Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ!Σήμερα θα δούμε μερικές μοναδικές φωτογραφίες από την Κίνα που μου έχουν έρθει με e-mail.Πρόσφατα στο ποστ μου ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ! είχα δείξει ότι η ανάγκη οδηγεί σε πολύ ευφάνταστες λύσεις για  μεταφορά πραγμάτων και αντικειμένων σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Όπως  μπορεί να διαπιστώσει κανείς ιδίοις όμμασι, είναι σαφές ότι εκεί ότι αυτοκίνητο κινείται δεν πρόκειται ποτέ να αποσυρθεί αν δεν διαλυθεί τελείως.
Αν δε σου έχουν κλέψει μόνο ένα τροχό, μπορείς ίσως να εφαρμόσεις την παρακάτω πατέντα, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερες καταστάσεις που ούτε τα αστυνομικά δεν τις γλυτώνουν.
Πάντως το ίδιο ακριβώς είχε πάθει και στην Αθήνα στο παρελθόν γνωστός μου.  
Ενδιαφέρουσες είναι επίσης οι άκρως πρωτότυπες ιδιοκατασκευές που κυκλοφορούν εκεί.Βέβαια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε που θα παρκάρεις ούτε πως τι και πόσους θα μεταφέρεις με ένα όχημα. 


Αυτονόητο δε είναι ότι αν δεν έχεις κάποιο όχημα μπορείς να μετακινηθείς με το 
πατίνι σου!


Λαός δε μαθημένος στην απλότητα μπορεί με απλές κατασκευές να ψυχαγωγεί τα παιδιά αλλά και να απολαμβάνει με κάθε τρόπο τα θεάματα και τα ακροάματα.

Λιτοδίαιτοι δε  όπως είναι μετά από ένα απολαυστικό γεύμα μπορεί να πάρουν χωρίς κανένα πρόβλημα ένα αναζωογονητικό υπνάκο και στο όχημα τους .
Υπάρχει βέβαια ένα πρόβλημα ,όταν αφού ξυπνήσεις μετά από ένα καλό γεύμα και βρίσκεσαι μακριά από τις ανέσεις της ευάερης τουαλέτας του σπιτιού σου, να αισθάνεσαι να σε ζώνουν επιτακτικές ανάγκες της κύστεως και του εντέρου. Με λίγη καλή θέληση όμως πάντα υπάρχουν λύσεις!
Τέλος οδοντίατρος υπάρχει σε πρώτη ζήτηση στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σου, ενώ δεν χρειάζεται να έχεις φαλάκρα για να διακοσμήσεις με μια επιγραφή το κενό κρανίο σου ή κάποια λίμνη ή θάλασσα για να πας για ψάρεμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου