Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ!




 Προχθές ο φίλτατος Νίκος Σαραντάκος έγραψε ένα απολαυστικό κείμενο με τίτλο   Την Ψίμυθο ποτέ δεν θα τη βρούμε
Σε αυτό γράφει για την πρόσφατη ιστορία που έχει κάνει ντόρο στο ιντερνετ με την ανύπαρκτη Ψίμυθο, που αναδύθηκε στις θάλασσες μας  στις 24 Αυγούστου στο Τουίτερ ή στο Χ καλύτερα.
Γράφει λοιπόν ο Σαραντάκος: Και κάπως έτσι η φάρσα για την Ψίμυθο απασχόλησε την πολιτική σκηνή. Ένα γνωστό  τρολ,  που όχι τυχαία έχει το ψευδώνυμο Νικόλαος Πενηντάκος (στην αρχή παρωδούσε εμένα), έγραψε ότι παραιτήθηκε ο αγροτικός γιατρός της Ψιμύθου κι έτσι το νησί έμεινε χωρίς γιατρό. Ο (οΘντκ) αρμόδιος υπουργός,  ο Άδωνης Γεωργιάδης, αρχικά το πίστεψε,  έκανε τη δέουσα έρευνα  και μετά έγραψε εκτενή ανάρτηση
 για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που διαδίδουν φέικ για να τον πλήξουν.
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ (Κατά το Slang.gr) Αρκτικόλεξο για το ο Θεός να τον/την/το κάνει που χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στον γραπτό διαδικτυακό λόγο, όταν μια αποδιδόμενη (επισήμως συνήθως) ιδιότητα θεωρείται ότι δεν ισχύει, αλλά χρειάζεται να επιστρατευτεί ο Θεούλης και να κάνει ένα θαύμα για να ισχύσει.


Μετά το κείμενο επακολούθησαν 226 σχόλια, μέχρι την ώρα που έγραψα το παρόν. Μετά το πρώτο μου σχόλιο στο 11,  επακολούθησε μια ανταλλαγή σχολίων με άλλους 3 πούρους αγωνιστές της αριστεράς που ενοχλήθηκαν σφόδρα από την αιτιολόγηση της επεξήγησης από τον Γεωργιάδη περί ανυπαρξίας της Ψίμυθου.
Δημοσιεύω λοιπόν εδώ προς τέρψη σας, όλα αυτή την ανταλλαγή σχολίων η οποία ταυτόχρονα αναδεικνύει τόσο το ύφος όσο και το ήθος ορισμένων που αποφεύγω να τους χαρακτηρίσω.
Με κόκκινους αριθμούς και γράμματα είναι τα σχόλια όπως δημοσιεύθηκαν και με έντονα γράμματα δικές μου υπογραμμίσεις.


Ξεκινώ με το σχόλιο για το οποίο εισέπραξα τους παρακάτω ευφυείς  και πρωτοτύπους χαρακτηρισμούς: Πιο Κούλης πεθαίνεις…, η πρεμούρα σου να δικαιολογείς και την τελευταία μαλακία του κάθε κυβερνητικού παράγοντα , πιστοποιητικό κουλοφροσύνης, ακροκεντρώος, κουλόφρων, νοιάζεται μόνο για την πίτα που τρώει,(ανήκω στις) γεροκαραδεξιάρες του κερατά στο σχολιολόγιο, Παλιογεροκαραδεξιάρα εννοούσα. Συν ψωνάρα
 
11
atheofobos said
28 Αυγούστου, 2024 στις 10:53
Απολαυστική όλη η αυτή η ιστορία με την Ψίμυθο και ευρηματικό το ψευδώνυμο Νικόλαος Πενηντάκος που δεν το είχα συναντήσει μέχρι σήμερα !
Εύλογη και αναγκαία πάντως βρίσκω την ανάρτηση του Γεωργιάδη γιατί είναι αφάνταστος ο αριθμός αυτών που πιστεύουν ως αλήθεια ότι διαβάζουν στο ιντερνέτ, μαζί με το χαμηλό επίπεδο γνώσεων πολλών, που μπορεί να το διαπιστώσει κανείς παρακολουθώντας την εκπομπή του εκατομμυριούχου.
Δεν ξεχνάω δε ότι η μακροβιότερη ψευδής ιστορία, που έγινε απόλυτα πιστευτή πριν μερικά χρόνια, ήταν η ανακάλυψη των Οξυρρύγχων Παπύρων!
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
Σχετικά με τους Οξύρρυγχους Πάπυρους  στο  Η φάρσα του Κωστάκη Τσάτσου και ο κ. Γ. Μαρίνος
 
26
Λάμπας said
28 Αυγούστου, 2024 στις 11:36
Εύλογη και αναγκαία πάντως βρίσκω την ανάρτηση του Γεωργιάδη γιατί είναι αφάνταστος ο αριθμός αυτών που πιστεύουν ως αλήθεια ότι διαβάζουν στο ιντερνέτ, μαζί με το χαμηλό επίπεδο γνώσεων πολλών, που μπορεί να το διαπιστώσει κανείς παρακολουθώντας την εκπομπή του εκατομμυριούχου.
Πολύ σωστά! Και, φυσικά, ανάλογες ανακοινώσεις θα πρέπει να κάνουν: α) η ένωση πλοιοκτητών, για να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχουν δρομολόγια για τη Ψίμυθο β) η ένωση ξενοδόχων, ώστε να καταστεί σαφές πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια στη Ψίμυθο γ) η ΚΝΕ, για να διασαφηνίσει πως δε διοργανώνει φεστιβάλ στο νησί δ) η Ακαδημία και το Πανεπιστήμιο Αθηνών, για να πληροφορηθούν οι πάντες ότι δεν υπάρχουν αναφορές στην Ψίμυθο σε αρχαία και μεσαιωνικά κείμενα.
Πιό Κούλης πεθαίνεις..
 
122
atheofobos said
28 Αυγούστου, 2024 στις 18:49
26
Και, φυσικά, ανάλογες ανακοινώσεις θα πρέπει να κάνουν: α) η ένωση πλοιοκτητών, για να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχουν δρομολόγια για τη Ψίμυθο β) η ένωση ξενοδόχων, κτλ
Έχεις απόλυτα δίκιο ότι οι αναφερόμενοι αναλυτικά στο σχόλιο σου θα μπορούσαν να έχουν εκδώσει ανακοίνωση διαψεύδοντας ότι υπάρχει Ψιμυθος, με μόνο μόνο μικρή και ουσιαστική λεπτομέρεια. Η εκλογή τους στο μέλλον στην θέση που βρίσκονται, όπως του Γεωργιάδη, δεν εξαρτάται από τα πλήθη των αφελών που ήδη έχουν πιστέψει ότι η Ψίμυθος υπάρχει και ευθύνεται μάλιστα ο ίδιος για την έλλειψη γιατρού σε αυτήν ! Ξέρει δε πολύ καλά, από πολλά που έχει πει και ο ίδιος στο παρελθόν, ότι μια ωραία σερβιρισμένη μπαρούφα μπορεί να γίνει πιστευτή από εκατομμύρια αφελών.  
Απλά θυμίζω πόσοι ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι τα μνημόνια μπορούν να καταργηθούν με ένα μόνο νόμο και ένα άρθρο!
 
124
Λάμπας said
28 Αυγούστου, 2024 στις 18:58
122. Η εκλογή τους στο μέλλον στην θέση που βρίσκονται, όπως του Γεωργιάδη, δεν εξαρτάται από τα πλήθη των αφελών που ήδη έχουν πιστέψει ότι η Ψίμυθος υπάρχει και ευθύνεται μάλιστα ο ίδιος για την έλλειψη γιατρού σε αυτήν !
Έτσι ακριβώς! Η δημόσια υγεία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έρχεται μια Ψίμυθος και σε χαντακώνει στις εκλογές. Πιο Κούλης πεθαίνεις…
 
140
atheofobos said
28 Αυγούστου, 2024 στις 20:40
124
 Με έχει καταπλήξει το μοναδικής ευφυίας και πρωτοτυπίας καταληκτικό των σχολίων σου -Πιο Κούλης πεθαίνεις!  Και επειδή δεν έχω σκοπό να πεθάνω, κουφάλα νεκροθάφτη που λέει και ο Βασίλης , θα σου πρότεινα ως κατάληξη στα σχόλια σου κάποια άλλη πρωτότυπη  ατάκα  από όσες εξαιρετικής καλαισθησίας έχει πει μέχρι τώρα ο Πολάκης!
 
144
Λάμπας said
28 Αυγούστου, 2024 στις 21:06
140. Εμένα, πάλι, με έχει καταπλήξει η πρεμούρα σου να δικαιολογείς και την τελευταία μαλακία του κάθε κυβερνητικού παράγοντα. Κι άλλοι στο ιστολόγιο αγαπάνε τον Κούλη, αλλά δεν κάνουν έτσι. Διαθέτουν το στοιχειώδες αίσθημα αυτοπροστασίας και φροντίζουν να μην εκτίθενται κατά τέτοιον τρόπο. Επειδή, όμως, βλέπω πως έχεις μεγάλη αγωνία για την επίδραση που θα έχει όλη αυτή η ιστορία με την Ψίμυθο στις εκλογικές επιδόσεις των φίλων σου, οφείλω να σε καθησυχάσω: το πλήθος των αφελών, όπως το αποκάλεσες, έδωσε 41% στον Κούλη, ενώ το ΕΣΥ βρισκόταν ήδη σε κατάσταση διάλυσης. Λες να κολλήσουν στην Ψίμυθο; Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.
 
159
atheofobos said
28 Αυγούστου, 2024 στις 21:43
Πράγματι με εντυπωσιάζει η μοναδική αντιληπτική σου ικανότητα που θεωρεί ότι αν γράψει κανείς κάτι αυτονόητο, όπως το να επεξηγεί γιατί ένας πολιτικός διαψεύδει ένα fake news, σημαίνει πως είναι και οπαδός του!
Θα είχε μάλιστα ενδιαφέρον να μας αναφέρεις και μερικά παραδείγματα στα οποία να δικαιολογώ και την «τελευταία μαλακία κάθε κυβερνητικού παράγοντα».
 
165
Λάμπας said
28 Αυγούστου, 2024 στις 22:05
159. «Πράγματι με εντυπωσιάζει η μοναδική αντιληπτική σου ικανότητα που θεωρεί ότι αν γράψει κανείς κάτι αυτονόητο, όπως το να επεξηγεί γιατί ένας πολιτικός διαψεύδει ένα fake news, σημαίνει πως είναι και οπαδός του!»
Δηλαδή δεν είσαι;
 
172
atheofobos said
28 Αυγούστου, 2024 στις 23:53
165
Το τι είμαι θυμίζει την αλήστου μνήμης εποχή των δηλώσεων εθνικοφροσύνης.
Εσύ όμως που είσαι ιδιαίτερα νοήμων, έχεις καταλάβει τι είμαι, παρά το ότι δεν κατάφερες να βρεις έστω και ένα παράδειγμα στο οποίο, όπως έγραψες, να «δικαιολογώ και την τελευταία μαλακία κάθε κυβερνητικού παράγοντα».
 
175
Λάμπας said
29 Αυγούστου, 2024 στις 00:16
172. «Το τι είμαι θυμίζει την αλήστου μνήμης εποχή των δηλώσεων εθνικοφροσύνης.»
Με άλλα λόγια, ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι οπαδός του Κούλη και του Άδωνη. Και ζητάς και παραδείγματα…
 
180
Λάμπας said
29 Αυγούστου, 2024 στις 00:31
172. Για να μη νομίζεις, όμως, πως υπεκφεύγω, θα σου θυμίσω ένα χαρακτηριστικό. Όταν σχολίασα την επικοινωνιακή γελοιότητα του αξύριστου πρωθυπουργού, με αποκάλεσες ειρωνικά «μπαρμπέρη». Επειδή μόνο ένας ηλίθιος, που πιστεύει πως υπάρχει η Ψίμυθος, μπορεί να πιστεύει ότι αυτό δεν είναι ένα άθλιο επικοινωνιακό τρικ που απευθύνεται σε καθυστερημένους, και επειδή δε σε έχω για ηλίθιο, το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα: πιο Κούλης πεθαίνεις. Άμα δε σου φτάνει αυτό, έχω κι άλλα.
 
186
atheofobos said
29 Αυγούστου, 2024 στις 01:51
175, 180
Όποιος δεν συμφωνεί με τα γραφόμενα σου είναι αυταπόδεικτα οπαδός του Κούλη και του Άδωνη (ξέχασες τον Πλεύρη και τον Βορίδη).  Και ντρέπεται να  το παραδεχτεί, γιατί ήδη ο μέγας κατήγορος του  έχει γράψει κατηγορηματικά ότι  έχει δικαιολογήσει ακόμη και την  «τελευταία μαλακία κάθε κυβερνητικού παράγοντα».
Βέβαια μιας και δεν μπόρεσες να βρεις έστω και ένα τέτοιο σχόλιο δικαιολόγησης κυβερνητικών μαλακιών, θυμήθηκες ότι σε είχα πει μπαρμπέρη.
Είναι προσβλητικό να πεις κάποιον μπαρμπέρη όταν ασχολείται με τρίχες;
 
Εδώ παρεμβαίνει και έτερος καππαδόκης
188
spyridos said
29 Αυγούστου, 2024 στις 02:37
180
Ιδίως με τον αδονι έχει πολύ μεγάλο έρωτα.
Από το 2013 ως σήμερα όταν αναφέρεται ο α.γ. στο ιστολόγιο για οποιοδήποτε λόγο (κοτσάνα, μαθήματα αρχαίων σε σκύλους, απολύσεις γιατρών, κλείσιμο νοσοκομείων) πετάγεται ο αθεόφοβος να τον υπερασπιστεί.
Ξεκίνα εδώ και συνέχισε ως σήμερα.
https://sarantakos.wordpress.com/2013/08/21/democedes-2/
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ (Το λινκ παραπέμπει σε αυτά που γράφω στο σχόλιο 208)

199
Λάμπας said
29 Αυγούστου, 2024 στις 08:36
186. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τρίχες. Υπάρχουν και σοβαρά θέματα, όπως π.χ. να μη χάσει ο αγαπημένος σου Άδωνης κάναν ψήφο από την ιστορία με την Ψίμυθο. Μην ντρέπεσαι, πάντως, για το πιστοποιητικό κουλοφροσύνης σου. Το έχεις κερδίσει με το σπαθί σου.
 
208
atheofobos said
29 Αυγούστου, 2024 στις 10:16
Υπερασπιζόμενος ο Άδωνις την ανορθόγραφη γραφή με ι του ονόματος Δημοκήδης είπε την μπαρούφα: Επιλέξαμε την πιο εύκολη στο μάτι του σημερινού έλληνα”.
Οπότε έγραψα και εγώ στα σχόλια ότι:
Συμφωνώ με τον υπουργό!
Από χρόνια εμένα μου κάθεται πιο εύκολα στο μάτι να γράφουμε υψηλή κυριότητα αντί για κείνο το αποψιλωμένο ψιλή !
Οι νοήμονες μπορούν να καταλάβουν την ειρωνεία που έχει αυτό σχόλιο και κατά πόσο αυτό αποδεικνύει «μεγάλο έρωτα με τον Άδωνι».
Υπάρχουν όμως και μερικοί όπως ο spyridos, που προσπαθώντας να συμπαρασταθεί στον Λάμπα, που ακόμα ψάχνει να βρει  σχόλιο που να δικαιολογώ και την «τελευταία μαλακία κάθε κυβερνητικού παράγοντα», έψαξε, το βρήκε και θριαμβευτικά διαπίστωσε στο σχόλιο 188 ότι με τον Άδωνι έχω πολύ μεγάλο έρωτα και από το 2013 πετάγομαι πάντα να τον υπερασπιστώ!
Ο ατυχής δε Λάμπας, μην μπορώντας να υποστηρίξει όσα ανυπόστατα έχει γράψει για μένα, αποφάσισε στο 199 να εκδίδει, ως μοντέρνα Ασφάλεια φρονημάτων, πιστοποιητικά κουλοφροσύνης σε όσους δεν συμφωνούν με όσα περισπούδαστα γράφει.
Απλά μου θύμισε τον Γεώργιο Παπανδρέου που σε μία κοινοβουλευτική συζήτηση, ακούγοντας μίαν ύβρη προς το πρόσωπό του, ρώτησε «Ποίος το λέει αυτό;» για να πει, μόλις ο υβριστής απάντησε «εγώ»: «Τότε δεν έχει καμία σημασία!»
 
209
michaeltz said
29 Αυγούστου, 2024 στις 10:25
208. atheofobos
Μια χαρά σε ακούω! Εμένα με αποκάλεσε γελοίο! Κύριος!
 
210
spyridos said
29 Αυγούστου, 2024 στις 10:51
Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται.
Τις απόψεις του γνωστού ακροκεντρώου για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος τις ξέρουμε.
Χαίρεται που μας κάθισε η ακροδεξιά συμμορία στο σβέρκο και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Τώρα ντρέπεται που τον λέμε κουλόφρονα;
σχόλιο 59
«Μπορεί να σε ενοχλεί το ότι το Πρόταγκον βγάζει λεφτά πουλώντας διαφημίσεις, αλλά από πίτα που δεν τρώς τι σε μέλλει κι αν καεί;
Ας καεί!»
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ(το παραπάνω σχόλιο βρίσκεται στο κείμενο για τα ψευδώνυμα στο Πρόταγκον και βάζει στο τέλος το σχετικό κλινκ)
Όχι τίποτα άλλο, συχνά πυκνά προσπαθεί να διαφημίσει την (ανύπαρκτη) κοινωνικότητα του.
Οι ψεύτικοι αρθρογράφοι του Πρόταγκον
 
211
Λάμπας said
29 Αυγούστου, 2024 στις 11:07
210. Ως γνήσιος κουλόφρονας, νοιάζεται μόνο για την πίτα που τρώει. Τις άλλες μπορούν να τις τρώνε οι ομοϊδεάτες του (απλώς, δεν θέλει να το γράψει έτσι, γιατί, είπαμε, ντρέπεται).
 
214
michaeltz said
29 Αυγούστου, 2024 στις 11:44
210. spyridos
Σχόλιο 59;;;
 
Και εδώ εισέρχεται και ο τρίτος καππαδόκης.
215
Pedis said
29 Αυγούστου, 2024 στις 11:51
Ότι ο ορίτζιναλ Atheofobos είναι μία από τις γεροκαραδεξιάρες του κερατά στο σχολιολόγιο, αν και ο μοναδικός που το παίζει να μην το παραδέχεται, δεν είναι νέο. Σε αυτό το νήμα όμως μυρίζομαι πλαστοπροσωπία: εφτά σχόλια και κανένα αυτολίνκ στο μπλογκ του. Πολύ ύποπτο αυτό. 
 
216
atheofobos said
29 Αυγούστου, 2024 στις 11:54
210,211
Όταν δεν μπορείς να αντικρούσεις στα όσα σου καταμαρτυρούν με στοιχεία, τι κάνεις; Αποφαίνεσαι με αυταρέσκεια ότι όποιος δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα σου είναι ακροκεντρώος (πάλι καλά που δεν είναι ακροδεξιός) και νοιάζεται μόνο για την πίτα που τρώει! (πάλι καλά που δεν την τρώει μαζί με τον Άδωνι!) άσε που «συχνά πυκνά προσπαθεί να διαφημίσει την (ανύπαρκτη) κοινωνικότητα του»( μην ζητάτε εξήγηση τι σημαίνει αυτό, οι μεγάλοι συγγραφείς γράφουν μερικές φορές χωρίς να σκέφτονται, με αυτόματη γραφή).
Και με πλήρη ομοφωνία τα δύο μεγάλα πνεύματα, που κατέχουν την μοναδική  αλήθεια, καταλήγουν ότι είναι κουλόφρων, όρο που δημιούργησε η έγκριτος εφημερίς ΜΑΚΕΛΙΟ!
 
214
Μην το ψάχνεις! Πετάμε μια μπαρούφα για να εντυπωσιάσουμε, μιας και πολλοί λίγοι θα ανοίξουν το λινκ για να διαπιστώσουν ότι τα σχόλια που έχω κάνει αφορούν τα ψευδώνυμα σε άρθρα!
 
218
spyridos said
29 Αυγούστου, 2024 στις 12:18
216
Κοινωνικότητα είναι να σε νοιάζει ΠΑΝΤΑ τη γίνεται με τη δημόσια πίτα.
 
220
atheofobos said
29 Αυγούστου, 2024 στις 13:41
215
Επιτέλους πήγε η καρδιά μου στην θέση της! Έλεγα πως άντεξες να μην απαντήσεις τόσο καιρό σε σχόλια μου, μιας και έχεις αποφανθεί, με την ιδιαίτερη ευθυκρισία που σε διακρίνει, ότι είμαι από τις καραδεξιάρες του κερατά του σχολιολόγιου!
Ζητώ συγνώμη που παρά την μοναδική και εγνωσμένη ευθυκρισία σου, όπως και του spyridos και του πεφωτισμένου Λάμπα, να εξακολουθώ να επιμένω και να ζητάω με παραδείγματα πόθεν συνάγεται ότι ανήκω στις καραδεξιάρες του σχολιολόγιου.
Συμφωνώ πάντως για το γερο, που δεν είναι  δυστυχώς επιλογή μου και καθώς δεν είμαι οπαδός της woke culture δεν το θεωρώ προσβλητικό, παρά το ότι στο παρόν ιστολόγιο η πλειονότητα ανήκει στην σφύζουσα νεότητα.
Και επειδή είδα ότι έχεις πάθει στερητικό σύνδρομο επειδή δεν είδες κανένα αυτολίνκ μέχρι τώρα, πάραυτα θα εκπληρώσω την επιθυμία σου και θα σου αφιερώσω, όπως και στους άλλους δύο, ένα ποστ μου για την αξία της κουταμάρας που έγραψα πριν 16 χρόνια.
ΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑΣ
 
218
Κοινωνικότητα είναι να σε νοιάζει ΠΑΝΤΑ τη γίνεται με τη δημόσια πίτα.
Νομίζω ότι οι ασχολούμενοι με τις Κοινωνικές Επιστήμες πρέπει να επεκτείνουν τον επικρατούντα ορισμό για την κοινωνικότητα, με αυτόν τον εμπνευσμένο που μας έδωσε ο spyridos!
 
222
Pedis said
29 Αυγούστου, 2024 στις 15:37
Παλιογεροκαραδεξιάρα εννοούσα. Συν ψωνάρα
 
223
atheofobos said
29 Αυγούστου, 2024 στις 16:16
222
Τελικά αισθάνομαι μεγάλη θλίψη που σε οδήγησα σε αυτό που στην ψυχιατρική είναι πλέον γνωστό ως σύνδρομο της ύβρεως και  οφείλεται σε συμπεριφορικές διαταραχές που προξενούνται από οξύ άγχος (επιβεβαίωσης και αναγνώρισης )και  που φθείρουν ανεπανόρθωτα την προσωπικότητα του ατόμου. Σε συνδυασμό με την ναρκισσιστική διαταραχή της προσωπικότητας το άτομο εμφανίζει :
-υπερβολική εμπιστοσύνη στην κρίση του, περιφρόνηση των συμβουλών και της κριτικής των άλλων
-υπερβολική αυτοπεποίθηση, που φθάνει στα όρια της παντοδυναμίας σε αυτά που μπορεί να πετύχει
-απώλεια της επαφής με την πραγματικότητα σε συνδυασμό με σταδιακή απομόνωσή του.
Ζητώ λοιπόν συγνώμη που άθελα μου, κατέληξες εκεί!
Δεν θα το επαναλάβω!
 
Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου