Δευτέρα 26 Μαρτίου 2007

ΝΕΚΤΑΡΙΑ Δ’





Σύντομη σύνδεση με τα προηγούμενα.

Η Νεκταρία είναι κόρη δύο θεολόγων καθηγητών σε επαρχιακή πόλη και ερωτεύεται τον αγροτικό ιατρό .Με πρόφαση ιατρικά προβλήματα η Νεκταρία βρίσκεται σε συνεχή σεξουαλική θεραπεία από τον ιατρό ενώ οι γονείς τρέχουν σε διάφορους αγίους για να βοηθήσει το παιδί τους από τις συνεχείς ασθένειες , μέχρι που συλλαμβάνουν το ζεύγος στα πράσα Ο ιατρός αναγκάζεται να την αρραβωνιαστεί αλλά χρησιμοποιεί την μέθοδο του στρίβειν δια του αρραβώνος και μόλις τελειώνει το αγροτικό του λέει στον μέλλοντα πεθερό του ότι είναι Ιεχωβάς οπότε αποπέμπεται πάραυτα εν μέσω εξορκισμών.
Η απαρηγόρητος Νεκταρία ευρίσκει παρηγορίαν εις τας αγκάλας του νεαρού παπά της πόλης της, του Παπαγρηγόρη , ο οποίος και την γκαστρώνει αλλά φροντίζει να την παντρέψει με τον νεαρόν εθνικόφρονα αστυνόμο Νικήτα οποίος θεωρεί ότι είναι και ο περήφανος πατήρ του 7μηνίτικου 3400γρ παιδιού της.
Ο θρησκόληπτος πατέρας της Νεκταρίας πιστεύει ότι ο θεός του στέλνει μηνύματα με την αλλαγή του χρώματος των σκατών του και σε επίσκεψη σε παπα ιατρό του, κουβαλάει ένα κεσέ με τα σκατά του τον οποίο και αφήνει στο γραφείο του γιατρού φεύγοντας, οπότε ο γιατρός εκνευρισμένος τον πετά από το παράθυρο και βρίσκει τον πατέρα της Νεκταρίας στο δόξα πατρί την ώρα που βγαίνει
.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ


Στο 166 στην αρχή όταν τους πήραν τηλέφωνο και τους είπαν ότι είναι λιπόθυμος στο πεζοδρόμιο ένας κύριος με περικεφαλαία ένα κεσέ με σκατά ,πίστεψαν ότι τους κάνουν πλάκα και έκλεισαν το τηλέφωνο.
Μετά όμως την τρίτη φορά που τους ξαναπήραν έστειλαν το ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο εφημερεύον Νοσοκομείο.
Εκεί μία ατυχής αδελφή αναγκάστηκε να τον καθαρίσει αναφωνώντας συνεχώς την Μαλβίνειο ατάκα :γαμώ την ατυχία μου!
Μόλις κατέβηκε ο εφημερεύων ιατρός και είδε τον λιπόθυμο ασθενή έμεινε άφωνος.
Ήταν ο τέως πεθερός του!
Μετά την εξέταση που του έκανε διαπίστωσε ότι ευτυχώς ο πατέρας της Νεκταρίας είχε μια απλή εγκεφαλική διάσειση και γι’ αυτό είχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον, και ένα επιπόλαιο τραύμα στο κεφάλι.
Η γυναίκα του που τον συνόδευε στο γιατρό και μετά στο νοσοκομείο ειδοποίησε την κόρη της η οποία και έτρεξε αλαφιασμένη να δει τον πατέρα της.
Εκεί μόλις είδε τον τέως αρραβωνιαστικό της έμεινε άφωνη.
Από τότε που ο πατέρας της είχε διώξει με βδελυγμία τον ιατρό ,κάνοντας συνεχώς τον σταυρό του, από τον φόβο του μήπως τον μολύνει ο Ιεχωβάς που πίστευε ο ιατρός ,δεν τον είχε ξαναδεί .
Αφού είδε τον πατέρα της και ηρέμησε πήγε στο γραφείο του γιατρού για να ενημερωθεί για την κατάσταση του.
Εκεί αφού της εξήγησε ότι η κεφαλή του θεολόγου είναι γερή και ότι ο πατέρας της δεν έχει κάτι σοβαρό από το χτύπημα και σύντομα θα συνέλθει, άρχισαν να συζητάνε για το πώς τελείωσε η σχέση τους και χωρίς να το καταλάβουν ,ο ερωτύλος ιατρός και η έχουσα ευερέθιστον αιδοίον Νεκταρία, ευρέθησαν εις σάρκαν μίαν που λέει και το Ευαγγέλιον.
Πλήρως ικανοποιημένη η Νεκταρία μετά την ενημέρωση από τον ιατρό για την κατάσταση της υγείας του πατρός της ,όπως επίσης και των βελτιωμένων από το αγροτικό ιατρείο τεχνικών εις το πήδημα του ιατρού, επέστρεψε στο σπίτι της όπου δεν την περίμενε, γιατί είχε κοιμηθεί ο Νικήτας.
Με τον Νικήτα η Νεκταρία δυστυχώς αφ’ ότου είχαν έρθει στην πρωτεύουσα είχαν όλο και σπανιότερα την δυνατότητα για πήδημα γιατί ο Νικήτας την πέρναγε συχνά στα λεωφορεία των ΜΑΤ που ως γνήσιος εθνικόφρων βλακωδώς είχε από μόνος του ζητήσει να μετατεθεί.
Η μόνη του ικανοποίηση ήταν ότι εκεί μπορούσε μεν να έχουν μειωθεί οι ευκαιρίες του να πηδήξει την γυναίκα του αλλά μπορούσε να εκτονωθεί το σφρίγος του ανοίγοντας μερικά κεφάλια από αυτά που είχαν την ατυχία να βρεθούν αδιακρίτως μπροστά του. Γυρνώντας δε στο σπίτι του κατάκοπος αλλά ευχαριστημένος έλεγε με χιούμορ στην σύζυγο του :Γύρισε σπίτι η ζαρντινιέρα σου γλυκό μου!Βέβαια η Νεκταρία όταν πήγαινε για επίσκεψη στο πατρικό της δεν έχανε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τον Παπαγρηγόρη ο οποίος αφότου είχε φύγει η Νεκταρία είχε ευλογήσει και μερικές άλλες πιστές προσέχοντας πλέον να μην γκαστρώσει καμία γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να μην παραμείνει πλέον κρυφή η αμαρτία του ενώ συγχρόνως και ο νέος αστυνόμος που αντικατέστησε τον Νικήτα ήταν ήδη παντρεμένος.
Το όνειρο του ήταν να γίνει μητροπολίτης και ήθελε να μην ακουστεί τίποτα για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις πριν να γίνει, ώστε να έχει την υποστήριξη και των δύο μεγάλων και ισχυρών ομάδων της ιεραρχίας δηλαδή των εχόντων ανιψιές και των οπισθογεμών.
Η χριστιανική του καρδιά ήταν ανοικτή για όλες τις πιστές που είχε μέχρι τότε ευλογήσει, αλλά η μητέρα του παιδιού του ήταν αυτή που τον είχε οδηγήσει στις πύλες του Παραδείσου γιατί ήταν αυτή που τον είχε ξεκόψει από τον ανίερο δεσμό του με την χείρα με τα 5 ορφανά .
Η Νεκταρία λοιπόν είχε πλέον αποκτήσει ικανή εμπειρία και διαπίστωνε ότι ο κάθε άνδρας της ζωής της κάλυπτε και διαφορετικές ανάγκες του λίαν αχόρταγου σεξουαλικώς σώματος της.
Ο ιατρός ήταν ο πρώτος που έκανε επέλαση εντός του συναισθηματικού της κόσμου αλλά και του κόλπου της. Είχε πάντα μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της. Εκτός των άλλων όντας πιο κοντά στα νεώτερα επιτεύγματα της επιστήμης ήταν αυτός που πρώτος της χρησιμοποίησε τον δακτύλιο με τον δονητή της κλειτορίδος.*
Περιττό να σημειωθεί ότι το δακτυλίδι αυτό το χάρισε στη ονομαστική εορτή στον σύζυγο αλλά και στον παπά, και φρόντισε ή ίδια να στολίσει με ιδιαίτερη φροντίδα το ανορθωμένο πέος τους.
Ο Παπαγρηγόρης εκτός από την χαρά της μητρότητας της προσέφερε την γλύκα και τη ερεθιστική επίγνωση που προσφέρει η εμπειρία του απαγορευμένου και κοινωνικώς κατακριτέου, ιδιαίτερα δε για αυτήν ,εξαιτίας του οικογενειακού περιβάλλοντος που είχε μεγαλώσει.
Τέλος ο Νικήτας της πρόσφερε την ασφάλεια της συζυγικής στέγης αλλά και την πλέον βάρβαρη και πρωτόγονη εκδοχή του σεξ ,ή οποία όμως και αυτή της προκαλούσε ιδιαίτερη ικανοποίηση ιδίως όταν ο σύζυγος επέστρεφε από διαδήλωση και την πήδαγε με βιαιότητα αναφωνώντας μερικές φορές πριν να φτάσει στην κορύφωση :θα σε γαμήσω ανάρχα!
Αλλά ας επιστρέψουμε στο Νοσοκομείο όπου την επομένη ο πατέρας της Νεκταρίας άνοιξε τα μάτια του και το πρώτο πρόσωπο που αντίκρισε ήταν ο ιατρός.
Το σαστισμένο του μυαλό με τις θεολογικές εμμονές που είχε έκανε αμέσως την εξής σκέψη :
Ο Θεός με τιμώρησε που πίστευα ότι μου έστελνε μηνύματα με τα σκατά μου και με εξαπέστειλε στην κόλαση oπότε για τιμωρία μου ποιον άλλο θα έβλεπα πρώτο εκτός από αυτόν τον καταραμένο Ιεχωβά ιατρό ;
Και στο σημείο αυτό ξαναλιποθύμησε.


 *(18-8-2012) Προφανώς την εποχή  που το έγραφα θα διαφήμιζαν κάποιο αντίστοιχο μαραφέτι που σήμερα δεν θυμάμαι πλέον πως ήταν. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. Paroti megalomenh ellhnorthodoksa h Nektaria, aksiothike tas doreas tu simiou G.

    Ektakth h istoria, ke sto pneuma ton hmeron ofilo na omologiso.

    Kalhmera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μιλάμε ξετρελάθηκα με την ιστορία......μα κάι κείνη η Νεκταρία ακόρεστη ρε παιδάκι μυο....Πολύ μου άρεσε....χαχαχαχα!!!

    Πάντως απ όλους τους γκόμενους της Νεκταρίςα μου άρεσε ο γιατρός...δε ξέρω μου κάνει πολυ΄κίνκυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι τωρα πια η Νεκταρία (ελπίζω οτι) είναι πληρως ενημερη για τις αντισυλληπτικές μεθόδους.
    Με τον σύζυγο να απέχει, μερικως, των καθηκόντων του, και την Ιατρική και την θρησκεία (ανάμεσα) στα πόδια της, ενα νέο μωρό στην ζωή της θα ήταν ο εφιάλτης των DNA αναλυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γαμώ τις ιστορίες. Την ευχαριστήθηκα. Αλλά ο μπμπάς δεν ξέρει ότι οι Γιαχοβάδες δεν εξορκίζονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αθεόφοβε, μήπως είσαι ο...γιατρός;
    μου θύμησες σε πολλά τον Βοκάκιο. :)

    ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mhxeirotera-
    Βλέπεις ο γιατρός ήξερε να το βρεί!

    liodara-
    Δεν έχεις άδικο θα δείς στην συνέχεια.

    ralou-
    Εχει πάψει πλέον να είναι το κοριτσάκι των 18 χρόνων που δεν ήξερε που πανε τα τέσσερα.

    ο δείμος του πολίτη-
    Ο μπαμπάς σαν γνήσιος θρησκόληπτος τους Ιεχωβάδες τους βλέπει σαν σατανάδες.

    ροϊδης-
    Η ιστορία είναι φανταστική αλλά τα πρόσωπα θα μπορούσαν να είναι υπαρκτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λοιπόν θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Ροΐδη...ή που έχεις μεγάλη φαντασία καλέ μου ή που δεν εξηγούνται τόσες γαργαλιστικές λεπτομέρειες στην υπόθεση....όπως και να χει τυχερό σε βρίσκω!χα χα!

    Υ.Γ.
    highlights το δαχτυλίδι με τη δόνηση και το "θα σε γαμήσω ανάρχα!"χαχαχαχαχαχααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν, Αθεόφοβε, έχεις πολύ γέλιο!
    Συνήθως διαβάζω τα ποστς σου απολαμβάνοντας παράλληλα και μια σοκολάτα. Έτσι είναι διπλή η ευχαρίστηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι περίεργη να δω ΠΟΥ θα το φτάσεις...:p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λωλοστεφανη-
    Δυστυχώς μόνο φαντασία είναι!

    3 parties a day-
    Γι΄αυτό λοιπόν είσαι τόσο γλυκιά :))

    weirdo-
    Επειδή σου έχω ιδιαίτερη συμπάθεια θα σου αποκαλύψω ότι υπάρχουν γραμμένες 3 συνέχειες και γράφεται η 4η που πιθανώς να είναι και η τελευταία,ανάλογα με τα κέφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεκαρδιστικά- και τα τέσσερα!
    Περιμένω να δω τί άλλο θα βρει τον ευσεβή θεολόγο, βοήθειά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή