Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2006

A΄PIERCING- Η τρέλα δεν πάει στα βουνά πάει χαμηλά.



Εάν δεν καταλάβατε ακριβώς τι βλέπετε είναι γιατί έχετε έλλειψη φαντασίας και δεν έχετε σκεφτεί οι μεν άνδρες να στολίσετε το πολύτιμο εργαλείο που κρέμεται ανάμεσα στα πόδια σας με ένα ωραίο χαλκά και οι γυναίκες να του τον στολίσετε ως Δώρο στη γιορτή του και να τον καμαρώνετε τις ιδιαίτερες στιγμές σας !.
Η τελευταία μόδα να κρεμάμε από 1 έως πολλούς χαλκάδες από τα αυτιά μέχρι τον ομφαλό είναι θέμα μόδας και προσωπικής αισθητικής και μάλλον δεν ενδείκνυται για νευρόσπαστα σαν και μένα που δεν άντεξαν ούτε μία βέρα (στο δεξί!) ούτε για δύο μέρες και φρόντισαν ευσχήμως να την χάσουν.
Υπάρχουν όμως διάφοροι που γουστάρουν να βάλουν τον χαλκά στα γεννητικά τους όργανα και να τα κάνουν πιο χλιδάτα η και με την ελπίδα ότι θα αυξήσουν την σεξουαλική τους ικανοποίηση.
Ας δούμε λοιπόν τι δυνατότητες υπάρχουν για να στολίσετε ένα πέος ώστε να γίνει Ευρω-πέος γιατί ή μόδα από ότι φαίνεται ξεκίνησε από τις Σκανδιναβικές χώρες.
Τα παρακάτω είναι τα αναγκαία αξεσουάρ για τον στολισμό.




Για τις κυρίες όπως βλέπετε υπάρχουν μόνο αυτές οι δυνατότητες και πιθανώς και από μία τέτοια τοποθέτηση να βγήκε η παροιμία- ότι σέρνει καράβι!

Για όσες πιθανώς δεν καταλαβαίνουν το σχήμα, στο επάνω το δαχτυλίδι μπαίνει κάτω από την κλειτορίδα και στη δεύτερη κατευθείαν σ΄ αυτήν !(πονάει βέβαια πολύ αλλά τι είναι ο πόνος μπρος στα κάλλη!)



B΄PIERCING- Η τρέλα δεν πάει στα βουνά πάει χαμηλά.

2 σχόλια:

  1. Μην ξεχνάτε να το αφαιρείτε πριν τον έλεγχο στο αεροδρόμιο γιατί θα χτυπήσει ο συναγερμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ που τα λέμε θα είναι ωραίο το θέαμα να ξεβρακώνουν κάποιο για να δούνε τι βαράει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή