Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΕΜΒΡΙΘΩΣ ΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ




Όπως έχω δηλώσει όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιεί κομμάτια από τα κείμενα μου με την αυτονόητη υποχρέωση να αναφέρει από πού τα έχει πάρει.
Καταγγέλλω λοιπόν τον μπλόγκερ Γεώργιο Παπανδρέου ότι χρησιμοποίησε κατά κόρον το «η χειρότερη κυβέρνηση από την μεταπολίτευση», που είχα γράψει σε σχόλιο στις 30-8 , χωρίς να αναφέρει από πού το πήρε.
Γι΄ αυτό δηλώνω ότι θα στηρίξω τον αντίπαλο μπλόγκερ Ευάγγελο καταγγέλλοντας παντού τον λογοκλόπο.


Μετά την εκλογική του αποτυχία ο κ Τσοχατζόπουλος έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε την ανάγκη ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να στραφεί προς τα αριστερά.
Ο ίδιος στρεφόμενος προς τα δεξιά σκέπτεται ότι καλός είναι ο σοσιαλισμός για τους άλλους αλλά θεωρεί ότι ο καπιταλισμός είναι το καλύτερο σύστημα μόνο που έχει ένα μειονέκτημα: έχει λίγες θέσεις και όποιος προλάβει.
Για τον λόγο αυτό θα πάει να πνίξει τον πόνο του στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Παρίσι που του το είχε συστήσει για την γαμήλια δεξίωση ένας άλλος σοσιαλιστής που αναπαύεται εκεί όταν πηγαίνει στην πόλη του φωτός για να προσευχηθεί , ο Χριστόδουλος.

Στους παλαιοπασοκικούς κύκλους κυκλοφορεί η πληροφορία ότι η η κ Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έχει εκφράσει την επιθυμία να προτάξει τα στήθη της για την διεκδίκηση της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: Τι δηλαδή έχει η Χίλαρυ παραπάνω από μένα;


Ελέγχεται ως ανακριβής η πληροφορία ότι η κ Γιαννάκου με χαιρέκακο ύφος και σαρδόνιο μειδίαμα χάρισε στον νέο υπουργό Παιδείας στην παράδοση-παραλαβή του υπουργείου, το πρώτο αντίτυπο από το νέο βιβλίο της Ιστορίας της 6ης Δημοτικού.

Ο λαός μάλλον θεωρεί ότι οι βουλευτές εμφανίζουν σεξουαλικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει πάντα ένας σεξολόγος μεταξύ τους για να τους συμπαρίσταται.
Για τον λόγο αυτό σε αντικατάσταση του Ασκητή εξέλεξαν τον Βαϊτση.
Ο πρωθυπουργός,γνώστης του προβλήματος, για να βοηθήσει την βελτίωση της σεξουαλικότητας των βουλευτών απομάκρυνε από το Προεδρείο την κ.Ψαρούδα-Μπενάκη, η οποία είχε θεωρηθεί από κύκλους της αντιπολιτεύσεως ως υπαίτιος αυτής της κατάστασης , αλλά συνάντησε έντονη αντίδραση από τις βουλευτίνες του στην τοποθέτηση της Νατάσας Ράγιου σε αυτή την θέση.
Για να τις εκδικηθεί με εύσχημο τρόπο, τοποθέτησε στην θέση αυτή τον κ Σιούφα .

Μπορεί οι ποιητές να είναι λαπάδες ,κατά την κλασσική ρήση του πάλαι ποτέ ενδόξου Κούβελα, αλλά ένας ποιητής που δεν είναι λαπάς σαν τον Πολύδωρα δεν μπορεί να απομακρύνεται έτσι μετά το τεράστιο έργο που προσέφερε.
Υπάρχουν φήμες που λένε ότι θα ασχοληθεί με την σκηνοθεσία και ότι τροποποιεί, για να είναι κοντύτερα προς την Ελληνική πραγματικότητα, το έργο του Κασόνα «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια » σε «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια ακόμα και όταν καίγονται»

Διαψεύστηκε με έντονο τρόπο ότι οι εκλεγέντες βουλευτές κκ Νάκος και Σούρλας άνοιγαν σαμπάνιες όταν εδραιώθηκαν τα αποτελέσματα για την μη εκλογή της κ Ζέτας Μακρή φωνάζοντας ;Επιτέλους γλιτώσαμε από την γλωσσοκοπάνα!

Όλοι πιστεύουν ότι με την αύξηση του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ στα σημερινά επίπεδα χάθηκε κάθε ενδιαφέρον στην παρακολούθηση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές. Μέχρι τώρα το δεύτερο θέμα που απασχολούσε το εκλογικό σώμα μετά από το ποιο κόμμα θα βγει πρώτο ήταν θα μπει η δεν θα μπει ο Συνασπισμός .
Έπρεπε να πιάσουν ξημερώματα για να προστεθούν τα αποτελέσματα της Β Αθηνών για να καταφέρουν να πάρουν το ρημάδι το 3% και να πάμε να κοιμηθούμε.
Όμως είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές θα μας προσφέρουν ξανά και εις διπλούν την ευχαρίστηση του σασπένς.
Με την γνωστή τάση της αριστεράς να διασπάται , θα γίνουν 2 κόμματα ο ΣΥΡ και ο ΙΖΑ ,οπότε με 2,5% το καθένα θα ξανανιώσουμε την γνώριμη μας αγωνία , του μπαίνουν η δεν μπαίνουν, όταν θα παρακολουθούμε τα αποτελέσματα.


Με θλίψη τους τα στελέχη του ΚΚΕ αναπολούν τις καλές εποχές που τους γραμματείς του κόμματος μετά 25τια υπήρχε η ελπίδα να τους ξεφορτωθούν στέλνοντας τους στην Σιβηρία όπως τον Ζαχαριάδη.
Σήμερα πλέον οι γραμματείς μόνο οριζοντίως απέρχονται του κόμματος όπως ο Χαρίλαος μετά από 17 έτη. Η σημερινή Γραμματεύς που αισίως βρίσκεται στη θέση αυτή για 16 χρόνια και είναι και ακόμα νέα ,δεν έχει δείξει καμία τάση αποκολλήσεως από την καρέκλα παρά μόνον όταν θα έρθει η ώρα που ο θεός της Λιάνα Κανέλλη, γιατί η ίδια είναι άθεη, την καλέσει κοντά της .
Όπως έχει δηλώσει την εμπνέει το αγλαές παράδειγμα του συντρόφου Φιντέλ Κάστρο που και σε αυτή την ηλικία δεν παραιτείται αλλά απλά μεταβιβάζει την εξουσία ,σαν να είναι Έλλην πολιτικός , στον έχοντα κληρονομικά δικαιώματα σε αυτήν αδελφό του.


Από τον ALPHA δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες ότι ετοιμάζουν εκπομπή με το επιτυχές τηλεοπτικό δίδυμο Πάγκαλος-Ντόρα για να χτυπήσουν το αντίστοιχο δίδυμο Σεργουλόπουλος-Μπακομάρου.

Η μπλογκόσφαιρα αισθάνθηκε την μεγάλη ικανοποίηση ότι τώρα ο αγώνας δικαιώνεται.
Οι οικολόγοι-πράσινοι έγιναν κόκκινοι από την χαρά τους αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν το καταπληκτικό ποσοστό του 1%,να υπερισχύσουν του Παπαθεμελή, του Βεργή ,του Λεβέντη, του μ-λ ΚΚΕ, του ΚΚΕ μ-λ κτλ.
Φασούλι ,φασούλι γεμίζει το σακούλι, 1% κάθε χρόνο σε 40 χρόνια θα γίνουν κυβέρνηση και θα μπορέσουν επιτέλους να βουλώσουν την τρύπα του όζοντος.

Αυτός ο λαός απέδειξε και σε αυτές τις εκλογές ότι το τρίπτυχο Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια έχει πολύ υψηλή θέση στις αξίες του.
Για την Πατρίδα μαύρισε την Κούτσικου και έστειλε στην Βουλή γνήσιους υπερασπιστές της όπως τον Άδωνη, τον Βορίδη τον Πλεύρη ή τον Βελόπουλο.
Για την θρησκεία φρόντισε να ψηφίσει την Δεξιά του Κυρίου όπως έλεγε στις προηγούμενες εκλογές και ο Χριστόδουλος.
Τέλος πιστός στους δεσμούς της οικογένειας φρόντισε εκτός από τους δύο κληρονομικούς αρχηγούς να στείλει στην Βουλή όλα τα παιδιά και τα ανίψια από τα παιδιά του Γκαντέμη μέχρι την κόρη του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού Ι. Κεφαλογιάννη.
Αν δεν στηρίξουμε τα παιδιά των άλλων πως θα διορίσουμε τα δικά μας;



Αυτή την εβδομάδα ο Αθεόφοβος πρόκειται με φιλικό σκάφος να περιπλέει τις Ιονίους νήσους και έτσι δεν πρόκειται να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και θα σας στερήσει από την παρουσία του.
Μην ελπίζετε όμως, θα επανέλθω δριμύτερος και ανανεωμένος για να διαβάσω τα σχόλια σας
!

17 σχόλια:

  1. Στο Ritz δεν είχε πάει για περισυλλογή και νηστεία ο δικός μας; Είναι το ίδιο με το 4 Seasons;
    Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για τα γραφεία. Το ΛΑΟΣ θα πάει μαζί με τη ΝΔ.
    Μόνο για το ΚΚΕ δεν έχει βρεθεί ακόμα χώρος, αλλά αυτοί είπαν ότι θα είναι δίπλα στον εργαζόμενο οπότε δεν τους χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν διάβασα εφημερίδες. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι γίνεται. Τι «σύστριγγλο» ήταν αυτό στις κυριακάτικες. Ο Πρετεντέρης κατά του Πολυζωγόπουλου. Ο «Διόδωρος» εναντίον όλων, του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβανομένου. Όλοι ήξεραν ότι ο Γιώργος δεν τράβαγε αλλά δεν μας το λέγανε. Άσε που δεν ήταν δημοκρατικές οι διαδικασίες το 2004. Ο Βενιζέλος από δεξιός μέχρι υπηρέτης της διαπλοκής. Και λίγα γράφω γιατί είμαι φιλοξενούμενος. Όλοι αυτοί δεν έχουν αίσθηση ότι δεν θα τους ξαναπιστέψουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και μας αφησατε εξαιρετικη επισκοπηση της καταστασης για να αντεξουμε το συνδρομο στερησης!

    Ευχαριστουμε και καλη ξεκουραση...

    αν εχει ακομη Ιταλιδες,θα χρειαστειτε καλο τηλεφακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To καλό που σου θέλω, μη δίνεις τέτοιες ιδέες στον ΣΥΡΙΖΑ!
    Καλά να περάσεις, θα σε περιμένουμε με ανυπομονησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκληρό κείμενο, απολαυστικό όμως με το πηγαίο χιούμορ που μόνο ο αθεόφοβος ξέρει να μας χαρίζει. Σωστός πολύ ώστε να μη θέλω να σου αλλάξω ούτε λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιά διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ;

    Τώρα που διαλύεται το ΠΑΣΟΚ θα πάρει 20% στις επόμενες εκλογές, θα γίνετε η Αθήνα Βαγδάτη κάθε φορά που θα πάει η κυβέρνηση να περάσει καμία μαλακία για τους εργαζομένους και θα γουστάρουμε όλοι!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ταξίδια και προσοχή!
    Περάστε και από τον Κάλαμο για καμιά τσιπούρα κοκκινο-μάγουλη, ενώ και από το λιμάνι της Ιθάκης μπορείτε να "βγάλετε λαυράκι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου άρεσαν οι ανάλογοι "χρωματισμοί" στις παραγράφους.

    Καλό sailing και εις το επανιδείν.

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το πιο απολαυστικό κείμενο που διάβασα για τις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζωγράφισε ο καλλιτέχνης μας για μια ακόμη φορά!!
    Καλά να περνάς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είδα να σχολιάζεις την μέγα συνδικαλίστρια ΛιΛα Καφαντάρη και ακολούθησε η Εύα Μελά μάλλον είχαν συνεννοηθεί , σήμερα την είδα στην βουλή με φόρεμα , πρώτη φορά είδα βουλευτίνα με φόρεμα ίσως δεν κοιτάω πολύ Βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαζεψου πισω οργανο του κεφαλαιου και ασε την κριτικη με σκαφος.Οι ρεπορτερς μου δεν μπορουν να συνεχισουν αν δεν εχουν το επομενο κειμενο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. chris-
    Εχω την εντύπωση ότι και οι δύο πήγαν στο 4 Seasons.

    georgeclooney-
    Γιατί τους έιχαμε μέχρι τώρα πιστέψει;

    ψουξ-
    Ένας αθεόφοβος δεν πτοείται από το κούνημα, αλλά ευτυχώς δεν κούναγε!

    squarelogic-
    Από Ιταλίδες τίποτα,όλο σε κάτι σιτεμένες Αγγλίδες πέφταμε,φρίκη!

    αταίριαστος-
    Δεν χρειάζεται να τους δίνω έγώ ιδέες,τις έχουν από μόνοι τους!

    δείμος-
    Μπά που το είδες το σκληρό,μπορούσα να γράψω και πολύ πιό σκληρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. aposteiromenos-
    Μην λες μεγάλη κουβέντα!
    Δεν το εύχομαι αλλά σε αυτή την ζωή πολλά γίνονται.

    emilly-
    Δυστυχώς δεν την φάγαμε γιατί όπου και να πήγαινες είχε ,ευτυχώς για τον τόπο, ακόμα κόσμο όπότε το ψάρι θα ήταν από περιοχές μεταξύ Μαρόκου και Τυνησίας.

    doctor-
    Οι χρωματισμοί ήταν αναγκαίοι και στα δύο κόμματα εξουσίας που μείωσαν την δυναμη τους σκέφτηκα να βάλω και καμιά γραμμή μαύρη αλλά δεν είμουν σίγουρος ότι θα το καταλάβαιναν όλοι.

    γιωργος μανουσάκης-
    Σύντεκνε δεν θα μας κουζουλάνουνε όλοι τούτοι οι τροζοί με τσι μαλακίες που κάνουνε!

    annamaria-
    :))

    parathrhths-
    Τώρα να σου πω ότι δεν ξέρω ούτε την μία ούτε την άλλη θα με πιστέψεις;

    o kairos-
    Οπως βλέπεις επέστρεψα ανανεωμένος,ντούρος και ακμαίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η απορία που μας δημιουργήθηκε σε αυτή την βόλτα ήταν γιατί χώσανε στην φυλακή μόνο τον δήμαρχο της Ζακύνθου και μαζί του δεν βάλανε και τους υπόλοιπους Ζακυνθινούς που έχουν καταφέρει να καταστρέψουν αυτό το πανέμορφο νησί με όλα αυτά τα απιθάνου κακογουστιάς κτίσματα που έχουν αναγείρει.
    Πριν από χρόνια που είχα ξαναπάει είχα την εντύπωση ότι η καταστροφή είχε γίνει μόνο στις περιοχές που είχαν έντονη τουριστική ανάπτυξη, αλλά τώρα διαπίστωσα ότι το κακό έχει επεκταθεί σε όλη την κατοικημένη έκταση.

    ΕΙΜΑΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙς ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ
    MOMAD AT http://atheosellhnas.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετέφερα το σχόλιο σου στο επόμενο ποστ που ανήκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή