Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ο ΒΟΛΙΝΣΚΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.





Στο ποστ μου Ο ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΚΑΙ "ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ" ΒΟΛΙΝΣΚΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ,γράφω για αυτόν τον μοναδικό γάλλο γελοιογράφο και κειμενογράφο που πίσω από την εικόνα του φαλλοκράτη που εμφανίζει παραμένει ένας τρυφερός σύζυγος που, ότι δυσκολεύεται να πει  στην γυναίκα του  με το στόμα του, έκατσε και το έγραψε σε ένα βιβλίο με τίτλο  ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ  (Ροές)
Το βιβλίο ξεκινά με την εικόνα θαυμασμού που έχει στην κατά 9 χρόνια νεότερη και χαριτωμένη γυναίκα του όταν ξυπνάει και  ετοιμάζεται το πρωί για την δουλειά της, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται και με την ετοιμασία της κόρης τους ενώ αυτός τότε :
μπορώ να σηκωθώ με την ησυχία μου και μπορώ να απαλλαγώ από την πρωινή μου στύση πηγαίνοντας για κατούρημα. Ανοίγω το τρανζίστορ και ξυρίζομαι κοιτάζοντας δίχως μεγάλη ευχαρίστηση τη φάτσα μου στον καθρέπτη. Έχω παχύνει και έχω κάνει φαλάκρα. Θα μου άρεσε να μοιάζω στον Λούκυ Λούκ. Δυστυχώς μοιάζω περισσότερο στον Τσάρλι Μπράουν. Δεν θα μ` άρεσε να γυρίσω πίσω. Η ηλικία μου μού πάει. Αλλά τσαντίζομαι που γερνάω. Μακάρι να μπορούσα να  να μπλοκάρω το κοντέρ στα σαράντα τέσσερα χρόνια!

(Είναι η ηλικία που έγραψε το βιβλίο)


Γνωστός θαυμαστής του γυναικείου φίλου γράφει:
Μου είναι αδύνατο να μην κοιτάζω τις γυναίκες. Είναι παλιά συνήθεια. Σ` εκνευρίζει. το ξέρω..............

Ωστόσο, εξακολουθώ να πιστεύω ακράδαντα ότι αν ο άνδρας έχει μάτια, είναι πρώτα απ`όλα να για να κοιτάζει τις γυναίκες! Σας χαρίζω όλα τα ηλιοβασιλέματα στην Βενετία για ένα γυναικείο πισινό.


Γράφοντας για την εποχή που την εποχή που το γυμνό λογοκρίνονταν αναφέρει τι είχε γράψει ο αρχισυντάκτης του Hustler:
Δείχνουμε τα γεννητικά όργανα των γυναικών  γιατί υπάρχουν άνδρες που χαίρονται να τα βλέπουν και γυναίκες που δεν απεχθάνονται να τα δείχνουν. Αυτοί που μας κριτικάρουν είναι υποκριτές και στενόμυαλοι. Εξ άλλου, προσθέτει, θα σας δώσω ένα παράδειγμα πραγματικής πορνογραφίας. Και δημοσιεύει φρικτές φωτογραφίες από κάποιο πόλεμο με κατακρεουργημένα πτώματα. Ορίστε, καταλήγει, να τι είναι άσχημο, απωθητικό, φρικτό : ο πόλεμος.......................

Πολλοί άνδρες ανακάλυπταν, χάρη στα περιοδικά αυτά ένα τοπίο που τους ήταν άγνωστο. Είναι πιο εύκολο να κάνει έρωτα με μια γυναίκα παρά να της ομολογήσεις ότι θέλεις να χαζέψεις το αιδοίο της.


Σχετικά με αυτόν τον εκδότη και το περιοδικό Hustler έχω γράψει στο ποστ μου  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ!  Επίσης τα παραπάνω αποτελούσαν αντικείμενο συζήτησης την εποχή που  γράφτηκε το βιβλίο, το 1978 )


Γνήσιος φεμινιστής γράφει:

Δεν αμφέβαλα ποτέ πως ότι οι γυναίκες είναι ίσες με τους άνδρες. Ίσως όχι μόνο στα προσόντα, αλλά και στα ελαττώματα. Νομίζω ότι είναι εξίσου ικανές με μας για ανοησία, φιλοδοξία, δίψα της εξουσίας και εγκληματική τρέλα.


Περιγράφοντας την πρώτη σεξουαλική του σχέση στα 16 του με μια 20χρονη  γράφει:

Κατέβασα την κυλότα της και και η κατσαρή μάυρη μάζα του αιδοίου της με τρόμαξε.Μόλις που την χάιδεψα, γθύθηκα κι εγώ δεν ξέρω πως μπήκα μέσα της με κάποια δυσκολία γιατί δεν ήξερα που βρισκόταν το άνοιγμα (το φανταζόμουν πολύ πιο ψηλά). Διακριτικά με βοήθησε.Μετά από μια στιγμή με ρώτησε ξαφνιασμένη: Μα δεν θα κουνηθείς; Δεν ήξερα ότι έπρεπε να κουνηθώ. μόλο που είχα ονειρώξεις δεν είχα αυνανιστεί ποτέ.


Παρά το ότι παραδέχεται πως έχει ανατραφεί στην εβραιοχριστιανική μητριαρχία που ήθελε την γυναίκα στο σπίτι, πιστεύει πως:

Η δουλειά είναι το μυστικό της ελευθερίας σας. Είμαι απόλυτα πεισμένος γι` αυτό. Η απελευθέρωση της γυναίκας αρχίζει με την ανεξάρτητη επαγγελματική ζωή.Δεν υπάρχει τρόπος να το γλυτώσουμε αυτό.Όλες οι διευθετήσεις που έχουν σαν στόχο να την κρατήσουν "γυναίκα του σπιτιού, κάνοντας της ένα λόχο παιδιά , είναι βρωμερές. Τόσο το χειρότερο για μένα!Τόσο το χειρότερο για μας!


Θυμάται τα νιάτα του, κοινή ανάμνηση όλων μας, όταν:

Φιλιόμαστε στα πάρτυ όταν οι γονείς, που δεν απομακρύνονταν ποτέ πολύ, γύριζαν την πλάτη .Σφιγγόμαστε χορεύοντας. Αναρωτιόμουν τι να λέγαν` οι κοπέλλες για κείνο  το σκληρό εξόγκωμα που περιφέραμε ανάμεσα στα πόδια μας.
(Ακριβώς τα ίδια έχω γράψει και εγώ στο ποστ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ !)


Στο κεφάλαιο για τις επιθετικές φεμινίστριες της εποχής θεωρεί πως έμεινε ένας βρωμερός φαλλοκράτης γιατί :
αν το έβρισκα απόλυτα φυσιολογικό να μην περιστάνω τον αφέντη, αρνιόμουν ν` αφήσω να μου τον παριστάνουν εκείνες...................
  Όταν μια γυναίκα μπαίνει σ` ένα δωμάτιο ή σ` ένα γραφείο όπου εργάζονται πολλοί άνδρες. είναι μια στιγμή διαλλείματος. Κοιτάζουμε το στήθος όταν έρχεται προς το μέρος μας. Κοιτάζουμε τον πισινό της όταν φεύγει. ....................................  
¨Ενας φυσιολογικός άνδρας έχει ανάγκη από θαυμασμό και λατρεία για να του σηκωθεί. Έχει ανάγκη να πιστεύει πως  ότι η παρτνέρ του ατενίζει την στύση του όπως οι φανατικοί τα είδωλα τους. Ο άνδρας θέλει την γυναίκα του θερμό θαυμαστή του. Αν είναι αδιάφορη, ειρωνική ή απλώς βιαστική. φαρμακώνεται σα να τον έχουν αδικήσει. Νιώθει απογοήτευση. Του έρχεται μάλιστα να την δείρει ή να πάει σε μια γωνιά να κλάψει.
οι γυναίκες γνωρίζουν τη σημασία του γελοίου αυτού μηχανισμού. Είναι το αδύνατο σημείο μας και το ξέρουν. Αυτές που ξέρουν  πως να φερθούν σ` ένα άνδρα για να του σηκωθεί εύκολα δεν μένουν για πολύ χήρες. Μιλάω φυσικά για τον άνδρα της προηγμένης φιλελεύθερης κοινωνίας μας. Δεν μιλάω για τον κτηνώδη άνδρα των λατινικών ή αφρικανικών χωρών, που ικανοποιείται μόνος του δίχως να τον απασχολεί η ικανοποίηση των δύστυχων πλασμάτων που βασανίζει.

Εμείς οι ξεπεσμένοι Δυτικοί, είχαμε την αδυναμία ν` αφήσουμε τις γυναίκες μας ν` ανακαλύψουν τον οργασμό...........................


Νομίζω πως ότι σωστό κάνουν οι άνδρες το κάνουν για να προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες τους..............................

Άλλοι ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγομαι κι εγώ, έτσι τουλάχιστον ελπίζω, προτιμούν να τους αγαπάνε, παρά να τους υπακούνε, να τους εκτιμούν παρά να τους φοβούνται, και ζητάνε απλά να τους δείχνουν μια ελάχιστη εκτίμηση, καλοσύνη και κατανόηση.


Και τελειώνει το βιβλίο με μία φράση  που είμαι σίγουρος πως όλοι οι άνδρες που αγαπάνε τις γυναίκες που παντρεύτηκαν θα την προσυπογράφουν:

Εμένα του φαλλοκράτη μου σφίγγεται η καρδιά όταν σκέπτομαι όλες αυτές τις δυστυχισμένες γυναίκες που δεν έχουν την τύχη να `χουν ένα σύζυγο τόσο καλό όσο ο δικός σου.


Όπως καταλαβαίνετε τα παραπάνω αποσπάσματα και οι γελοιογραφίες είναι ένα ελάχιστο μέρος από ένα βιβλίο 172 σελίδων που αξίζει να το διαβάσει κανείς για να διαπιστώσει τι μπορεί να πει εκ βαθέων ένας τρυφερός χιουμορίστας  φαλλοκράτης στην φεμινίστρια γυναίκα του.   




1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό....... Σε....ανέβασα στον τοίχο μου στο facebook. Nα είσαι καλά. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή