Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΒΑΡΤΙΣ




Ξεσπάθωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και έκανε σημαία του την «δήθεν αποκάλυψη» της πρώην εισαγγελέως Εγκλημάτων Διαφθοράς και νυν κατηγορούμενης για τη σκευωρία Novartis, Ελένης Τουλουπάκη, η οποία ισχυρίστηκε τώρα -και αφού έχει ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση και η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο- ότι παραποιήθηκε από τη μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ!
Μόνο που ξέχασε πως ήδη από το 2000 το κομματικό του φύλο, η ΑΥΓΗ είχε όλα τα ονόματα που ανέφεραν οι μάρτυρες κατηγορίες και που - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους - είχαν δωροδοκηθεί από την Novartis. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και του Ανδρέα Λοβέρδου τον οποίο κατηγορούσαν ότι πήρε... 20.000 ευρώ για να προωθήσει φάρμακο της εταιρείας!
Διαβάζουμε λοιπόν στην ΑΥΓΗ:
Τα δύο έγγραφα που κατέθεσε ο Ι. Αγγελής στην Προκαταρκτική Επιτροπή είναι πανομοιότυπα. Το ένα εστάλη στην Ελένη Ράικου όταν ήταν εισαγγελέας Διαφθοράς, στις 29 Δεκεμβρίου 2016, και το δεύτερο εστάλη στη νυν εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στις 25 Μαΐου 2017
Τι είναι λοιπόν αυτά τα 2 έγγραφα;
Είναι το έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ με ημερομηνία 25.05.2017, που είναι συντεταγμένο στην αγγλική γλώσσα, το οποίο αναφέρει  το όνομα του πρώην υπουργού σε δυο σημεία. 
Αλλά στις ελληνικές δικαστικές αρχές όμως είχε φτάσει λίγους μήνες νωρίτερα ένα αντίστοιχο έγγραφο με ημερομηνία 29.12.2016. Το εν λόγω έγγραφο είχε παραληφθεί από την προκάτοχο της Ελένης ΤουλουπάκηΕλένη Ράικου και σε αυτό δεν περιλαμβανόταν το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου, ούτε φυσικά στην μετάφραση του.
Τα δύο έγγραφα έχουν παρόμοιο περιεχόμενο με τη διαφορά ότι στο έγγραφο του Δεκεμβρίου του 2016 υπάρχουν γενικές περιγραφές, που δεν προσωποποιούνται ενώ στο κείμενο του Μαΐου του 2017 υπάρχουν και οι ονομαστικές αναφορές. Κατά τα λοιπά και τα δύο έγγραφα έχουν το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο.
Το ωραίο δε είναι ότι το έγγραφο με το όνομα του έχει καταθέσει και ο ίδιος ο Λοβέρδος!
Γεννάται λοιπόν το εύλογο ερώτημα, μήπως κάποιοι εμφανίζουν σκόπιμα την μετάφραση του 2016 ως αυτή για το έγγραφο του 2017;
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την καταγγελία που έκανε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Αγγελής το 2020 στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά τον παραδικαστικό μηχανισμό Ρασπούτιν μαζί με τα 12 μεταφρασμένα έγγραφα που κατέθεσε.
Το έγγραφο 5 είναι αυτό που δεν έχει τα ονόματα. 


Ήδη πριν να απαλλαχθούν μέχρι στιγμής οι 9 από τους 10 πολιτικούς, από τις κατηγορίες με τις οποίες είχε στήσει τις αντίστοιχες κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ, και να απαγγελθούν κατηγορίες για σκευωρία για τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη και τους εκδότες Μπαξεβάνη και Φιλιππάκη και την δημοσιογράφο Παπαδάκου, είχα γράψει 4 σχετικά ποστ από τα οποία μπορούσε κανείς να διαπιστώσει εύκολα το πόσο ανυπόστατες ήταν οι κατηγορίες. 

-Α΄ΜΕΡΟΣ –ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ NOVARTIS. 14-2-18

-Β΄ΜΕΡΟΣ- ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ 17-2-18

-Γ΄ΜΕΡΟΣ- ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ NOVARTIS ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 20-2-18

-ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 23-2-18


Μια αρκετά γλαφυρή εξιστόρηση της σκευωρίας της Νοβάρτις είναι η παρακάτω που δημοσίευσε στο ΦΒ ο Giorgos Tenezos  στις 7 Ιουνίου 2022 με τίτλο ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!!
Μια που είναι της μοδος ας προσπαθησουμε να ξεκαθαρισουμε ορισμενα πραγματακια διοτι πολύ μπαλαμουτι πεφτει δια την υποθεσιν!!!
Κατ αρχας η Νοβαρτις ουδεποτε δικαστηκε καταδικαστικε απώλεσε η απεκδυθει το τεκμηριον της αθωοτητος της ….. απλα εκανε έναν συμβιβασμο συμφωνα με την Αμερικανικη νομοθεσια …διοτι προφανως από την πλευρα της εκρινε ως ασυμφορο να εμπλακει σε μια μακροβια δαπανηρη και επικοινωνιακα επώδυνη δια αυτή διαδικασια!!!
Επισημως επομενως η Νοβαρτις δεν πληρωσε για καποια παρανομια αλλα για να μην υπαρξει διερευνηση της υποθεσεως για λογους δικους της χωρις βεβαιως να παραδεχθει οποιαδηποτε ενοχη!!!
Το αμερικανικο δημοσιο από την πλευρα του …εκανε ένα συμβιβασμο ….αναλαμβανοντας να δεχθει το τεκμηριον της αθωοτητος της εταιρειας… να παυσει οποιαδηποτε διωξη η δικαιωμα δικαστικης διερευνησης των καταγγελιών… και να θεωρησει την υποθεση τις καταθεσεις τις μαρτυριες κτλ ως μηδεποτε γενομενες ..εναντι ορισμενων χρηματικων ανταλλαγμάτων!!
Επομενως τα λεγομενα στοιχεια του ΦΒΙ…. τα ερχομενα εκ Γιουζα αποτελουν τις καταθεσεις των προστατευομενων μαρτυρων ..που πιθανως να στεκουν..αλλα δεν εχουν ποτε επιβεβαιωθει με δικαστικη αποφαση επομενως είναι στο επιπεδο του πιθανως ναι πιθανως οχι!!
Η Υποθεση Λοβεδου δεν εχει καμια σχεση με την υποθεση Τουλουπακης ειναι εντελως διαφορετικη διοτι...
Ο Λοβερδος διατηρων φυσικα το τεκμηριον της αθωότητας αντιμετωπιζει κατηγορια χρηματισμου από Νοβαρις ποσου 20000 ευρω…… ενώ η Τουλουπακη βαδιζει προς ειδικο δικαστηριο αντιμετωπιζουσα κατηγορια υπερβασης καθηκοντος σε βαθμο κακουργηματος για συμμετοχη σε σκευωρια…..διατηρουσα και αυτή το τεκμηριον της αθωοτητος μεχρι να αποφανθει η δικαιοσυνη!!
Το περι λογου πλαστογραφηθεν εγγραφον βασει του οποιου κατηγορηθηκε ο Λοβερδος… και οπως απεδειξε ο ιδιος με ημερομηνιες και ονοματα ….ηταν γνωστο από το 2017 και το ειχε καταθεσει ο ιδιος …και ανεσυρθει οψιμως αφορα την υποθεση Τουλουπακης και οχι την υποθεση Λοβερδου!!
Ο Λοβερδος ειχε κάθε συμφερον να είναι φανερο αυτό το εγγραφο…. γιαυτο και το κατεθεσε διοτι δι αυτου αποδεικνυεται περιτρανα η κακουργηματικη συμπεριφορα της Τουλουπακη… διοτι αυτή γνωριζοντας την παρανομια ….έχρισε προστατευομενους μαρτυρες που δεν μπορουσαν να χρηστουν ετσι …και επρεπε να καταθεσουν τα οποια στοιχεια τους επωνυμως και φανερα!!

Δια τους ακριβως αντιθετους λογους η Τουλουπακη ….δεν ειχε συμφερον να ελθει στη δημοσιοτητα αυτό το εγγραφο… και ως εκ τουτου το εκρυβε και ενώ ηταν γνωστο από το 2017….και πρωτοεμφανίστηκε από τον Αγγελη αρχες του 2010!!
Παμε τωρα στην ουσια της υποθεσεως και σε τι συνισταται η σκευωρια Νοβαρτις επ ευκαιρια του σκανδαλου Νοβαρτις!!
Το σεναριο ηταν πολύ απλο!!!
Χαρακτηριζουμε τρεις προστατευομενους μαρτυρες …όχι γιατι κινδυνευει η ζωη τους από τον Πικραμενο τον Σπυραδωνη η τον Λοβερδο [αυτά είναι μπαρμουτσαλα αναξια και για χαμηλης νοημοσυνης Συριζαιους]… αλλα απλα για να είναι αφαντοι αορατοι και να μην μπορει να τους βρει κανενας!!
Τους βαζουμε να καταθετουν σημεια και τερατα και ιστοριες για αγριους …που να μην μπορουν να σταθουν σε κανενα δικαστηριο… όχι τυχαιως αλλα εκ προθεσεως διοτι ο στοχος δεν είναι να κλεισουμε φυλακη τους αντιπαλους μας… αλλα απλα οι εντυπωσεις!!
Μετα στησουμε καλπες …επιστρατευουμε όλα τα μπουμπουκια της Δημοσιογραφιας που διαθετουμε.. και να το ΦΒΙ και να τα κελια και να οι Κορυδαλλοι ..και τους παμε σε εκλογες με διλημμα ..από την μια οι τιμιοι και από την άλλη οι κλεφτες και απατεωνες ….οποτε φυσιολογικα τις κερδιζουμε τις εκλογες!!!
Κατοπιν στελνουμε την υποθεση στην δικαιοσυνη ….και αυτή βασει των γελοιων κατηγοριων… βαζει τις υποθεσεις στο αρχειο!!
Το τελειο εγκλημα εχει συντελεστει!!
Δεν υπαρχει υποθεση…. δεν υπαρχουν μαρτυρες δεν υπαρχει τιποτε..ειμαστε κυβερνηση και σε τυχον σκουξιματα των κατηγορηθεντων να εξεταστη η υποθεση..απανταμε «ποια υποθεση δεν υπαρχει υποθεση»!!!
Αλλα λογω ανικανοτητος και αλαζονιας …δεν μας βγηκε και αυτό το απλο και σχεδον τελειο εγκλημα… και τωρα τρεχατε ποδαρακια μου!!


Γιαυτο εχουν σκυλιασει να μην αποκαλυφθουν οι κουκουλοφοροι ….διοτι ξερουν ότι αυτά που τους ειπαν να πουν είναι γελοια για λογους που αναφερθηκαν παραπανω…. και εάν κληθουν να τα στοιχειοθετησουν επωνυμως με την απειλη το να στραφουν οι θιγομενοι εναντιον τους… τοτε κινδυνευομεν να πουν όχι τι ειπαν αλλα και ποιος τους εβαλε να τα πουν!!
Αλλα επειδη οι υπο κατηγοριαν δεν εδρασαν από μονοι τους…. και απαιτουν πληρη πολιτικη καλυψη …εξ ου και οι Ταρζανιες του ΣΥΡΙΖΑ που προκαλουν θυμηδιαν τουλαχιστον ..σε οσους δεν εχουν καταθεσει το δικαιωμα τους να σκεπτονται!!
Από κει και περα οποιος θελει να υποτιμα την νοημοσυνη του δικαιωμα του …και «περι ορεξεως κολοκυθοπιτα όπως μοι ελεγεν η αειμνηστος διδασκαλισσα μου Δνις Κλεοπατρα!!!

Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου