Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ALERT ! ΑΝΔΡΕΣ ,ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ



Μήπως είδατε πως τα που έχουν πάει οι άνδρες;
.

Έχω γράψει στο παρελθόν τους λόγους γιατί το γυναικείο φύλο είναι σαφώς το ισχυρό φύλο.
Το ανδρικό δε φύλο δεν είναι απλώς το ασθενέστερο αλλά και ουσιαστικά είδος που είναι πλέον σε ανεπάρκεια.
Αν δούμε τα στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας για την Ελλάδα θα δούμε ότι οι κακόμοιροι οι Έλληνες ζουν 5 χρόνια λιγότερα από τις Ελληνίδες ! (76 οι άνδρες και 81 οι κορακοζώϊτες!)
Όταν λέω δε κορακοζώητες είναι κορακοζώητες από την στιγμή που γεννιούνται !
Ακόμα και όταν είμαστε τρυφερά βλαστάρια,κάτω των 5 ετών, η πιθανότητα να τα τινάξουμε είναι 6 στα 1000 αγοράκια ενώ στα κορίτσια μόνο 5 στις 1000 μουλάρες!
Μεγαλώνοντας δε εκεί τους πήρε και τους σήκωσε τους άνδρες.
Στις ηλικίες 15-60 η πιθανότητα στους άνδρες να αποδημήσουν εις Κύριον είναι 118 ενώ οι γυναίκες μόνο 48! (Διαβάζοντας αυτές τις στατιστικές άρχισαν να μου μπαίνουν κάτι ψύλλοι στ΄ αυτιά για την προτίμηση του Αγίου Πέτρου για τους μαντράχαλους, λες;)
Με αυτά τα πραγματικά δεδομένα είναι πλέον σαφές ότι οι άνδρες είμαστε είδος σε ανεπάρκεια και πρέπει να ληφθούν μέτρα για το είδος μας, όχι βέβαια αντίστοιχα με αυτά που έχουν πάρει για την καρέτα-καρέτα που κινδυνεύει να την βλέπουμε πλέον σε φωτογραφία στα T-shirt για την διάσωση της.
Τα μέτρα δε πρέπει να τα λάβουν οι ίδιες οι γυναίκες που ήδη αντιμετωπίζουν πρόβλημα και έχω ακούσει πολλές να αναφωνούν απελπισμένες:
-Δεν υπάρχουν άνδρες!
Εδώ που τα λέμε δεν έχουν και άδικο.
Αντιστοιχούν 98 άνδρες στην Ελλάδα σε 100 γυναίκες.
Βάλτε ότι και κάπου 10-15% είναι ομοφυλόφιλοι και κάπου 10% workaholic που χρησιμοποιούν το κάτω κεφάλι μόνο για κατούρημα, είναι πλέον σαφές ότι η μία στις 4 γυναίκες μπορεί να δοκιμάσει κάποτε λίγο άνδρα όπως με το δάκτυλο δοκιμάζουμε μια τούρτα στο πλάι, αλλά τούρτα δεν θα αποκτήσει ποτέ!
Το ποσοστό δε αυτό στην πραγματικότητα είναι ακόμα μικρότερο με την τεράστια αύξηση του γυναικείου πληθυσμού μετά την επέλαση τόσων θηλυκών από την Ουκρανία , Ρωσία, Βουλγαρία κτλ που έχουν επιπέσει στον Ελληνικό ανδρικό πληθυσμό, κυρίως της επαρχίας, που έχοντας να διαλέξει μεταξύ ενός ξανθού, πανέμορφου δίμετρου γαλανομάτικου πειρασμού και μιας μελαψής κοντοπόδαρης Ελληνίδας είναι ευνόητο τι διαλέγει.
Το ότι λοιπόν υφίσταται μεγάλη λειψανδρία στην Ελλάδα δεν χρειάζονται ιδιαίτερης στατιστικής επιβεβαίωσης, γιατί έτσι και σκεφτεί κανείς απλά τον κοινωνικό του περίγυρο θα διαπιστώσει ότι το είδος χήρος είναι σπάνιο, ενώ το είδος χήρες και ζωντοχήρες υφίσταται σε υπερεπάρκεια.
Είναι χαρακτηριστικό δε ότι όσες είναι ακόμα νέες ασχολούνται με ιδιαίτερο ζήλο με το σπόρ κυνήγι γαμπρού, ενώ οι μεγαλύτερες ηλικίες που έχουν πάψει πια απογοητευμένες να ασχολούνται με αυτό το σπόρ επιδίδονται αναγκαστικά με ιδιαίτερη μανία με το σπόρ της μπιρίμπας!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ. Όσες είσαστε τυχερές ή καπάτσες και έχετε αποκτήσει έναν από το εξωτικό είδος που ανήκουμε να τον προσέχετε σαν τα μάτια σας!
Εάν δε αυτός είναι άτομο μειωμένης αντιστάσεως, όπως οι περισσότεροι άνδρες, στις επιθέσεις κάποιας άλλης ξεδιάντροπης λυσάρας που προσπαθεί δολίως να σας τον πάρει, όταν αυτός υποκύψει, μην αρχίσετε τις ανοησίες του τύπου ,δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου, χάσου από μπροστά μου αλήτη κτλ.
Δεν απεμπολεί κανείς έτσι την κεκτημένη με κόπο ιδιοκτησία του γιατί υπάρχει ο κίνδυνος αυτός να σας ακούσει , με αποτέλεσμα η άλλη να γελάει πίσω από την πλάτη σας και στην αγκαλιά του τέως συζύγου σας!
Οι έξυπνες γυναίκες κάνουν αυτό που έκανε μια ευφυής, νεαρά και ωραιοτάτη Γαλλίδα σύζυγος που την κεράτωσε ο άνδρας της με μία πανούργα Ελληνίδα μόλις ήρθαν στην Ελλάδα.
Αγωγή κατά της ερωμένης ζητώντας χρηματική αποζημίωση για την χρήση του συζύγου!
Αμ, κρατάει τον σύζυγο αμ΄ βάζει την άλλη πληρώσει το κέρατο!
Γράφει δε στην αγωγή της και πολύ σωστά ,ότι :
ότε ετέλεσα τον μετά του συζύγου μου γάμον, επίστευσα απολύτως και ειλικρινώς ότι ούτος( ο σύζυγος μου) θα είναι της απολύτου συζυγικής μου χρήσεως..
Αλλά η εναγομένη έκαμεν, εν γνώσει της, παράνομον και ανήθικον χρήσιν του συζύγου μου, υποκλέψασα, τουλάχιστον προσωρινώς τον ερωτά του δι΄εμέ…
Δια της κλοπής αυτής ,εγώ εστερήθην του ερωτός του, αρνουμένου του συζύγου μου να εκτελέση το μεθ΄εμού συζυγικόν του καθήκον…
Την ιστορία με την φοβερή αυτή σύζυγο την βρήκα στο διαδίκτυο ψάχνοντας στο αρχείο των παλαιών εφημερίδων και βέβαια δεν γνωρίζω την έκβαση της αγωγής.
Δυστυχώς βλακωδώς (βλάξ με πιστοποιητικό παρακαλώ!) δεν κράτησα σε ποια εφημερίδα το βρήκα ούτε πότε ακριβώς δημοσιεύτηκε.(κάπου μεταξύ 1966 και 1975)


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ

.

27 σχόλια:

  1. Παρ' όλα αυτά εξακολουθούν να κάνουν - κάποιες - και τις δύσκολες. Ορίστε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι εξηγείται και η μανία αναπαραγωγής που σας διακατέχει ως είδος.

    όπως και τα καλαμάρια, θέλετε να γονιμοποιήσετε όσες θηλυκές προλάβετε πριν το τελικό κακάρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος!

    Οι κακούργες μας χρησιμοποιούν ως σκεύη ηδονής και ανταλλάξιμα εμπορεύματα!

    Όχι στην καταπίεση!

    Στις 28 ΟΧτώβρη, όλοι οι σκληροί άνδρες καίμε τις λιγδιασμένες από πίτσες και μπύρες φανέλες μας στην πλατεία Συντάγματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...να τον προσέχετε σαν τα μάτια σας!...'

    ΣΥΜΦΩΝΩ και υπό προϋποθέσεις....επαυξάνω !!!

    Διότι έτσι (στην από 10/4/2007 ανάρτησή μου): "Τον άντρα σου και τα μάτια σου", μου είχε πει μια γερόντισσα.

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με χαρά διαπίστωσα ότι υπάρχουν και blog σαν το δικό σου που δεν διστάζουν να τα βάλουν με το γυναικείο κατστημένο που μας καταπιέζει, μας εκμεταλλεύεται και μας πετάει σαν στημένη λεμονόκουπα. Είμαι σιγουρος ότι θα δεχτείς ανηλεείς επιθέσεις (όχι φυσικά μέσο του blog-καθότι το γυναικείο φύλο είναι παμπόνηρο), αλλά να ξέρεις ότι όλοι εμείς που έχουμε υπομείνει πολλά και ζούμε καθημερινά με τον φόβο της πρόωρης "φυγής" θα σου σταθούμε.

    Για να καταλάβεις τι περνάω μέχρι και εδώ στα υποτίθεται φιλελεύθερο και με απελευθερωμένα ήθη Λονδίνα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στρατιές γυναικών που μας θεωρούν Ι.Χ. Θα μεταφρασω το ποστ σου και θα το μοιράζω στην Oxford Street. Απα πα πα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχικά να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς να μου πεί γιατί ενώ η πρώτη φωτογραφία είναι gif μου την έβαλε σαν να ήταν jpg .

    leonidiog-
    Συμφωνούμε πλήρως!!

    gerasimos-
    Και το τραγικότερο είναι ότι αυτές ακριβώς μας αρέσουν !

    athinovio-
    Πάντοτε μας διακατέχουν ευγενείς φιλοδοξίες!

    polsemannen-
    Πολύ σωστά,μόνο αυτές θα βγαίνουν και θα καίνε τα σουτιέν τους(που μεταξύ μας σε πολλές είναι έτσι και αλλιώς άχρηστα και κενά περιεχομένου!)

    φυρδην μιγδην-
    Μόνο που τις περισσότερες φορές όταν χάσει κανείς τα μάτια του καταλαβαίνει τι έχασε!

    ndn-
    Πολλές,και όχι μόνο στο Λονδίνο,θέλουν τον άνδρα ΙΧ.
    Και εμείς πάντα ευγενικοί και διαθέσιμοι φροντίζουμε να εκπληρώνουμε τις ανάγκες τους.
    Γι΄αυτό μέχρι και τραγούδι υπάρχει που λέει:
    Από δω ή γυναίκα μου και από δώ το αισθημά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αθεόφοβε η γυναίκα μου δεν ασχολείται με το διαδίκτυο κι έτσι σκέφτηκα να εκτυπώσω το κείμενό σου και να τις το παρουσιάσω σαν έργο της διάσημης ερευνήτριας-σεξολόγου Παρθένας Τσουλίδου, υπογραμμίζοντας το: ¨ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ. Όσες είσαστε τυχερές ή καπάτσες και έχετε αποκτήσει έναν από το εξωτικό είδος που ανήκουμε να τον προσέχετε σαν τα μάτια σας!
    Εάν δε αυτός είναι άτομο μειωμένης αντιστάσεως, όπως οι περισσότεροι άνδρες, στις επιθέσεις κάποιας άλλης ξεδιάντροπης λυσάρας που προσπαθεί δολίως να σας τον πάρει, όταν αυτός υποκύψει, μην αρχίσετε τις ανοησίες του τύπου ,δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου, χάσου από μπροστά μου αλήτη κτλ.
    Δεν απεμπολεί κανείς έτσι την κεκτημένη με κόπο ιδιοκτησία του γιατί υπάρχει ο κίνδυνος αυτός να σας ακούσει , με αποτέλεσμα η άλλη να γελάει πίσω από την πλάτη σας και στην αγκαλιά του τέως συζύγου σας!...¨ και διαγράφοντας φυσικά το σημείο που αναφέρεται η μήνυση.
    Ελπίζω πως με αυτή μου την κίνηση θα καταφέρω το συχνότερο ξεπόρτισμα αλλά κύρια την…αναίμακτη επιστροφή στο σπίτι.
    Θα ήθελα πάντως να προσθέσω ότι παρόλο που το είδος μας βρίσκεται σε ανεπάρκεια αυτό δεν φαίνεται με γυμνό μάτι αφού όλα τα καψουροτράγουδα για άντρες προδομένους μιλάνε και για γυναίκες που επιδίδονται στο σπορ της απιστίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τι κάνει ο άντρας-τούρτα που δεν ξέρει ποιο δάχτυλο να πρωτογλυκάνει;
    Ψάχνει σε αρχεία με παμπάλαιες εφημερίδες και φαντάζεται ξανθές καλλονές να τον κυνηγούν με ποδήλατα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπότε τι κάνουμε? κρατάμε ότι έχουμε ως κόρην οφθαλμού ! μμμ, μάλιστα θα το σκεφθώ, την επόμενη φορά !

    "Μήπως είδατε πως τα που έχουν πάει οι άνδρες;"
    και σας έχω πει,να μην γράφετε βράδυ. Ο δαίμων σας επισκέφτηκε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. syneas-
    Η εφαρμογή των διαφόρων συμβουλών μέχρι να κατανοηθούν θέλει χρόνο και επανάληψη.
    Πόσο λοιπόν αναίμακτη θα είναι η επιστροφή σου διατηρώ αμφιβολίες!

    ανώνυμος-
    Δυστυχώς ο άνδρας -τούρτα έχει απομακρυνθεί αρκετά χρόνια από το ζαχαροπλαστείο και αυτή που τον πήρε τον ξεκοκκαλίζει λίγο-λίγο με το κουταλάκι.
    Δεν φαντάζεται τις ξανθιές ποδηλάτισες να τον κυνηγούν,τις βλέπει με σπαραγμό ψυχής να περνάνε μπροστά του και δίπλα του μια σύζυγος να ακολουθεί τις συμβουλές του και να τον προσέχει σαν τα μάτια της στα οποία φοράει και γυαλιά!

    ζουζούνα-
    Εκεί που πήγα να εξηγήσω στα κορίτσια προς τα που να πάνε πρόλαβε η σύζυγος και τους εξήγησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό με τη "χρήση" καταπληκτικό! Μπορεί και να μας νοικιάζουν δηλαδή. Άσε που σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει ανάγκη ποιοτικού ελέγχου από τις μισθώτριες.
    Εκείνο που είναι βέβαιο Αθεόφοβέ μου είναι ότι τα βράδυα η μισή Ελλάδα είναι πάνω από την άλλη μισή. Το ζήτημα είναι συμβατικό πλέον. Ας επιτραπούν επιτέλους οι ελεύθερες μισθώσεις! Το δε μισθωτήριο συμβόλαιο να πωλείται στα περίπτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αθεοφοβε, απολαυστικο το ποστ!!!!επιτρεψε μου ομως να διαφωνησω με το θεμα χρησης απο ετερο θηλυκο, εμ θα μας τον παρει, εμ δεν θα της ζητησουμε το λογαρισμο απο πανω!αν ειναι ετσι, απαιτω δηλωση απο τους αντρες οτιπλεον γινονται αυστηρως πολυγαμικοι, για να εχουμε υπόψιν μας!
    χεχεεχεχε
    απιστευτος!
    καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο θα σας άρεσε να ισχύει και για τις γυναίκες.
    μισθωτήρια, χρήση, κτλ, κτλ,....

    τί λέτε αγόρια? τη μισθώνετε την εταίρα ήμισι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα,
    μηπως εχεις το τηλεφωνο εκεινης που καβαλαει το ποδηλατο στην μεση της φωτογραφιας;

    Θα ηθελα να της προσφερω λιγη τουρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμμέτεχοντας σ' αυτήν την επιστημονική διατριβή, θέλω να καταθέσω τις παρατηρήσεις μου.

    Tο πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν αλλά αλλά ότι δεν υπάρχουν γυναίκες.

    Έχεις πολλές σαν τις εξαίρετες κυρίες της επισυναπτώμενης φωτογραφίας να κυκλοφορούν στο δρόμο;
    Εγώ δεν έχω δει ποτε, πάντως! :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. vasikos metoxos-
    Ας επιτραπούν επιτέλους οι ελεύθερες μισθώσεις

    Αυτό σε παρακαλώ πολύ μπορείς να το εξηγήσεις αναλυτικώς στην κ.Αθεόφοβου;

    lifewhispers-
    Μόνον οι αφελείς άνδρες δηλώνουν στην γυναίκα τους ότι είναι άτομα πολυγαμικά.
    Όσοι το έκαναν μετάνιωσαν πικρά!

    athinovio-
    Μα ήδη οι γυναίκες με το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου έχουν εφαρμόσει την χρήση από πολλούς.
    Με τον γάμο υποτίθεται ότι την χρήση την αποκτά μια και ένας(υποτίθεται!)

    dralion-
    Καλά πιστεύεις ότι αν το έιχα δεν θα είχα τηλεφωνήσει ήδη;

    chris-
    Εκανες μια πολύ ουσιαστική παρατήρηση.Πράγματι και εγώ δεν έχω δει να κυκλοφορούν μπροστά μου τέτοιες κυρίες.
    Που στο διάολο κυκλοφορούν άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Xaxaxaxa!!! Δηλαδή όσες πρόλαβαν πρόλαβαν!! Οι υπόλοιπες ή μπιρίμπα ή χρησιδάνειο!! Καημένοι άνδρες τι σας έμελλε να πάθετε!!
    Μία είναι η λύση: Να ανοίξετε χαρέμια για να τις προλάβετε όλες και να μην παραπονιέται καμιά!!

    Πολύ καλό!!
    Καλημέρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και όμως!
    "Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, στην Σερβία, αποφάσισαν να εισάγουν περίπου 250.000 μέλλουσες νύφες για να αποκαταστήσουν τους ανύπαντρους άντρες της χώρας! "
    Θα εισάγουν 250.000 νύφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχουν κάνει τόση ζημιά σε αυτόν τον πλανήτη που ο καλός θεούλης είπε να εξαλλείψει σταδιακά το είδος μπας και μείνει τίποτα όρθιο.Τώρα θα μου πεις τι θα απογίνουν οι γυναίκες?Δεν ανησυχώ,έτσι κι αλλιώς τα πάντα εν σοφία εποίησε.Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι που δεν θα ζω για να δω και την τελευταία κατσαρίδα να ψοφά...
    sorry κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αυτό που εννοώ είναι το εξής: άν η σύζυγος, συμβία, αγαπημένη,...κτλ συλληφθεί "επί του έργου", στα πράσσα που λέμε, τότε θα θέλατε να ζητήσετε μισθωτήριο?

    ή να ζητήσετε αποζημίωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. marianaonice-
    Μην το γελάς.
    Ένας από τους λόγους που υπήρχε η πολυγαμία και τα χαρέμια στους μουσουλμάνους ήταν γιατί οι άνδρες με τους πολέμους ήσαν πάντα λιγώτεροι.

    zepos-
    Αυτά είναι φαινόμενα τοπικής κλίμακας.
    Πάντα θα υπάρχουν και μερικοί άνδρες στα αζήτητα.
    Εδώ όλοκληρη ταινία γυρίστηκε, το Sugartown -Οι Γαμπροί, με το δήμαρχο της Ζαχάρως τον πασίγνωστο πλέον Χρονόπουλο και τα μπακούρια της περιοχής του που πήγαν προς αναζήτηση νυφών!
    Και γύρισαν μπακούρια!
    Το ντοκυμαντέρ αυτό του Τσακίρη είναι χαριτωμένο και αξίζει να το δεί κανείς.

    caramela-
    Διακρίνω ένα αντι-ανδρικό μένος ή είναι ιδέα μου;

    athinovio-
    Θα σου απαντήσω με μια σοφή ρήση που έχει πεί ό Σασά Γκιτρύ:
    Η μεγαλύτερη εκδίκηση σε κάποιον που σου πήρε μια γυναίκα είναι να του την αφήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου αρχικά και φυσικά δεν ήθελα να γενικεύσω με το σχόλιό μου, είναι άδικο άλλωστε,αλλά είναι πολλοί οι εκπρόσωποι του εν λόγω φύλου ανά τους αιώνες αλλα και στην καθημερινότητά μας που μου ενισχύουν αυτή την άποψη(οφείλω να πω κάπως υπερβολική.Μάλλον στην περίπτωσή μου ισχύει το - μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
    Θα κατευθύνω λοιπόν το σχόλιό μου προς τους σωστούς αποδέκτες όπου και αν βρίσκονται από όπου και αν προέρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε πληροφορώ ότι ο ασκαρδαμυκτί άνοιξε ήδη χαρέμι και είχα την τιμή να με εντάξει σ' αυτό... Χαχαχα!!!
    Έχεις δίκιο, είναι θέμα πρακτικό!!
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. caramela-
    Τώρα το σχόλιο σου εγινε γλυκό,σαν καραμέλα!

    marianaonice-
    Ελπίζω να μην έχει βάλει και ευνούχο να φυλάει το χαρέμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θέλω να επισημάνω ένα "παράπλευρο" συμπέρασμα: ο άνδρας και δη ο Έλλην έχει το κεράτωμα στο αίμα του. Πώς το έβγαλα το συμπέρασμα; Μα από την παλιά ιστορία της εφημερίδας. Ο συμπατριώτης μας είχε παντρευτεί 22χρονο μοντέλο του Ντιόρ, βραβευμένη από την πριγκίπισσα του Μονακό, ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΣΕ!!!!!! Ήξερα ότι το ξένο είναι πιο γλυκό, αλλά τόσο πολύ;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Από την αγωγή που έκανε φαίνεται ότι τον είχε πρήξει τον άνθρωπο γιατί πίστευε ότι ήταν ιδιοκτησία της οπότε το κέρατο ήταν φυσιολογικό επακόλουθο του επαναστατήσαντος συζύγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή