Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΜΕΡΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ (3)



ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ


Για να αναγνωριστεί ή προσφορά σου σε αυτόν τον τόπο και να φανεί το πόσο σημαντικό πρόσωπο είσαι ,πρέπει να περάσεις από 3 υπουργεία, να μην κάνεις τίποτα σε αυτά και μετά απλά να παραιτηθείς.

Γιώργο πες αλεύρι! Η Θεσσαλονίκη σε γυρεύει!

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε πως η μετάβαση του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να προσμετρηθεί στο σύνολο των φετινών θερινών διακοπών του λόγω του ότι δεν θα πάρει μαζί του το κανό του.

Τα στερητικά φαινόμενα δεν σχετίζονται μόνο με τις εξαρτησιογόνες ουσίες αλλά και με πρόσωπα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση. Πως μπορεί να πάει καλά η μέρα χωρίς πχ να δούμε τουλάχιστον άπαξ ημερησίως τον Πανίκα;

Εδώ που τα λέμε είναι τοις πάσι γνωστό πως όλα τα αραβικά κράτη διακρίνονται για τα δημοκρατικά πολιτεύματα που έχουν. Μπορούσε λοιπόν η Λιβύη να αποτελεί εξαίρεση και να μην αποκαταστήσει το ΝΑΤΟ την δημοκρατία;

Δηλαδή τώρα πια θα καταντήσουμε το πανεπιστήμιο από άσυλο παρανομιών να γίνει άσυλο ιδεών; Δεν είμαστε καλά!

Σε ποιά θητεία του μας έλεγε ο Ο-Μπάμια πως θα κλείσει το Γουαντάναμο;

Όταν η θεία μου Ευλαμπία που στο σπίτι της φροντίζει εκτός από σύζυγο, τα 5 της παιδιά, ξεσκατίζοντας επίσης και τα 2 γηραλέα πεθερικά της έμαθε πως οι καμαριέρες των ξενοδοχείων ανήκουν στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα επήγε στο ΙΚΑ και ζήτησε να ενταχθεί στις βαρέως και ανθυγιεινώς εργαζόμενες νοικοκυρές. Δυστυχώς της εξήγησαν πως δεν υπάρχει τέτοια κατηγορία.

Σε αυτό το κράτος ούτε τα σύμβολα δεν αντέχουν στην κρίση. Πήραν ακόμα και την Ferrari του Χορταρέα γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει τις δόσεις της . Φαίνεται πως η Ferrari δεν ακολούθησε ανάδρομη πορεία προς αυτόν σαν τους πλανήτες !


Πανεπιστήμιο για την Κοινωνία και όχι για τις επιχειρήσεις ήταν το θέμα συζητήσεως που έγινε με την συμμετοχή πανεπιστημιακών και των επαϊόντων της πλατείας Συντάγματος. Μια άσκοπη συγκέντρωση. Είναι πλέον αυτονόητο πως το πανεπιστήμιο είναι για την κοινωνία, οι επιχειρήσεις έχουν ήδη κλείσει!

Είναι τελείως απαράδεκτο αυτό που είπε η Διαμαντοπούλου στην Βουλή ότι «οι νόμοι εφαρμόζονται είτε αρέσει στο ΚΚΕ είτε δεν αρέσει»! Δεν έχει ακούσει ότι Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη;

Στη Δ' Εθνική υποβιβάζονται ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Ποιό κάτω κατηγορία δεν υπάρχει;

Χωρίς να έχουν δει την ταινία με τον Ηλιόπουλο, οι ξένοι τουρίστες που για 3 ώρες τους είχαν αποκλείσει στα ξενοδοχεία τους οι αγωνιστές του ΠΑΜΕ αναφώνησαν ενθουσιασμένοι από το χάπενιγκ στις εισόδους των ξενοδοχείων : Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Όταν ο αιώνιος φοιτητής διάβασε για πτυχίο με σπουδές σε 3 χρόνια χάρηκε. Αυτός ήδη από χρόνια τις είχε γράψει στα 3 του!

"Εγώ θα κάτσω στην πόρτα κι ας περάσει το τανκς από πάνω μου", είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος μιλώντας για το παράνομο νεκροταφείο στον Υμηττό. Μήπως μπορεί να πάρει μαζί του τον Άνθιμο και τον Αμβρόσιο των Καλαβρύτων;

ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ: Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτους και αυθημερόν νεκρούς και τάφους, επίσης προκάτ εκκλησίες και αναλαμβάνουμε να σας κατασκευάσουμε το νεκροταφείο των ονείρων σας όπου εσείς θέλετε και όποτε θέλετε από έμπειρο συνεργείο που έχει την σχετική εμπειρία. Γίνονται και ευκολίες πληρωμής. Μετά την τοποθέτηση των νεκρών στους τάφους επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις Δήμου και Μητροπόλεως Γλυφάδας.

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν διαμαρτύρονται οι φεμινιστικές οργανώσεις που όλα τα ονόματα των τυφώνων είναι γυναικεία. Δεν θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό αντί Αιρίν, Κατρίν κτλ να τους έλεγαν Οσάμα, Σίλβιο, Μουαμάρ,Νικολά, Αδόλφος, Τζωρτζ W κτλ ;

Πως μπορεί κανείς να περιμένει από το κόμμα του Λαού να βγάλει ανακοίνωση για τον θάνατο του Κύρκου που το 1949 καταδικάστηκε σαν καπιταλιστής σε θάνατο υπερασπιζόμενος τα δίκια της πλουτοκρατίας;

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

Αυτό που γερνάει είναι το σώμα μας και όχι η ψυχή μας. Η μητέρα μου στα 84 και μετά από χειρουργείο θα ήθελε πολύ να μπορούσε να κάνει ποδήλατο!

Αυτό που έχει σημασία σε ένα συγκροτημένο άνθρωπο είναι η σταθερότητα στις απόψεις του. Πχ όταν ήμουν νέος μου άρεσαν οι μικρούλες. Και τώρα που μεγάλωσα ακόμη οι μικρούλες μου αρέσουν!

Ο αντιεξουσιαστής κοίταξε την ημερομηνία λήξης στην μολότοφ που του είχαν δώσει και δεν την πέταξε. Είχε οικολογική συνείδηση αυτός και δεν θα πέταγε σαν τους μπάτσους, που πετάνε ληγμένα δακρυγόνα, μια ληγμένη μολότοφ.

Δώσε και σώσε. Έδωσε το χέρι του σε ένα που πνιγόταν και τον έσωσε. Αυτός βέβαια πνίγηκε!

Ο βιβλιόφιλος αισθάνθηκε για πρώτη φορά μια απέχθεια στα βιβλία όταν η στοίβα με τα τελευταία που είχε πάρει τον εμπόδιζε να μπει στο σπίτι του!

Τα προηγούμενα τιτιβίσματα είναι :

ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ TWITTER

ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ 2, ΜΕΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ

Με την είδηση του θανάτου του αυτόματα μου ήρθαν στο μυαλό οι λέξεις που τον χαρακτήριζαν: Ήθος, ανιδιοτέλεια, ηπιότητα και αγωνιστικότητα.

Για τον Κύρκο έχω γράψει πρόσφατα ένα ποστ με τίτλο:

ΟΤΑΝ ΣΤΑ 84 ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΝΕΑ..

2 σχόλια:

  1. Τι έγινε αυτή η ψυχή ο Πανίκας; Αποδείχτηκε η ατράνταχτη αθωότητά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς όχι!
    Φρόντισε όμως να βάλει τον αδελφό του να τον αντικαταστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή