Παρασκευή 4 Αυγούστου 2006

3 ΕΝΔΟΞΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ!Μόλις επέστρεψα από διακοπές στη μαγευτική Μάνη μαύρος, λαμπερός(λόγω απαστράπτουσας φαλάκρας) και παχύτερος (όποίος αδυνάτισε σε διακοπές ψεύδεται ασυστόλως ).
Από Δευτέρα όμως ξαναφεύγω δια να μελετήσω επιτοπίως εάν έχει βελτιωθεί η παρασκευή του γαμοπίλαφου και των καλτσουνίων.
Από την λεβεντομάνα Μάνη προ της αναχωρήσεως για την λεβεντογέννα Κρήτη σας μεταφέρω ένα μικρό διαμαντάκι από τον τοπικό τύπο.

Από την προσφώνηση του δημάρχου Οιτύλου στον Υπουργό Βουλγαράκη:
Κε Υπουργέ πιστεύω ότι η σημερινή ημέρα είναι η τρίτη ένδοξη και ιστορική για την Μάνη ημέρα.
Οι δύο προηγούμενες ημέρες η 17 Μάρτη 1821,η έναρξη της Επανάστασης και η 26 Ιουνίου 1826, η νίκη των Μανιατισσών κατά του Ιμπραήμ ήταν η προσφορά των Μανιατών προς το έθνος ,η σημερινή ημέρα ,η 29 Ιουνίου του 2006 θα ανταμειφθεί η Μάνη για τις προσφορές της από τον Υπουργό Πολιτισμού ,Γεώργιο Βουλγαράκη.

Άμα είναι να γλύψεις τουλάχιστον να το φχαριστηθείς!

9 σχόλια:

 1. Βρε συ, μας κατάβρεξες..!
  Καλή συνέχεια..:)
  Και προσοχή (είπαμε) το laptopaki στο κύμα..:p

  καλημέρα:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι φοβερό μέχρι πόσο χαμηλά φθάνει το επίπεδο αυτών που ψηφίζουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι μου ήρθε τώρα στο μυαλό! Να έλεγε ο δήμαρχος στον υπουργό "Υπέγραψε εδώ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ". Όπως στη διαφήμιση με το παγωτό και τον αστυνόμο. Αν θες να γλύψεις κάτι , γλύψε τον υπουργό σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. αθεόφοβε και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι?να έχεις φάει του σκασμού στο νησάκι και να ετοιμάζεσαι για το χωριό όπου ακολουθεί όπως και κάθε χρόνο η περιβόητη "γιορτή της πρατίνας"(κοινώς...της Παναγίας)και το στομάχι σου να ετοιμάζεται να εκραγεί απ'το πολύ φαΐ!

  Καλώς επέστρεψες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Προς όλους τους ανωτέρω αγαπητούς φίλους
  Βλέπω ότι όλοι θέλετε να κάνετε μεταδημότευση για να ψηφίσετε τον εκλεκτό αυτό Δήμαρχο.
  Την πατήσατε,έληξε η προθεσμία !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλά, μιλάμε για σπουδαίο εύρημα. Διασκέδασα με την ψυχή μου. Και επειδή τυχαίνει να ξέρω τα της επίσκεψης του εν λόγω, μη φανταστείτε ότι τους έταξε και τίποτα. Ούτε ψίχουλα. Τζάμπα τον γλείφει- και μάλιστα γνωρίζοντας το αποτέλεσμα. Εκτός και αν ο συγχρωτισμός μαζί του στην περιοδεία, του έφερε ψήφους. Χα, χα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αθεόφοβε συνέχισε απτόητος.
  Διακοπές πάνω από όλα.
  Τσάκισε τη Λεβεντομάνα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. μην ξανακουσω παραπονα,... τι εχουν τα ερμα και ψωφουνε

  ΑπάντησηΔιαγραφή