Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.




Στις προηγούμενες εκλογές η ΝΙΚΗ δεν μπήκε στην Βουλή για 3.000 ψήφους!
Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος:   Σε μια χώρα όπου ένας στους τρεις πολίτες πιστεύει ότι αεροπλάνα που υπερίπτανται του ελληνικού εναέριου χώρου «μας ψεκάζουν» και πως για τη χρεοκοπία και τη δεκαετή πολυεπίπεδη κρίση που επακολούθησε της οικονομικής ευθύνεται ο διεθνής καπιταλισμός, το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και βεβαίως ο σιωνισμός και η διεθνής των προαιώνιων εχθρών του Εθνους, δεν αποτελεί παράδοξο που ένα κόμμα όπως η «Νίκη» χτυπάει την πόρτα της Βουλής.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ανιχνεύθηκε σε δημοσκόπηση πρώτη φορά λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τον Άρειο Πάγο, αλλά και άλλων κομμάτων δεξιά της… Δεξιάς, όπως αυτό των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου ή της Λατινοπούλου.
Η εμφάνιση της ακροδεξιάς στην Ελλάδα δεν αποτελεί κάποιο νέο φαινόμενο και ήδη πριν 11 χρόνια είχα δημοσιεύσει το άρθρο μου: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ


Η ΝΙΚΗ δημιουργήθηκε το 2019 από τον Δημήτρη Νατσιό ένα δάσκαλο θρησκευτικών από το Κιλκίς που είχε αποκτήσει κάποια δημοσιότητα από το κανάλι Ε4 ως πρωταγωνιστική φιγούρα στους παραθρησκευτικούς και συνωμοσιολογικούς κύκλους.  Το 2016 ο Νατσιός έκανε γιουρούσια στα σχολεία για να μην διδαχθεί στην ΣΤ΄Δημοτικού το βιβλίο Ιστορίας της Ρεπούση  και  επίσης  αρθρογραφούσε στο antibaro.gr.
Το 2015 συμμετείχε στο βραχύβιο κόμμα ΡΙΖΕΣ του Βασίλη Καπερνάρου στο οποίο συμμετείχαν  πρώην στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων Ασφαλείας και είχε την ευλογία ενός τμήματος της Εκκλησίας και στο οποίο αρχικά είχε προαγγελθεί και η συμμετοχή του Τάκη Μπαλτάκου η οποία όμως τελικά δεν έγινε.
Με την κρίση αρχικά και μετέπειτα με την πανδημία υπήρξε  ανάπτυξη του αντιεμβολιαστικού και συνωμοσιολογικού κινήματος στο οποίο διακρίθηκε ο Νατσιός.


Ήδη από το 2014 σε έρευνες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διαπιστώθηκε πως το 70% των Ελλήνων πίστευε πως η κρίση ήταν προσχεδιασμένη από εξωθεσμικά κέντρα και πως το 69% πως έχει βρεθεί το φάρμακο για τον καρκίνο αλλά το μπλοκάρουν οι φαρμακευτικές εταιρείες! Το δε 2016 το 80,5% απάντησε ότι υπάρχουν μυστικές οργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο!
Ο Νατσιός και οι ομοϊδεάτες του, μαζί με μερικούς υπερσυντηρητικούς ιεράρχες και σκληροπυρηνικά μοναστήρια στην Βόρειο Ελλάδα διακίνησαν όλες τις διεθνώς κυκλοφορούσες ανοησίες περί κατασκευής του ιού, ότι με το εμβόλιο εμφυτεύονται μικροτσιπ, για το δίκτυο 5G  κτλ.
Αυτές οι ηλιθιότητες, παρά το γεγονός ότι στους περισσότερους προκαλούσαν θυμηδία (σχετικό ποστ μου το ΣΑΤΙΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ),
 είχαν σαν αποτέλεσμα περιοχές όπως η Πέλλα, η Πιερία, η Δράμα, οι Σέρρες το Κιλκίς, να πληρώσουν βαρύ τίμημα σε θανάτους στο δεύτερο κύμα της πανδημίας αλλά και να δώσουν στην ΝΙΚΗ ποσοστά γύρω στο 5%
Είναι σαφής η σχέση του Νατσιού με τους αντιεμβολιαστές καλόγερους του Αγίου Όρους, όπως ο θεωρούμενος από πολλούς ως διάδοχος του Παΐσιου γέρων Ευθύμιος από το κελί της Αναστάσεως στην Καψάλα της Μονής Σταυρονικήτα. 


Είναι αυτός που πρότεινε ως αντιμετώπιση του κορονοϊού αγιασμούς, λιτανείες ιερών εικόνων και λειψάνων! Η ανιψιά του Ευθύμιου, Μαρία Εζνεπίδου είναι υποψήφια της ΝΙΚΗΣ, όπως ο αδελφός του Ηγουμένου Νικόδημου της Μονής Φιλοθέου, όπως και πολλά πνευματικά «τέκνα» των Μονών Καρακάλλου και Βατοπεδίου τα οποία έχουν την υποστήριξη διάφορων καλόγερων του Όρους σε πολλά SMS τους που κυκλοφορούν από εκεί. 


Είναι γνωστό πως οι Ρώσοι και ο Πούτιν που έχει επισκεφτεί το Άγιο Όρος  προσπαθούν με χρηματοδότηση μονών να περάσουν την πολιτική τους μέσω αυτών στην Ελλάδα. Οι πιο φιλορωσικές και αντιπατριαρχικές μονές είναι η Φιλοθέου, η Καρακάλλου, η Κωνσταμονίτου και η Ξηροπατάμου.
Αλλά και ο εμφανιζόμενος στο You Tube Αρσένιος Βλιαγκόφτης της Μονής Αρσενίου ως φιλορώσος ανοικτά καταφέρεται κατά του Ζελένσκι .


Ο Αρσένιος, λίγο πριν από τις εκλογές, διάβαζε από το κανάλι του στο YouTube, με 7.500 εγγεγραμμένους, άρθρο του περιοδικού «Παρακαταθήκη», του οποίου είναι σύμβουλος έκδοσης, με τίτλο «Ψηφίστε, Μαυρίστε, Νικήστε». Η εκπομπή είχε 30.000 προβολές .
Στην «Παρακαταθήκη» βέβαια αρθρογραφεί και ο Δημήτρης Νατσιός.
Μετά τις εκλογές ο Αρσένιος, σε νέα εκπομπή, υπονόησε νοθεία, μίλησε ευθέως υπέρ της «ΝΙΚΗΣ» που «δέχθηκε τόνους λάσπης» επειδή τόλμησε να αναφερθεί δημοσίως «στις σκοτεινές οργανώσεις και τις στοές» και γιατί τους «χάλασε τη σούπα. Θέλουν να αναθεωρήσουν το Σύνταγμα και να απαλείψουν την αναφορά στην Αγία Τριάδα».


Μετά από όλα αυτά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναγκάστηκε να πάρει αποστάσεις από αυτές τις συμπεριφορές και  δήλωσε ότι «η Εκκλησία ούτε πολιτεύεται ούτε συμπολιτεύεται ούτε αντιπολιτεύεται ούτε κομματίζεται»,  και το Άγιον Όρος αναγκαστικά επανατοποθετείται, καθώς η πλειονότητα των μονών αντιτίθεται στην ανάμειξή του με την πολιτική. 
Αλλά ας δούμε τι πρεσβεύει επίσης η ΝΙΚΗ. Γράφει ο Βασίλης Κανέλλης και μεταφέρω ενδεικτικά μερικές παραγράφους από το κείμενο του:
..(ο Νατσιός ) μιλάει για προδότες πολιτικούς, για μασόνους και Εβραίους, για ξεπούλημα της Ελλάδας, για «βρόμικους» μετανάστες ενώ στην ιστοσελίδα του φιλοξενεί απίστευτα άρθρα – που φυσικά λέει ότι δεν υιοθετεί τις απόψεις τους- …που μιλούν για χρήση ἐμβρυϊκῶν κυτταρικῶν σειρῶν γιά τήν ἀνάπτυξη ἐμβολίων ή για την «πρωτεΐνη ἀκίδα τοῦ κορωναϊοῦ Sars-CoV-2 που εἶναι νευροτοξική καί ἐξασθενεῖ τούς μηχανισμούς ἐπιδιόρθωσης τοῦ DNA».
Οσο για τις αμβλώσεις είναι ξεκάθαρο. Ο Τραμπ ζει μέσα τους. Πανηγυρίζει για την   απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. η οποία ανέτρεψε την σχετική απόφαση στην υπόθεση «Roe v. Wade
Η Ελλάδα το 1986 προχώρησε την νομιμοποίηση των εκτρώσεων, παρασυρμένη από την ιδεολογική ηγεμονία των επίπλαστων δικαιωμάτων. Ένα νομοθέτημα-όνειδος για την Ελλάδα του Πνεύματος, της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ζωής και της Αγάπης για τον άνθρωπο, το οποίο σήμανε την πνευματική και δημογραφική κατάρρευση της χώρας».
Πρόκειται για κείμενο με απλοϊκές, λαϊκίστικες αναφορές στην Πατρίδα, τη Θρησκεία, την Οικογένεια κ.λπ. που συναντά κανείς και στα χρυσαυγίτικα έντυπα αλλά και στα άλλα ακροδεξιά πολιτικά μανιφέστα.
§Η «σεξουαλική αγωγή» έχει αποδεδειγμένα καταγράψει ολέθρια αποτελέσματα για τον ψυχισμό των παιδιών σε όσες χώρες εφαρμόστηκε, με έκρηξη των φαινομένων κακοποιήσεων και ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ανηλίκων.
#Υπήρξε εισήγηση για την ασφαλιστική κάλυψη προστατευτικών σκευασμάτων (PrEP) για την έκθεση στον ιό HIV της επἰκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS). Μία τέτοια εισήγηση επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι αίτημα ιδιαιτέρως των ΛΟΑΤΚΙ. Δεν είναι κρυφή η σύνδεση ΛΟΑΤΚΙ και AIDS» (!!!).
§«Με εξαίρεση απειροελάχιστες γονιδιακές διαταραχές που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτή τη μόδα της εποχής, η ομοφυλοφιλία είναι κατ’εξοχήν επιλογή(ii)και όχι βιολογική πραγματικότητα.
Κι επειδή η… ακτινοβολία των κινητών είναι επικίνδυνη ας δούμε και μια ρηξικέλευθη πρόταση: «Ειδικά σχεδιασμένα κινητά για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με ελαχιστοποιημένη ακτινοβολία, ελαχιστοποιημένο κόστος, και κλειστό περιεχόμενο που θα εξυπηρετεί βασικές λειτουργίες επικοινωνίας με γονείς – συμμαθητές».
§Δεν υπάρχει κάποια δήθεν ενιαία «Μακεδονική περιοχή» που τριχοτομήθηκε, αφού η αρχαία γεωγραφική Μακεδονία συμπίπτει σχεδόν με την απελευθερωμένη ελληνική επικράτεια. Η Μακεδονία είναι Μία, και είναι Ελληνική – εθνικά και γεωγραφικά. Κατάργηση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών».
§«
Η Τουρκία δεν έχει ιστορία παρά μόνο ποινικό μητρώο, και καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της Ισχύος. Ας τη μιλήσουμε». 


§«Με τον γενικευμένο εμβολιασμό παρατηρούνται αναιτιολογήτως θάνατοι και σοβαρές επιπλοκές σε νέους και μεσήλικες ανθρώπους. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούνται, ακουσίως πλέον, ως «πειραματάνθρωποι». Εύλογα, αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν από τη διαπίστωση ότι πολλοί εμβολιασμένοι συμπεριφέρονται ως φορείς μαγνητικού πεδίου.
§«Βιομηχανία παιδικής ψυχαγωγίας. Τα παραδοσιακά μας παιχνίδια, τα παραδοσιακά μας παραμύθια, πρέπει να γίνουν εξαγώγιμο προϊόν – από τη σβούρα και τους πεσσούς, μέχρι τους μύθους του Αισώπου».
 
(Πολλά στοιχεία και εικόνες  έχουν ληφθεί από εδώ)
 
Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου