Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2006

ΕΜΠΑΙΝΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ !



Είχα κάνει μια πρόβλεψη στην οποία απέτυχα πλήρως.
Πίστευα όταν άνοιξε ο βόθρος με τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα ,και ο Χριστόδουλος είχε χάσει την φωνή του για αρκετό διάστημα , ότι από κει και πέρα πλέον θα τον συμμαζέψουν και θα σταματήσει να θέλει να κανοναρχεί κάθε πτυχή της ζωής στην Ελλάδα.
Ομολογώ το σφάλμα μου!
Ο Χριστόδουλος ,σαν την Ελλάδα ,μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά!
Προσεκτικά και μεθοδικά έκλεισε ξανά τον βόθρο ,χωρίς να κάνει κάθαρση, λούφαξε για λίγο καιρό και ξαναεμφανίστηκε ζωντανός και ακμαίος στο προσκήνιο.
Και βέβαια σαν γνήσιος Έλλην διακρίνεται για την παπαδίστική πονηριά του.
Μεθοδεύει τις κινήσεις του με προοπτική για το μέλλον.
Όπως είδατε όταν του κόψανε τις εξομολογήσεις στα σχολεία έβγαλε μια χλιαρή ανακοίνωση και τέρμα.
Σκέφτηκε και ορθώς τι θα κάνει η Δεξιά του Κυρίου τώρα που έρχονται οι Δημοτικές εκλογές; Θα θέλει να στηρίξουμε από του άμβωνος ,αλλά και κάτω από αυτόν, τους υποψηφίους της.
Τσούπ να η συνάντηση με τον Κωστάκη 15 μέρες πριν τις εκλογές, και με μία συνάντηση του τύπου it takes two to tango εξασφάλισε ότι ζητούσε χωρίς ενοχλητικούς μάρτυρες.
Τι έκανε μόλις βγήκε και αφού είχε δέσει το γάιδαρο;
Τραβάει ένα πρώτο άδειασμα στη Μαριέττα μιλώντας για ‘έντιμους εκπαιδευτικούς’!
Άσε που δεν την πάει γιατί θα προτιμούσε να είναι ο ίδιος υπουργός Παιδείας και να καθορίζει την ύλη των σχολικών βιβλίων, από τα θρησκευτικά μέχρι την ιστορία και τη βιολογία αντί για κείνους τους ‘κουλτουριάρηδες’ που θέλουν να διδάσκουν τις θεωρίες του άθεου Δαρβίνου που μας τα ζάλισαν με την εξέλιξη των ειδών!.
Ποια ήταν μετά η επόμενη κίνηση του;
Μα να βγάλουμε μία έντονη πλέον ανακοίνωση για να επανέλθει το παπαδαριό στα σχολεία για να εξομολογεί τα παιδιά από τις φοβερές αμαρτίες που έχουν κάνει.
(Ευτυχώς τα παιδιά έχουν χιούμορ και άκουσα το εξής ωραίο σε συζήτηση στο λεωφορείο μεταξύ μαθητών, -Θα του πω ,πάτερ μου τράβηξα μόνο 2 φορές μαλακία χθες γιατί ήθελε και ο μπαμπάς μου το Playboy και μου το πήρε!)
Ο πονηρός δε όταν ρωτήθηκε εάν συζήτησε για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες απάντησε ότι δεν ήταν του παρόντος.
Δίκιο έχει !
θα γίνει επίκαιρο λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές τότε που ο Κύριος θα πρέπει να στηρίξει πάλι την Δεξιά του!
Πως μπορείς άλλωστε να το αρνηθείς όταν έχεις βάλει και την υπογραφή σου;
Γι΄ αυτό λένε ότι 2 πράγματα προσέχεις που τα βάζεις.
Το ένα είναι η υπογραφή την οποία δεν σκέφτηκε αυτά όταν την έβαζε ,ενώ τουλάχιστον με το άλλο απέκτησε τα δίδυμα !.

10 σχόλια:

  1. Το μέγα θέμα είναι το συνοδικό μέγαρο. Η εκκλησία κάνει την πάπια τώρα επειδή ο Δήμαρχος Βύρωνα, αν και δεξιός, διαφωνεί με τα 37 στρέμματα στον Καρέα. Και ο Τύπος έκανε την πάπια, επίσης. Μετά τις εκλογές, θα βγει στον αέρα. Και αν δεν είναι στον Καρέα, θα είναι στον Υμηττό. Πάντως σε βουνό, όπως φοβάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους δήμους Βύρωνα και Υμηττού αποκλείεται. Και να δεχτεί ο όποιος ΝΔ-δήμαρχος, θα ξεσηκωθεί η αντιπολίτευση. Ελπίζω βέβαια το ΠΑΣΟΚ να μην κουκουλώσει τις αντιδράσεις, με την ελπίδα ότι θα πάρει κάποια ψίχουλα από τους θεόπληκτους...

    Μάλλον θα γίνει στο Δήμο Παπάγου το μέγαρο του Χριστόδουλου, όπου ο πιο αριστερός εκεί είναι με τον Καρατζαφέρη - λέμε τώρα! Καλύτερα εκεί, αν είναι να φτιάξει κάπου στρατηγείο, να δυσκολεύεται να κατέβει στο κέντρο από τη Μεσογείων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ πώς είσαι σίγουρος για το τελευταίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε Αθεόφοβε, δεν έχεις το θελο σου... LOL LOL LOL

    Bολκώφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. advocatus diaboli-
    s.frang-
    eleni63-
    Δεν ξέρω αν το μεγαλύτερο θέμα είναι το συνοδικό μέγαρο.Πάντως πράγματι τα στρέμματα είναι στον Καρέα και εκεί είναι το πιθανότερο να γίνει έστω και με μικρότερη κάλυψη.Στου Παπάγου δεν έχει από ότι ξέρω κτηματική έκταση αλλά και εκεί θα είχε αντίστοιχη αντίδραση.
    Αμα θίγεις συμφέροντα αυτά δεν έχουν ιδεολογία και πίστη,θα αντιδράσουν.
    Το μεγαλύτερο θέμα για μένα είναι που θέλει να κάνει νέα μητρόπολη .Το γήπεδο του Παναθηναικού είναι σε κίνδυνο γιατί της εκκλησίας είνα και το οικόπεδο που είναι δίπλα με το πάρκιγκ.
    Λες και μας λείπουν οι εκκλησίες και αν ήθελε δεν μπορούσε να κάνει μητρόπολη τον Αγιο Παντελεήμονα που είναι και τεράστιος.

    Theodosis volkof-
    Πως να τον έχω αφού τον έχω χάσει από καιρό..

    nemertes-
    Eχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί σύμπτωση κι αυτή!
    Ξανά στο προσκύνειο (έτσι γράφεται?) ο δήμαρχος,ο δάσκαλος και ο παπάς.... οι σοφοί του χωριού μια ζωή να νας ζαλίζουν τον έρωτα ρε γμτ...

    Αν δεις το ημερολόγιο,σήμερα γιορτάζει ένα απο τα αγαπημένα σου βιβλία...Σέργιος και Βάκχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και πότε δεν ήσαν;
    Πράγματι είναι από τα αγαπημένα μου και το θεωρώ από τα καλύτερα του Καραγάτση.
    Αλλά ποιός να τους γιορτάσει στην Ελλάδα.
    Μόνο ένα εκκλησάκιυπάρχει στην Μάνη με το ονομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή