Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!



Πριν από 4 χρόνια είχα δημοσιεύσει μια σειρά από 36 εξώφυλλα ελληνικών και ξένων δίσκων με μοναδική καλλιτεχνική αξία με τίτλο:
Μου τα είχαν στείλει με e-mail και μετά την δημοσίευση τους, που προκάλεσε τον ενθουσιασμό  όσων το διάβασαν,  χάρις σε ευγενή προσφορά αναγνώστου προσέθεσα και άλλα 5.
Προ ημερών, με άλλο e-mail, μου ήρθε μια νέα μικρότερη σειρά, ισάξια σε αισθητική αξία με την προηγούμενη, την απόλαυση της οποίας  δεν μπορώ να σας την στερήσω!
Η παρουσίαση  με γνήσιο ιπποτικό τρόπο δεν μπορεί παρά  να αρχίσει με τις  κυρίες.

 Η παραπάνω κυρία με μάγεψε με αυτό το ελαφρώς μεν αλλήθωρο αλλά αποφασιστικό βλέμμα της και το υπομειδίαμα που έχει αλλά επίσης και με την στάση του σώματος της που είναι  γεμάτη αυτοπεποίθηση.
Όταν δε το βλέμμα μας φύγει από τις αποκαλυπτικές μπουτάρες της και τις  αξύριστες γάμπες της ,  δεν μπορεί παρά να  πέσει κατευθείαν στο δακτυλίδι που με προσποιητή αφέλεια μας δείχνει  με το αριστερό της χέρι με τα δάκτυλα σε ανάστροφη μούτζα!
 Όμως η ομορφιά στις γυναίκες δεν είναι αποκλειστικότητα των τροφαντών σαν την προηγούμενη, αλλά και σε λεπτές αέρινες υπάρξεις σαν αυτό το λουλούδι μέσα στα λουλούδια. Μπορεί να μην σε σκλαβώσει αυτό το χαμόγελο που αποκαλύπτει αυτούς τους πανέμορφους κοπτήρες της άνω γνάθου της που θα ζήλευε ακόμα και ο Μπάγκς Μπάνι;
 Πάντως όσοι γουστάρουν τις χριστιανοπαρθένες μπορούν να διαλέξουν κάποιο από τα 3 αυτά μπουμπούκια που αν ο Χριστός δεν γινόταν θυσία  για να τα χρησιμοποιήσει  όπως μας ομολογούν οι ίδιες, μάλλον κανένας άλλος αρσενικός δεν θα το αποτολμούσε. Είμαι σίγουρος δε πως αυτές οι θαυμάσιες κομμώσεις που έχουν θα βρίσκονται στα SOS των τελικών επί πτυχίω  εξετάσεων στις σχολές Αμαράντου.
  Όμως όσοι  θέλουν μια λάγνα και καυτή γυναίκα νομίζω πως η παραπάνω από την Αργεντινή πληροί όλες τις προϋποθέσεις.  Τι φρυδάρες είναι αυτές, τι ματοτσίνορα  που σαν γείσο  προφυλάσσουν αυτέ τις τσακίρικες  ματάρες,  τι σαρκώδεις χειλάρες  έτοιμες να σε ρουφήξουν ολόκληρο!
Είμαι σίγουρος πως όποιος την δει στον ύπνο του δεν πρόκειται να ξανακοιμηθεί!

Τώρα αν η προηγούμενη δεν είναι του γούστου σας έχουμε κάτι ακόμα πιο εξωτικό.
Βέβαια η φωτογραφία την αδικεί γιατί την έχει πετύχει σε στιγμή που υποφέρει από την δυσκοιλιότητα της αλλά κατά τα άλλα είναι μια χαρά κοπέλα και έχει και τα πιασίματα της. Εκτός δε των άλλων έχει προφανώς και οικολογική συνείδηση γιατί αντί να ξεμυρίζει την τουαλέτα με  σπρέι, που καταστρέφουν το όζον, αρωματίζει το χώρο με λουλούδια.

 Όμως απ΄ όλα έχει ο μπαξτσές , ακόμα και γυμνούς άνδρες!
Ο κούκλος αυτός, έλαβε μια πρόσκληση για το σπίτι της Joquina, όπως λέει και ο τίτλος του δίσκου, όποτε σκέφτηκε να της κάνει έκπληξη και να της εμφανιστεί έτσι κάνοντας της καντάδα με το ακορντεόν του.
Οι κακές γλώσσες λένε πως καθώς  τραγουδούσε έξω καρδία και έπαιζε το ακορντεόν του, σε μία στροφή του τραγουδιού καθώς το έκλεισε με δύναμη, έπιασε μέσα το άλλο όργανο που παίζει μόνος του το βράδυ, οπότε η κορώνα που ακούστηκε  έκανε όλη την συνοικία να ανατριχιάσει!
 Επειδή όμως δεν αρέσουν σε όλες οι αδύνατοι έχουμε και άνδρες αρκετά πιο ψαχνωμένους αλλά παρ΄όλα αυτά πολύ εύκαμπτους και μάλιστα που μπορούν και να παραληφθούν  και σε ειδική συσκευασία δώρου!

Ο ανωτέρω ευσταλής νέος δεν ξέρω αν έχει εμπνευστεί από την πασίγνωστη  μεταμφίεση του Ψωμιάδη σε Ζορό ή  αν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της αξέχαστης Γαλάζιας Γενιάς της ΝΔ.
 Δεν ξέρω επίσης αν ο δίσκος περιέχει και την μεγάλη επιτυχία του παγκοσμίου φήμης συνθέτου και στιχουργού Ρόμπερτ Ουίλιαμς 
Σε περιμένω να ρθεις και πάλι 
μαζί να φτιάξουμε μια  Ελλάδα μεγάλη,
μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία,
ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία.
 Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτός που χρηματοδότησε  αυτόν τον εθνικόφρονα δίσκο με ευχαριστίες  για το περιστέρι,  πρέπει να είναι ο Καρατζαφέρης  και αυτός που εικονίζεται στο εξώφυλλο ο εκπαιδευτής του περιστεριού που προσγειώνεται στο κεφάλι του αρχηγού σαν το Άγιο Πνεύμα στις διάφορες γιορτές!

Εδώ όμως έχουμε ένα  τρίο χαρακτηριστικό δείγμα της πρόσφατης μεταστροφής του  ΣΥΡΙΖΑ .
Κοστούμι και γραβάτα για να καθησυχάσουμε τους νοικοκυραίους  δείχνοντας ότι είμαστε παιδιά από σπίτι,  όμως από την άλλη μεριά κοιτάει ο καθένας σε διαφορετικό μέρος  για να υποδηλωθεί εμμέσως πως η κάθε μία συνιστώσα διατηρεί την  δική της ιδεολογία.
Για τον λόγο αυτό ο μεσαίος, γνήσιο Τσιπρόπουλο ατενίζει  απλανώς το μέλλον και την αυτοδυναμία, ο αριστερός του Λαφαζάνιου Αριστερού Ρεύματος σκέπτεται την επάνοδο στην δραχμή και ο μουσάτος   της ΔΕΑ ονειρεύεται την κομμουνιστική  επανάσταση και την κατάληψη των θερινών ανακτόρων,

 Το τρίο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από συνταξιούχοι που το μνημόνιο τους έφαγε τις συντάξεις και μέχρι να περιμένουν να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα και να το καταργήσει, οπότε πάραυτα θα τους επιστραφούν τα κομμένα, προτίμησαν να βγουν στους δρόμους μπας και μαζέψουν κανένα ευρώ για να επιζήσουν μέχρι εκείνη την χαρμόσυνη μέρα.


 Μέχρι τώρα μιλήσαμε για άνδρες και γυναίκες.
Τα  παραπάνω δύο πρώτα εξώφυλλα είναι λίγο δύσκολο να τα κατατάξεις σε κάποιο από τα δύο φύλα χωρίς όμως να μπορώ να πω πως με βεβαιότητα πως ανήκουν στο τρίτο φύλο.
Αυτός όμως  που σίγουρα ανήκει σε αυτό, μετά την κυνική του ομολογία, είναι μόνο ο σκύλος!
 Η χαμογελαστή αυτή ομάδα δεν είναι τίποτα άλλο από μερικούς από τους τυχερούς που μπόρεσαν να εκπληρώσουν ένα όνειρο που από χρόνια έμενε ανεκπλήρωτο.
Κατάφεραν να βρουν θέση και να παρακολουθήσουν ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο σε όλη τους την ζωή , στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ με καθηγητή τον Γιώργο Παπανδρέου! 

Για τελευταία σας φύλαξα μια άκρως λυπητερή εικόνα.
Η ατυχής Julie την ημέρα που είχε τα γενέθλια των 16 της χρόνων, μέρα που θα έπρεπε να είναι από τις πιο χαρούμενες της ζωής της έμαθε μια συγκλονιστική είδηση που μετέτρεψε σε ερείπια όλα τα όνειρα που είχε κάνει για το μέλλον της.
Το ΤΕΙ Ζαμπονοκοπτικής στην Αλαμάνα που ήταν το όνειρο της να σπουδάσει, δυστυχώς καταργείται από την άσπλαχνη κυβέρνηση του μνημονίου και συγχωνεύεται με το ΤΕΙ Τυροκοπτικής σε άλλη πόλη.   


ΠΡΟΣΘΗΚΗ 11-3-2013

Πρόσφατα διαπίστωσα πως και ο Πιγκουίνος είχε δημοσιεύσει,  με τον ανάλογο σχολιασμό,  εξώφυλλα  δίσκων.
Από το ποστ του λοιπόν δανείζομαι 3 από αυτά που λείπουν από την συλλογή μου και τα παραθέτω με τον δικό του σχολιασμό.
Απολαύστε τα! 
 Πληθωρικός κύριος, απελευθερωμένος, ακομπλεξάριστος, οικολόγος και φιλόζωος, επιθυμεί τρυφερή, ερωτική συντροφιά ανεξαρτήτως εμφάνισης. Χοίροι δεκτοί.
 Το τελευταίο πράγμα που άκουσε ο κυρ Αριστείδης πριν τα τινάξει στο ΚΑΠΗ, ήταν η λέξη σουρπράιζ. Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε κακή η ιδέα της Αγάθως, της Μπεμπούλας, της Λιλίκας, της Μαργέλας και της Σωσώς να του φτιάξουν μία τούρτα έκπληξη με πολύ σαντιγί! Και του το έλεγε ο γιατρός να αποφεύγει τα γλυκά, γιατί θα πάει από ζάχαρο.   
Η Τούλα και η Κούλα τραγουδούν γελαστές ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας ("so little time"). Ο απονήρευτος Δημητράκης -που είχε κάμει και παπαδοπαίδι- νόμιζε ότι αναφέρονταν γενικώς στο εφήμερον της επίγειας ζωής, αλλά στην πραγματικότητα εκείνες εννοούσαν ότι ήθελαν μία ξεπέτα. Δεν είναι τυχαίο ότι η Κούλα είναι δεξιοτέχνης στο διπλό όργανο.


8 σχόλια:

  1. Κλαίμε όλοι. Τέτοιο κλάμα από το 1994 και το Νεκρανάσταση Ραφήνας - Βουχεσίδας Βαρυμπόμπης 3-3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς διαπιστώνω με λύπη μου πως δεν είσαι ικανός να κατανοήσεις την καλλιτεχνική προσφορά των ανωτέρω!
      Για το στομάχι πάντως συνιστώ ολίγον από Θώδη σε συνδυασμό με ολίγον από Φλωρινιώτη και στην απόλυτη ανάγκη μια δόση Μπουγά!

      Διαγραφή
  3. Και για να δεις το πλήρες σετ, λινκ στον αρχικό συγγραφέα του αφιερώματος: http://www.pigkouinos.blogspot.gr/2011/12/blog-post_07.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχα δει ότι είχες κάνεις και συ ποστ με αυτά τα αριστουργήματα, αν και ορισμένα από αυτά που έχεις βάλει τα έχω στο προηγούμενο ποστ μου πριν από 4 χρόνια.

      Διαγραφή