Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2006

ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ




Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνω ότι πολλά από τα γυναικεία μπλόγκ που επισκέπτομαι διακρίνονται για την καλόγουστη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τους που σε πολλές περιπτώσεις είναι φανερό ότι έχουν διατεθεί αρκετές ώρες για να φτιαχτούν.
Προσωπικά πάντα εκτός τόπου και χρόνου αντί να διακοσμήσω το μπλόγκ μου Χριστουγεννιάτικα (άσε που δεν ξέρω καν πως μπαίνουν όλα αυτά τα διακοσμητικά), ως γνήσιος Αθεόφοβος θα του δώσω ένα τόνο αποκριάτικο!
Για να μην απορείτε πως μου ήρθε αυτό και τι σχέση έχει με τον τίτλο του ποστ πάραυτα θα σας εξηγήσω πώς λειτουργεί ο συνειρμός στην σκέψη.
Συνήθως τις γιορτές αποφασίζω να φτιάξω ότι έχω αφήσει για αργότερα όλο τον χρόνο οπότε όλα μαζεύονται τις γιορτές .
Έτσι λοιπόν έκατσα να φτιάξω κάτι παλιά άλμπουμ με φωτογραφίες και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις αντί να τα φτιάξω άρχισα να τις χαζεύω.
Έτσι έπεσα στην φωτογραφία που βλέπετε και αμέσως μου ήρθε στο μυαλό τι είχε γίνει εκείνη την μέρα.
Με την μάνα μου και μία κοινή φίλη με τον γιο της, είχαμε επισκεφτεί ένα φιλικό σπίτι τις αποκριές. Η οικοδέσποινα έχοντας μερικές αποκριάτικες στολές στο σπίτι είχε την φαεινή ιδέα να ντύσει τον γιο της , την κόρη της καθώς και εμάς τους δύο μασκαράδες.
Δυστυχώς όμως ενώ ο ένας ντύθηκε κύριος, και ο άλλος απάχης η μόνη στολή που χωρούσε ο υποφαινόμενος ήταν της κοκκινοσκουφίτσας βαμμένος κιόλας με ρούζ στα χείλη!
Όπερ και εγένετο προς μεγάλη τσαντίλα του αθεόφοβου ο οποίος σε αυτή την ηλικία δεν διέθετε το χιούμορ το οποίο τον οδήγησε στον ενήλικο βίο του να ντυθεί χορεύτρια και μαθήτρια!
Σε αυτή την ηλικία αισθάνθηκα άκρως γελοίος ιδίως γιατί με έντυσαν με ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ!
Με τα κλάματα που έβαλα οι 3 μανάδες τελικά μας έβγαλαν την φωτογραφία που βλέπετε, στην οποία είναι εμφανής η ψυχική μου φόρτιση, και δεν τόλμησαν να μας πάνε και βόλτα στο πάρκο όπως είχαν αρχικά σκοπό.
Μέχρι να γυρίσουμε στο σπίτι η μάνα μου συνειδητοποίησε την πατάτα που είχε κάνει όποτε τον επόμενο χρόνο ένα πρωί που ξύπνησα μια στολή καου-μπόϋ ήταν κρεμασμένη στο χερούλι της ντουλάπας μου.!
Περιττό να τονίσω ότι σχεδόν μια βδομάδα σχεδόν δεν την έβγαλα από πάνω μου και περιχαρής στήθηκα σε φίλο φωτογράφο για να βγάλω την περήφανη αυτή πόζα που βλέπετε έμπλεος υπερηφάνειας.Έτσι θεραπεύτηκε το πρώτο ψυχικό τραύμα της παιδικής μου ηλικίας και σεις έχετε την ευκαιρία να δείτε σε πρώτη διαδικτυακή προβολή τον αθεόφοβο σε μία φωτογραφία η οποία δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή εικόνα.

15 σχόλια:

  1. Telies oi fotografies atheofove! Ke gemates alithia, perissoterh apo auth pu kuvalun ta diafora stolidia... Fetos den tha diakosmiso tipota, etsi apo ginati.

    Otan hmhn proptixiakos sto Texas eixa parei ena mathima mithologias (!) akugete eukolo alla den htan. Sth proth dialeksh h kathigitria mas parethese tis omiotites metaksi Dionisu ke Iisu Xristou. Sinepos den eime 100% siguros oti eise ektos tu pneumaton ton hmeron.

    Kalhmera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ τι ντύσιμο ήταν αυτό; Ασπρόμαυρες φωτογραφίες; Και να σκεφτείς ότι αν δεν έλεγες για παιδιά κλπ παλαιότερα -από τον τρόπο γραφής- θα περνιόσουν για φοιτητής ή άντε λίγο μεγαλύτερος. Δεν είναι κοπλιμέντο, όπως εγώ εισέπραξα τη σκέψη και την παρουσία σου. Κατά άλλα όντως θέλει ώρες για να γίνει ένα blog τόσο επιμελημένο. Αφού να σκεφτείς ότι το δικό μου που δεν έκανα πολλές αλλαγές (πέρα από ονόματα και χρώματα) μου πήρε πόση ώρα. Αλλά με τέτοια φατσούλα όντως το στόλισες ωραία το ιστολόγιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπωπω ίδιος ο Τζέιμς Ντιν-Νταν-Ντον. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω μια παρομοια φωτο..στην ιδια περ ηλικια..μονο που εγω φοραω καουμποικη φουστα αγαπητε..!!
    εισασταν κουκλος..εε κατι θα εχει μεινει δε μπορει..καλη σας μερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ τι ωραίες φωτογραφίτσες...μωρ τι γλυκό αγοράκι.....ειδικά ως κάου μπόυ...σούπερ...!Κι εμένα μου το χανε κάνει αυτό...Επειδή είμαι το μοναδικό κορίτσι στην οικογένεια....με έντυναν με τις στολές των μεγαλύτερων μου ξαδέλφων....με είχαν ντύσει κι εμένα καου μπόυ....νίντζα και άλαλ που δε θυμάμαι....αλλα΄εγώ δεν είχα πρόβλημα....!Δε με χάλαγε που λένε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mhxeirotera-
    Πως και δεν την είχαν απολύσει με τέτοιες μη political correct απόψεις;

    ο δειμος του πολιτη-
    Πάλι καλά που έβαλα φωτογραφίες και όχι δαγγεροτυπίες!
    Και βέβαια είμαι ένας νέος του χθές!

    nemertes-
    Τζειμς Ντίν ναί!
    Ντιν νταν ντον ποτέ !

    με το φεγγάρι αγκαλιά-
    ¨Αστα να πάνε!
    Αλλάζω και την παλιά μου ταυτότητα για να βγάλω καινούργιο διαβατήριο που είχε και μια φωτογραφία που κάτι θύμιζε από το παρελθόν.
    Στην τωρινή ο Τζειμς Ντίν πάει να μοιάσει στον Ντάνυ ντε Βίτο γμτ !

    liodara-
    Εάν μας είχαν ντύσει όλους με γυναικεία δεν θα με πείραζε,αλλά μόνο έμένα και Κοκκινοσκουφίτσα και βαμμένο με ρούζ δεν το άντεχα!
    Ασε που παιδιόθεν ήταν και ένα παραμύθι που το έβρισκα ηλίθιο γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να είναι κανείς τόσο ζώο να μην καταλάβει ένα μεταμφιεσμένο.
    Ευτυχώς η δυστυχώς από μικρός είχα ένα μόνιμο ορθολογισμό και δεν έχαφτα ότι μου έλεγαν οι μεγάλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και σε λίγο θα είμαστε και οι δύο νέοι του χθες. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μη γεράσουν ποτέ οι ιδέες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα βασικά μου άρεσε να φορώ την στολή νίτζα του αδελφού μου απ' ότι την πριγγίπισα της νύχτας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δείμος του πολίτη-
    Ευτυχώς που η ψυχή παραμένει πάντα νέα.
    annamaria-
    :))
    fibi-
    Είχες όπως φαίνεται και σύ όπως όλα τα κοριτσάκια τον "φθόνο του πέους" που λέει ο Φρόϋντ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απίθανη ιστορία. Και μου είναι γνωστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλές γιορτές και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!!!!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έ, όχι και Κοκκινοσκουφίτσα!
    Αγανάκτησα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ βρε μπαγασα αθεοφοβε!!!
    αχ!!!
    :))))

    λογω ημερων δε προλαβαινω να σχολιαζω γμτ!
    βλεπεις ολοι μαζυεουν ολα για τις γιορτες!!!
    ακομη κι οι δημοσιες υπηρεσιες!
    πρωτη ημερα εκτος δουλειας με χρηση καλοκαιρινης εναπομεινασης αδειας(το πετυχα το καθαρευουσιανικο;) κι ηθρα να ευχηθω χριστουγεννιατικα κι εσυ με πεθανες στα γελια βρε!!!

    λοιπον γοητευτικε καου μπου..

    καλες γιορτες να περασεις
    και..
    γελια και σοφια
    και το νεο χρονο
    να μοιρασεις!!!

    καθε καλο τις μερες που ερχονται!!!
    κΑλες γιΟρτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. eleni63-
    chris-
    dodos-
    orelia-
    Αγαπητοί μου φίλοι
    Ευχομαι και εγώ Χρόνια πολλά και καλά σε όλους και το μαγαζί θα παραμείνει ανοικτό και κατα τας εορτάς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή