Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2006

Η ΜΙΚΑ ΟΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ



Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί και όταν πήρε το κατάλληλο ύψος ο κυβερνήτης ενημέρωσε στα ελληνικά τους επιβάτες για τα πόδια που πετάνε, για την πορεία που ακολουθούν και για την διάρκεια του ταξιδιού και αφού τους ευχαρίστησε που προτίμησαν την εταιρία του και τους δήλωσε με πόση χαρά θα τους ξαναδεί σε πτήση τους, τα ξαναείπε στα αγγλικά μόνο που τώρα δεν ενημερώθηκε κανείς από τους ξένους γιατί λόγω της προφοράς του δεν κατάλαβαν ότι μίλαγε αγγλικά .
Αφού ο κυβερνήτης τελείωσε με την αγγλικούρα έβγαλε αναστεναγμό ανακούφισης, έξυσε την πλάτη του, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο, και γύρισε στον συγκυβερνήτη λέγοντας:
Ρε συ Μήτσο ποια αεροσυνοδός είναι μαζί μας σήμερα;
-Η Μίκα.
Α! ωραία δεν της λες να μας φέρει δύο καφέδες και να μας πάρει και καμιά πίπα να περάσει η ώρα μας. Δεν την φτάνει καμιά άλλη ,είναι μοναδική! Και συνέχισε απτόητος να εκθειάζει το ταλέντο της Μίκας στον πεοθηλασμό.
Μόλις ακούστηκαν από όλους τους επιβάτες τα παραπάνω, της Μίκας κόντεψε να της πέσει ο δίσκοςπου ετοίμαζε, και από το πίσω μέρος του αεροσκάφους που βρισκόταν και ετοιμαζόταν να σερβίρει ,άρχισε να τρέχει προς το πιλοτήριο, αλλά στη μέση του διαδρόμου την σταμάτησε ένας επιβάτης λέγοντας της:
-Είπανε και δύο καφέδες!

10 σχόλια:

  1. 1.23 ειναι τωρα.
    Το διαβασα και γελασα δυνατα!!
    Λες να τους ξυπνησω??
    Πολυ καλο ξεκινημα για τον Δεκεμβρη μας εκανες.
    Καλο σου μηνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Autos o anastenagmos anakoufishs me to telos ton agglikon einai ligo ypoptos... h proistamenh kampinas pu htan ekeinh tin ora;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλό μήνα ΑΘΕΟΦΟΒΕ!
    Κυνικά έξυπνο!!!
    Θα μπορούσε να είναι κι αλήθεια, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PS: Έχω μια απορία: Το "Μίκα" από ποιό όνομα προέρχεται Αθεόφοβε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. lol το είχα ακούσει παλαιότερα, αλλά της είπε ενας επιβάτης:
    -Μην ακούσεις π... απευθείας να τρέξεις

    :) καλό μηνούλη να'χουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας εύχομαι και γώ καλό μήνα.
    Ο αναστεναγμός ανακούφισης δεν είχε σχέση με την προϊσταμένη καμπίνας η οποία ήταν λεσβία,αλλά με τό ότι ο κυβερνήτης έλκων την καταγωγήν εκ της ορεινής Ρούμελης είχε λεκτικά προβλήματα εις την εκφοράν των αγγλικών λέξεων λόγω των συντμήσεων των λέξεων από τους κατοίκους της.
    Κλασσικόν παράδειγμα δια τους μη γνωρίζοντες:
    Τζεντζαντσαλς;
    Εις την Ρουμελικήν σημαίνει:
    Τους έντυσαν τους άλλους;

    Όσο για το από που προέρχεται το Μίκα,η μόνη Μικα που γνώριζα ,και δυστυχώς δεν ήταν η προσοντούχος αεροσυνοδός ,το όνομα ήταν από τον συνδυασμό των ονομάτων παπού και γιαγιάς-ΜΙχάλης,ΚΑλλιόπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Agaphte Atheofove ektakth (ke pistikh) h eksigish su gia ton "anastenagmo anakoufishs." Aposiro ton ipenigmo me tin diadikasia tou katepigontos. Euxaristo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή