Τετάρτη 28 Μαρτίου 2007

ΝΕΚΤΑΡΙΑ E’



ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

Την επομένη το πρωί η αδελφή που πήγε να βάλει θερμόμετρο στον σε αφασία μέχρι τότε ευρισκόμενο πατέρα της Νεκταρίας, αισθάνθηκε με έκπληξη ένα χέρι να προσπαθεί να ψηλαφίσει το αριστερό της κωλομέρι.
Το λάγνο αυτό χέρι ήταν του άρτι αποκτήσαντος επαφή όχι μόνο με το κωλομέρι της αδελφής αλλά και με την πραγματικότητα θεολόγου!
Το πρόβλημα όμως που υπήρχε στο κεφάλι του ατυχούς θρησκόληπτου θεολόγου ήταν ότι πίστευε μόλις ανένηψε, ότι βρίσκεται στην κόλαση οπότε μπορούσε πλέον ελεύθερα να αφήσει τα από τόσα χρόνια καταπιεσμένα από την θρησκευτική του παιδεία συναισθήματα.
Και με αυτή την λογική, μέσα στον παραλογισμό του, εύρισκε απολύτως φυσιολογικό να πιάσει και αυτός στην ζωή του ένα σφιχτοδεμένο κωλαράκι που το είδε τουρλωμένο μπροστά του και που δεν είχε καμία σχέση με τον από χρόνια πλαδαρό κώλο της συζύγου του.
Της αδελφής της ήρθε να του κοπανήσει μια πάπια με σκατά που κρατούσε στο άλλο χέρι αλλά ή σκέψη ότι θα την έβαζε ξανά η προϊσταμένη της να καθαρίζει αυτόν τον σκατοκέφαλο την απέτρεψε και αντ΄ αυτού φώναξε τον ιατρό να του πει ότι ο ασθενής του επανήλθε.
Επί τη εμφανίσει του ιατρού ο θεολόγος με την ψυχολογική μεταστροφή και την εδραιωμένη πλέον πίστη του ότι βρίσκεται στην κόλαση ,όπου όλα είναι επιτρεπτά, άρχισε να του φωνάζει :καλώς το το αγόρι μου, τι θα γίνει πότε θα πάμε στις πουτάνες;
Ο ιατρός φώναξε την Νεκταρία και την μητέρα της ,οι οποίες κλαίγοντας άκουσαν τον μέχρι χθες θεοσεβούμενο πατέρα και σύζυγο να τις περιλούζει με χυδαιολογίες .
Μετά από ιατρικό συμβούλιο συμφώνησαν ότι πριν την ψυχιατρική του θεραπεία έπρεπε να χειρουργηθεί για τον αποφρακτικό ίκτερο, που ήταν και η αιτία του αποχρωματισμού των κοπράνων του.
Ευτυχώς η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής ,ο ασθενής βέβαια την εξέλαβε ως μία συνήθη ποινή της κολάσεως και η γερή του κράση του επέτρεψε από την 5η μετεγχειρητική ημέρα να περιφέρεται στο νοσοκομείο και να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα στις αδελφές οι οποίες έσπαγαν πλάκα και δεν εντυπωσιαζόντουσαν.
Η επιδειξιομανία όμως αυτή, που προκαλούσε θυμηδία στο νοσοκομείο , με την έξοδό του από αυτό , δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στον έξω κόσμο.
Τις πρώτες μέρες που έμεινε φιλοξενούμενος στο σπίτι της κόρης του, για να υποβληθεί σε ψυχιατρική θεραπεία, το έσκασε και πήγε έξω από ένα σχολείο, που νόμιζε ότι ήταν το δικό του, και άρχισε την επίδειξη.
Έτσι η Νεκταρία ειδοποιήθηκε ότι ο πατέρας της είναι κρατούμενος στην αστυνομία και έτρεξε για να τον βγάλει ,γιατί ο Νικήτας δεν μπορούσε, έχοντας ραντεβού με τα φιλαράκια του τους αναρχικούς έξω από το Πολυτεχνείο.
Εκεί η Νεκταρία έκανε άλλη μια σημαντική γνωριμία στη ζωή της.
Η γνωριμία αυτή ήταν ο αστυνομικός Διευθυντής στο γραφείο του οποίου μπούκαρε με ορμή.
Ο αστυνομικός Διευθυντής ,που μόλις είχε χωρίσει την γυναίκα του γιατί δεν μπορούσε να περάσει την πόρτα του σπιτιού του από τα κέρατα, είδε να μπουκάρει στο γραφείο του ένα χυμώδες θηλυκό αλαφιασμένο, που αμέσως επανέφερε στην ορθία θέση την καταπτοημένη τον τελευταίο καιρό libido του.
Η Νεκταρία έχοντας πλέον αποκτήσει πείρα με τις ανδρικές επιθυμίες έπιασε αμέσως την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και με όλη την θηλυκή της τσαχπινιά του εξέθεσε το πρόβλημα με τον πατέρα της.
Ο Διευθυντής όλο ευγένεια, συμπάσχοντας μαζί της, της εξήγησε πως θα καταφέρει να την γλιτώσει ο επιδειξίας θεολόγος χωρίς να παραπεμφθεί σε δίκη και η Νεκταρία με αυθορμητισμό αλλά γιατί και της άρεσε, έπεσε απάνω του και τον φίλησε.
Έτσι για πρώτη φορά στη ζωή της γνώρισε πως είναι το καρεκλάτο σε περιστρεφόμενη πολυθρόνα γραφείου και οι εντυπώσεις που αποκόμισε ήταν πάνω από ικανοποιητικές.
Έτσι προσετέθη και 4ος άνδρας στην ζωή της, στον οποίο χάρισε και σε αυτόν στην γιορτή του τον δακτύλιο με τον δονητή. Μάλιστα επειδή τον Διευθυντή τον έλεγαν Ευάγγελο του πέρασε η ίδια τον δακτύλιο ανήμερα της εορτής του στον ανορθωμένο ιστό του μαζί με ένα μικρό σημαιάκι από αυτά των παρελάσεων!
Ο Διευθυντής, πλην των σεξουαλικών του προσόντων, είχε και αλλά εξ ίσου σημαντικά προσόντα χάρις στα οποία άλλωστε είχε γίνει και διευθυντής.
Είχε στενές σχέσεις με το κυβερνών κόμμα και την ουσιαστική υποστήριξη υπουργού ,ο οποίος του είχε και προσωπική υποχρέωση γιατί είχε καλύψει στο παρελθόν μια υπόθεση με ναρκωτικά που είχε μπλέξει ο γιος του.
Ο υπουργός τις τελευταίες ήμερες είχε πάλι προβλήματα ,γιατί ένας από τους προσωπικούς του φρουρούς είχε συλληφθεί, μετά από ένα καρφί αντιπάλου βουλευτού στην ίδια περιφέρεια, να πουλά προστασία σε γυναίκες και νυχτερινά κέντρα.
Μόλις το άκουσε η Νεκταρία άρπαξε την ευκαιρία.
Ο Νικήτας της ήταν το κατάλληλο πρόσωπο για αυτή την θέση. Ο αστυνομικός διευθυντής συμφώνησε αμέσως γιατί δεν του ήταν και του ίδιου ευχάριστο να περιφέρεται στα πόδια του ο κερασφόρος άνδρας της Νεκταρίας που του θύμιζε τον εαυτό του πριν να χωρίσει.
Έτσι ο Νικήτας από κει που άνοιγε κεφάλια στα ΜΑΤ βρέθηκε να ανοίγει τις πόρτες από το αμάξι του υπουργού και να κουβαλάει τα ψώνια της συζύγου του.
Ο πατέρας της Νεκταρίας γύρισε στην πόλη του και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή που του μείωνε τις εκδηλώσεις χυδαιολογίας και επιδεικτισμού.
Η θεολόγος σύζυγος του προσπαθούσε να τον επαναφέρει στον δρόμο του Θεού και γι΄ αυτό τον πήγαινε τακτικά στην εκκλησία.
Μία Κυριακή, που είχε πάει και η Νεκταρία να τους επισκεφτεί, πήγαν και οι 3 στην εκκλησία να παρακολουθήσουν την λειτουργία που θα έκανε ο μητροπολίτης του τόπου τους.
Και ενώ όλα πήγαιναν καλά, την ώρα που πήγαινε να φιλήσει το χέρι του χρυσοστόλιστου μητροπολίτη μια ζουμερή νεαρά, ο πατέρας της Νεκταρίας ξεφεύγει από την επίβλεψη συζύγου και κόρης και χιμάει και πιάνει με τα δυο του χέρια τα δύο τροφαντά κωλομέρια της ευσεβούς νεάνιδος που είχε σκύψει με σεβασμό μπροστά στον μητροπολίτη χώνοντας την μούρη του αναστενάζοντας στην μεσογλουτιαία αύλακα των λίαν προκλητικών γλουτών της .
Όπως ήταν αναπόφευκτο η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει, οπότε και ο μητροπολίτης εξοργισμένος για την βεβήλωση του χώρου έριξε μία γερή, με την ποιμαντορική του ράβδο, στο κεφάλι του λάγνου θεολόγου και τον άφησε ξερό στο πάτωμα.
Το ιερό αυτό κτύπημα ως ευλογία εκ θεού είχε ένα θαυματουργό αποτέλεσμα, την επιστροφή του θεολόγου στον πρότερη φυσική του θρησκόληπτη κατάσταση .
Είχε όμως και ένα άλλο σημαντικό αποτέλεσμα.
Προκάλεσε την εξύψωση του κύρους του μητροπολίτου στο χριστεπώνυμο πλήρωμα ως ικανού για θαύματα και αυτό είχε συνεπακόλουθο ,την αύξηση του τζίρου των παγκαριών της εκκλησίας η οποία συνέβαλε στο να μπορέσει ο πανευτυχής μητροπολίτης να αλλάξει εντός βραχυτάτου διαστήματος την 200ρα MERCEDES του σε 300ρα .

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

16 σχόλια:

  1. Πανω που ειχε μπει στον "ισιο" δρομο ο μπαμπας και θα μπορουσε επιτελους να καταλαβει και την κορη του....μας το χαλασες!
    Να ελπιζω σε ενα ακομη χτυπημα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Athoefove, diakrino mia ypovoskusa sympathia pros thn omiopathitikh h' kano lathos?

    Perimenume thn synexeia... den thn stelneis thn alaniara (ke, ante na mhn to po) Nektaria ke mia volta apo thn Iera Synodo na dume ti tha prokipsei?

    Kalhmera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία η Νεκταρία.... λύνει όλα της τα προβλήματα μ΄ένα μαγικό ραβδί...
    (κάποιες φορές το στολίζει κιόλας...)

    Τι γέλιο έριξα και πάλι με τον μπαμπά της δέ λέγεται ,αθεόφοβε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το όνομα του Θεού βρε αθεόφοβε!
    Έφτανε ένα κεσεδάκι σκατό για να τον φέρει σε τέτοια κατάσταση τον άνθρωπο και χρειάστηκε ολόκληρη ποιμαντορική ράβδος για να επανέλθει;
    Α! ο πανάγαθος δεν κάνει σωστή κατανομή των πόρων του νομίζω!
    Χάθηκε δηλαδή μια λαμπάδα, ένα καντηλάκι να του έλθει στο κεφάλι για να επιτευχθεί το ζητούμενο;

    Εκτός βέβαια αν βοηθούσε στο PR του μητροπολίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. annamaria-
    Πως θα θαυματουργούσε τότε η εκκλησία;
    Άλλωστε πρωταγωνίστρια είναι η Νεκταρία.

    mhxeirotera-
    Σε παρακαλώ ή Νεκταρία δεν έιναι αλανιάρα!
    Απλώς έχει καρδιά αγκινάρα και ευερέθιστον αιδοίον το οποίον όμως την βοηθά στην ζωή της.

    maika-
    Και όχι μόνον ένα μαγικό ραβδί...

    ralou-
    Έχεις φάει στο δόξα πατρί ποιμαντορική ράβδο με τα σκαλίσματά της και τα μπιχλιμπίδια της;
    Οχι μόνον επανέρχεσαι στο δρόμο του θεού άλλα και τον Χριστό φαντάρο βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μάλλον θα πρέπει να προτείνουμε στον αρχιεπίσκοπο να ανακηρύξει τη Νεκταρία εν ζωή Αγία. Με τόσα θαύματα στη ζωή της .

    Ακόμη γελάω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. iris-
    δείμος-
    Ε΄δατε εσείς που δεν πιστεύετε στα θαύματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θαύμα, Αθεόφοβέ μου, θαύμα (το κείμενο και τα τρία προηγούμενα}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λες να κάναμε λάθος; Μετά την Αγία Νεκταρία όλα τα πιστεύω τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαχα! Μα απίστευτη αυτή η Νεκταρία και ο μπαμπάς και όλο της το σόι!
    Κι εσύ φοβερός! Αθεόφοβος στην κυριολεξία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. advocatus diaboli-
    iris-
    evita_cp-
    Όπως βλέπετε η Νεκταρία φρόντισε να αξιοποιήσει όλα της τα γυναικεία χαρίσματα και να το απολαμβάνει από πανω.!(συνήθως από κάτω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αληλούια! Αληλούια!

    Θαύμα Χριστιανοι!

    Ο Δεσπότης τσάκισε τον σεξομανή δαίμονα!!!!

    ΤΕΛΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι ηλιθιότητα δεν έχει όριο. Ρε δεν πάτε καλα. Αντί να σατιρίζεται παντε κάντε τίποτα χρήσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως έχει πει ο Παπανούτσος: Σάτιρα αθώα δεν υπάρχει, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει, αφού πάντα πληγώνει επικρίνει και στηλιτεύει (και κυρίως εκείνους που δεν καταλαβαίνουν που στοχεύει)

      Διαγραφή
  14. θαύμα θαύμα αχαχαχ δεν μπορώ τα έχω κάνει εικόνες αχαχαχα

    Μί

    ΑπάντησηΔιαγραφή