Σάββατο 18 Αυγούστου 2007

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ.



Ένθερμος οπαδός της ΝΔ από την Νέα Πεντέλη σπεύδει ταχέως για να μην χάσει το διάγγελμα του Πρωθυπουργού



Ελλνες και Ελλνίδες (που θα έλεγε και ο θείος μου)
Δοξάστε με! (που θα έλεγε και ο Χάρη Κλίν)

Όπως εκείνος ο κακόφημος από την Χούντα , φοίνικας που αναγεννάται από τις φλόγες του, έτσι και εγώ αναζωογονήθηκα σήμερα από τις φλόγες της Πεντέλης σταμάτησα να βλέπω στο DVD εκείνη την ταινία με τον Ντε Νίρο και τους πυροσβέστες , και είπα ότι ώρα είναι πλέον να σας αποσπάσω από τις πυρκαγιές και να ασχοληθείτε και λίγο με τις εκλογές.
Δεν μπορεί επειδή «το πράσινο καίει το πράσινο» που έβαλα τον Γεράσιμο να πει ,να βρίσκομαι εγώ συνέχεια να απολογούμαι γιατί τα έκανε σκατά η Πυροσβεστική.
Τι ήθελαν δηλαδή να προσλάβω τους 4500 πυροσβέστες που τους λείπουν από την αρχή της διακυβέρνησης μου;
Τώρα θα κάνουμε ένα διαγωνισμό για προσλήψεις ,όπως κάναμε με τους αγροφύλακες ,θα βάλουμε και μια συνέντευξη να ρωτάμε τα δικά μας παιδιά τι ρίχνουμε για να σβήσουμε την φωτιά (στους άλλους θα ρωτάμε πχ. ποιος ήταν ο Κύψελος και πότε έζησε) και θα τους προσλάβουμε μετά καμιά 10ετια για να αναγκάζονται μας ψηφίζουν όλο αυτό το διάστημα.
Άλλωστε έχουμε διαπιστώσει ότι, αυτό που είχε πει ο παππούς του Γιωργάκη, ότι «κανείς δεν έπαθε τίποτα από το τάξιμο» είναι απόλυτα σωστό και το αποδείξαμε με τους συμβασιούχους που μας ψήφισαν άσχετα αν τελικά τους την φέραμε.
Επειδή όμως ο κόσμος ξεχνάει, για τον λόγο αυτό και δώσαμε τόσα πράγματα τώρα τελευταία με τα λόγια.
Βέβαια δεν θα ψηφίζαμε προεκλογικά, όλα αυτά τα νομοσχέδια που χρειάζονται για να εφαρμοστούν ,για το συνταξιοδοτικό, για τους τρίτεκνους, για τους στρατιωτικούς, για το ταμείο φτώχειας κτλ για ένα απλό λόγο.
Αν βγούμε ,μπορούμε να πούμε μετά ότι προβλήματα στην διεθνή οικονομία και η πτώση των χρηματιστηρίων δεν μας επιτρέπουν να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις μας.
Αν δεν βγούμε και τα έχουμε ψηφίσει, θα έρθει το ΠΑΣΟΚ να δίνει αυτά που εμείς θα έχουμε ψηφίσει σαν μαλάκες προεκλογικά , με αποτέλεσμα να κερδίσει αυτό τις εντυπώσεις.
Έτσι δεν την έπαθαν και αυτοί;
Εμείς δεν κάναμε τους Ολυμπιακούς αγώνες που ετοίμασαν , εμείς δεν εγκαινιάσαμε την γέφυρα του Ρίο , ο ξάδελφος δεν εγκαινίασε το τράμ;
Ελπίζω ότι όπως θα έχετε διαπιστώσει, είμαι άνθρωπος του σεμνά και ταπεινά και γι΄ αυτό τον λόγο δεν φρόντισα ποτέ για την αυτοπροβολή μου.
Στην Βουλή δεν με έβλεπαν ούτε στην ώρα του πρωθυπουργού, και ας γκρίνιαζε συνεχώς εκείνος ο Αλαβάνος, στο δε εξωτερικό ήμουνα πάντα διακριτικός και του λάθρα βιώσαι και όπως είδατε μόνο στις συλλογικές φωτογραφίες μπορούσε να αντιληφθεί κανείς ότι ήμουν εκεί.
Επίσης είμαι σίγουρος ότι θα έχετε διαπιστώσει πως πάντα πίστευα στο τρίπτυχο Πατρίς –θρησκεία-οικογένεια.
Για την Πατρίδα όπως έχετε καταλάβει έχω κάνει τα πάντα ώστε να είναι σεβαστή και να την λαμβάνουν υπ΄ όψιν όλοι τους ώστε την «Μακεδονία» όλοι να την λένε FUROM.
Ύστερα δεν είδατε πόσο τρόμαξαν όλοι στην Αμερική και την πρεσβεία τους εδώ όταν διαπιστώσαμε ότι έκαναν μέχρι σε μένα υποκλοπές στα τηλέφωνα και εμφανίστηκε ο Βουλγαράκης και τους ξεμπρόστιασε με εκείνο το περίφημο σχεδιάγραμμα που έδειξε στην τηλεόραση ;
Για την θρησκεία όπως είδατε δώσαμε γήν και ύδωρ. Από τις ταυτότητες που πήγαμε σούμπιτοι και ψηφίσαμε, μέχρι πρόσφατα που της δώσαμε λεφτά να προσφέρει , αντί για το κράτος ,αυτή «κοινωφελές έργο» ώστε να καθοδηγεί σωστά τον λαό που είναι η δεξιά του Κυρίου ώστε να την ψηφίζει.
Για την οικογένεια νομίζω ότι δεν χρειάζεται να τονίσω το ιδιαίτερο ενδιαφέρον μας.
Οι τρίτεκνοι είναι σίγουροι ότι σε τρία τέρμινα θα τους δώσουμε ότι από χρόνια τους υποσχόμαστε.
Βέβαια μερικοί ανυπόμονοι Πασοκτζήδες προτίμησαν να ξαναγκαστρώσουν την σύζυγο γιατί βαρέθηκαν να ελπίζουν ότι θα γίνουν πολύτεκνοι με τρία παιδιά.
Άσχετα όμως από αυτά το ενδιαφέρον μου για την οικογένεια το απέδειξα ενισχύοντας τους δεσμούς της ,με την τοποθέτηση των κουμπάρων μας σε διαφορες θέσεις.
Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να συνδυάζουν τους αγαπητούς μας κουμπάρους με τους νταβατζήδες που είχα πει στο σουβλατζίδικο (έχει παρεμπιπτόντως και εξαιρετικό κεμπαπ αλλά μου το έχουν κόψει τελευταία για να μην φαίνομαι προεκλογικά σαν να έχω φρακάρει στο κουστούμι μου)
Δεν συζητάω επίσης τα όσα έχουμε κάνει για την ασφάλιση και τις συντάξεις του κοσμάκη.
Μας κατηγορούν αδίκως για κάτι ομόλογα που αν τα ταμεία τα κρατήσουν καμιά 20ρια χρόνια θα έχουν τελικά κέρδος .
Μπορεί βέβαια εν τω μεταξύ να μην έχουν να δώσουν συντάξεις αλλ΄ αυτό είναι άλλο θέμα.
Θελαν δε να κρατήσω ανοικτή την βουλή για να μάθουν το πόρισμα του Ζορμπά.
Καλά για τόσο κόπανο με έχουν ώστε να ανοίξω τέτοια ιστορία προεκλογικά;
Πού ξέρω αν αυτός ο ιδιόρρυθμος Ζορμπάς έχει καταφέρει να βρει τις μίζες που πήραν τα δικά μας παιδιά για να ενισχύσουν προεκλογικά το κόμμα;
Δηλαδή τι θελαν να μαζέψουμε λεφτά με κουπόνια ;
Στο παρελθόν το κάναμε και γίναμε ρεζίλι με εκείνο τον Μητσοτάκη και τον Αλαφούζο.
Εκεί που πετύχαμε επίσης πλήρως ήταν η διάλυση του ΕΣΥ.
Οφείλω δε να παραδεχτώ ότι αυτό το πέτυχε εκείνος ο κ Τίποτα που πέτυχε επίσης να την βγάλει καθαρή χωρίς να τον πάρει χαμπάρι ο κόσμος ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Σαν παλιός διπλωμάτης όταν τον στρίμωχναν οι δημοσιογράφοι τους έλεγε εκείνο το αμίμητο «Έχουμε επίγνωση του προβλήματος και το μελετούμε… »και έτσι την γλίτωνε φτηνά πετώντας το μπαλάκι στον τηλεορασόπληκτο υφυπουργό του που ακόμα τον κυνηγάνε οι κατσαρίδες των νοσοκομείων.
Νομίζω ότι η κατάθεση του προϋπολογισμού τον Οκτώβριο είναι απολύτως σημαντικός λόγος για την προκήρυξη των εκλογών.
Πως θα μπορούσα να φτιάξω ένα προϋπολογισμό και μετά να κάνω εκλογές,όταν έχω σκοπό αν ξαναβγώ να σας γαμήσω το κέρατο στην λιτότητα, ;
Γίνονται αυτά τα πράγματα;
Θέλετε μετά να μου έπρηζε το συκώτι η Νατάσσα στην γκρίνια λέγοντας :τι πήγες και έκανες βρε κόπανε;
Άσε που μετά τις φωτιές μπορεί να έπιαναν τίποτα βροχές και οι καμένοι να έβλεπαν όσο νερό δεν είχαν τα πυροσβεστικά να πέφτει πάνω στους και από καμένοι να γίνονται πλημμυρισμένοι.
Για τους λόγους λοιπόν αυτούς εκλογές στις 16 Σεπτεμβρίου και ότι βρέξει ας κατεβάσει.
Καλό βόλι

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
(σεμνός και ταπεινός)

15 σχόλια:

  1. το εξωφρενικο ειναι οτι πρωτη φορα ενας ανθρωπος κοροιδευει τοσους πολλους , για τοσο καιρο

    3,5 χρονια τιποτα

    και μαλλον θα παρει αλλα 3,5 να ολοκληρωσει το εργο του , 7 χρονια διακοπες ακομα και για εναν πρωθυπουργο ειναι πολυ , οπως και να το δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kai me th nikh!

    (poly amfivallo an s' auth thn toso mikrh se diarkeia proeklogikh periodo tha ginei dialogos gia ta anoixta themata, opos to asfalistiko).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα να μην γίνει διάλογος. Παρά να μας φλομώσουν στις μ@λ@κίες καλύτερα να σκάσουν, να τους ψηφίσουν οι βλάκες, και να τους ξαναδούμε ύστερα από 4 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eparxiakosaloni-
    Αν τους ξανακοροϊδέψει θα είναι αξιοι της τύχης τους.

    mhxeirotera-
    haris-
    Αστειεύεσαι,γίνεται σοβαρός διάλογος προεκλογικά για θέματα σαν το ασφαλιστικό, που πρόκειται να πονέσει πολλούς που όμως δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς που οι εκλογές γίνονται τώρα που ο Καραμανλής έμεινε χωρίς φυλαχτό κι έτσι είναι σίγουρο ότι θα τις χάσει!
    Για φαντάσου αθεόφοβε,είχαμε έναν προθυπουργό με φυλαχτό,το οποίο φυλαχτό δεν θά μαθαίναμε πως το είχε,αν δεν αρρώσταινε ο Χριστόδουλος.
    Δεν λέω μη χειρότερα,για να μην νομίσει ο ¨mh xeirotera΄ότι τον αντιγράφω.
    Κατά τα λοιπά,εύχομαι θρίαμβο των μικρών κομμάτων και καταποντισμό του δικομματισμού,έτσι,μπας και ταρακουνηθεί κάτι σε αυτό το τέλμα της μεγαλόστομης ακινησίας και του απόλυτου τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε και γίνετε σοβαρός διάλογος για το ασφαλιστικό, τι γίνετε με την έφαρμογή του σοβαρού διαλόγου όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το σοβαρό ερώτημα (αυτό που θα αναδειχθεί και πάλι απ τον δικομματισμό έχει απαντηθεί πολλάκις στο παρελθόν και καταντάει κουραστικό και αντισεξουαλικό) παραμένει αναπάντητο:
    Ποιος κώλος είναι πιο όμορφος?
    Ο γυναικείος ή ο αντρικός?
    ( οι γυναίκες ορκίζονται για τον αντρικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. syneas-
    Προφανώς το φυλακτό του θα του το έχουν δώσει στην Τήνο και θα έχει τίμιο ξύλο από εκείνο το δάσος που τροφοδοτεί από αιώνες τα φυλακτά.

    haris-
    Δεν πρόκειται να γίνει κανένας διάλογος γιατί κανένας δεν θέλει να πεί τις επώδυνες αλήθειες που όποια κυβέρνηση να είναι θα πρέπει να τις εφαρμόσει.

    kapetanios-
    Επί του σοβαρού αυτού θέματος έχω σαφή και ξεκαθαρισμένη τοποθέτηση για την υπεροχή του γυναικείου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σεμνά και ταπεινά, υποσχόμαστε και άντε να την πατήσετε και να μας εξασφαλίσετε ακόμα μία τετραετία. Τι κι αν δε φανερώνουμε τα πάντα για τις υποκλοπές, τι κι αν κρύβουμε ακόμα σκάνδαλα οικονομικά, τι κι αν αγοράζουμε σπίτια σε νησιά ή ένα μόνο δικηγορικό γραφείο αναλαμβάνερι όλες τις κρατικές υποθέσεις με την Εκκλησία; Μία τετραετία θέλυομε ακόμη, να δοξάσουμε το όνομα εκέινου που πρώτος έθαψε την Ελλάδα (και τον βαφτίσανε οι ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι μας "εθνάρχη").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πρέπει να φταίει ο ανηψιός βέβαια, αλλά πως να ξεχάσουμε εμείς οι παλιότεροι τα εγκλήματα του "εθνάρχη"; Τις "εκτοπίσεις", τις εξορίες, τη Μακρόννησο, τη "ψήφο των νεκρών", τον βούρδουλα του χωροφύλακα και... σταματάω γιατί δεν χωράει το μέρος εδώ!!
    Η "επανίδρυση" του ανηψιού έχει αρκετά από αυτά τα στοιχεία υιοθετήσει!! Και δεν έχει τελειώσει ακόμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπως και να' χει με την Νέα Διακυβέρνηση αποκτησε νόημα η φράση «καμμένη γη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φοβάμαι πως ούτε την προκήρυξη για τους αγροφύλακες δεν έβγαλε, που να προλάβει και για τους πυροσβέστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δείμος-
    axtapos-
    Δεν βλέπω να τρέφετε ιδιαίτερη εκτίμηση για τον θείο και μου φαίνεται ότι έχετε ακόμη λιγώτερη για τον ανηψιό!

    chris-
    Πάντως τώρα όποιος και να βγεί στην κυριολεξία θα παραλάβει καμμένη γή!

    george-rose-
    Δεν χρειάζεται πλέον πρόσληψη νέων πυροσβεστών γιατί τα καμμένα δάση δεν χρειάζονται πυρόσβεση.
    Τώρα πλέον έγιναν αγροί και γι΄αυτο και προσέλαβε αγροφύλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλλη μια χαμενη ευκαιρια παρα την ευρυτατη συναινεση(θυμιζει το 81).

    Τελικα κι αυτος,οπως και ο Σημιτης,την πατησε απ'το να προσπαθει να κανει τον ισορροπιστη αντι να κυβερνησει(μη στεναχωρηθει η Ντορα,ο Αβραμο,ο Κεφαλογιαννης,ο Χριστοδουλος κλπ).

    Στις 16,λοιπον καλουμαστε να επιλεξουμε αναμεσα στα ξεφτερια-λαμογια του παρελθοντος και στα εφορμουντα λαμογια του παροντος,που τωρα θα ξεσαλωσουν(καθως 3η 4ετια ειναι πολυ αισιοδοξο σεναριο).

    Και οι εναλλακτικες λυσεις των "μικρων" βριθουν "αξιοπιστιας".
    Αλαβανος,ΛΑΟΣ,Παπαρηγα(στο εναλλακτικο της συμπαν)μμμ,την κατσαμε την βαρκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάντα έτσι ήταν τα πράγματα.
    Άπλά τώρα που έχουν εκλείψει οι ουσιαστικές ιδεολογικές διαφορές η επιλογή γίνεται όχι για τον καλύτερο αλλά για τον λιγώτερο κακό.
    Ευτυχώς που το θούριο «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» φαίνεται ότι εκφράζει μια πραγματικότητα αν σκεφτεί κανείς από πόσους έχει γλυτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή