Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Η κ.ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ PRANIC HEALING





Δεν ξέρω πόσοι πρόλαβαν χθες να δουν την νέα υπουργό Πολιτισμού να θεραπεύει ένα κουρεμένο με την μέθοδο του Pranic Healing γιατί σήμερα το βίντεο έγινε ιδιωτικό και έτσι το φιλοθεάμον κοινό δεν θα μπορέσει να την απολαύσει.  
ΠΡΟΣΘΗΚΗ 7-11-16
Τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό στο ιντερνέτ!
Το βίντεο υπάρχει εδώ
Επειδή είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι δεν έχετε ιδέα για το τι είναι  η πρωτοποριακή αυτή θεραπεία του Choa Kok Sui, αυτοχαρακτηριζόμενου ως “Master Pranic Healer”,αυτή βασίζεται στον κόσμο της αύρας, των τσάκρα του πράνα και της διαφορετικής φύσης των σκέψεων και των συναισθημάτων όπως διαβάζω εδώ.
Για πιο σοβαρή μελέτη διατίθενται τα βιβλία του Choa Kok Sui  Pranic Healing (1990) και  Pranic Psychotherapy (1993).
Η Pranic Psychotherapy  περιλαμβάνει 4 "θεραπευτικές τεχνικές" εκτός από αυτές της  Pranic Healing:
1-μια «προηγμένη τεχνική καθαρισμού», υποτίθεται για την αφαίρεση και την αποσύνθεση της «τραυματικής ψυχικής ενέργειας"
2-μια «προχωρημένη μορφή της ενεργοποίησης», υποτίθεται για τη διάλυση των "αρνητικών στοιχείων " ("κακά πνεύματα") και την επισκευή των «αιθερικών πλέγματων», που βρίσκονται σε μια σχέση ένα-προς-ένα πίσω από τα τσάκρα.
3-ενεργοποίηση και αναστολή των τσάκρα  και
4-δημιουργία μιας «οντότητας θετικής σκέψης » για τον ασθενή.
Στο Pranic Psychotherapy (1993), ο Sui αναφέρει: "Το τίναγμα με το χέρι σας πρέπει να γίνει συχνά  προκειμένου να εξαλειφθεί  αποτελεσματικά η βρώμικη ενέργεια."
Όσοι είχατε δει στην τηλεόραση το ΤΑΜΑΜ θα είχατε δει την Μυρτώ να διώχνει με αυτές τις κινήσεις την βρώμικη ενέργεια.
Από τα παραπάνω θα έχετε πλέον διαπιστώσει την αποτελεσματικότητα του Pranic Healing και γι΄αυτό νομίζω ότι η υπουργοποίηση της κ. Κονιόρδου που είναι γνώστης και υποστηρικτής της μεθόδου έχει βαθύτερα αίτια και ήταν μια απόλυτα ευφυής κίνηση του Τσίπρα.
Θα βάλει την νέα υπουργό του να εφαρμόσει το Pranic Healing στους φορτισμένους με βρώμικη ενέργεια νυν και τεως υπουργούς του.
Κατ΄αρχήν στον φίλο του Παππά, που το Συμβούλιο Επικρατείας του απέρριψε τον νόμο του. Μετά στον Σκουρλέτη, που πάλι το ΣΤΕ δεν τον άφησε  να κλείσει τα μεταλλεία χρυσού και αναγκάστηκε να αλλάξει υπουργείο αλλά και στον Σπίρτζη που έχει συγκεντρώσει πολύ βρώμικη ενέργεια από τις μνημονιακές υποχρεώσεις που έχει υπογράψει κλαίγοντας .
Εκεί βέβαια που θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλες θεραπευτικές προσπάθειες θα είναι  στον Φίλη, που έμεινε εκτός νυμφώνα γιατί δεν ήθελε να καταλάβει ότι δεν τα βάζεις στην Ελλάδα με την πραγματική εξουσία, αλλά και  στον Θοδωρή Δρίτσα που με σπαραγμό ψυχής οι Κινέζοι τον ανάγκασαν να υπογράψει την σύμβαση για το λιμάνι, σπαραγμό που η κ. Τασία προσπάθησε να τον απαλύνει ανεπιτυχώς με ντομάτες γεμιστές  με συνταγή που είχε πάρει από την κ. Θεανώ.
Θα ήταν ίσως τολμηρό να στείλει ο πρωθυπουργός την υπουργό του και τον αρχιεπίσκοπο για να τον θεραπεύσει από την βρώμικη ενέργεια που έχει συγκεντρώσει τόσο καιρό από τις ενέργειες  του Φίλη.
Και λέω τολμηρό γιατί ως γνωστόν όλες αυτές τις θεραπείες η εκκλησία μας τις θεωρεί αιρέσεις και τις καταδικάζει, γιατί πολύ σωστά όλοι αυτοί που υπάρχουν στον πίνακα των ομάδων ασυμβίβαστων με την ορθόδοξη πίστη αφαιρούν όβολα από το παγκάρι της.



ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ  8-11-2016

Γράφει στο facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος:
Να σας πω τη μαύρη αλήθεια, όταν διάβασα ότι η νέα υπουργός Πολιτισμού διώχνει εκ του μακρόθεν την αρνητική ενέργεια (κάτι σαν το ξεμάτιασμα στο πιο... ποιοτικό) νόμισα ότι είναι τρολλάρισμα. Βλακεία μου, βεβαίως. Τρολλάρεις τα τρολλ; Στην πουτάνα πουτανιές; Έκτοτε δεν αμφισβητώ πλέον τις θεραπευτικές ικανότητες της Λυδίας Καματερού... παρντόν... Κονιόρδου και αναζητώ εναγωνίως το διαβατήριό μου. Καλημέρα.


Μια πιο αποτελεσματική θεραπεία από το Pranic Healing για την κακή αύρα των ημικρανιών,που εφαρμόζεται στην Μοζαμβίκη, μας θύμισε σήμερα ο Ροΐδης στο μπλογκ του:




1 σχόλιο:

  1. Τωρα καταλαβαινω τι εννοουσε ο πατερας μου,που οταν ημουνα αρρωστος και μου δινανε διαφορα ματζουνια να καταπιω,μου ελεγε με σοβαρο υφος,"κουνα ρε τα ποδια σου,να παει το φαρμακο παντου"!Προφανως ηταν γνωστης του "ΚοαΚοκΤσουι"(σαν απο Κορεατικο μενου ακουγεται!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή