Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!




Εάν δεν επικρατούσε η γενική κατάθλιψη για τα σκοτωμένα παιδιά στο δυστύχημα των Τεμπών, διαβάζοντας τα απαράδεκτα που  γράφει μεταξύ άλλων πολλών, ο τέως Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος,  το μόνο που θα μας έμενε θα ήταν να γελάσουμε και να σκεφτούμε πως θα του άξιζε να μετακομίσει του χρόνου το Καρναβάλι της Πάτρας στα Καλάβρυτα!
Αντί όμως θυμηδίας μας προκαλούν οργή όταν διαβάζουμε την απάντηση που δίνει ο ίδιος στην κραυγή απόγνωσης «Γιατί Θεέ μου» όσων έχουν θύματα από σεισμούς, πλημμύρες, αρρώστιες, πυρκαγιές και βέβαια συγκρούσεις τρένων.
 Αφού κατά την άποψη του τίποτε δεν γίνεται στη ζωή μας χωρίς την θέληση του Κυρίου ξεκινά να ερευνά τις αιτίες για τις οποίες ο Θεός του δεν είναι Ελεήμων και φιλεύσπλαχνος, αλλά τιμωρός προφανώς χρησιμοποιώντας ως εκτελεστικό του όργανο τον ταλαίπωρο σταθμάρχη  .
Αρχικά γιατί  ο ΟΣΕ η ΕΡΓΟΣΕ έχει κατακτηθή από την Μασσωνία, δηλ. από την ομάδα των αθέων, οι οποίοι συστηματικά πολεμούν την Ορθόδοξον Εκκλησίαν! 
Ακόμα χειρότερα δε ένας Υπουργός της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη έγινε δεκτός αυτές τις ημέρες ως Μέλος της Μασσωνικής Στοάς  «Σκερντέμπεης»! 
Όλα δε αυτά τα έμαθε από συνέντευξη του γίγαντα της δημοσιογραφίας Γιάννη Ντάσκα!
Αφού δε αναφερθεί στην γνωστή ειδησεογραφία σχετικά με τις ελλείψεις και παραλείψεις που οδήγησαν στο δυστύχημα προσεγγίζει το θέμα θεολογικά καί εκκλησιολογικά, καταφεύγοντας στην προς τους Κολοσσαείς Επιστολή του Αγίου Αποστόλου Παύλου, στο 3ο κεφάλαιο και στους στίχους 4 έως 11,την οποία παραθέτει, και καταλήγει ότι:
Η πορνεία, οι κακές επιθυμίες, η πλεονεξία κλπ. είναι τα αμαρτήματα, που ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! 
Έτσι λοιπόν διερωτάται μήπως οι σεισμοί , λοιμοί και καταποντισμοί που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια μήπως εκφράζουν την οργήν του Θεού για την αποστασία του σημερινού ανθρώπου από τον δρόμο της αρετής, από την αγκαλιά του Θεού; Προκειμένου δε περί του τραγικού συμβάντος εκεί ψηλά στα Τέμπη της Θεσσαλίας μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού, που τόσο πολύ γιορτάσθηκε όχι μόνον σ’ ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του Πλανήτου μας;
Είναι γνωστό βέβαια  πως στα καρναβάλια επειδή στον Διάβολο αρέσει το χρυσό οι στολές είναι χρυσοποίκιλτες!






Έτσι λοιπόν  αχαλίνωτος ξεσπά κατά του Καρναβαλιού της Πάτρας.
Διότι το Καρναβάλι είναι η γιορτή του Διαβόλου!!! Και το πλήθος των ανθρώπων, που ξεχύθηκε στους δρόμους με τις αποκριάτικες φορεσιές, στη ουσία ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! ΕΛΑΤΡΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, καθ’ όσον στο τριήμερο αυτό κυριαρχούσαν η σαρκολατρεία, η ανηθικότης, η χυδαιότης κλπ. Ανεπίσημα, με την μορφή του κουτσομπολιού, κυκλοφορεί η είδησις, ότι πολλά προφυλακτικά από την σεξουαλική ικανοποίηση ευρέθησαν ακόμη και στους δρόμους των Πατρών!
Και βέβαια μανιακός αναγνώστης της σοβαρής ειδησεογραφίας  διαβάζει και μας μεταφέρει πικάντικα στιγμιότυπα από αυτές:
Εκ παραλλήλου όμως υπάρχει και η υπεύθυνη ειδησεογραφία, η οποία μας βεβαιώνει, ότι το Καρναβάλι των Πατρών=τρελλό σεξουαλικό γλέντι! Ιδού η απόδειξις:
Όργια στην Πάτρα: «Καρναβαλικό» σεξ στις τουαλέτες καφετέριας! Κάποιοι το γλέντησαν λίγο παραπάνω στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Πάτρας.
Δεν έλειψαν και τα… «ροζ» παρατράγουδα από το φετινό Πατρινό καρναβάλι.
Όπως το περιστατικό που έγινε ευρέως γνωστό τις τελευταίες ημέρες και συνέβη στις τουαλέτες καφετέριας στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με το dete, πρωταγωνιστές ήταν δύο άνδρες και μία Θεσσαλονικιά η οποία σπουδάζει στην Πάτρα. Οι «δράστες» επιδόθηκαν σε άγριο σεξ καλυπτόμενοι από τη δυνατή καρναβαλική μουσική.
Όμως δεν γλίτωσαν από τα βλέμματα κάποιων που είχαν ανέβει στον πάνω όροφο όπου βρίσκονται.
Δυστυχώς δε  ο Διάβολος δεν έχει βάλει στο μάτι μόνο την χώρα μας!
Σε κατ΄ευθείαν φαίνεται σύνδεση μαζί του ο Αμβρόσιος μας ενημερώνει πως:
Βέβαια ο Διάβολος χορεύει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτου μας ! 
Έτσι λοιπόν : Η Κυβέρνησις του Ρίο ανακοίνωσε, ότι θα διανείμει ΔΩΡΕΑΝ 106.000.000 ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ, για να εξυπηρετήση τον κόσμο! Εκατόν έξη εκατομμύρια προφυλακτικά!!!!
Καρναβάλι του Ρίο: 100 εκατ. προφυλακτικά και 7 εκατ. λίτρα μπύρας.
Από και πέρα ο παραλογισμός του εκτροχιάζεται σε παραληρηματικούς τόνους :
Νέοι και φοιτητές, οι οποίοι είχαν ταξιδεύσει μέχρι την Πάτρα, για να ……εορτάσουν το τριήμερο της Αποκρηάς και το Καρναβάλι, δηλ. την εορτή του Διαβόλου, και επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη! 
Ο Διάβολος, λοιπόν, χορεύει στην εποχή μας! Γι’ αυτό έχει και τη δική του θρησκεία, ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, και τους δικούς του ιερουργούς, τους ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ! ………..
Μήπως, λοιπόν, αυτή η τραγωδία των Τεμπών είναι μια έκφρασις της οργής του Κυρίου μας γι΄αυτή την τόσο πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου;
 Και βέβαια προς επίρρωση των λόγων του επικαλείται και αρθρογράφο της χουντικής εφημερίδας των θαυμάτων ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ που γράφει:
 Αναρωτιέται κανένας για την “κατάρα“ των Τεμπών; Αλήθεια τι συμβαίνει εκεί και οι δαίμονες χορεύουν….και με το “δρεπάνι“ ο διάβολος παίρνει ζωές;»
Και αφού περάσει γενεές 14 τους άλλους μητροπολίτες και τον αρχιεπίσκοπο που δεν βγαίνουν να πουν τα ίδια θεόπνευστα λόγια όπως τα δικά του, καταλήγει λέγοντας:   
Οι αγαθής προαιρέσεως αναγνώστες μας, πιστεύω, θα αποδεχθούν την άποψη, ότι και η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ίσως να είναι μία ακόμη έκφρασις της ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ για την αποστασίαν του συγχρόνου Έλληνα από την αγκάλην Του! 
Αντί άλλου σχολίου μεταφέρω εδώ αυτό που έγραψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο Instagram:
«Mr tragic Αμβροσιε αν υπήρχε ο Θεός που εσείς πιστεύετε θα έπρεπε να είστε ό μηχανοδηγός του τρένου. Ευτυχώς όλοι εμείς πιστεύουμε σέ έναν άλλο Θεό που εσείς μάλλον δεν γνωρίζετε Από εμένα με αγάπη f@@k you barstard.
Υ.Γ. Αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε την δική σας Περαστικά πανιβλακα. Στις επόμενες απόκριες θα ντυθώ μαλακοδιαβολος σαν εσένα ψωφιμι. Αν ήταν στο χέρι σου θα με περνούσες από ιερά εξέταση γελοίε».
 
Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση.
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου