Τρίτη 11 Ιουλίου 2006

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ



Τελείως αδιάφορος για τα ποδοσφαιρικά από όλο το Μουντιάλ παρακολούθησα μόνο τον τελικό ,παγερά αδιάφορος για το ποιος θα κερδίσει.
Τελικά όμως το ενδιαφέρον μου κίνησε από όλο τον αγώνα η κουτουλιά του Ζιντάν.
Και διαπιστώνω ότι δεν είμαι ο μόνος.
Ο αγώνας λοιπόν είναι ισόπαλος για τον απλό λόγο ότι ποιος θα ασχολιόταν με τον δεύτερο αν δεν είχε πέσει η κουτουλιά;
Η κουτουλιά λοιπόν του Ζιντάν ,που λίγο πολύ όλοι θεωρούν ότι ,άσχετα αν δεν έπρεπε ,δικαιολογημένα την έριξε ,έφερε την Γαλλία σε ισοπαλία στο ενδιαφέρον του κόσμου, με την νικήτρια.
Ακόμη και ένας μη ποδοσφαιρόφιλος, όπως εγώ,ασχολήθηκα με το θέμα!

12 σχόλια:

  1. βρε αθεόφοβε!
    Θες να πεις ότι εσύ δεν έπαθες κατάθληψη μαζί με τον μισό ανδρικό πληθυσμό της Ελλάδας από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας;

    Για πε μας τον τρόπο παιδί μου μπας και γλυτώσω τον καλό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ, ήμουν στην Πάρο και ενώ ΔΕΝ ήθελα να τον δω τον τελικό (παλιότερα μπορεί και να έβλεπα γιατί τον αντιμετώπιζα πάντα σαν... σύγκρουση πολιτισμών), όλα τα παραλιακά μαγαζία είχαν τηλεοράσεις οπότε... κάνοντας ΄βόλτα στην παραλία, ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να μην πάρεις χαμπάρι π.χ. πότε έμπαινε γκολ.
    Τελικά βρήκα ένα μπαράκι χωρίς τηλεόραση και εννοείται, ήπια εκεί το ντακίρι μου.
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητέ atheofove..το μόνο πράγμα που θα "έφερνε την Γαλλία σε ισοπαλία στο ενδιαφέρον του κόσμου, με την νικήτρια" είναι όχι η κουτουλιά του Zιντάν αλλά αν έβγαζε τα ρούχα του και έτρεχε γυμνός στο γήπεδο!!

    Καλημέρα!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς αγαπητή μου Ραλού ο δικός σου έχει παιδιόθεν προσβληθεί από τον ανίατον ιόν της ποδοσφαιροφιλίας.
    Η νόσος είναι ανίατος προσβάλλει κατά πλειονότητα το άρρεν φύλον και η κυρία εκδήλωση της είναι η ισχυρά παρόρμηση προς μπουλουκηδόν θέαση μετά άλλων αρρένων ακαλαισθήτων τριχωτών ανδρικών ποδών να κλωτσούν ακαταπαύστως ένα σφαιρικόν πράγμα.
    Σε όρισμένους ασθενείς η νόσος προσφέρει ψυχικήν εκτόνωσιν διότι συνοδευεται με αιφνιδίους κραυγάς και χειρονομίας αντιφατικής υφής.Αλλοτε έχουν λατρευτικάς προσφωνήσεις σε υπερθετικόν βαθμόν άλλοτε όμως άκρως υβριστικάς σχετιζομένας με την γεννετήσιον λειτουργίαν και τας διαστροφάς της όλου του οικογενειακού περιγύρου των ιδιοκτητών των τριχωτών ποδών.
    Τέλος εις ωρισμένας περιπτώσεις όπως ο δικός σου πολλές μέρες μετά υφίσταται έντονη καταθλιπτική κατάσταση η οποία απαιτεί ιδιάζουσαν περιποίησιν του ασθενούς σχετικήν με την νόσον του.Με τρυφερότητα να του πείς :
    Ελα Ζιντάν μου πάρε τον Μαραντόνα σου και δείξε μου πως μπαίνει γκόλ!
    Συνήθως μετά ενα -δύο γκολ επέρχεται ψυχική γαλήνη και ηρεμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή μου Μανταλένα είμαι σίγουρος ότι σερβιρίστηκες μόνη σου γιατί ο μπάρμαν θα ήταν στο διπλανό μπαράκι να βλέπει τον αγώνα
    ¨Όπως γράφω παραπάνω ή νόσος θεωρείται πανδημική και ανίατη, είμαστε λίγοι που διαθέτουμε ισχυρά αντισώματα!

    Αγαπητή μου Πωλίνα αυτό που λές πιθανώς να ενδιέφερε το γυναικείο πλήθος ,αλλά θεωρώ από από τα πιο αντιαισθητικά θεάματα άνδρα γυμνό με κάλτσες και παπούτσια ίδιως δε να τρέχει και το λάβαρό του να ανεμίζει δεξιά και αριστερά .
    Να μου έλεγες να έβγαινε γυμνή η γυναίκα του Μπέκαμ να σου πώ μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. loool ο καθένας με τα γούστα του!Για σκέψου όμως το Μπέκαμ να τρέχει γυμνό με το στρινγκ της Victoria και τη Victoria να τρέχει γυμνή με τις κάλτσες και τα παπούτσια του Μπέκαμ!Είναι θέμα προοπτικής λοιπόν φίλε μου!Πως το βλέπει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκέψου ν΄αρχίσει και το Παγκοσμιο του Μπάσκετ τι έχει να γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οφείλω να ομολογήσω Πωλίνα μου ότι η ιδέα σου είναι ιδιοφυώς σουρεαλιστική και ούτε με 10 κουτουλιές να έριχνε ο Ζιντάν δεν θα κατάφερνε να αποσπασει μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

    Στο μπάσκετ τουλάχιστον δεν περιμένεις να πέσει καμιά κουτουλιά για να αποκτήσει ενδιαφέρον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ακαλαισθήτων τριχωτών ανδρικών ποδών να κλωτσούν ακαταπαύστως ένα σφαιρικόν πράγμα.

    Δεν υπάρχουν τριχωτά πόδια. Τα ξυρίζουν. Οι τρίχες συγκρατούν ιδρώτα και ξυρίζοντάς τες αποφεύγουν τις ψύξεις και κάτι τέτοια...

    Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να είμαι ο τελευταίος μεγάλος ποδοσφαιριστής που παίζω με την τρίχα αξύριστη σαν την Γιάννα όταν ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αϊ αϊ αϊ!
    Τωρα που διάβασα την επιστημονική εξήγηση και (ανα)γνωριζω όλα τα τρομακτικά συμπτώματα τι με συμβολεύετε γιατρέ μου να κάνω;

    Κανένα ταμα στην Τήνο (μεγαληχαρητης) ή εξορκισμό στον Αι Κυπριανό από δασύτριχο παπά(+100ευρωπουλα);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. chris-Ομολογώ την παντελή μου αγνοια όπως και την ελλειψη παρατηρητικότητας για το ξύρισμα των ποδιών.
    Ξυρίζουν και τις μασχάλες τους;

    ralou-Νομίζω ότι είσαι ντεμοντέ με την Παναγιά της Τήνου.
    Της μόδας είναι ο Βησσαρίων(και δεν θέλει τσιγκουνιές,μόνο 100;)
    Προηγουμένως πρίν τα ακουμπήσεις κοίταξε και τα ποδάρια του παπά ,αν είναι ξυρισμένα δεν κάνεις τίποτα,έχει και αυτός τον ιό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή