Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ !




Κάποτε ο Πάγκαλος  είχε αποκαλέσει  τον Αβραμόπουλο ο «κύριος Τίποτα»! Τουλάχιστον όμως αυτός άφησε πίσω του και μερικές χιλιάδες κάγκελα στην Αθήνα, εξ ου και είχε δικαίως αποκτήσει και το προσωνύμιο «ο καγκελάκιας»!
Σε αυτόν όμως που δικαίως πρέπει να  απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος «κ. Τίποτα»  είναι νομίζω ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ν. Παππάς.


Μετά το μεγαλειώδες επίγειο φιάσκο του με τις τηλεοπτικές άδειες,  αποφάσισε να ασχοληθεί με το Διάστημα και  διόρισε ένα καθ΄ όλα άξιο πρόσωπο στην προεδρεία του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, πιστεύοντας ότι αυτός θα προβάλλει παγκοσμίως , χάρις στην διεθνή φήμη του, το ανύπαρκτο μέχρι στιγμής έργο του, ενώ ο ίδιος με τους παρατρεχάμενους του στο Υπουργείο θα διαχειρίζεται  το παραδάκι του Οργανισμού.


Το ξεχέσιμο που του έκανε όμως ο σοβαρός και σημαντικός επιστήμων Κριμιζής,  ένα μήνα μόλις  μετά τον διορισμό του, θα έκανε τον οποιοδήποτε, που δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, να προσπαθήσει να διορθώσει όλα τα στραβά που του καταμαρτυρούσε.
Οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του αφού θα είχε πρώτα διορθώσει τα κακώς κείμενα θα έψαχνε να βρει για αντικαταστάτη του κάποιον αντίστοιχης διεθνούς φήμης με τον ξεχέσαντα.

 Αν είσαι όμως Παππάς ψάχνεις και βρίσκεις ένα Πρωτόπαππα, που όχι μόνο θεωρεί τους Ευρωπαίους «κουφάλες» αλλά πιστεύει και στα θαύματα του Πορφύριου του Καψοκαλυβίτη  με αποτέλεσμα να ξεκαρδίζονται στο twitter!
Όπως μάλιστα μας αποκαλύπτει ο ίδιος:
Το μεγαλύτερο όμως και κατά την άποψή μου μοναδικό θαύμα που έχει καταγραφεί και έχει κάνει ο Άγιος Πορφύριος που συγκλονίζει τους τεχνολόγους και τους φυσικούς είναι η συστολή του χρόνου όχι για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου που πασχίζουν σήμερα οι φυσικοί που ασχολούνται με τη θεωρία της σχετικότητας και τη φυσική των υψηλών ενεργειών να πραγματοποιήσουν, αλλά πάνω από μια ώρα.
Ως γνωστόν το διάστημα είναι απέραντο και οι αποστάσεις τις περισσότερες φορές μετρώνται σε εκατομμύρια έτη φωτός.
Ακόμα και κοντινές αποστάσεις, όπως πχ ένα ταξίδι μέχρι τον Άρη υπολογίζεται ότι μπορεί να διαρκέσει από 21 έως 40 εβδομάδες.
Σκεφτείτε λοιπόν ότι χωρίς την βοήθεια από τις κουφάλες τους Ευρωπαίους ή τις μεγαλύτερες κουφάλες τους Αμερικανούς,  η Ελλάδα θα μπορούσε να στείλει στον Άρη διαστημική αποστολή που θα επέστεφε στο πιτς φιτίλι πίσω!
Πως;
Χάρις στο θαύμα με την  συστολή του χρόνου από τον δικό μας  Άγιο Πορφύριο!Ο οποίος μάλιστα, κατά τον Πρωτόπαππα  είχε προβλέψει και το ιντερνέτ γιατί ήταν ο άγιος που προέβλεπε και ζούσε την τεχνολογία!


Αλλά αυτή η κυβέρνηση εκτός από υπουργούς του διαμετρήματος ενός Παππά διαθέτει και βουλευτικό δυναμικό, ιδίως στις γυναίκες , μορφωμένο, εκπαιδευμένο, ωραίο  και που διακρίνονται για την  αυτογνωσία τους.
Όπως η βουλευτής Αυλωνίτου που απαντώντας στην κριτική που της έγινε από τον Λαζόπουλο είπε με μετριοφροσύνη και αυτογνωσία :
Έχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο. Αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει για μερικούς κομπλεξικούς.


Είναι γνωστό δε πως έχει αποδείξει την μόρφωση της μιλώντας στον ΣΚΑΪ, όταν  υποστήριξε ότι οι δημοσιογράφοι δεν αναδεικνύουν τα καλά που κάνει η κυβέρνηση, παρουσιάζουν με «μονομέρεια» τις ειδήσεις γιατί, αφού όπως είπε «δεν διαβάσατε τι έγραψε η… Χάζενπλαστ» (εννοεί βέβαια την γερμανική εφημερίδα Handelsblatt!).


Επίσης έχει αποδείξει  και τον πολιτικό της λόγο όταν μιλώντας στον «Αθήνα 9,84» στην προσπάθειά της να διαχωρίσει το ναζισμό από τον κομουνισμό, ισχυρίστηκε ότι οι κομουνιστές δεν σκότωναν ανθρώπους γιατί ήταν μαύροι τσιγγάνοι ή ομοφυλόφιλοι όπως κάνουν οι ναζιστές.
Έκτος των άλλων δε υπέρ της ελευθερίας στα κομουνιστικά καθεστώτα  είναι και το γεγονός ότι «αν ήσουν με το καθεστώς, δεν σε πείραζαν τότε».
Και βέβαια είναι και ωραία γυναίκα που ξέρει να βάζει στην θέση του τον κάθε αδιάκριτο, όπως τον Μπογδάνο που στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ τον ρούμπωσε λέγοντας:
«Γιατί θέλετε να κοιτάζω εσάς. Θα κοιτάζω την κάμερα που μας βλέπει ο κόσμος. Δεν έχω τίποτα μαζί σας. Τι θέλετε τώρα; Φλερτ μου κάνετε; Με φλερτάρετε;»


Όμως ωραίος είναι και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης που διατηρεί την προεκλογική του ορμή καθώς δήλωσε :
«Στόχος μας είναι μαζί με κάποιους παλιούς συντρόφους από το 'Δεν Πληρώνω', να πάμε να ξηλώσουμε τα μετωπικά και πλευρικά διόδια που υπάρχουν στη χώρα»
Και όχι μόνο αυτό, καθώς είναι κιμπάρης, εξήγγειλε και τη  δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα καταργηθούν οι νόμοι "Βορίδη - Χρυσοχοίδη" οι οποίοι ποινικοποίησαν την μη πληρωμή διοδίων, οδηγώντας τους παραβάτες στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να τον βρίζουν τώρα  όσοι πίστευαν τότε τους Συριζαίους και τους ήρθε σήμερα το μπουγιουρντί  να πληρώσουν.


Βέβαια  οι συμφωνίες με τις εταιρείες που ελέγχουν τους δρόμους δεν αλλάζουν και όπως διευκρίνισε  η συμφωνία μεταξύ του υπουργείου και του παραχωρησιούχου να μην γίνουν νέα διόδια δεν έχει βγεί στη Διαύγεια γιατί ζητήθηκε μιά ρήτρα εμπιστευτικότητας εκ μέρους του παραχωρησιούχου.
Κιμπάρης λοιπόν, αλλά  με τα δικά μας τα λεφτά, γιατί τα 10 χρωστούμενα εκατομμύρια θα βγουν βέβαια από τον κοινό κουμπαρά και όχι βέβαια από την τσέπη του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου