Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Η ΕΘΝΙΚΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ
Δυστυχώς ο Μίκης Θεοδωράκης δεν έμεινε στην εξέδρα μετά την ομιλία του για να ακούσει και τους επόμενους ομιλητές, μεταξύ των οποίων ήταν και ο παλαιοημερολογίτης ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου, μονή με την οποία συνδέεται όπως έχει δηλώσει και ο  παλαιοημερολογίτης  Υπουργός Εθνικής Άμυνας, παρά το ότι θεωρείται σχισματική από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.


Είναι γνωστές στο Πανελλήνιο οι σκηνές απείρου κάλλους και γνήσιας χριστιανικής αγάπης  που έχουν γίνει, με ξυλοδαρμούς και  ρίψη ακόμα και μολότοφ, όταν το κράτος προσπάθησε να επιβάλλει την νομιμότητα σε αυτή την μονή, που είχε σαν αποτέλεσμα να καταδικαστεί ο ηγούμενος και νυν εθνικός ομιλητής στην συγκέντρωση του Συντάγματος σε 20 χρόνια φυλακή χωρίς να χορηγείται  στην έφεση ανασταλτικό αποτέλεσμα.


Βέβαια όπως γράφω στο ποστ μου  ΡΑΣΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ! ,αντί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του, ευτυχώς  η αδέκαστη δικαιοσύνη μας έκανε δεκτή τελικά την αίτηση αναστολής της ποινής του μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στο εφετείο.
Έτσι λοιπόν μια ιστορία για την οποία πρωτοέγραψα πριν 12 χρόνια στο ΕΣΦΙΓΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ  έχει την πιθανότητα να τελεσιδικήσει μετά άλλα 12 και έτσι θα έχουμε την χαρά να ακούμε σε λαοσυνάξεις τα θεόπνευστα λόγια του γνήσιου δημοκράτη Μεθόδιου που σε συγκέντρωση για την κάρτα του πολίτη, παρουσία πέντε βουλευτών της Χ.Α. (Παππάς, Λαγός, Παναγιώταρος, Μίχος, Μπαρμπαρούσης) μιλώντας εμπνευσμένα  προειδοποίησε τους προαιώνιους εχθρούς  της θρησκείας μας Εβραίους ,λέγοντας:
"Εάν οι Εβραίοι παραπονιούνται ότι βρέθηκε ο Χίτλερ και τους σκότωσε, ας προσέξουν αυτή τη φορά, γιατί μπορεί να βγει κάνα Έλληνας Χίτλερ. Ας προσέξουν πάρα πολύ!


Είναι ήδη από μακρού χρόνου διαπιστωμένο πως ο Ν. 4285/2014 για την καταπολέμηση του ρατσισμού και ξενοφοβίας δεν μπορεί να εφαρμόζεται σε ρασοφόρους, γιατί αυτοί είναι οι γνήσιοι κήρυκες επί της γης της χριστιανικής αγάπης και αδελφοσύνης.
Αδέρφια μου φασίστες, ρατσιστές, αναρχικοί, τρομοκράτες, τραμπούκοι είχε αποκαλέσει ειρωνικά ο Μίκης τους συγκεντρωθέντες  στην αρχή της ομιλίας του.
Με κανένα τρόπο δεν θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει έτσι όσους είχαν μείνει μετά την ομιλία του Μίκη και οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με  τον λόγο του Μεθόδιου, ο οποίος έμπλεος εθνικής έξαρσης είπε μεταξύ άλλων πως:
Απαιτούμε όλες τις χαμένες πατρίδες μας , τις αλύτρωτες πατρίδες, απαιτούμε όλο τον Πόντο, απαιτούμε την Μικρά Ασία, απαιτούμε την Σόφια, απαιτούμε το Μοναστήριο, απαιτούμε το Γευγελή, απαιτούμε όλα αυτά που μας πήρανε και τα απαιτούμε γιατί είναι Ελληνικά και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τα αφαιρέσει  από την Ελλάδα. Και το τελευταίο που απαιτούμε και θα πρέπει όλοι μας να ορκιστούμε σε αυτό το πράμα, απαιτούμε την Αγία Σοφία μας


Παρατυχών αμφισβητίας κινδύνευσε να λιντσαριστεί από τους ευρισκόμενους σε εθνική έξαρση  διπλανούς του, όταν έθεσε το αντεθνικό ερώτημα;
-Μα άμα τα πάρουμε αυτά οι Τούρκοι και οι Σλαύοι που ζουν εκεί είναι 10πλάσιοι από εμάς, τι θα τους κάνουμε όλους αυτούς;
Σε αυστηρό ύφος παλαιοημερολογίτης  μοναχός, που στο ένα χέρι κρατούσε βυζαντινή σημαία και στο άλλο την εικόνα της Παναγίας, τον κατατρόπωσε λέγοντας:
-Θα φροντίσει γι΄αυτούς όταν έρθει ο Έλληνας Χίτλερ, όπως προειδοποίησε ο Μεθόδιος τους εχθρούς μας!
 Και δεν θα ξεχάσει επίσης να φροντίσει  και τον Τούρκογλου που το άλλαξε  σε  Βενιζέλος και που μαζί τον άλλο συνταγματολόγο και νομικούς ισχυρίζονται πως με την ενδιάμεση συμφωνία κατοχυρώνεται η Ελλάδα από εδαφικές διεκδικήσεις από τους Γυφτοσκοπιανούς και ότι το Σύνταγμα τους δεν έχει αλυτρωτικές διατάξεις .
Όλοι οι παρευρισκόμενοι γεμάτοι από εθνική έξαρση, από την πεφωτισμένη ομιλία του Μεθόδιου, συμφώνησαν ομόφωνα ότι δεν έχει καμία σχέση ο άδολος ελληνικός αλυτρωτισμός με τον βάρβαρο των ακατανόμαστων γειτόνων μας, που δεν έχουν την τσίπα να αποδεχτούν ένα όνομα που θα διαλέξουμε γι΄αυτούς  εμείς.
Το  μόνο παράπονο που έμεινε στους συγκεντρωθέντες είναι ότι ο Μεθόδιος παρέλειψε να μιλήσει και για μια ακόμα αλύτρωτη πατρίδα, αλλά ευτυχώς υπήρξαν ελληνόψυχοι  οι οποίοι σκέφτηκαν να διοργανώσουν και γι΄αυτήν μια συγκέντρωση διεκδίκησης της.


2 σχόλια:

  1. Αθεόφοβε μου,
    καλημέρα. Γλαφυρός όπως πάντα. Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω. Πάντως στις 30/2 θα είμαι εκεί στο πλευρό σου να να διατρανώσω κι εγώ τη βούληση μου για Μεγάλη Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή