Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

ΠΩΣ ΑΠΩΛΕΣΘΗ Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΜΟΥ




Διαβάζουμε μερικές φορές ότι κάποια ενήλικη 25ρα αποπλάνησε αγόρι 15 χρονών.
Και σκέπτεσαι μέσα σου ,γιατί μωρέ δεν βρέθηκε στα 15 μου καμιά να με αποπλανήσει και μένα;
Στα 15 κάθε αγόρι έχει μεν δύο κεφάλια αλλά κυρίως σκέφτεται με το κάτω και η μόνη και κύρια σκέψη του είναι που να το βάλει!
Χαρακτηριστικά ο Καζαντζάκης περιγράφοντας ένα νεαρό σε αυτή την ηλικία λέει –περπατούσε με ένα πυρωμένο σίδερο ανάμεσα στα σκέλια του!
Θυμάμαι λοιπόν ότι δυστυχώς επειδή δεν είχε βρεθεί καμία να μας αποπλανήσει, έντονο και οξύ προέκυπτε το πρόβλημα πως τελικά θα χάναμε την παρθενία μας.
Και ναι μεν ίσως για μερικά ακόμα και στην εποχή μας κορίτσια, ή παρθενία τους να αποτελεί κόσμημα και περιουσία τους , για τα αγόρια όμως αποτελεί μίασμα και ντροπή και αντικείμενο χλευασμού από τους πιο ξεσκολισμένους.
Στις διάφορες συσκέψεις μετά των φίλων η μόνη λύση στο ορίζοντα ήταν οι πουτάνες.
Έλα όμως που παιδιά από σπίτι είμαστε, δεν είχαμε καμία γνώση σχετικά με αυτές πλην των φιλολογικών μας αναγνωσμάτων ,συν την ντροπή που μας καταλάμβανε στην σκέψη μην μας δει και κανένα ξένο μάτι να μπαίνουμε εκεί και τον φόβο επίσης μην κολλήσουμε κανένα αφροδίσιο.
Όπως όμως στις αρχαίες τραγωδίες, εδώ μάλλον περί κωμωδίας επρόκειτο, εμφανίστηκε στο σχολείο ο από μηχανής θεός.
Αυτός ήταν νέος συμμαθητής που ερχόταν από την Αίγυπτο και από την αρχή μας είπε ότι αυτός από καιρό πήγαινε συχνά εκεί σε πουτάνες.
Αμέσως λοιπόν έγινε ασμένως δεκτός στην παρέα η οποία με ιδιαίτερη χαρά έβλεπε ότι ο έμπειρος συμμαθητής θα την βοηθούσε να απολαύσει αυτό που και καράβια σέρνει αλλά εμείς μέχρι στιγμής καράβια είχαμε δει αλλά αυτό που τα σέρνει μόνο από φωτογραφία το ξέραμε.
Ήρθε λοιπόν η ιστορική στιγμή που σύσσωμη η παρέα θα έχανε ότι πολυτιμότερο είχε, σύμφωνα με τα ηθικοπλαστικά εγχειρίδια της εποχής για εφήβους, τα οποία προέτρεπαν την απώλεια της μόνον μετά τον γάμο, δηλαδή ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.
Από την παρέα μόνο ένας, που είναι και αναγνώστης του μπλόγκ, έκανε πίσω θύμα της αξεπέραστης ντροπής του.
Φρεσκοπλυμένοι λοιπόν ξεκινήσαμε για τα «σπίτια».
Ο καθοδηγητής μας είχε εξηγήσει ότι το σωστό είναι να κάνουμε πρώτα μια μπουρδελότσαρκα και να καταλήξουμε εκεί που θα βρούμε μια που να μας αρέσει.
Επειδή δε ήξερε ότι άμα τη θέα ένας τσούρμου 15χρονων αγοριών η οικιακή βοηθός της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός ,στην καθομιλουμένη η τσατσά της πουτάνας, δεν θα μας άφηνε να μπούμε, είχε έτοιμη την λύση.
Μόλις μισάνοιγε η πόρτα της έλεγε με σοβαρό ύφος:
Ερχόμαστε από τον Γιάννη!
Ευφυώς είχε διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει πουτάνα που να μην ξέρει κάποιο Γιάννη!
Μετά λοιπόν από σύντομη περιπλάνηση καταλήξαμε σε μία κοπέλα που συγκέντρωσε την γενική αποδοχή μας και ως φαντάροι στην σειρά θύσαμε στην Αφροδίτη ενώ ο ινστρούχτορας μας με άνεση στο σαλονάκι είχε πιάσει φιλολογική κουβέντα με την τσατσά ,έμαθε ότι είναι παντρεμένη και της έκανε και με σοβαρότητα ο αλιτήριος την ερώτηση :και σας επιτρέπει ο σύζυγος να εργάζεστε σε τέτοια μέρη;
Λόγω ηλικίας η ομάς θριάμβευσε !
Κατήγαγε νέον ρεκόρ ταχύτητας στην εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο είχε μεταβεί ,προς μεγάλη ικανοποίηση της ιέρειας του έρωτος που χωρίς να ταλαιπωρηθεί ξεμπέρδεψε στο πιτς φυτίλι από μας.
Να ξανάρθετε παιδιά ,μας είπε με ενθουσιασμό στην ξεπαρθενεμένη και με ψηλά το ηθικό και χαμηλά πλέον το ανήθικον , ομάδα.
Το πρόβλημα όμως ήταν ότι μετά την έξοδο από το ευαγές ίδρυμα στον γενικότερο σχολιασμό των εντυπώσεων σε παρακείμενο σουβλατζίδικο, καταλήξαμε σε ένα κοινό συμπέρασμα.
Στην ουσία δεν καταλάβαμε τίποτα, γιατί λόγω πρώτης φοράς και λόγω έντονα εξημμένης της νεανικής φαντασίας, όλοι ουσιαστικά είχαμε το αίσθημα του περάστε, ψεκάστε τελειώσατε.
Άμα τη εισόδω με αστραπιαία ταχύτητα επήλθε και η έξοδος του νεανικού και ορμητικού σπέρματος.
Η δοκιμή επαναλήφτηκε δίπαξ *και εκεί και τερμάτισε η εμπειρία μου με τον επί χρήμασι έρωτα.
Οι λόγοι ήσαν δύο.
Αφ΄ ενός γιατί μας έφυγε η περιέργεια και τώρα πλέον ως έμπειροι ,μπορούσαμε περήφανοι να λέμε σε όσους ήσαν ακόμα παρθένοι :καλά δεν έχετε γαμήσει ακόμα , είναι δυνατόν;
Αφ΄ ετέρου το αίσθημα που μας κατέλαβε ήταν λιγότερο ευχαρίστησης και περισσότερο σιχαμάρας που δεν έφευγε παρά το έντονο ολόσωμο πλύσιμο κάθε φορά μετά.
Συγχρόνως έχοντας αρχίσει να αποκτούμε και πολιτικοκοινωνικούς προβληματισμούς, αισθανόμαστε και ενοχές για την κακομοίρα την πουτάνα που η κακούργα κενωνία την ανάγκασε να πηδιέται με τον καθένα βρωμερό λεχρίτη, εκτός από μας βέβαια που είμαστε νέοι, καθαροί και ωραίοι και κάθε γυναίκα, έτσι και αυτή, θα ήθελε να έχει την τύχη να δει χαρά στα σκέλια της από μας.!
Ο άλλος λόγος είναι ότι σιγά σιγά καταλάβαμε πλέον ότι ή σεξουαλική ευχαρίστηση για να είναι μοναδική θέλει να συμμετέχουν και οι δύο με αμοιβαία αισθήματα.
Ξαναγυρνώντας λοιπόν σε ότι έγραψα στην αρχή, θα έλεγα ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από το να ακούς πως μια γυναίκα αποπλάνησε ένα νταβραντισμένο παίδαρο γύρω στα 15-16 χωρίς αυτός να το θέλει . Αν δεν είναι κανένας μαμούχαλος μαμμόθρεφτος, θα πέσει αμαχητί σε όποιο νεαρό θηλυκό του ριχτεί και θα ευλογεί ολόψυχα εκείνη την άτιμη θεά η Αφροδίτη που θα χαμογελά ευχαριστημένη και στους δύο, εκεί ψηλά από τον Όλυμπο. Το μόνο που μπορεί να καταλήξει σε καταστροφή είναι καμιά ανόητη να μην κάνει κανένα σχόλιο σαν αυτό της παρακάτω εικόνας !

*που έλεγε και εκείνος ο ανεκδιήγητα αγράμματος βασιλικός επίτροπος στην δίκη του ΑΣΠΙΔΑ που νόμιζε ότι το δίπαξ και το τρίπαξ είναι πιο καθαρευουσιάνικο από το δις και τρις!
Όπως επίσης έλεγε για τους Ρώσους φιλόσοφους Μαρξ και ¨Εγκελς ! (ότι είχε σχέση με κομμουνισμό στο μυαλό του δεν μπορούσε εκείνη την εποχή παρά να είναι Ρωσικό)

17 σχόλια:

 1. Exo xasei episodia, omos tora diavazo ena akomh "all time classic" tu blog su! Evge (gia to post, ennoo)!

  Kalhmera :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χαχαχα εισαι ομως οντως αθεοφοβος! ονομα και πραγμα σου λεω! πολυ καλο ποστ το σημερινο, πραγαμτικα΄δεν ειχα σκεφτει καθολου την πλευρα των μικρων αγοριων..!καλη εβδομαδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εμενα παλι μου περασε απο το μυαλο πολλες φορες να παω σε πουτανα, αλλα δεν το επιχειρησα, μαλλον γιατι σκεφτομουν αυτα που σκεφτοσασταν εσεις μετα, περι αμοιβαιας ευχαριστησης, κτλ.

  Κι ας περιμενα λιγο παραπανω, αξιζε τον κοπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Από την παρέα μόνο ένας, που είναι και αναγνώστης του μπλόγκ, έκανε πίσω θύμα της αξεπέραστης ντροπής του."

  Κι οι υπόλοιποι αναγνώστες του μπλογκ είμαστε θύματα αξεπέραστης ντροπής - ακριβώς επειδή είμαστε αναγνώστες του μπλογκ.

  χε χε χε χε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. έπρεπε να το φανταστώ ότι μετά από τόσον καιρό που έχω να σε επισκεφθώ θα πέσω πάνω σε ένα τέτοιο ποστ!Μάλλον πρέπει να περνάω συχνότερα τελικά...;)

  φιλιά πολλά να είσαι καλά που μας κάνεις και γελάμε, προβληματιζόμαστε και μας φτιάχνεις τη διάθεση!
  Πωλίνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. mhxeirotera-
  Που έχεις χαθεί τόσες μέρες;

  lifewhispers-
  Φαίνεται ότι και σύ δεν είχες αδέλφια.

  sourotiri-
  Δεν το αντιμετωπίζουν όμως όλοι έτσι το θέμα.

  mpampakis-
  Έτσι ε;

  πωλίνα-
  Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω το σχόλιο σου μετά από τόσο καιρό.
  Μας έλειψες.

  roidis-
  Προς τι ο αναστεναγμός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. χαχαχαχχαα, πολλές φορές είχα σκεφτεί τι θα εκανα αν γεννιόμουν αγοράκι. νομίζω θα πήγαινα κι εγώ.

  αλλά γεννήθηκα κοριτσάκι, και ως γνωστόν, στο συγκεκριμένο θέμα μπορούμε να είμαστε πιό επιλεκτικές λόγω της μεγαλης προσφοράς =Ρ, ιδιαίτερα σ αυτές τις ηλικίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. μανουσάκης-
  Αθεόφοβος ναι,αλλά τολμηρός γιατί;
  Επειδή έγραψα για αυτά που οι περισσότεροι τα κάνουν αλλά λίγοι τα λένε;

  lina-
  Εμ,γι΄αυτό σέρνει καράβι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ευτυχώς λοιπόν που δεν είστε όλοι καράβια ώστε να σέρνεστε ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Εμείς τα κοριτσάκια αθεόφοβε, με τον φόβο της απώλειας της παρθενίας, δεν είχαμε ουτε κάν οπτική επαφή εστω και φωτογραφική με το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου μας.
  Γιατί μπορεί να μας μάθαιναν ότι μόνο στην νυφική παστάδα έπρεπε να αφήσουμε σπονδή στην Κύπρη μερικές σταγόνες σωματικών υγρών, αλλά οι ορμόνες λυσσομανούσαν και τα υγρά όνειρα έκαναν παρέλαση στις εφηβικές μας νύχτες.
  Αρα, για σας τα αγοράκια η μετάβαση από την παιδική ηλικία στον ανδρισμό ίσως να ήταν λίγο ατσούμπαλη και του τύπου " περάστε, ψεκάστε τελειώσατε" αλλά για μας τα κορίτσια η μόνη εναλλατική ήταν να εντρυφούμε μετα μανίας σε κέντημα μικρών γκομπλέν με θέμα γατάκια και λουλουδάκια.

  Αναρωτιέμαι:
  Αραγε η συγκεκριμένη κοπέλα είχε κάνει το ίδιο κι αυτή στην εφηβία της;
  Πόσο αναποτελεσματικές δεν είναι οι πρακτικές της τήρησης της ηθικής τελικά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Κοιτάξτε ντήαρ Αθεό,

  Εδώ που τα λέμε ο Μιχαήλ Άγγελος δεν μπορούσε να ζωγραφίσει τον Αδάμ με μιά μαλαμπέρδα ΝΑ!
  διότι θα πάθαιναν αποπληξία ή δεν ξέρω γω τι άλλο οι διάφοροι καρδινάλιοι...

  Διδακτική ιστορία αναφορικά με το πώς βλέπουν το θέμα "Εκδιδόμεναι Γυναικαι" σε διάφορες χώρες της ΕΕ.

  Σουηδή διαμένουσα εν ΕΛ-λάδι παρακολουθεί την κόρη της να πάιζα στην αυλή του ΕΛ-ληνικού σχoλείου ενώ ΕΛ-λην πατήρ παρακολουθεί το βλαστάριν του να πράττει τοιουτοτρόπως.

  Έξαφνα ο ΕΛ πατήρ αναφωνεί:

  "Όταν ο παίδαρος μου μεγαλώσει λίγο θα τον πάω στις πουτάνες να γίνει ΑΝΤΡΑΣ!"

  Η δε Σουηδή απεκρίθη:

  "Επειδή ο γιος σου θα κουνηθεί για δύο λεπτά μέσα στην πουτάνα πάει να πει ότι θα γίνει άντρας;"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. lina-
  Μερικοί όμως είμαστε μαούνες !

  ralou-
  Εμ,γκομπλέν με μαλαπέρδες θα ήταν δύσκολο να περάσουν από τον έλεγχο της μαμάς!

  polsemannen-
  Σε αυτόν τον πατέρα του χρειάζεται να του έρθει,όπως λέει το ανέκδοτο,ο γιός όταν φτάσει στην εφηβεία και να του πεί:
  -Μπαμπά, εχω να σου ανακοινώσω κάτι πολύ σοβαρό.
  -Τι παιδί μου;
  -Έχω AIDS !
  Επακολουθεί κλαυθμός και οδυρμός οπότε ύστερα από λίγο ξαναλέει ο γιός:
  -Καλά μην κάνεις έτσι,είμαι μόνο πούστης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. "καταλάβαμε πλέον ότι ή σεξουαλική ευχαρίστηση για να είναι μοναδική θέλει να συμμετέχουν και οι δύο με αμοιβαία αισθήματα."
  Σωστό μεν αλλά... Όταν δύο νέοι ξεκινούν άπειροι να ανακαλύψουν μαζί τον έρωτα ελλοχεύουν άλλοι κίνδυνοι. Όπως είπε ο εθνικός μας σεξολόγος Ασκητής (όχι ότι περιμέναμε αυτόν να μας το πει) η απειρία μπορεί να οδηγήσει στην αποτυχία και στην απογοήτευση και -κύριος οίδε!- σε τι είδους παρεπόμενα συμπλέγματα.
  Τείνω λοιπόν να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι η καλύτερη φάση για ένα έφηβο αγόρι θα ήταν να γνωρίσει τον έρωτα (στη σωματική του υπόσταση) με μία μεγαλύτερη και έμπειρη κυρία και ως πατέρας αγοριών θα ήμουν νομίζω ευτυχής αν οι γιοι μου έκαναν τοιουτοτρόπως έρωτα για πρώτη φορά στη ζωή τους.
  (Ίσως μάλιστα το ίδιο να είναι το ιδανικό και για τα νέα κορίτσια αντίστοιχα...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. αταίριαστος-
  Αυτό ακριβώς λέω και εγώ!
  Αλλά βλέπεις δεν είναι όλοι τυχεροί σε αυτή την ζωή.
  Πάντως είναι ένα μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη σεξουαλικής ενημέρωσης των αγοριών που νομίζουν ότι η εκσπερμάτωση είναι το παν για μια επιτυχημένη σεξουαλική πράξη γιατί δεν ξέρουν ότι η επιτυχία είναι να έχει και η γυναίκα οργασμό.
  Πολλές γυναίκες,σχεδόν η μία στις 3, δεν έχει αισθανθεί ποτέ της οργασμό αλλά με τα ταμπού που κουβαλάει δεν το ομολογεί στον ερωτικό της σύντροφο για να μην την θεωρήσει ψυχρή.
  Έτσι διαιωνίζεται ο φαύλος κύκλος με σωρεία προβλημάτων στην σχέση γιατί ένώ ό ένας θέλει, η άλλη που δεν βρίσκει ευχαρίστηση θεωρεί το πήδημα αγγαρία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή