το ανδρικό πρότυπο γιατί χωρίς μετριοφροσύνες οφείλω να ομολογήσω ότι ο Μπαντέρας μου μοιάζει και θα ήταν βέβαια καλύτερος εάν άφηνε και αυτός φαλάκρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορούμε να αμφισβητίσουμε την αυθεντία του "πως τον είπαμε" κυρίου! Καταρχήν δεν μας συμφέρει να διαφωνήσουμε! ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΟΡΦΕΣ!!

    Οπότε τρεχάτε για χαλάουες, μάσκες peeling και πλαστικές για να τον βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον άνθρωπο!!

    Τι μου θύμισες τώρα! Το αστείο των κομμωτών!!
    "Κομμωτής είμαι γλυκιά μου. Δεν είμαι ο ΘΕΟΣ"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο (πάλι), Αθεόφοβε..
    Κι εγώ το βλέπω σε δικά μας Συνέδρια εδώ (αλλά και έξω όταν πάμε), συνεργάτες όλων των εθνικοτήτων κάνουν κρα για τις Ελληνίδες..:ppp

    (Θεές είμαστε οι άτιμες.. χεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και μενα μ αρεσει να χαζευω τις γυναικες που περνανε γυρω μου

    αλλα ομολογω η δικη σου δικαιολογια και οι συνειρμοι σου

    με κανουν να σου βγαλω το καπελο

    αξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή