Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ….



 

Καθώς ετοίμαζα το επόμενο ποστ, βρέθηκα μπροστά σε ένα κείμενο γραμμένο πριν 13 χρόνια και το οποίο θεωρώ και για συναισθηματικούς λόγους, από τα καλύτερα που έχω γράψει.
Εκείνη την εποχή ένα από τα πιο αξιόλογα μπλογκ της εποχής, το Φιλοξενείο,  ζητούσε από άλλους μπλογκερς που εκτιμούσε την γραφή τους, να στείλουν κείμενα τους να δημοσιευτούν εκεί. Έτσι έστειλα και εγώ, όταν μου ζητήθηκε, το ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ….
Το κείμενο μου ευτύχησε να βρίσκεται μεταξύ πολλών άλλων, ιδιαίτερα αξιόλογων κειμένων, της αφρόκρεμας των μπλόγκερς της τότε χρυσής εποχής, της εποχής δηλαδή που τα μπλογκ βροσκόντουσαν σε άνθηση. Εδώ ,στο πλάι, μπορείτε να δείτε  μερικά από αυτά τα κείμενα.
Λόγω του ότι το κείμενο αυτό δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ στο δικό μου μπλογκ, και επειδή αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός είναι η δυνατότητα του να διαγράψει όποτε θέλει ολόκληρο το μπλογκ του, αποφάσισα να φωτοτυπήσω το δημοσιευμένο κείμενο μαζί με τα σχόλια που είχε τότε προκαλέσει ώστε να μην χαθεί.


 
 

7 σχόλια:

  1. χθες δεν είχα ύπνο και έκανα βόλτες και ανακάλυψα πολλά παλιά blog και ήταν όλοι πριν απο εμένα bloggers και ένιωσα τόσο υπέροχα που έβλεπα σχόλια τους και κείμενα κτλ είχαν μια άλλη ομορφιά τα παλιότερα blogs, όχι οτι τώρα δεν είναι καλά αυτά που υπάρχουν αλλά υπήρχε μια πολύ ποιο χαρούμενη διάθεση τότε...τα αναφέρω αυτά όλα γιατί σε είδα χθες σε σχόλια και τώρα που σε παρακολουθώ, χάρηκα που είσαι απο τους παλιούς..εγώ έζησα για λίγο εκείνη την εποχή..πολύ λίγο και τώρα έχω επιστρέψει πάλι και πολύ χαίρομαι!!!

    θα αφήσω ανώνυμα το σχόλιο μου, γιατί γενικώς δεν αφήνω σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το φιλοξενείο να φανταστείς ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι..τότε που έφτιαξα το πρώτο μου blog με δυσκολία κατάλαβα οτι υπάρχει αρχική σελίδα που βλέπεις τις δημοσιεύσεις των άλλων και τρόμαξα να καταλάβω πως ξαναεπισκέπτομαι τα blogs που έχω ξαναπάει..πήγαινα σε κάποιο blog και δεν ήξερα πως να ξαναπάω....δεν είχα κανένα γνωστό που να έχει blog και προσπαθούσα μόνη μου να καταλάβω, όλα βουνό μου φαινόντουσαν...νομίζω ήταν και όλα στις ρυθμίσεις στα αγγλικά? δεν θυμάμαι σίγουρα...μου ήταν όλα τόσο δύσκολα και τόσο δυσνόητα αχαχ γελάω που το σκέφτομαι...χθες πραγματικά πέρασα φανταστικά διαβάζοντας παλιότερα blogs γελούσα δυνατά με το χιούμορ που έβλεπα..ήταν υπέροχη εποχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πόσο υπέροχη ιστορία...και με συγκίνησε, ωραία την παρουσίασες την ιστορία αυτή.........την διάβασα τώρα, είναι μια υπέροχη ιστορία, γραμμένη με πολύ αγάπη..μπράβο!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και είσαι υπέροχος..στεναχωριέμαι πολύ που δεν πρόλαβα να σας διαβάσω όλους τότε..και έφυγα κακήν κακώς, αλλά δεν θα επεκταθώ σε αυτό........χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω εναν εναν

    χρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1 χρόνο μόνο σας διάβασα 2009-2010 και επέστρεψα 2020...αυτο

    χρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να το γράψω ποιο σωστά..αρχές του 2009 εως τέλος του 2009
    τελικά ποια χρονολογία ξεκίνησαν τα πρώτα blogs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πρώτα μπλογκ ξεκίνησαν στο εξωτερικό μετά το 2000 και στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

      Διαγραφή