Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ –ΜΙΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ



Παίρνοντας στα χέρια μου την Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία ,αφού την άραξα στην πολυθρόνα μου άρχισα να την ξεφυλλίζω από την αρχή.
Αφού ξεπέρασα εν τάχει τα σχετικά με τους Σαμαροντοροψωμιάδηδες που δεν με απασχολούν, έφτασα στο ενδιαφέρον άρθρο του Τάκη Φωτόπουλου Ο συστημικός χαρακτήρας της γρίπης των χοίρων όπου με σοβαρότητα, για πρώτη φορά σε εφημερίδα, διάβασα όλα αυτά που έχω ήδη γράψει και εγώ σχετικά με τις διάφορες θεωρίες συνομωσίας.
Στην συνέχεια στον καθιερωμένο κάθε Σάββατο Φάκελο με θέμα Εμβολιασμός –Οι παρενέργειες της ενημέρωσης βρίσκει κανείς διάφορες απόψεις που κατά πλειονότητα αναφέρουν την σημασία και το ακίνδυνο των εμβολιασμών αλλά και την κακή μέχρι τώρα ενημέρωση του κόσμου αλλά και των γιατρών.
Δυστυχώς στην παραπάνω ηλεκτρονική σελίδα δεν έχει δημοσιευτεί η πιο ουσιαστική άποψη, του εντατικολόγου παθολόγου Αντώνη Λιόλιου ,που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση (12-11-09) της Εντατικολογικής Εταιρείας της Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας νόσησαν βαριά ,και χρειάστηκαν μονάδα,722 ασθενείς.
Το 93% ήταν κάτω των 65 ετών,10% ήσαν έγκυες, και το 30% εξαιρετικά παχύσαρκοι.
Το 65% χρειάστηκε αναπνευστήρα και 103 (14%) πέθαναν.
Ο μέσος όρος ηλικίας όσων χρειάστηκαν να συνδεθούν με μονάδα εξωσωματικής οξυγόνωσης ήταν μόλις 35 ετών και ο 1 στους 5 απεβίωσε.
Νοσηλεία σε εντατική χρειάστηκαν περίπου 30 άτομα ανά 1 εκατομ., δηλαδή αναλογικά στην Ελλάδα περίπου 300 άτομα από τα οποία 42 θα αποβιώσουν.

Στην συνέχεια άρχισα να διαβάζω το ένθετο και μία από τις σελίδες που διαβάζω πάντα με ενδιαφέρον σ΄ αυτό, είναι η WWW.
Φαίνεται όμως ότι η εφημερίδα για να μην χάσει και το ευάριθμο κοινό που θεωρεί ότι η σωστή πληροφόρηση προέρχεται από διάφορους σκοτεινούς κύκλους ανέθεσε στην σελίδα αυτή την παραπληροφόρηση.
Έτσι με έκπληξη διάβασα εδώ ένα κείμενο με τίτλο Σενάρια ή πραγματικότητα σχετικά με το εμβόλιο της γρίπης που παρά το ότι προσπαθεί να εμφανιστεί σαν αντικειμενικό ουσιαστικά προωθεί τα σενάρια συνομωσίας και δεν ασχολείται καθόλου με την πραγματικότητα.
Ας δούμε λοιπόν εμείς ποια είναι η πραγματικότητα.
Κατ΄ αρχάς θεωρεί σαν αξιόπιστη πηγή την αυστριακή δημοσιογράφο Jane Burgermeister, που μιλά για «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» και έχει εδώ και μήνες ξεκινήσει εκστρατεία κατά κυβερνήσεων, Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας και είναι κλασσική οπαδός της θεωρίας ότι πίσω από τις εταιρείες και τις κυβερνήσεις είναι οι Illuminati !
Γράφει ή ίδια:Furthermore, I present evidence to support the notion that Baxter is a smaller entity operating within a bigger aggregate of entities that belong to an international organised crime group, which I maintain can be identified with the group known informally as “The Illuminati”.
I allege there is evidence the US “Illuminati”-controlled government plans to release the bird flu on the US population in the near future, citing bird flu drills, FEMA camps, mass graves among other facts.
Στην συνέχεια γράφεται η γνωστή ιστορία με τον υδράργυρο που έχω γράψει σχετικά εδώ και ακολουθεί η άλλη γνωστή κινδυνολογία ότι :το εμβόλιο αφενός, δεν προστατεύει από τον ιό Η1Ν1, αλλά και από καμία μορφή γρίπης, αφετέρου όμως περιέχει και επικίνδυνα στοιχεία στα συστατικά του, τα οποία αποδυναμώνουν τον ανθρώπινο οργανισμό κάνοντάς τον επιρρεπή στις ασθένειες και ότι:καλούμαστε απλά να το χρυσοπληρώσουμε για να πλουτίσουν οι φαρμακευτικές εταιρείες
Ακολουθούν δε ,κατά το δημοσίευμα τα στοιχεία που κυκλοφορούν στον Ιστό για το επίμαχο εμβόλιο, και με βάση αυτά τα στοιχεία να κάνουμε τις σκέψεις μας και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.
Διαβάζουμε λοιπόν αρχικά ότι οι κόρες του Ομπάμα δεν θα εμβολιαστούν γιατί ο γραμματέας του προέδρου, Robert Gibbs, είπε στα ΜΜΕ ότι τα κορίτσια δεν θα εμβολιαστούν κατά του ιού Η1Ν1, επειδή ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν το εμβόλιο είναι ασφαλές! !
Όμως με ένα στοιχειώδες ψάξιμο στο ιντερνετ διαβάζουμε ακριβώς το αντίθετο ,δηλαδή ότι ήδη από τις 29 Οκτωβρίου έχουν εμβολιαστεί και οι δύο!
The White House announced today that the president’s daughters received the H1N1 vaccine after it became available to Washington, D.C. schoolchildren.
The vaccine was administered last week to Malia, 11, and Sasha, 8, by a White House physician.
Μετά παρατίθενται και μερικά λινκ για ορισμένες ιστοσελίδες στις οποίες υποτίθεται ότι επιβεβαιώνονται οι κίνδυνοι για το εμβόλιο και έτσι διαβάζουμε ότι :Στη Σουηδία, η εφημερίδα www.expressen.se είναι η μόνη που δημοσίευσε άρθρο που μιλά ανοιχτά για τους κινδύνους και τις παρενέργειες (περί τις 350 διαπιστωμένες μέχρι σήμερα) του εμβολίου. Στη χώρα, 5 γυναίκες, όλες νοσοκόμες και άρα ομάδα υψηλού κινδύνου, που είχαν εμβολιαστεί, πέθαναν. (Λεπτομέρειες στο www.expressen.se/halsa/1.1750592/de-blev-sjuka-av-vaccinet, που θα βρείτε μεταφρασμένο στο www.theflucase.com) ( Αυτό είναι το μπλογκ της δημοσιογράφου Jane Burgermeister με τους Illuminati !)
Εμείς όμως πάμε κατ΄ ευθείαν στο δημοσίευμα της εφημερίδας και διαβάζουμε με την βοήθεια του μεταφραστή του Google,έστω και κακομεταφρασμένα από τα σουηδικά, πως οι παρενέργειες από το εμβόλιο είναι ήπιες και δεν έχουν αναφερθεί 350 διαφορετικές παρενέργειες ,όπως αφήνει να εννοηθεί το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας ,αλλά απλά από χιλιάδες Σουηδούς που έχουν εμβολιαστεί έχουν γίνει 110 αναφορές για ήπιες παρενέργειες.
Και βέβαια το δημοσίευμα δεν αναφέρει κανένα θάνατο σε καμία νοσοκόμα!
Το επόμενο λινκ www.youtube.com/watch?v=gEVv25qc1uU δεν είναι διαθέσιμο πια από το youtube και έτσι δεν θα μάθουμε δυστυχώς ποιοι είναι αυτοί οι σοβαροί ομιλητές που μας προειδοποιούν για τις χρόνιες παρενέργειες, του εμβολίου όπως: «χαλάρωση των οδόντων, νεφρική ανεπάρκεια, μυϊκός τρόμος, σπασμοί των άκρων, σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας και πολλά συμπτώματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα».
Μετά ,χωρίς παραπομπή σε λινκ διαβάζουμε πως: Καταγγελίες λένε πως η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων από την «πανδημία» γρίπης σημειώθηκαν στο Μεξικό, όπου είχε γίνει δωρεάν εμβολιασμός στους κατοίκους.
Κάνοντας πάλι ένα σύντομο ψάξιμο με τον Γούγλη διαβάζουμε ότι στις 20 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Μεξικού ζητάει 30.000.000 εμβόλια
Προφανώς λοιπόν εδώ γίνεται μια σκόπιμη σύγχυση μεταξύ των θανάτων που υπήρξαν στο Μεξικό, πρώτη χώρα που εμφανίστηκε η πανδημία, και των εμβολιασμών που καλά καλά δεν έχουν ξεκινήσει γιατί δεν είχε παρασκευαστεί ακόμα το εμβόλιο!
Τέλος ,πάλι χωρίς λινκ διαβάζουμε πως :Ήδη η Πολωνία και η Τσεχία απαγόρευσαν τον εμβολιασμό στις χώρες τους, ενώ Βέλγοι δικηγόροι έχουν καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων προωθούν τους εμβολιασμούς.
Ας δούμε λοιπόν τι γίνεται πρώτα στην Πολωνία που φαίνεται ότι υπάρχει κάποια ενδοκυβερνητική διαμάχη.
Ο Επίτροπος για την προστασία των Πολιτικών Δικαιωμάτων Janusz Kochanowski απείλησε ότι θα αναφέρει την υπουργό Υγείας Ewa Kopacz στον Εισαγγελέα επειδή δεν αγοράζει το εμβόλιο και έτσι δεν εκπληρώνει το καθήκον της να προστατεύσει την κοινωνία από την νόσο και ότι δεν έχει καν συναντηθεί μαζί του για συζητήσουν το θέμα.
Στην Τσεχία όπως μεταδίδει το Associated Press στις 19-11-09 ,ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι οι εμβολιασμοί θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα ,και έχει σκοπό να εμβολιάσει 1.000.000 κόσμο από τις ευπαθείς ομάδες δηλαδή άτομα με χρόνια νοσήματα, εργαζόμενους στην υγεία και τις έγκυες γυναίκες.
Στο Βέλγιο έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί και ήδη έχουν εμβολιαστεί εθελοντικώς 15.000 υγειονομικοί.
Ο σκοπός που έχει τεθεί είναι να εμβολιαστούν 1.000.000 άτομα μεταξύ των οποίων γονείς παιδιών ηλικίας κάτω των 6 μηνών, έγκυες γυναίκες μετά τον 3ο μήνα της κυήσεως και το υγειονομικό προσωπικό.
Όμως εκτός από την ως τα τώρα σοβαρή ενημέρωση ,μας δίνονται και μερικά λινκ για να ενημερωθούμε καλύτερα !
Όλα βεβαίως είναι επιλεγμένα από τα χιλιάδες site εναντίον των εμβολιασμών που κυκλοφορούν στο ιντερνετ από διάφορες ομάδες αποτελούμενες με διάφορα συμφέροντα ή από θιασώτες της θεωρίας ότι κάποια καταχθόνια διεθνής συνομωσία υπάρχει με σκοπό να μας εξοντώσουν με εμβολιασμούς όπως η δημοσιογράφος Jane Burgermeister με τους Illuminati στην οποία και μας παραπέμπει το κείμενο στο μπλογκ της και σε ομιλία της!
Ένα άλλο δε βίντεο που θα συμπληρώσει την ενημέρωση μας με το θέμα είναι το βίντεο :όπου η πρώην υπουργός Υγείας της Φινλανδίας μιλά για τους κινδύνους του εμβολίου και κάνει έκκληση σε έγκυες γυναίκες να μην εμβολιαστούν! Μάλιστα, δεν διστάζει να καταγγείλει ότι ο εμβολιασμός σε εγκύους και παιδιά αποσκοπεί στο να αποδεκατίσει την επόμενη γενιά.
Για την Rauni-Leena Luukanen-Kilde την αυτοαποκαλούμενη υπουργό της Φιλανδίας και γνωστή UFOλόγο αντιγράφω το εξής κείμενο από την Wikipedia που τα λέει όλα: she rather calls herself a former Chief Medical Officer of Finland and uses other questionable titles as well. Luukanen-Kilde has written UFO related books !
Για την ψυχαγωγία σας, σας αναφέρω το σημαντικό έργο της "My 100 Encounters with Space Aliens," στο οποίο περιγράφει πως της έσωσαν την ζωή 3 φορές οι εξωγήινοι και για ότι επίσης το 1946, χωρίς να το ξέρουν οι γονείς τους, έχωσαν ηλεκτρικά εμφυτεύματα στους εγκεφάλους των παιδιών!






ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Μόλις τώρα διάβασα δύο εξαιρετικά ποστ που έχει γράψει ο BioLogos σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς και ο οποίος ευτυχώς με απάλλαξε από τον κόπο να συγκεντρώσω τα ίδια στοιχεία γιατί είχα σκοπό να γράψω και εγώ σχετικό με το θέμα αυτό ποστ.
Το πρώτο είναι το :
Επιδημίες, πανικός και εμβόλια: Το κοκτέηλ της επιτυχίας.
και το δεύτερο είναι το :
Η χοιρινή γρίπη των συνωμοσιολόγων
Διαβάστε επίσης άλλο ένα εξαιρετικό ποστ του Stazybο Hοrn : Πανδημία ανακριβειών και συνωμοσιολογίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2

Ένα απόλυτα αντικειμενικό άρθρο σχετικά με την επιδημία της γρίπης και το πως εξελίχτηκε η ιστορία αυτή, δημοσιεύτηκε στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της 23-11-09 γραμμένο από τον Α. Μπένο και με τίτλο
Γρίπη και δημόσια υγεία.

47 σχόλια:

  1. Χαιρετίσματα από την όμορφη Κύπρο Αθεόφοβε μου.
    Και βέβαια θα κάνω το εμβόλιο, μόλις αρχίσουν να εμβολιάζουν το γενικό πληθυσμό (εκεί ανήκω, χα χα χα!).
    Πολύ κατατοπιστική η ανάρτηση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια και ψαγμενα ολα αυτα αθεοφοβε με τους πολλους οπαδους. κανε και μια αναρτηση με δικα σου σχολια για ολα αυτα. μας εχουν ταραξει ολοι (συνομωσιολογοι και μη), στις πηγες και τα "ετοιματζιδικα". κανε μια αναρτηση λοιπον με δικη σου φαντασια...λογια που θα εχουν βγει απο το μυαλο σου και το πως βλεπεις εσυ και μονο τα πραματα. το ενστικτο δλδ τι λεει? πως σου φαινοντε ολα αυτα? συνομωσιολογων αποψεις και μη...τι θα κανεις εσυ τελικα? στην φαμιλια σου θα την βαλεις τη συριγγα τελικα? στον κοσμο τι προτεινεισ τελικα περα απο τρα λινκ? ή εισαι απλα μια εφημεριδα κι εσυ? και ισως με τους δικους της σκοπους? η φαντασια σου και το ενστικτο τι λενε? βαρεθηκαμε τα λινκ πια...εσεις τι λετε για ολα αυτα?

    φιλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Meropi-
    Να περασεις καλά στην πατρίδα σου και προσοχή,από το εμβόλιο δεν κινδυνεύεις,όμως στην Κύπρο κινδυνεύεις να τα τινάξεις αν κάτσεις να φάς με τους συμπατριώτες σου με όλα αυτά τα πιάτα που έρχονται το ένα μετά το άλλο με ρυθμό πολυβόλου!

    Bastard-
    Προφανώς να μην περιμένεις να δείς ποστ από μένα με,όπως γράφεις:

    ...λογια που θα εχουν βγει απο το μυαλο σου και το πως βλεπεις εσυ και μονο τα πραματα. το ενστικτο δλδ τι λεει?

    Αυτά που γράφω, και αν διαβάσεις εκτός από τα ποστ και τις απαντήσεις μου στις δύο προηγούμενες αναρτήσεις, αυτες δεν βασίζονται ούτε στην φαντασία μου ούτε στο ενστικτό μου.
    Βασίζονται στις επιστημονικές παρατηρήσεις και μελέτες που έχουν γίνει τόσες δεκαετίες μετά τον εμβολιασμό εκατομυρίων ανθρώπων ώστε σήμερα να ξέρουμε επακριβώς τι συμβαίνει με τα εμβόλια.
    Βάσει λοιπόν όλων αυτών των δεδομένων, και όχι βάσει της φαντασίας και της ουφολογίας κάθε άσχετου, ξέρω και έχει αποδειχτεί, οτι ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
    Παρά το ότι το εμβόλιο της γρίπης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ προσωπικά εγώ και η γυναίκα μου θα το κάνουμε όταν έρθει η ώρα εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού και επίσης θα κάνουμε και το εποχιακό εμβόλιο της γρίπης όπως άλλωστε κάνουμε κάθε χρόνο χωρίς να έχουμε ΚΑΜΙΑ παρενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι απ' ό,τι μαθαίνω, δεν είμαστε μόνο εμείς με τα αυτιά ορθάνοιχτα στη συνωμοσιολογία.
    Στο εξωτερικό είναι ακόμα χειρότερα.
    Πάντως τα κατάφερε πάλι ο τύπος να τρελλάνει τον κόσμο.
    Το περίεργο είναι πως οι γέροι αυτή τη φορά , δεν δείχνουν καμμία ανησυχία σε σχέση με τα τρελλά που έκαναν παλιά.

    ΜΕΡΌΠΗ,
    Δυστυχώς, στην κύπρο δεν άρχισαν να εμβολιάζουν ακόμα ούτε τους νοσοκομειακούς.
    Μέχρι νάρθει η σειρά μας , εδώ θα ξεκινήσουμε τα μπάνια στη θάλασσα πάλι.

    (αυτό το αθεόφοβος 2 , εντελώς σήκουελ όμως ε;)
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο,τι μας βολεύει και συμφωνεί με μας είναι αυτομάτως καλό, αξιόπιστο και ονομάζεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ενω ο,τι διαφωνεί με τις δικές μας απόψεις οχι.
    Ό,τι δε μας προσελκύει σαν ιδέα-ούτε άσχημη γκόμενα να ήταν- αυτομάτως έχει να κάνει με συνομωσιολογίες του πρωκτού.
    Αν μπορεί να κρύβονται κάποιες άλλες "αλήθειες" πίσω απ' αυτή την "άσχημη γκόμενα", δεν έχει σημασία γιατί ευτυχώς έχει μπεί πρώτη γραμμή στο μέτωπο της ενημέρωσης και με αυτοθυσία ο αθεόφοβος, σώζωντάς μας από τις θεωρίες συνομωσίας και τις κινδυνολογίες περι εμβολίου. Γιατί τέτοιο κόλλημα? Αναρωτιέμαι.
    Εγώ που είμαι ουφολόγος πες,μπορεί να πιστεύω οτι το εμβόλιο και το κάθε εμβόλιο/υπόθετο, ο,τι τέλος πάντων, είναι τζιζ κακό πράμα και μπορεί να μου φυτρώσει ενα μπλε πλοκάμι από το ρουθούνι έτσι και το κάνω(έτσι μου ψιθύρισαν οι γκρίζοι εξωγήινοι μια νύχτα που τα πίναμε). Εσείς γιατρέ που ξέρετε οτι τίποτα τέτοιο φυσικά δεν ισχύει γιατί τέτοιο κλείδωμα και ψύχωση με λινκ για αποδείξεις της αθωότητας του εμβολίου??
    Όποιος θέλει το κάνει, δεν είναι τόσο απλό?
    Όποιος πάλι διαφωνεί δε το κάνει, δε ξέρω πόσο πιο απλό μπορεί να γίνει :p
    Αλλά βλέπω εμμονή εδώ, ρε αθεόφοβε. Έστω.
    Μη σου φύγει κι ο ύπνος στη προσπάθεια να πείσεις τον κόσμο για το καλό του λές και κάθε εμβολιασμός θα σου βάλει κι ενα ταλιράκι στη τσέπη, doc.
    Everyone is entitled to their opinion.
    Αλλά επέτρεψε και τους μη γιαλατζί γιατρούς να ξέρουν διαφορετικά. Έστω να έχουν διαφορετικές απόψεις.
    Κι ας μη μας βολεύει.

    Τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ""Αυτά που γράφω, και αν διαβάσεις εκτός από τα ποστ και τις απαντήσεις μου στις δύο προηγούμενες αναρτήσεις, αυτες δεν βασίζονται ούτε στην φαντασία μου ούτε στο ενστικτό μου.""

    Ημουν σιγουρος

    ""Βάσει λοιπόν όλων αυτών των δεδομένων, και όχι βάσει της φαντασίας και της ουφολογίας κάθε άσχετου, ξέρω και έχει αποδειχτεί, οτι ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.""

    Ομοιως

    ""προσωπικά εγώ και η γυναίκα μου θα το κάνουμε όταν έρθει η ώρα εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού και επίσης θα κάνουμε και το εποχιακό εμβόλιο της γρίπης όπως άλλωστε κάνουμε κάθε χρόνο χωρίς να έχουμε ΚΑΜΙΑ παρενέργεια.""

    Εδω κι αν ημουν σιγουρος...
    Ο κλασικος παππους αθεοφοβε εισαι...ο Κλασικος Ελληνας παππους που "ενημερωνεται" απο ολες αυτες τις "εγκυρες" πηγες που ομως ποτε δεν εβαλε το μυαλο του να δουλεψει και να δει αν οντως τον κοροιδευουν κι αυτον μαζι με ΟΛΟΥΣ τους αλλους παππουληδες.
    Κι επειδη δυστυχως βλεπω οτι δεν πιανεις τι θελω να πω σε ολα αυτα που σου εχω απαντησει, επεμεινε στο δικο σου και καλες συριγγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά το τελευταίο επιχείρημα κάθε καθώς-πρέπει συνομοσιολόγου είναι το κλασσικό "δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά" -γιατί, όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά και δεν χρειάζεται να αποδειχθεί.

    Αλλά αυτό είναι ακόμη περισσότερο ομιχλώδες γιατί επιχειρεί να δώσει σε εκκρήσεις μεθανίου ζώντων οργανισμών την υπόσταση "καπνού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Alice in fucked-up land-
    Eν συντομία δηλαδή μας λές,αφησε εμάς να λέμε ότι θέλουμε στο ιντερνέτ,να φοβίζουμε τον κόσμο ότι κινδυνεύει από τα εμβόλια,τους εξωγηινους,τα φάρμακα,αυτούς που θέλουν με συνομωσίες να μειώσουν τον πληθυσμό της γής,αυτούς που γνωρίζουν την θεραπεία του καρκίνου αλλά αφ΄ότου πεθανε ο Ραϊχ και μας την κρύβουν γιατί έτσι μας χαλάς την πιάτσα και χάνεις και τον μεσημεριάτικο ύπνο σου!
    Παρεμπιπτώντως δυστυχώς ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένας άλλος δεν θα βάλει ταληράκι στην τσέπη γιατι το εμβόλιο είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται στα νοσοκομεία!

    Bastard -
    Ο κλασικος παππους αθεοφοβε εισαι...

    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο διακαής μου πόθος είναι να γίνω παπούς!
    Απ΄το στόμα σου και στης κόρης μου την κοιλιά!
    Ακόμα όμως περιμένω τις δικές έγκυρες πηγές.
    Δεν έχει βγάλει ακόμα ο Λιακόπουλος κανένα βιβλίο για τα εμβόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. thinks-
    Αλλά αυτό είναι ακόμη περισσότερο ομιχλώδες γιατί επιχειρεί να δώσει σε εκκρήσεις μεθανίου ζώντων οργανισμών την υπόσταση "καπνού".

    Έγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. demetrat-
    Εκεί έχουν πλήθος από γνήσιους συνομωσιολόγους.
    Άντε τώρα να αντιπαραθέσεις μπροστά σε ανθρώπους που έχουν επαφές με εξωγήινους τον πατέρα Παϊσιο,τον Λιαλόπουλο,τον τριχωτό μαυριδερό καλόγερο με την χωρίστρα στην μέση,που δεν θυμάμαι το ονομά του,τον Χαρδαβέλα κτλ
    Δεν φτουράμε με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ""Ακόμα όμως περιμένω τις δικές έγκυρες πηγές.
    Δεν έχει βγάλει ακόμα ο Λιακόπουλος κανένα βιβλίο για τα εμβόλια;""

    Καταλαβαινεις τωρα τι εννοω οτι δεν καταλαβαινεις?

    Σου ευχομαι να γινεις ενας ευτυχισμενος παππους ομως.:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ενημερωτικά όλα αυτά, και άλλα πολλά που γράφονται καθημερινά.
    Μια απορία έχω Αθεόφοβε (όχι να μου τη λύσεις εσύ) :-).
    Εάν ήταν τόσο απλό να γίνει το εμβόλιο, γιατί όλη αυτή η ενημέρωση, διαφορετικές απόψεις, γενικά ο κακός χαμός;

    Καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tι σε είπε? Ελληνα παππού? α, χα, χα,χα! Κλασσικό? ξανα χα χα χα !!!
    Μα που σε βρίσκουν? που σε βρίσκουν?

    Μήπως να σε πει Ελληνα Ανθρωπο και μετά Εξαίρετο Παιδευτή και μετά άντε να σε πει και Γιατρό?
    τσ τσ τσ πιά !!!

    Τος παν, η παιδίσκη, δεν θα κανω το εμβόλιο, όπως δεν έκανα ποτέ εμβόλιο γρίπης!
    Στον γενικο πληθυσμό κι εγώ! με το σωρό!

    Επιμορφωτικά, όσα μας κέρασες! άσε να λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ok, τώρα που σε πήρανε χαμπάρι και σε ξεβρακώσανε γιατρέ, όσοι από μας θα κάνουν το εμβόλιο επειδή μας έπεισες, θα τα μοιραστούμε τα όβολα ορέ;
    :)))))))
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Bastard -
    Ως επίδοξος παπούς ακόμα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι καταλαβαίνεις εσύ όταν λές οτι δεν καταλαβαίνω εγώ !

    Βάσσια-
    Αυτός ο κακός χαμός γίνεται γιατί οι τα οφίτσια κατέχοντες δεν ορίζουν από την αρχή έναν υπέυθυνο για την ενημέρωση του κόσμου.
    Έτσι ο κάθε ένας άσχετος βγαίνει και λέει ότι του κατέβει,τα κανάλια πάντα αναζητούν κάποιον που θα πεί κάτι διαφορετικό ώστε να γίνεται το σχετικό τζέρτζελο,με αποτέλεσμα να υφίσταται συγχυση ο κόσμος από όλα αυτά που ακούει.
    Μην ξεχνάς τον κ.Τίποτα που όσο ήταν υπουργός είχε βρεί την ευκαιρία με την γρίπη να έιναι καθημερινά στα κανάλια για να προβάλλεται.
    Αλλά και ο παλαιότερος υπουργός Κρεμαστινός βγήκε και είπε ότι αυτός δεν θα το κάνει το εμβόλιο αλλά οι καρδιοπαθείς πρέπει να το κάνουν.Εκ των υστέρων όταν κατάλαβε την μαλακία που είπε, εξήγησε ότι αυτός δεν θα το κανει γιατί εννοούσε ότι δεν ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου.(κάνοντας και αυτός το μόνιμο κλασσικό λάθος να χαρακτηρίζει τον κίνδυνο υψηλό αντί για μεγάλο.Ο κίνδυνος δεν έιναι ψηλός ή κοντός είναι μεγάλος ή μικρός!)

    Γλυκό - Κερασο - Ζουζούνα-
    Εάν έχεις διαβάσει τα σχετικά ποστ που έγραψα πουθενά δεν είπα -Κάντε το εμβόλιο,αν και πιστεύω ότι και για το ατομικό συμφέρον αλλά και για το γενικό κοινωνικό συμφέρον καλό θα ήταν να γενικευτεί ο εμβολιασμός.
    Αυτό που επιμένω και θα επιμένω είναι να ξεσκεπάζεται όλη αυτή η παραφιλολογία κατά των εμβολιασμών, που αν διαβάσεις τα ποστ που έχει γράψει ο BioLogos και αναφέρω στην προσθήκη του δικού μου, θα δείς που έχει οδηγήσει ο εκφοβισμός του κόσμου και σε πόσους τελικά νεκρούς ή και παράλυτους.

    demetrat-
    Ανοιξε ένα λογαριασμό στην τράπεζα και ετοιμάσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η περίπτωσή σου είναι ανίατη αθεόφοβε. Όπως και όσων θα κάνουν όχι μόνο αυτό το εμβόλιο αλλά και όποιο άλλο τους ξεφουρνίσουν πως πρέπει "αν είναι λογικοί και έχουν εμπιστοσύνη στις έγκυρες πηγές ΤΟΥΣ" να του προσφέρουν το μπράτζο τους.
    Πάντως η κίνηση αμείωτη στο ιατρικό ρεπορτάζ σου. Είδες βρε; Είδες; Είμαι γουρλής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τιμή μου Αθεόφοβε για τις αναδημοσιεύσεις. Επίσης σε ευχαριστεί εδώ δίπλα μου ο Σόρος που έχει αράξει στην πισίνα δίπλα στα μοντέλα που παραγγείλαμε για απόψε...

    Λοιπόν... σεβαστός ο φόβος, σεβαστή και η αμφιβολία αλλά η εμμονή στη στρέβλωση είτε με σκοπό το προσωπικό όφελος (βλέπε συγγραφείς,τηλε-ευαγγελιστές,"θεραπευτές",ομοιοπαθητικά σκευάσματα) είτε λόγω παιδικής αφέλειας από το πολύ ιντερνέτς και την ημιμάθεια θα αντιμετωπίζεται επίμονα, με λογική και στοιχεία.Όχι με επίκληση σε σουρεάλ υποθετικές καταστάσεις και σενάρια από τα βιβλία του Νταν Μπράουν και του Ράϊχ.Μερικούς τους έχουν πειράξει οι πολλές συνεδρίες στη Ν. Ακρόπολη μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε πάλι χαμός γίνεται εδώ μέσα. Μπήκα για λίγο και ξαναβγαίνω:) Τί σου λένε μερικοί ρε Αθεόφοβε. Θα ξαναπεράσω για επίσημο σχόλιο. Αφήνω τώρε έτούτο το λίνκ, με κάτι υπέροχες φωτογραφίες. Αν δεν τις έχετε δεί, αξίζουν.

    http://www.boston.com/bigpicture/2009/11/watching_the_h1n1_flu_pandemic.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συνέχισε με το εμβόλιο Αθεόφοβε. Είναι "πιασάρικο" θέμα, κάτι σαν το Μακεδονικό:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ θα πω το εξής απλό, να πάει κάποιος καλός και με σοβαρό σετ μπαλάκια δημοσιογράφος, προτιμότερον δε να είναι από αυτούς τους πρώην ανταποκριτές στα Ιρακινά εδάφη, και να ρωτήσει ευθέως την κυβέρνηση αλλά και να ζητήσει αποδείξεις, τα γραπτά δηλαδή της αγοραπωλησίας των εμβολίων να δούμε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ. Γιατί αν ισχύει το ακόλουθο, αδιαφοράω κύριοι και κυρίες αν θα μας βγάλετε συνομωσιολόγους με αθεοφοβικές τάσεις:

    Οι κυβερνήσεις που αγοράζουν τα εμβόλια τα συγκεκριμένα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΎΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ή ΕΠΊΣΗΜΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ/ΠΗΓΩΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΚΑΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΠΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΥΝΕΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ; ΕΜΕΙΣ Ή ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σας ρωτάω ζουζούνια, μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον όταν αυτός ο κάποιος έχει δεσμευτεί να μην πει τίποτα το αρνητικό για κάτι; Και τι κρίμα που δεν μπορούμε πχ να ψηφίσουμε όλα τα κόμματα κάθε φορά που έχουμε εκλογές ΕΚΑΣΤΟΣ, γιατί εσείς τους πιστεύετε όλους διότι είναι πολιτικοί, αγνοί, σαν παρθένο μαλλί, και θέλουν ΤΟ ΚΑΛΌ ΜΑΣ, κρίμα τα παιδιά να πάνε αψήφιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. BioLogos-
    Αντί να με ευχαριστεί ο Σόρος να του πείς να μου στείλει εκείνη την Ρολς που μου είχε υποσχεθεί,αλλιώς θα αρχίσω να γράφω ότι τα εμβόλια έχουν έρθει από την Ανδρομέδα και τα έφεραν οι Ρεπτίλιανς!

    Locus Publicus-
    Πολυ ωραίες οι φωτογραφίες.
    Λες με τα εμβόλια να γίνω και εγώ κάποτε αρχηγός της ΝΔ όπως ο Σαμαράς με το Μακεδονικό;

    Ανώνυμο-
    Άφού ξέρεις τι γράφουν τα χαρτιά δεν μας τα δείχνεις και μας να ξεστραβωθούμε ;
    Γιατί αλλιως, μόνος σου το είπες, μπορεί μερικοί να σε χαρακτηρίσουν συνομωσιολόγο ξερόλα με αθεοφοβικές τάσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αμ' τόχω μανία να φυτρώνω εκεί που δέ με σπέρνουν μα δεν μπορώ, θυμήθηκα τώρα όλα τα καλαμπούρια και τα γέλια που κάναμε στούς ουρανοξύστες να καθόμαστε μέχρι τις 7, 8 το βράδυ να διαβάζουμε εταιρικά συμβόλαια πρίν υπογραφούν. Και τί σελίδες επί σελίδων, όλες γεμάτες με τα ίδια στάνταρντ, καθιερωμένα πράγματα και φρασιολογία...

    Υποθέτω ότι οπωσδήποτε πρέπει να γράφει το συμβόλαιο ότι απαγορεύεται να αναφερθεί κανείς αρνητικά στο αγοραζόμενο προϊόν. Ολα τα συμβόλαια το γράφουν, για κάθε είδους προϊόντα! Είναι τυπική φρασιολογία. Κι'αν το προϊόν είναι λάχανα δεν επιτρέπετε κάν να χρησιμοποιήσει κανείς την λέξη "Σιγά!" (Αναφερόμενος στα λάχανα -αλλού επιτρέπεται)

    Μερικά δε συμβόλαια μπορεί να βάζουν και πρόστιμο στον τόκο αν ο αγοραστής υπερβεί κάποιο συγκεκριμένο ποσό κεφαλείων γραμμάτων στίς υποσημειώσεις.

    Οταν τελειώναμε και πηγαίναμε επί τέλους στο εστιατόριο να φάμε λέγαμε καλά που είχαμε και μιά ζωή έξω απ'αυτά τα πράγματα, κι'έτσι δεν είχαμε την ανάγκη να τα συζητάμε συνέχεια και να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι οι Ελβετοί μας κλέβουνε στο τυρί, και γι'αυτό έχει τόσες τρύπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σιγα που θα βγαλετε ακρη με τους κολλημενους, αυτοι το μονο που ξερουν ειναι να σκυβουν το κεφαλι και να δεχονται οτι τους πασαρουν στις ειδησεις. Κατα τ' αλλα οι συνομωσιολογοι(δηλαδη οσοι απο μας αμφιβαλλουμε για το εμβολιο) δεν ειμαστε οι σοβαροι..
    βρε ουστ..
    βρε ουουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έχω γράψει 3 απαντητικά σχόλια αλλά τα έσβυσα το ένα μετά το άλλο.
    Ειρήνη και ο καθένας ας κάνει ότι θέλει.Εξάλλου σε αυτό είμαστε παγκόσμιοι πρωτοπόροι.Κρυφά ελπίζω να έρθει γρήγορα η άνοιξη και βλέπουμε εως του χρόνου.Εξάλλου αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται, πολύ πολύ καιρό πριν εμφανιστεί ο άνθρωπος στον πλανήτη.Οι ιοί βρίσκονται πιο πολύ καιρό τριγύρω σε σχέση με εμάς.


    υγ.Μιας και αναφέρθηκε κάτι περί κυβερνήσεων, χρημάτων κτλ.Ας αναρωτηθούνε μερικοί αντικομφορμιστές επαναστάτες της πεντάρας εδώ μέσα, τί έκαναν όταν η κυβέρνηση της χώρας τους έδινε μερικά δις στις τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. thinks-
    Πάντως εγώ στο συμβόλαιο που υπέγραψα με τον Σόρος και με τους φαρμακοβιομήχανους τους έθεσα τον όρο να γράφω και να λέω ότι θέλω!
    Τι να κάνει ο Σόρος ,μπορούσε να το δεχτεί αφού είχε να κάνει με ένα Αθεόφοβο;

    BioLogos-
    Προφανώς και ο καθένας ας κάνει ότι θέλει.
    Αλλά παρ΄όλα αυτά "Και όμως κινείται" που θα έλεγε και Galileo Galilei !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι παρενέργειες του εμβολίου είναι φανερές.Και το κυριότερο; και είναι τόσο δυνατές που σε πιάνουν μόλις διαβάσεις τη λέξη.
    Η κυριότερη δε, είναι που εσύ είσαι γιατρός.
    Και τα παλλουκάρια μάλλον χαρτζιλικόνονται ακόμα από κανάν έρημο πατέρα.
    Μουρίτσες μου ανώνυμες και μη.
    Εχω μιά μεγάλη απορία :
    Εσας τι σας κόφτει άμα αραιώσουμε από μερικούς μαλάκες σαν τον μελλοντικό παππού αθεόφοβο,όλο του το σόι, και μερικούς ακόμα κολλημένους!
    Μη μου ζορίζεστε αδέρφια,γιατί η αιμοροίδα,η οποία ως γνωστόν αποχτιέται μετά από μεγάλο σφίξιμο , είναι μεγάλο βάσανο.
    Με συγχωρείς ρε αθεόφοβε,αλλά πολυ μου τη σπάνε ετούτα τα ανώνυμα κουκουλοφόρα φασιστοειδή νούμερα -,που ερχομαι να πιω τον καφέ μου σαν άνθρωπας πρωί πρωί, και βλέπω νάχουνε κατακουτσουλήσει οι κόττες παντού.
    Ηλίθιοι,κομπλεξικοί,άνοες,μίζεροι,ανιστόρητοι,χέστηδες,ζηλόφθονοι,μα κυρίως τεμπελχανάδες που περιμένουν να τους ταίσουν άλλοι.
    Άει σιχτίρ πιά που ο κάθε βαρεμένος το παίζει επαναστάτης.
    καλημέρα πάντως ,και με ήλιο.
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα ζουζούνια, ελπίζω να κοιμηθήκατε ζεστά ζεστά με τα πετρέλαια που βάλατε και με τα τζάκια που πιθανότατα έχετε. Ενώ η μισή Αθήνα ακόμα δεν έχει βάλει πετρέλαιο. Πάω να ανεβάσω την σόμπα αλογόνου τώρα και θα τα πούμε αργότερα γιατί πάω να μαζέψω και γόπες από το δρόμο, για να καπνίσω ο κακομοίρης, ίσως πετύχω και κανένα πλαστικό ποτήρι με υπολείμματα φρεντουτσίνο πουθενά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kαταλαβαίνω απόλυτα τι λες, Αθεόφοβε μου. Και διαβάζω. Φτάνω να πιστέψω πως όλοι αυτοί που "παραφιλολογούν" μάλλον πτωχοί τω πνεύματι ειναι... Και ο λαός, "αγράμματος".

    και δεν θα αναφερθώ στα συμφέροντα... τα είπαν άλλοι.

    καλημέρούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. demetrat-
    Γλυκό - Κερασο - Ζουζούνα-
    Αγαπητές μου καλημέρα σας.
    Όπως βλέπετε όταν δεν έχουν επιχειρήματα να αντικρούσουν αυτά που διαβάζουν γράφουν μια ανοησία, την οποία βέβαια οι ίδιοι την θεωρούν πολυ μεγάλη εξυπνάδα, και την αμολούν όπως βγαίνουν από την μηχανή τα μπαλάκια του Λόττο που δεν χρειάζονται να σκεφτούν!
    Βλέπεις δεν ξέρουν μια πολύ σωστή συμβουλή, που έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, την οποία είπε κάποιος με πολύ χιούμορ σε μια αντίστοιχη περίπτωση:
    Καλύτερα να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να φαίνεσαι βλάκας παρά να το ανοίγεις και να διώχνεις κάθε υποψία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είσαι ένας yes-man, καμ ον, αντμιτ ιτ για φουλ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε τι γίνεται εδώ μέσα...

    Υπάρχουν τρεις τύποι στήριξης μιας άποψης – ισχυρισμού:

    1) Οι αποδείξεις (Όχι, αποδείξεις δεν είναι ότι παπάρα αμολάει ο Λιακό, ο Alex Jones, ή ο φονεύς των ερπετόμορφων εξωγήινων David Icke).

    2) Οι ενδείξεις (Προυσχή! Δην ίνη απουδήξεις!)

    3) Αυτά που βγάζει κανείς από τον αξιόπιστο μπισινό του.

    Αν κάτι στηρίζεται στο (3) με ολίγη από (2) τότε δεν είναι αξιόπιστο.

    (Μπούσουλας γενικής χρήσης).

    Το γενικότερο πρόβλημα είναι όπως λέει και μια σοφή παροιμία από το Αρχαγγέλσκ της Ρωσίας, "Μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να μαγειρεύει μπορστ, χάνεις τον χρόνο σου και ενοχλείς και το γουρούνι".

    Ναούμε. (Αισθητική προσθήκη άνευ άλλης χρησιμότητας).

    Από κει και πέρα, ας κάνει κανείς ότι καταλαβαίνει και ότι τον φωτίσει ο Μεγάλος Σουβλακέας.

    Βρε παππού εν αναμονή, που έμπλεξες; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μετά από εξουθενωτική έρευνα, πιστεύω ότι η αλήθεια μερικών εδώ λεγομένων ήρθε πλέον αναμφίβολα στό φώς:

    http://fascinatingtales.files.wordpress.com/2009/05/bad-miss-piggy-413232.jpg

    Ευτυχώς για την οικογένειά μου τα προσούτο μας είναι πάντα σπιτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να αποταθώ στην επιστημονική κοινότητα, για την ακρίβεια να απευθύνω έκκληση, να δραστηριοποιηθεί στην ανακάλυψη του εμβολίου κατά της μαλακίας... οι ωφέλειες της ανθρωπότητας θα είναι τεράστιες και εμείς οι αλλεργικοί σε αυτήν επιτέλους θα ζήσουμε μια ζωή απαλλαγμένη από το φόβο της επαφής με τους νοσούντες.

    (γμτ με αυτά που ακούω θα κάνω το εμβόλιο όχι για τη γρίπη, αλλά από αντίδραση!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα ήθελε ωρέ ο μπισινός του παππού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. φρασιολογία

    φρασΕολογία.

    ψιτ, κάνε κι ένα ποστ για το 2012. Θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Εγώ πάντως θα είμαι με το μέρος σου ότι και να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τα "οφίτσια" ναι.... αλλά αν πραγματικά τίθεται θέμα ζωής, απαιτούμε να είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ!

    Είμαι και καπνίστρια και ούτε θέλω να μπρω στη διαδικασία να σκέφτομαι περίεργα.

    Υ.Γ. Ανάρτησα τα links που μου παράθεσες στο θέμα μου, αν δεν συμφωνείς με την κίνηση να τα εμφανίζω στην ανάρτησή μου, πές μου να τα αφαιρέσω.
    Σ' ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. pølsemannen-
    O Λιακό, ο Alex Jones, ή ο φονεύς των ερπετόμορφων εξωγήινων David Icke
    δεν είναι τυχαίο το πως και σε ποιούς πουλάνε.
    Σε αυτούς που θεωρούν πως ότι βγάζουν από το 3 είναι το 1 !
    Όπως βλέπεις δε υπάρχουν και δώ οπαδοί τους.
    Όπως έχει πεί ο M.Shawn Cole :το σύνολο της ευφυϊας στον κόσμο παραμένει σταθερό,ο πληθυσμός αυξάνει!

    thinks-
    Δημοσιοποιείς προσωπικά δεδομένα!

    ESKARINA-
    Από την εποχή των αλχημιστών γίνονται προσπάθειες γι΄αυτό αλλά όπως έχει πεί και ο Ηλίας Πετροπουλος -οι ηλίθιοι είναι αήττητοι.

    Βάσσια-
    Με όσα έχω γράψει εγώ,ο BioLogos και ο Stazybο Hοrn πιο ξεκάθαρο δεν νομιζω ότι γίνεται.
    Βεβαίως και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να βάλεις τα λινκ της κλειτοριδεκτομής στο ποστ σου.Είναι ένα θέμα που το έιχα ψάξει πολύ και δυστυχώς παραμένει συνέχεια στην επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Περίεργο, αλλά η ανωνυμία αυτά φέρνει. Εγώ πάντως ο Απίστωτος δεν έβρισα κανένα. Ο κήπος μάλλον θέλει ξεχορτάριασμα, πρέπει να βάλει σε μια τάξη ο κηπουρός τον εαυτό του και τα λουλούδια τους φίλους του. Και να μην βάζετε κουβέντες που δεν είπαν τα αγριόχορτα/ζιζάνια στο στόμα τους, Άϊκ, Τζοουνς, κλπ αλλά μάλλον τους διαβάζετε πολύ τους τύπους κι επειδή δεν μπορείτε να επιτεθείτε σε αυτούς επιτιθεστε σε όσους απλά δεν τους επικαλούνται αλλά έκαναν το λάθος να φυτρώσουν εκεί που δεν τους έσπειραν. Από Απίστωτο Ανώνυμο, τέλος για τα παραιατρικά αυτά πόστ, άμα δω κανά καλό για το 2012 θα έρθω, αλλά επώνυμα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πάντως να και η πρώτη ανάκληση παρτίδας,του εμβολίου μάλιστα που έχουμε παραγγείλει κατά κόρον και μεις(GSK,Pandemrix)...
    http://abcnews.go.com/Health/SwineFluNews/wireStory?id=9162438

    Παρ'οτι δεν ανήκω στους συνωμοσιολόγους,η έννοια μου παραμένει οτι απαιτήθηκε η βιαστική παρασκευή πολλών εκατομ.δόσεων χωρίς επαρκείς δοκιμές.Υποτίθεται οτι όχημα είναι το "καλούπι" του συνήθους εμβολίου της γρίππης,κάποιοι πνευμονολόγοι που το ψάχνουν μου μετέφεραν όμως ότι πρόκειται για το καλούπι του εμβολίου για την Γρίππη των Πτηνών,εξίσου αδοκίμαστο...
    Ανησυχώ επίσης για την ποσότητα και τις απώτερες επιδράσεις των ανοσοενισχυτικών.Γιατί να είναι σε ξεχωριστό φιαλίδιο,όταν υποτίθεται οτι υπάρχουν και στα συνήθη εμβόλια αλλά στο ίδιο φιαλίδιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ο δείμος του πολίτη-
    Προσπαθώ τουλάχιστον να μην περνάει αδιαμαρτύρητα η παραπληροφόρηση.

    squarelogic -
    Ο αριθμός των 6 πιο έντονων αλλεργικών αντιδράσεων σε μια παρτίδα 170.000 εμβολίων από τα εκατομμύρια που έχουν παρασκευαστεί μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός αλλά και να οφείλεται σε κάποια πρόσμιξη ξένου σώματος κατά την παρασκευή του.
    Στις οδηγίες χορήγησης τονίζεται ότι θα πρέπει πρίν την χορήγηση να ελέγχεται οπτικώς το περιεχόμενο και καθορίζεται πως πρέπει να φαίνεται.
    Το εμβόλιο αναγράφει ότι περιέχει αδρανοποιημένο A/California/7/2009 (H1N1)v-like strain (X-179A) που δεν μπορώ να σου πω από τι καλούπι προέρχεται γιατί δεν έχω καμιά σχέση με αυτά τα θέματα.
    Το εμβόλιο είναι σε δύο φιαλίδια που το ένα περιέχει το εναιώρημα με το αντιγόνο και το άλλο το γαλάκτωμα με το ανοσοενισχυτικό και διατηρούνται σε ψυγείο στους 2°C - 8°C .
    Αφού αναμιχθούν μπορούν να διατηρηθούν για 24ώρες μέχρι τους 25 βαθμούς.
    Πλήθος από ενέσιμα είναι σε δύο φιαλίδια και αυτό προφανώς για λόγους φαρμακοκινητικής.
    Όσο για το ανοσοενισχυτικό πολλά εμβόλια το περιέχουν όπως και τα άλλα 2 από τα πανδημικά που έχουν εγκριθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το άρθρο της ABC News λέει ότι η παρτίδα που ανακλήθηκε βρίσκετε στον Καναδά και αφορά 170.000 εμβόλιά από τα 7.500.000 εμβόλια πού έχουν ήδη διανεμηθεί σε ιατρικά κέντρα και γιατρούς στον Καναδά και μόνο. Η ανάκληση έγινε, λέει το άρθρο, μετά από την διαπίστωση έξι (6) περιπτώσεων σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων στη συγκεκριμένη παρτίδα, πάντα μέσα στον Καναδά. Δεν αναφέρει όμως το άρθρο πόσα από τα 170.000 και πόσα από το σύνολο των 7.500.000 εμβολίων είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί, άρα ο υπολογισμός ποσοστών είναι αδύνατος βάσισμένος στις πληροφορίες του άρθρου.

    Είναι λογικά αναμενόμενο να υπάρχει μία προβληματική παρτίδα σε οποιαδήποτε σειρά παραγωγής. Μιά ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι άν είναι πιθανό να υπάρχουν περισσότερες προβληματικές παρτίδες σε ένα "γρήγορο", καινούργιας σύστασης εμβόλιο, και η απάντηση κατά την γνώμη μου είναι: όχι -τέτοιου είδους προβλήματα είναι φυσικά στην οποιασδήποτε παραγωγή, όπως γράφει και ο Αθεόφοβος.

    Υπάρχει πάντα ρίσκο παντού και σε οτιδήποτε -ακόμη και στο να διασχύζει κανείς μιά πολυσύχναστη λεωφόρο. Η μαζική παραγωγή πάντα ανεβάζει τον αριθμό προβλημάτων-αλλά όχι απαραίτητα το ποσοστό. Απ'ότι έχω δεί, διεθνώς, η ερώτηση είναι το κατά πόσον είναι ασφαλής και η σύνθεση και η παραγωγή του συγκεκριμένου εμβολίου, και οι γνώμες σ'αυτό είναι ελεύθερες -πολλοί γιατροί μάλιστα δεν έχουν πλήρη εμπιστοσύνη. Αυτά όλα πάντως απέχουν πολλά χιλιόμετρα απο τις θεωρείες συνομοσιών και κυνδινολογιών, οι οποίες είναι άλλο καπέλλο, το νούμερο μεγέθους του οποίου φαίνεται να ταιριάζει αναλλογικά σε ποσοστό Ελλήνων μεγαλύτερο από αυτό των "όχι τόσο έξυπνων μή Ελλήνων" :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Θα συμφωνήσω με τον Thinks ότι το άρθρο αναφέρει 6 περιστατικά αλλεργικού shock από μια παρτίδα 170 χιλ.εμβολίων,άγνωστο ποσοστό της οποίας δεν είχε χορηγηθεί και ή ίδια η εταιρεία παραγωγής τα ανακάλεσε για να διερευνήσει το ζήτημα.Συνεπώς,σαφώς το ποσοστό δεν είναι 6/170.000 αλλά μεγαλύτερο.
    Το αλλεργ.σοκ-για όσους δεν γνωριζουν-είναι δυνητικά θανατηφόρο και φαινεται ότι κάποια απ τα περιστατικά αυτά ήταν αρκετά τυχερα εν τη ατυχία τους ώστε να παρουσιάσουν συμπτώματα εντός λίγων λεπτών απ την ένεση,και ενώ ακόμα βρίσκονταν εντός Νοσ/μείου,οπότε και τους πρόλαβαν.Φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα γίνονται σωρηδόν εμβολιασμοί από κουρασμένες νοσοκόμες σε σχολεία-δημοτικά ιατρεία και στάδια δίχως αυτήν την δυνατότητα άμεσης εξειδικευμένης αντιμετώπισης(ακόμα και επείγουσας τραχειοστομίας ή διασωλήνωσης)
    Επιπλέον,σε άλλα λινκς γινόταν λόγος για νευρολογικές επιπλοκές του τύπου Guillain Barre εκτός απ τα 6 περιστατικά αλλεργ.σοκ,και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τις νευρολογικές επιπτώσεις σε βάθος χρόνου.
    Όσον αφορά την ανάγκη ανάμειξης του εμβολίου με τον ανοσοδιεγέρτη από διαφορετικά φιαλίδια,αυτό προφανώς αφήνει απαράδεκτα μεγάλα περιθώρια ανθρώπινων λαθών,ειδικά υπό την πίεση μεγάλων αριθμών υποψηφίων για εμβολιασμό,και ειδικά από ένα άνισης εκπαίδευσης νοσηλευτικό προσωπικό,σαν το δικό μας.
    Αν δεν μπορεί να διασφαλισθεί ούτε η καθαρότητα του εμβολίου και ενδέχεται "παρτίδες" 100άδων χιλ.εμβολίων να περιέχουν ανεπιθύμητες προσμείξεις,
    και εφόσον είναι σαφές οτι πραγματικές κλινικές δοκιμές δεν έχουν γίνει για να τεκμηριωθεί η ασφάλεια του,
    τότε προσωπικά,σαν επιστήμονας που ψάχνω εναγωνίως να διαμορφώσω μια πληροφορημένη γνώμη για τους δικούς μου και όχι μόνο,
    θεωρώ σήμερα ότι καλούμαι να αγνοήσω υπερβολικά πολλές "κόκκινες σημαίες" και τουλάχιστον μέχρι να πειστώ για την επικινδυνότητα της πανδημίας
    δεν προκειται να εμβολιάσω τα παιδιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. squarelogic-
    Στον Καναδά έχουν σταλεί 7.500.000 εμβόλια και το ποσοστό παρενεργειών που έχουν παρατηρήσει από όλες τις παρτίδες του εμβολίου είναι 0.32 ανά 100.000 άτομα.
    Από την παρτίδα των 172.000 εμβολίων που παρατηρήθηκαν τα περιστατικά αναφυλαξίας έχουν επιστραφεί για έλεγχο 15.000 που δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιηθούν, ο έλεγχος συνεχίζεται αλλά δεν έχουν παρατηρήσει μέχρι στιγμής κάποιο εμφανές πρόβλημα στην παρασκευή του και γι΄αυτό και πιθανολογούν στατιστική ανωμαλία.
    Η ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι έχουν εμβολιαστεί σε όλο τον κόσμο 65.000.000 άτομα μέχρι την περασμένη εβδομάδα και έχει διαπιστωθεί ότι το πανδημικό εμβόλιο είναι το ίδιο ασφαλές με το εποχικό.
    Όπως καταλαβαίνεις από τα νούμερα αυτά ακόμα και για σένα που διατηρείς τις επιφυλάξεις σου τα δεδομένα είσαι σαφώς υπερ του ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές.
    Τώρα αν αρχίσουμε να μιλάμε για κουρασμένες νοσοκόμες κτλ γιατί να μην κουβεντίασουμε για ξάγρυπνους οδηγούς λεωφορείων ή ταξί,για απρόσεκτους οδηγούς ΙΧ από τους οποίους έχεις σαφώς μεγαλύτερη πιθανότητα να σκοτωθείς γιατί μόνο από αυτοκινητιστικά ατυχήματα πεθαίνουν 6 άτομα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ στην Ελλάδα ,εκτός από τους βαρειά τραυματισμένους και παράλυτους.
    Εύχομαι να μην αποκτήσει σοβαρή μορφή η πανδημία οπότε σίγουρα τότε θα πειστείς, αλλά μπορεί πλέον τότε να είναι πλέον αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Διαβάζοντας τα σχόλια του squarelogic και την τελευταία απάντηση του αθεόφοβου, επανήλθε στο μυαλό μου ο προβληματισμός - που για μένα είναι πιο σημαντικός - σχετικά με την αναγκαιότητα εμβολιασμού, σε συνάρτηση με την επικινδυνότητα της νόσου. Νομίζω ότι είναι πιο σωστό να εξετάσουμε το πόσο επικίνδυνη είναι η ασθένεια αυτή (λαμβάνοντας υπόψη και την ευκολία μετάδοσης που παρουσιάζει)και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να συμπεράνουμε εάν απαιτείται μαζικός εμβολιασμός. Δεν πρέπει όμως να παραβλέπουμε το γεγονός ότι και ο εμβολιασμός είναι μια ιατρική πράξη και πρέπει να τυγχάνει εξειδικεύσεως κατά περίπτωση.
    Στη μέχρι τώρα εξέταση του ζητήματος έχουμε όλοι θεωρήσει ως λογικό δεδομένο την αναγκαιότητα μαζικού εμβολιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή