Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ
Στο προηγούμενο ποστ μου ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ! σας είχα υποσχεθεί να σας μεταφέρω μερικές σελίδες από ένα απολαυστικό βιβλιαράκι της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  με τίτλο ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΣΠΡΕΪ (Εκδόσεις ΓΡΑΜΜΑΤΑ)
Χωρίς περιττά λόγια ορίστε μερικές σελίδες από το βιβλιαράκι αυτό των 64 σελίδων.
Η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ εκτός από το ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΣΠΡΕΪ έχει εκδώσει  στα ΓΡΑΜΜΑΤΑ το ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ  SMS , τα ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ, ΣΕΞΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ,με ευφυολογήματα και γκράφιτι ενώ έχει μεταφράσει και κόμικς όπως της Μαφάλντα, της Φωτεινής της νύχτας κτλ.
Επίσης έχει δημοσιεύσει μαζί με άλλους στο βιβλίο ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ (ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ) το διήγημα  «Ένα γατί κερνάει μπίρες» όπου  περιγράφει όλα όσα λένε και κάνουν τρεις φιλενάδες, που συναντιούνται για «καμιά μπίρα» και πολλές γυναικοκουβέντες.

Τέλος ένα ακόμα βιβλίο της με 250 από τα καλύτερα γκράφιτι του κόσμου είναι το ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ (ΓΡΑΜΜΑΤΑ) από το οποίο σας μεταφέρω μερικές ακόμα σελίδες. 4 σχόλια:

 1. Χαχαχα! Απολαυστικά από την αρχή μέχρι το τέλος.
  Αν κατάλαβα καλά, όμως , η Κυρία Χριστοδουλίδου δεν είναι η δημιουργός αλλά η ανθολόγος όλων αυτών των χιουμοριστικών κειμένων.
  Έτσι κι αλλιώς συγχαρητήρια γιατί αν μη τι άλλο δείχνει πως και οι γυναίκες έχουν την αίσθηση του χιούμορ.
  (Χιούμορ κάνω...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ γέλιο! Τι γνωρίζουμε αλήθεια για την κυρία Χριστοδούλου; Δε βρήκα καμιά πληροφορία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή