Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2007

ΓΜΤ, ΧΘΕΣ ΠΕΤΑΞΑ 1000 ΕΥΡΩ!



Όπως σας έχω πει βρίσκομαι στη Κρήτη και αντί να ασχολούμαι με culture ασχολούμαι με agriculture δηλαδή με το κλάδεμα.
Χθες λοιπόν κλάδεψα τη μοναδική ελιά που έχω σε ένα περιβόλι και πέταξα τα κλαδιά με τα φύλλα στο σωρό με τα υπόλοιπα.
Οπότε σήμερα τι βλέπω στην τηλεόραση;
Ότι πουλάνε τα 100 γραμμάρια φύλλων ελιάς 4 ευρώ(! ) για θεραπεία κάθε νόσου και κάθε μαλακίας. Και εγώ να έχω πετάξει ασυλλόγιστα τουλάχιστον 1000 ευρώ σε φύλλα.
Βέβαια καμία νόσο δεν θεραπεύουν ακόμα δε περισσότερο καμία μαλακία αλλά έμενα τι με νοιάζει;
Δυστυχώς δεν είχα δει την άκρως επιστημονική εκπομπή της κ Δρούζα από την οποία ξεκίνησαν όλα.
Ας είναι καλά η γυναίκα και τα κανάλια που δημιούργησαν την νέα υστερία με τα φύλλα ελιάς.
Τώρα αν σκοτώθηκαν τα δύο αδέλφια για το αν θα δώσουν ή όχι το ζουμί της ελιάς στον καρκινοπαθή αδελφό τους είναι μεν δυσάρεστο αλλά τι να γίνει αυτά έχουν οι επιστημονικές αντιζηλίες.
Από αύριο θα ρημάξω τις ελιές της περιοχής και θα γράψω και στο διαδίκτυο καμία 20 μαρτυρίες καρκινοπαθών που θα λέω ότι αντί να πεθάνουν ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου αφού ήπιαν το ζουμί της ελιάς.
Δόξα τω Θεώ η ευπιστία και η αφέλεια του κοσμάκη μου έδωσαν την δυνατότητα στο παρελθόν να τα κονομήσω πρώτα με την μεγάλη ευκαιρία του νερού του Καματερού.
Είχαμε τότε και τα ΝΕΑ που μας στήριξαν πλήρως στην θεραπεία κάθε μορφής καρκίνου.
Και επειδή είμαι τίμιος άνθρωπος εγώ τότε ,με το νερό του Καματερού, στο βυτιοφόρο έβαζα νερό από την Ούλεν, καθαρό, και όχι σαν μερικούς άλλους απατεώνες που έβαζαν από όπου έβρισκαν. Και δεν εκμεταλλευόμουνα τον κοσμάκη γιατί και τα δοχιάκια που το έβαζαν μέσα τους τα πουλούσα με ελάχιστο κέρδος.
Με τα λεφτά που έβγαλα τότε με το νερό του Καματερού και με κάτι λίγα μετά με το καβροζούμι που και αυτό θεράπευε τον καρκίνο ,γιατί αυτή κυρίως η θεραπεία πουλάει, άνοιξα γραφείο ταξιδιών το οποίο όμως φυτοζωούσε μέχρι που ήρθε η άλλη μεγάλη ευκαιρία .
Δόξα τω Θεώ λοιπόν, πάλι η άκρως ποιοτική και επιστημονική μας τηλεόραση, πληροφόρησε τον κόσμο για την νέα θεραπεία του καρκίνου με τον πράσινο σκορπιό.
Ευτυχώς που η θεραπεία δεν ήταν με πράσινα άλογα γιατί στην Ελλάδα δεν θα έπιανε εύκολα λόγω της κακής φήμης που έχουν.
Ο πράσινος όμως σκορπιός, που κανένας στην Ελλάδα δεν τον ήξερε, ήρθε και έδωσε νέα ώθηση στην θεραπεία του καρκίνου που βέβαια δεν θα την περιμένουμε να έρθει από τα αντικαρκινικά και τα άλλα νοσοκομεία.
Οπότε πάλι εμείς στην πρωτοπορία των πρωτοποριακών θεραπειών στέλναμε στην Κούβα κάθε μέρα από ένα τσάρτερ γεμάτο με ασθενείς και συγγενείς.
Το τι ευχαριστίες και συγχαρητήρια πήραμε από τους Κουβανούς δεν λέγεται.
Και ότι θέλετε από εμάς, και τι να σας στείλουμε και ένα σωρό από λόγια από έργα τίποτα.
Τι να περιμένεις από παλιοκομμουνιστές, μια δίμετρη κουβανέζα ζητήσαμε να μας στείλουν για να συνεννοούμαστε, και τα κομμουνιστικά γομάρια μας έστειλαν ένα μαντράχαλο σαν τον Τσε Γκεβάρα.
Αντί να πηδήξουμε εμείς καμιά Κουβανέζα μας πήδηξε αυτός την γραμματέα του γραφείου μας.
Τέλος πάντως όλα αυτά περασμένα ξεχασμένα.
Τώρα πλέον μια και βγήκε και ο Κρεμαστινός και είπε ότι οι ελιές έχουν μία ουσία που είναι ευεργετική στην καρδιακή λειτουργία ανοίγεται μπροστά μας νέον πεδίον δόξης λαμπρόν.
Με τα φύλλα θα θεραπεύεται όχι μόνο ο καρκίνος αλλά και οι καρδιοπάθειες.
Προβλέπω βέβαια ότι θα μας πολεμήσουν οι γιατροί που πιστεύουν ότι αυτοί και μόνον αυτοί ξέρουν να θεραπεύουν την κάθε μορφή καρκίνου και μάλιστα με διαφορετικά φάρμακα για τον κάθε ιστολογικό τύπο καρκίνου .
Αλλά εμείς απτόητοι θα συνεχίσουμε για τον ιερό σκοπό της θεραπείας των ασθενών και τον εξ ίσου ιερό σκοπό της κονόμας και της αρπαχτής μέχρι να πεθάνουν οι πρώτοι θεραπευμένοι και να ξεφτίσει και αυτή η ιστορία.
Αρκετά έγραψα, φεύγω τώρα για να πάω ν α μαζέψω φύλλα!

30 σχόλια:

  1. Τα στεφάνια των Ολυμπιονικών ξαφνικά απόκτησαν δεκαπλάσια αξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Leo na amolithume oloi stus agrus, me stefania apo kysso, ampleofylla ke roges stafiliou, ke na arxisume an voskume- idika fylla elias. Tha einai polla ta ofelh: tha ektonothume (protistos) ke tha vrume ke thn ygeia mas (somatikh ke psixikh). Kathe anthropos ke mia elia... gia to mega eleos. Tha zume eonia, xoris kardiaka ke xoris karkinous.
    Mipos o khpos ths Edem htan telika enas mesogiakos eleonas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κράτα και για μας μερικά φύλλα, να κάνουμε κανα-τσαγάκι, τώρα που πιάνουν και τα κρύα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλές οι ελιές αλλά να προσέχετε τις ...κουφάλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ζημιά είναι πράγματι μεγάλη, αλλά ευαλπιστώ οτι η ελιά σου αγαπητέ αθεόφοβε θα μπορέσει με ψεκασμόν κατάλληλης ποσότητας Roundup™ να αποδώσει τα δέοντα ίνα θεραπευθώ από πάσαν μαλακίαν ώστε να φιλοκαλώ μετ' ευτελέιας.
    (Η ελιά σου είναι Roundup™ ready έτσι δεν είναι;)

    Προτείνω μάλιστα αντί να κουράζεσαι με το κλάδεμα της ελιάς κλπ. να φέρεις αυτόν τον αλητάμπουρα τον κλώνο του Τσε Γκεβάρα που τεπήδηξεν(Ιδιοματισμός από τον Σείριον) το χρυσό μας κοριτσαρούνι να κάνει τα δέοντα για την συγκομιδή των ιερών, ευλογημένων με Roundup™ φύλλων.

    (Προειδοποίησις:
    Το ζιζανιοκτόνο Roundup™ δεν συνιστάται σε άτομα που πάσχουν από φαινυλκετονουρία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω. Καλά η Δρούζα ήταν γνωστή κατίνα -με την κακή έννοια- και λυπήθηκα που ενώ η ΝΕΤ έστεκε σοβαρή απέναντι στην υποκουλτούρα, τελικά υπέκυψε στο σκυλάδικο της δημοσιογραφίας και των εκπομπών. Το κακό ενισχύεται επειδή κάποιοι νομίζουν ότι ακόμα η ΝΕΤ είναι ποιοτική.

    Για τα φύλλα συκής λέγεται τίποτα; Ίσως για τα φύλλα της συκιάς ή για τα κλαδιά από αγγούρια Καλαβρέζικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι, έτσι. Εμ, πώς αλλιώς να βγάλεις χρήμα τη σήμερον ημέραν;;

    Ουλέν; Που τη θυμήθηκες ρε θηρίο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λύσιππος-
    Γι' αυτό φαίνεται κόψανε τα στεφάνια και τους δίνουνε μετάλια.

    mhxirotera-
    Μου φαίνεται ότι έχεις δίκιο γιατί εδώ που είμαι είναι σαν παράδεισος.

    cyrusgeo-
    Ολόκληρο δέντρο θα φέρω γυρνώντας πίσω και στους φίλους θα τα δίνω μόνο 2 ευρώ τα 100 γραμμάρια!

    polsemannen-
    Ο κουβανός αφού πρόλαβε να πηδήξει και μερικές από τα διπλανά γραφεία έφυγε τρέχοντας πίσω όταν γύρισαν οριζόντιοι μερικοί από τους θεραπευθέντες με κάτι αγριεμένους συγγενείς που τον έψαχναν για να του δείξουν πως γίνεται κανείς πράσινος από το ξύλο.

    δείμος του πολίτη-
    Με αυτά που γράφεις κινδυνεύω να μου βουτήξει κανείς και το φύλο συκής που έχω στην φωτογραφία μου.!

    nassos-
    Την εποχή του Καματερού μάλλον Ούλεν ήταν ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ωραία πράγματα! εργασία και χαρά!
    που'σαι, στείλε με ένα mail που θέλω να σε ρωτήσω κατι
    τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είσαι να την κάνουμε μαζί τη μπίζνα; Έχω κι εγώ ελιές και τις κλαδεύουμε κάθε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακόμα εδώ είσαι, Αθεόφοβε? Τρέχα και μάζευε... Να 'ναι καλά το δημοσιογραφικό πνεύμα...

    Καλησπέρες...


    Βολκώφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε συ αθεόφοβε... όλα τα άλλα καλά... αυτό όμως... δεν μου φαίνεται και τόσο μούφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αθεόφοβος said... "..φεύγω τώρα για να πάω ν α μαζέψω φύλλα!"

    Μάζευε και ας είν' και ρόγες.
    Ως εναλλακτική θεραπεία ( εάν δεν μπορείτε να βρείτε φύλα) προτείνεται:
    1) Τσουκνίδες: μικρό μαστίγωμα με ματσάκι των 10 ατόμων περίπου δις την ημέρα! Απαλλάσει από τους ρευματισμούς.
    2) Μέλισσες : Σε γυάλινο ποτήρι σμήνος μελισσών των 5 ατόμων τοποθετούμενο( από την ανοιχτή πλευρά) σε μέρος του σώματος που πάσχει από αρθριτικά δις εβδομαδιαίως.
    Για περισσότερες πληροφορίες πάρτε στο 090456 και 6 5αρια.
    15 λεπτά τα 3 δευτερόλεπτα
    Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. gelial-
    Δεν βρήκα το e-mail σου .Το δικό μου είναι :atheofobos_blog@yahoo.gr

    kyrallina-
    Βεβαίως,βρήκα και τον τίτλο του συνεταιρισμού: Kyrathe ΕΠΕ !

    theodosis volkof-
    Ξέχασα να γράψω ότι τα φύλλα ελιάς σου βελτιώνουν εκτός των άλλων και την ποιητική διάθεση και γιαυτό θα σου φέρω ένα ματσάκι όταν γυρίσω για να συνεχίσεις να μας φιάχνεις την διάθεση με τα πανέμορφα ποιηματά σου!

    nemertes-
    Η όλη ιστορία ξεκίνησε από μια ανακοίνωση που έκανε ο Κρεμαστινός στο Ετήσιο Διεθνές Καρδιολογικό Συνέδριο για μία ερευνητική εργασία με την ελευροπαϊνη και την πιθανότητα να ελαττώνει την έκταση του εμφράγματος.
    Επίσης από την πιθανή επίδραση που μπορεί να έχει το ελαικό οξύ που μπορεί να καταστέλλει την δράση ενός ογκογονιδίου που υπάρχει στο 1/3 των ασθενών με καρκίνο μαστού.
    Όλα αυτά δεν έχουν καμία κλινική επιβεβαίωση γιατί κλινικές μελέτες δεν έχουν γίνει.
    Από το σημείο του να έχεις λοιπόν μιά πιθανή δράση μιάς ουσίας μέχρι να έχεις πλήρη δεδομένα για την δράση,τις παρενέργειες,τις συνέργειες με άλλα φάρμακα, την δοσολογία που θα πρέπει να λαμβάνεται απαιτείται ένα διάστημα συνήθως 10 πιθανώς ετών. Αλλά πάλι ακόμα και να φτάσει στην κυκλοφορία μπορεί με την ευρύτερη χρήση του να φανούν παρενέργειες που δεν είχαν διαπιστωθεί προηγουμένως.Πάρε παράδειγμα πρόσφατο το Vioxx.
    Ο Κρεμαστινός με την τάση αυτοπροβολής που έχει μίλησε για μία μελέτη του που δεν έχει επιβεβαιώσει κανένας άλλος και από κεί και πέρα οι δημοσιογράφοι πήραν ότι θέλαν από αυτά που είπε και ξεκίνησε η ιστορία.
    Βγήκε μετά και μία ασχετη οδοντίατρος και έκανε δηλώσεις ότι το ζουμί είναι θαυματουργό ,μετά από τα πειράματα που έκανε προφανώς στην κουζίνα της, και ήρθε και έδεσε το πράγμα !

    kapetanios-
    Καλώς ήρθες και αφού είδα και το μπλόγκ σου σκέπτομαι να ρίξω φύλλα ελιάς στο τάνκ του ταπεινού(μόνο 5,6μ ,γιατί είδα ότι εσύ ενδιαφέρεσαι για θηρία) φουσκωτού μου για να πετάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς φίλε μου στην θάλασσα πάντα θα μας λείπει 1 μέτρο παραπάνω απ αυτό που θα έχουμε !! Σου μιλάω για μεγάλη αρρώστια:)
    Το σκάφος σου ( 5,6μ) δεν είναι καθόλου "ταπεινό"!! Μπορεί να σου χαρίσει ατέλειωτες ώρες χαράς και ευτυχίας και να σε πάει σχεδόν όπου θελήσεις! Αυτή είναι εξάλλου η μαγεία ενός φουσκωτού σκάφους, να μπορείς να ταξιδέψεις με ασφάλεια ακόμη και με ένα 4μετρο!!Σου εύχομαι λοιπόν καλές θάλασσες και σε οτιδήποτε μπορώ να σου φανώ χρήσιμος μην διστάσεις.
    Υπάρχει όντως και το βιοκαύσιμο.....σε περίπτωση που σου μείνει μεγάλο στοκ από φύλλα ελιάς χαχαχαχα
    Τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δίκιο έχουν...είναι θεραπευτικότατο..!!
    θεραπεύει καρκίνους αλλά θεραπεύει και κάλους..
    έχεις δει δάκο να παθαίνει καρκίνο ή να βγάζει κάλους?
    Όχι βέβαια!
    άρα? άρα έχουν δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kapetanios-
    Εχεις δίκιο,παντα θέλουμε 1 μέτρο παραπάνω.΄Και εγώ από 3,2 ξεκίνησα,πήγα στα 4,8 και τώρα στα 5,6 και τέρμα. Εκεί που το αποθηκεύω δεν χωράει μεγαλύτερο.

    maika-
    Νομίζω ότι η επιστημονική παρατήρηση που έκανες συνέτριψε αυτήν του Κρεμαστινού !
    Νομίζω ότι πρέπει να έρθει η Δρούζα να σου πάρει συνέντευξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε ρε πούστη μου τι άλλο θ΄ ακούσουμε...???

    Τώρα είναι τα φύλλα της ελιάς...πριν ήταν εκείνο το μηλόζουμο , που εκανε τους τόφαλους Ναόμες Κάμπελ, πιο παλιά είχα ακούσει το κουκούτσι του ροδάκινου για τον καρκίνο λεέει ήταν φοβερό!!!!

    ό, τι μαλακία θες την τρώμε για να βρουμε λυτρςμό, αλλά μάλλον όχι όλοι, παρά μόνο το κοινό της κ.Δρούζας καλέ...που μετά από όλα τα αποτυχημένα που χει κάνει στην τηλεόραση είπε να μας αποτελειώσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. o kairos-
    Οπως βλέπεις σήμερα επιβεβαιώνεται ότι ένος Κοκού μύρια έπονται!
    Ελιά ,ελιά και Κώτσο βασιλειά.!

    liοdara-
    Μην βλέποντας παρά ταινίες στην τηλεόραση φαίνεται ότι έχω χάσει επεισόδια.
    Δεν έχω ιδέα ούτε για το μηλόζουμο ούτε και για το κουκούτσι ροδάκινου.
    Και για την Δρούζα στην εφημερίδα το διάβασα, δεν την έχω δεί ποτέ μου για δύο λόγους.
    Ο πρώτος είναι γιατί μου φαίνεται ότι η εκπομπή της είναι το μεσημέρι ιερή ωρα του μεσημεριανού ύπνου και ο δεύτερος γιατί ο μαζοχισμός μου δεν φτάνει σε αυτό το το σημείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όταν κληρονόμισα τις ελιές απ' τον σχωρεμένο τον πατέρα μου, δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερο από ένα αλυσοπρίονο κι ένα Σαββατοκύριακο να τις μετατρέψω από «καρυδιές» σε «μαϊντανούς»...
    Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσες χιλιάδες ευρώ έκαψα τότε τα Χριστούγεννα... :`(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αντε τυχερε σου φεξε

    καλο σου εκανε ολη αυτη η ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. chris-
    Βρε άκαρδε τις ελίτσες του πατέρα σου έκοψες και έμεινες χωρίς λαδάκι;
    Δεν σου έιχε μάθει ότι σε αυτή την χώρα τα πάντα λειτουργούν με λίγο λάδωμα;
    Γιατί νόμιζες ότι τις είχε φυτέψει;

    eparxiakosaloni-
    Εγώ ο φουκαράς μόνο μία έχω και την φροντίζω να μεγαλώσει να βγάλει πολλά φύλλα που τα βλέπω ήδη σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο με ευρώπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διάβασα την απάντηση σου στην Νεμερτες και νομίζω ότι το πρόβλημα είναι προφανές...
    Αργουν πάρα πολύ όλοι... Γιατροί, επιστήμονες, φαρμακοβιομηχανίες κτλ για να μετατρέψουν το ζουμί των φύλλων της ελιάς σε (πανάκριβο ίσως) φάρμακο!
    Μέχρι τότε λοιπόν (10 χρόνια?? Ποιος ζει ποιος πεθαίνει!) όσοι μπορούν θα δοκιμάζουν τα εν λόγω γιατροσόφια που βγαίνουν κατά καιρούς στο προσκήνιο.
    Πόσο κακό μπορεί να κάνουν σε σχέση με κάτι προγεστερόνες που από ότι γράφουν έχουν ένα σωρό παρενέργειες?

    Γι'αυτό... μια είναι η λύση. Η οποία λέγεται "τρεχάτε ποδαράκια μου" αλλά σιγά μην....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν κατάλαβες. Από εκείνη τη στιγμή βγάζουν κάθε χρόνο καρπούς για να μ' εκδικηθούν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Debby-
    Δυστυχώς η ευτυχώς για να κυκλοφορήσει ένα φάρμακο περνάει από διάφορες κλινικές φάσεις μελέτης που μπορεί να φτάσουν και τα 10 χρόνια.
    Από τις ουσίες που δοκιμάζονται φτάνουν στο εμπόριο περίπου 1 στις 500 γιατί κατά τις διάφορες φάσεις μελετών οι περισσότερες αποδεικνύονται η αναποτελεσματικές η επικίνδυνες.
    Όλο αυτό το κόστος επιβαρύνει το τελικό προϊόν άσχετα από την αξία της πρώτης ύλης που προέρχεται συν το κέρδος της εταιρείας, γιατί χωρίς αυτό τίποτα από τα προαναφερθέντα δεν θα είχε γίνει.
    Γι’ αυτό είναι ανοησίες όσα λέγονται από άσχετους ότι οι εταιρείες κρύβουν το φάρμακο του καρκίνου για να πουλάνε άλλα ακριβά και διάφορες παρόμοιες μπούρδες.
    Όσο για την προγεστερόνη που γράφεις δεν είναι τίποτα άλλο από την ορμόνη που φτιάχνει η ωοθήκη σου όταν κάνεις ωορρηξία και εάν μείνεις έγκυος την παράγει ο πλακούντας σου!

    Chris-
    Εγώ νόμισα ότι τις ξεπάτωσες!
    Δηλαδή έχουμε εξασφαλίσει το λαδάκι μας τυχεράκια συν τα φύλλα που θα μοσχοπουλήσεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Einai pragmatika asteio... exthes akouga oti pro ligwn imerwn metaferthike se gnwsto nosokomeio twn Athinwn anthrwpos o opoios katafere na epanelthei sta fusiologika tou meta apo alepaliles pliseis stomaxou... Aitia??? ma fusika to gnwsto se olous mas Frapogalo to opoio se ligo kairo tha to paragelnoume kai ston Letzo ean auto den exei sumbei idi...

    Pantws ean agapite Atheofobe, pou eisai pragmatika atheofobos, psaxneis gia eukolo kai grigoro kerdos, tha mporouses na pas se ena ap' ola auta ta aidiastika tilepaixnidia pou einai gemati i elliniki TV. ean krinw apo ta xoropidita, tis zitokrauges kai tous xorous tous tha prepei na einai enas polu diaskedastikos kai eukolos tropos gia na bgaleis as poume kai 500.000 euro se ena bradu. Ean psaxneis pali gia elies na kladepseis, exw merikes rizes stin kriti na sou dwsw gia kladema. tha me bgaleis ki apo ton kopo oxi tipota allo... as min parw ki egw kanenan sto laimo mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν μπορώ να καταλάβω πως άνοιξες μπλόγκ με blog name atheofobos.
    Διάλεξε σε παρακαλώ άλλο όνομα για το μπλογκ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. agapite atheofove... entelws ritoriko to erwtima sou. den exw idea pws to katafera auto to pragma. itan i prwti fora pou egrafa se blog kai ekana lathos. mporeis na me boithiseis kai na mou peis pws tha mporousa na to allaksw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα έλεγα να μην κάνεις τίποτα και να το αφήσεις ως έχει γιατί δεν ξέρω αν το διαγράψεις αν θα δημιουργήσεις πρόβλημα στο δικό μου.
    Ανοιξε ένα νέο μπλόγκ προσέχοντας αυτή τη φορά να ακολουθήσεις τις οδηγίες σωστά και με άλλο blog name.

    ΑπάντησηΔιαγραφή