Πέμπτη 31 Αυγούστου 2006

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΕΡΟΣ Β’



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

Όπως ο σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ αναγκάστηκε να επαναφέρει τον Σέρλοκ Χολμς στην ζωή όταν τον πέθανε ,κατόπιν της επιτακτικής πίεσης του αναγνωστικού του κοινού , έτσι και εγώ χωρίς να είμαι σερ βρέθηκα αναγκασμένος τόσο από το οικογενειακό μου περιβάλλον που υποχρεωτικώς ακούει τις ιστορίες μου ,όσο και από συν μπλόκερς οι οποίοι προαιρετικώς τις διαβάζουν, να συνεχίσω την ιστορία της Νεκταρίας.
Η Νεκταρία και ο γιατρός με τις τακτικές απουσίες των γονέων στα διαφορά μοναστήρια είχαν μετατρέψει την πατρική οικία σε οίκο απωλείας και υπό τους αυστηρούς οφθαλμούς των διαφόρων αγίων και οσίων που κρεμόντουσαν σε περίοπτη θέση στους τοίχους, δοκίμαζαν όλες τις σεξουαλικές στάσεις που περιγράφει γλαφυρώς το αλλόθρησκο Κάμα Σούτρα.
Μίαν ωραία Κυριακή που οι γονείς είχαν εκδράμει σε ένα μοναστήρι για να ζητήσουν την βοήθεια του Αγίου του, για την απαλλαγή της κόρης τους από όλα τα διαφορετικά και μυστήρια νοσήματα που έπασχε,ο γιατρός φρέσκος και ντούρος είχε πάει ταχύτατα στο σπίτι άμα τη αποχωρήσει των γονέων.
Όμως βάσκανος μοίρα έβαλε τον Θεολόγο πατέρα να ξεχάσει το ασημένιο αφιέρωμα που είχε πάρει για να κρεμάσει στην εικόνα του Αγίου ελπίζοντας έτσι ότι με την δωροδοκία του θα ήταν αποτελεσματικότερος στην βοήθεια του.
Επέστρεψε λοιπόν στο σπίτι και μόλις μπήκε μέσα άκουσε εντόνους αναστεναγμούς της κόρης του, οπότε ο δύστυχος έτρεξε στο σαλόνι να δει από τι υποφέρει το παιδί του.
Εκεί αντίκρισε τον ιατρό να έχει κατεβάσει το σουτιέν της Νεκταρίας και να μαλάσσει εκ των όπισθεν τους μαστούς της κόρης του με επιδεξιότητα γαλακτοκόμου.
Στην γενική αμηχανία που προέκυψε ο ιατρός προσπάθησε να εξηγήσει ότι αυτή είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος για την θεραπεία της ταχυκαρδίας αλλά ο πατήρ όσον και να ήθελε να τον πιστέψει το σαράκι της αμφιβολίας και της υποψίας μπήκε μέσα του.
Μετά το γεγονός αυτό τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους δύο εραστές διότι ο θεολόγος απαιτούσε να παρευρίσκεται αυτός η η σύζυγος του στις θεραπευτικές αγωγές της κόρης του.
Οι επαφές δυσκόλεψαν και το ρητό –μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται-είχε αρχίσει να βρίσκει εφαρμογή στη σχέση γιατρού-Νεκταρίας.
Παρ’ όλα αυτά ο ιατρός ο οποίος τόσο καιρό είχε χώσει καλά το δάκτυλο στο μέλι ,τρόπος του λέγειν βέβαια γιατί αλλού το είχε χώσει, αναγκάστηκε για να μπορεί να συνεχιστεί ή προηγούμενη κατάσταση, να πάει στους γονείς και να ζητήσει να αρραβωνιαστεί την Νεκταρία έχοντας στο μυαλό του για το μέλλον το ‘στρίβειν δια του αρραβώνος’ .
Οι γονείς δέχτηκαν με χαρά την πρόταση του γιατρού και έτσι οι δύο εραστές είχαν μερικές ευκαιρίες να βρίσκονται μαζί αλλά με πολύ στενότερη παρακολούθηση των γονέων οι οποίοι ούτε κατά διάνοια θα μπορούσαν να σκεφτούν ότι η κόρη τους θα μπορεί να έχει προγαμιαίες σχέσεις.
Με αυτές τις συνθήκες το αίσθημα άρχισε να σβήνει και ο γιατρός που έπρεπε τελειώνοντας το αγροτικό του να φύγει για ειδικότητα άρχισε να σκέφτεται πως θα μπορούσε να διαλύσει τον αρραβώνα.
Μεγαλοφυής ιδέα άστραψε τότε στο μυαλό του.
Πήρε στο τηλέφωνο τον μέλλοντα πεθερό του και του είπε ότι θέλει να του πει κάτι πολύ σημαντικό. Περιχαρής ο πατήρ τον περίμενε υποψιαζόμενος ότι θα θέλει να του πει ότι αποφάσισε να παντρευτεί την κόρη του και θέλει την ευχή του.
Κόντεψε όμως να του έρθει ταμπλάς όταν ο μέλλον γαμπρός του είπε σοβαρός –σοβαρός ότι πριν το γάμο θα πρέπει να ξέρει ότι είναι μάρτυρας του Ιεχωβά αλλά φοβόταν τόσο καιρό να του το πει!
Όπως καταλαβαίνετε ο περιχαρής ιατρός διώχτηκε κακήν κακώς από τον σταυροκοπούμενο πατέρα ,η κόρη έκλαιγε γοερώς και η μητέρα έλεγε συνεχώς χαϊδεύοντας και αγκαλιάζοντας την κόρη της το Πιστεύω ,μην πιστεύοντας ακόμη ότι έχει φύγει από το σπίτι της ο Εξαποδώ.
Μετά την αποχώρηση του γιατρού η Νεκταρία λόγω και του οικογενειακού περιβάλλοντος άρχισε να θεωρεί ότι ο Θεός την τιμώρησε για όσα έκανε με το γιατρό και πήγε στην εκκλησία να εξομολογηθεί.
Στην ενορία της είχε διοριστεί πρόσφατα ο Παπαγρηγόρης .
Νεαρός παπάς ομορφάνδρας που δεν είχε μετανιώσει που έγινε παπάς αλλά είχε μετανιώσει γιατί πριν να χειροτονηθεί δεν είχε παντρευτεί ώστε να μπορεί να εκτονώνει εις την σύζυγο τις σεξουαλικές του ανάγκες. Η μεν εκκλησία γέμιζε τις πνευματικές του ανάγκες αλλά τις άλλες δεν τις γέμιζε ή χούφτα του.
Μέχρι τότε ,όπως ήταν και καινούργιος στην ενορία ,είχε κρατηθεί να μην χιμήξει σε κανένα από τα θηλυκά που τριγύρναγαν στην εκκλησία του, τα όποία παρατηρούσε με τρόπο όπως ο οφθαλμός του Παντοκράτορος στην κορυφή του τρούλου της εκκλησίας.
Αυτό μέχρι που του ήρθε η Νεκταρία να του εξομολογηθεί.
Αυτό όμως που άκουγε δεν ήταν εξομολόγηση. Ήταν ταινία πορνό σαν αυτές που φύλαγε στο κλειδωμένο σεντούκι του.
Για να μην πολυλογώ δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα που η ταχέως παρηγορηθείσα κόρη με την θρησκευτική παιδεία αλλά και το ευερέθιστον αιδοίο ,υπήκουσε στην ιερή παραίνεση του νταβραντισμένου παπά –σκύψε ευλογημένη.
Οπότε νέα περίοδος αισθησιακής ευωχίας βρήκε την Νεκταρία με τους γονείς ήσυχους που η κόρη τους έγινε τόσο επιμελής πιστή.
Όμως τα ωραία πράγματα δεν κρατούν πολύ.
Έντρομη η Νεκταρία διαπίστωσε μια ωραία πρωία ότι έχει μείνει έγκυος !
Ο Παπαγρηγόρης και για λόγους προσωπικής πίστεως αλλά και για πρακτικούς δεν μπορούσε να την πάει για έκτρωση.
Μόνη της φοβόταν να πάει, στους γονείς να το πει αποκλειόταν ,σε φιλενάδες δεν είχε πει τίποτα ,απελπισία.
Ο Παπαγρηγόρης όμως, με την βοήθεια του Αγίου Πνεύματος ,το οποίον δεν βοηθά μόνον για να εκλέγονται οι μητροπολίτες, γρήγορα βρήκε την λύση.
Όπως οι γονείς της Νεκταρίας είχαν παντρευτεί με προξενιό του πνευματικού τους έτσι και αυτός θα έκανε προξενιό στην Νεκταρία.
Ο κατάλληλος γαμπρός λοιπόν ήταν ο νέος αστυνόμος ο Νικήτας που είχε σχεδόν μαζί με τον παπά διοριστεί και έκαναν στενή παρέα. Άλλωστε ήταν και αυτός που τον προμήθευε τις πορνό ταινίες που φύλαγε στο σεντούκι του
Ο Νικήτας, περίπου συνομήλικος του παπά, ωραίος άνδρας, είχε όλα τα προσόντα για γαμπρός της Νεκταρίας. Ήδη το μάτι του είχε γυαλίσει από την αγαμία, τους μήνες που είχε διοριστεί στην επαρχία, και από καιρό του είχε γυαλίσει και η Νεκταρία.
Ήταν και αυτός θρησκευόμενος, και το γνωστό τρίπτυχο πατρίς –θρησκεία-οικογένεια ήταν το πιστεύω του. Άλλωστε ήταν τρίτη γενιά που υπηρετούσε στα σώματα Ασφαλείας.
Ο παππούς του ως ταγματασφαλίτης είχε πολεμήσει με τους Γερμανούς τους άθρησκους Εαμοβούλγαρους κομμουνιστές, ο πατέρας του είχε υπηρετήσει ευόρκως την Εθνοσωτήριο και αυτός όταν υπηρετούσε στην Αθήνα είχε ανοίξει μερικά κεφάλια από κάτι αλήτες συνταξιούχους που πήγαν να διασαλεύσουν την τάξη.
Το συνοικέσιο ήταν επιτυχές, ο Παπαγρηγόρης τέλεσε πάραυτα τον γάμο και ο γιος του γεννήθηκε μετά 7 μήνες κάνοντας περήφανο τον Νικήτα που ήταν πεπεισμένος ότι γκάστρωσε την γυναίκα του την πρώτη νύχτα του γάμου αλλά και ότι το σπέρμα του είναι τόσο καλό και δυνατό που ο γιος του αν και 7μηνίτικο χάρις σ’ αυτό βγήκε 3400 κιλά!
Τέλος η Νεκταρία ήταν ευτυχής γιατί άσχετα αν η Επιστήμη την εγκατέλειψε η Εκκλησία και ο Νόμος της ήσαν μόνιμοι και αγαπημένοι συμπαραστάτες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. Θεέ και κύριε!!!
    Αθεόφοβε, μάλλον δεν είναι αληθηνή ιστορία και κάθομαι εγώ και διαβάζω με μια προσήλωση άστα να πάνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα Χα! Ωραίοτατο το τέλος με τον υιό των ταγματασφαλιτών που την πάτησε(ο καθένας με ό,τι θέλει διασκεδάζει!) Πολύ ωραία και η ιστορία, έτσι κι αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. debby-E και βέβαια δεν είναι αληθινή ιστορία !
    Αλλά δεν θα μπορούσε να είναι;

    advocatus diaboli-Δεν το διάβασες προσεκτικά-εγγονός ταγματασφαλίτη και ο πατήρ του οπαδός του Παττακού πιστός μέχρι σήμερα.
    Είναι αυτός που πήγε το βιβλίο του Παττακού στον Χριστόδουλο και αυτός του έγραψε το συγχαρητήριο σημείωμα που δημοσιεύτηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλήτερα...φαντάζομαι ότι η πολυαγαπημένη μας Νεκταρία συνέχισε πάραυτα να διατηρεί θερμότατες σχέσεις με την εκκλησία...!Συμβαίνουν και παρασυμβαίνουν!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απα πα !
    Αυτη δεν είναι η Νεκταρία.
    Ουτε η Χουάνα η παρθένα να ήταν.
    Οπότε αθεόφοβε περιμένουμε και την απαραίτητη συνέχεια.
    Δεν φαντάζομαι οι περιπέτειες της να τελείωσαν εκεί.
    Γιατί ναι μεν έκλεισε τους λογαριασμούς της με Επιστήμη, Εκκλησία και Νόμο, αλλά δεν πλησίασε κάν τον χώρο της Πολιτικής (κουμπάρος Καποδιστριακός Δήμαρχος ίσως) αλλά ούτε και της Διανόησης (τρίτος ξάδελφος άρτι εκδοθείς bloger φαντάζομαι)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή μου ralou μου έδωσες μια έξαιρετική ιδέα για να συνεχίσω την ιστορία της Νεκταρίας η οποία από ένα ποστ κοντεύει να γίνει μυθιστόρημα.Για την ώρα θα την αφήσουμε να μεγαλώσει με τον άνδρα της το παιδί του παπά και το μέλλον είναι δικό μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι βλακείες. Δηλαδή ΣΥΓΝΩΜΗπου είναι το δίδαγμα και το Νόημα αυτής της ιστορίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι βλακείες.

      Ο George Courteline έχει πεί κάτι σχετικό:
      Το να φαίνεσαι ηλίθιος στα μάτια ενός βλάκα, είναι μια ηδονή υψηλής αισθητικής .

      Διαγραφή
  8. 7μηνίτικο 3400 κιλά! αχαχ

    μί

    ΑπάντησηΔιαγραφή