Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2006

Γυναίκες Β -Ανδρικές συμβουλές στον γυναικείο πληθυσμό
Βλέπω γύρω μου καθημερινά πολλά αξιόλογα κορίτσια με μόρφωση, ευαισθησία, φαντασία να μην μπορούν να σταυρώσουν άνδρα και να καταφεύγουν στην κλασσική πλέον ατάκα: Δεν υπάρχουν άνδρες!
Και συνεχίζουν με την γνωστή επιχειρηματολογία ,όσους γνωρίζω είναι ασήμαντοι, δεν έχουν ενδιαφέροντα, θέλουν μόνο να πηδήξουν κτλ
Τι λέτε μωρέ!
Αυτές που βρήκαν τους αξιόλογους που τους βρήκαν;
Απλώς το γυναικείο πλήθος διακρίνεται σε δύο κατηγορίες.
Η πρώτη είναι αυτή που κινεί το ενδιαφέρον των ανδρών γιατί με την παρουσία της λέει:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!
Με τον τρόπο αυτό διεγείρει την ανδρική φαντασία για να την κατακτήσει ενώ πολλές φορές αυτή τον έχει διαλέξει.
Η δεύτερη κατηγορία, που μπορεί σαν άτομα να είναι και οι πιο αξιόλογες γυναίκες είναι αυτές που τις τρώει η έλλειψη αυτοπεποίθησης και με την παρουσία τους είναι σαν να λένε:ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ!
Καταλαβαίνει κανείς την τεράστια ειδοποιό δια φορά μεταξύ των δύο κατηγοριών.
Στην βιτρίνα με τα κοσμήματα κοιτάς λοιπόν πρώτα αυτά πού είναι μπροστά σου και μετά αυτά που είναι στα πλάγια και ψηλά.
Κουνηθείτε λοιπόν κορίτσια όσο είναι καιρός γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν την ικανότητα να διεισδύσουν στον πλούσιο ψυχικό κόσμο (όλες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τον έχουν!) που διαθέτετε.
Άσε που οι άνδρες έχουν και δύο άλλα πλεονέκτηματα (Ευτυχώς!) .Έχουν πολύ μεγαλύτερη ηλικιακή γκάμα επιλογής από τις γυναίκες και δεν έχουν και κλιμακτήριο!.
Το αρχαίο ρητό:οι καιροί ου μενετοί - είναι πάντα επίκαιρο. Πράγματι ο χρόνος δεν περιμένει και για τον λόγο αυτό μην σπαταλάτε τα καλύτερα σας χρόνια με διάφορους άσχετους προσπαθώντας να τους αλλάξετε και να τους φέρετε στα μέτρα σας.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Όπως λέει και η παροιμία-Το πρωινό πουλί πιάνει και το μεγάλο σκουλήκι!
Το αποδεικνύει και η παραπάνω φωτογραφία!


Ο αθεόφοβος θα πάει για θεραπεία απεξάρτησης από το ιντερνέτ το ΠΣΚ στη Μύκονο τώρα που θα έχουν φύγει όλοι οι καλοκοσμικοί και το νησί θα έχει ξαναποκτήσει την αρχική του ομορφιά.

10 σχόλια:

 1. οι άνδρες δεν έχουν κλιμακτήριο;
  στείλε μου το γραπτό και με υπογραφή αυτό.
  (μακάρι νά'ταν έτσι χε χε!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να περάσεις και απέναντι στη Δήλο. Είναι και εκεί υπέροχα χωρίς τουρίστες. Καλή ξεκούραση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εγώ νομίζω ότι αλλού είναι το πρόβλημα.
  Το πρόβλημα λέγεται υποκρισία. Από αυτό πάσχουν οι περισσότερες γυναίκες.
  Ξέρουν πολύ καλά τον τρόπο να σαν βρουν. Είναι ελάχιστες αυτές που ψάχνουν για πραγματική σχέση. Οι περισσότερες ψάχνουν για γαμπρό. Και όλες σχεδόν, το παίζουν μυξοπαρθένες.
  Μα ποιος θα μείνει μαζί σου με αυτές τις προδιαγραφές?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι να αναρωτιέσαι τελικά. Το θέμα είναι να βρεις τους άλλους ή εσένα? Τα βλέμματα λατρείας των άλλων χρειάζονται μάλλον για να καθρεφτίσουν το πιο καλό μας είδωλο και να μας το καταστήσουν αγαπητό.
  Mύκονο ... Θα είναι και η Βάνα Μπάρμπα άκουσα. Εγώ απλά σας προειδοποιώ :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. καλή ξεκούραση λοιπόν, το χρειάζεσαι, μετά απο τόσα πολλά και τεράστια ποστ...

  είχαν όμως πολύ ζουμί :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. καλά να περάσεις. Στο κρίσιμο ζήτημα που πραγματεύεσαι παρότι συμφωνώ νομίζω ότι τα πράγματα είναι περισσότερο σύνθετα.
  προς το παρόν καλές δικοπές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το πρωϊνό πουλί πιάνει και το καλό σκουλίκι???χαχαχχαχαχα πρώτη φορά την ακούω την παροιμία!Θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα λες!(για άλλη μια φορά ;))Εμείς διαλέγουμε τα άτομα που είμαστε μαζί....άλλωστε δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι γυναίκες που πέφτουν σε μαλάκες πέφτουν ΜΟΝΟ σε τέτοιου είδους ανθρώπους...άντε μία δύο...μπορεί να τύχει....αλλά μονίμως???ε όχι καλή μου ...!

  φιλιά πολλά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ας βρει ο καθένας μας πρώτα τον εαυτό του κι έπειτα, ας κοιτάξει απέναντι...


  Να'χει η φυγή σου χρώματα και μυρωδιές που ποθείς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. roidis-
  αγαπητέ μου Ροϊδη και βέβαια είναι έτσι!Η κλιμακτήριος είναι συγκεκριμένη περίοδος στη ζωή των γυναικών που σημαίνει τέρμα η αναπαραγωγή.Οι άνδρες δεν έχουν τέτοια περίοδο.
  Αν εννοείς ότι παρερχομένης της ηλικίας ελαττούται η ποσότης αλλά βελτιούται η ποιότης!!! να συμφωνήσω μαζί σου.

  advocatus diavoli-
  Σ΄αυτό το μαγικό νησί έχω πάει 3 φορές.Την τελευταία φορά με ξεναγό, ένα μακαρίτη σήμερα φιλόλογο Μυκονιάτη,που μου έδειξε μέχρι και την τελευταία πέτρα.

  debby-
  ΄Εχεις δίκιο για αυτές που ψάχνουν για γαμπρό,έτσι τις έχουν δασκαλέψει από το σπίτι με την διαφορά ότι τα αρσενικά τα έχουν δασκαλέψει να τις αποφεύγουν!

  oistros-
  Δυστυχώς Βάνα Μπάρμπα δεν είδα!Μόνο Τριανταφυλλόπουλο μετά της νεαράς.

  fibi-
  Τα πόστ δεν με κουράζουν, τα γράφω με ευχαρίστηση και μεγαλύτερη ευχαρίστηση νιώθω όταν βλέπω ότι σας ενδιαφέρουν.

  eleni63-
  Η Μύκονος είναι ένα μέρος που το ξέρω από 15 χρονών γιατί έχω Μυκονιάτη φίλο με σπίτι στο κέντρο της πόλης.Μόνο που τώρα είχα 5-6 χρόνια να πάω και την έιχα επιθυμίσει.
  Για το θέμα του πόστ που γράφεις ,προφανώς τα πράγματα είναι πιό σύνθετα απλά εδώ ήθελα να τονίσω την ανδρική ματιά στους πιό συνήθεις τύπους γυναικών.

  pwlina-
  Εχεις δίκιο σε αυτό που λές αν και ωρισμένες φορές μερικές/οί μετά από 2-3 στραπάτσα βάζουν μυαλό.

  καπετάνισσα-
  Δεν γίνεται 'όμως να μην κοιτάς και απέναντι..
  Η ευχή σου όμως έπιασε γιατί πραγματι γέμισα από χρώματα και μυρουδιές πηγαίνοντας σε παρθένες παραλίες(ναι ύπάρχουν ακόμη στη Μύκονο!)που λίγοι τις ξέρουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΠΕΠΥΘΗΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΛΕΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΕΣ ΑΝ ΥΠΟΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΕΣ Κ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....

  ΑΒΗΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή