Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

ΜΙΑ ΓΑΜΗΛΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ!




Όπως είναι γνωστό  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη στις 19 Οκτωβρίου του 2023, ενώ για το τέλος Αυγούστου οργανώνουν γαμήλια τελετή και επί ελληνικού εδάφους στην  Κρήτη, μετά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.


Όπως προκύπτει από το προσκλητήριο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα προ μηνών, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ καλούν τους δικούς τους ανθρώπους να παρευρεθούν στα Χανιά από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου. "Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που προσκαλούμε όλους εσάς σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας μέρη για να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα!" αναγράφεται στο ηλεκτρονικό προσκλητήριο του ζευγαριού.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι 150 άτομα, συμπεριλαμβανομένων συγγενών και φίλων του ιδίου και του συζύγου του,  τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία σε ένα τετραήμερο με εκδηλώσεις σχεδιασμένες από τον ίδιο τον Κασσελάκη. Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων βρίσκεται ένα γαμήλιο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, στα Χανιά, έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού.


Ενώ αυτά ήταν γνωστά από καιρό, πρόσφατα δημοσιεύτηκε το παραπάνω, που όταν το είδα είπα αυθόρμητα ότι είναι τρολιά!
Μετά όμως είδα ότι το επιβεβαιώνει ο ίδιος στο ΦΒ και βέβαια μην αντιλαμβανόμενος την γελοιότητα του πράγματος και την μοναδική θυμηδία που προκαλεί η πρόσκληση για δωρεές, σε δολάρια μάλιστα, για να κάνει ονειρικό μήνα του μέλιτος(!), θεωρεί υπεύθυνο τον Μητσοτάκη για όσα σχολιάζουν όσοι το διαβάζουν!
Πρόκειται για την ιστοσελίδα honeyfund.com, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό μέχρι 2.500 δαλάρια αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μία ευχή για το ζεύγος.
Έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάζει κανείς τα διάφορα σχόλια που προκάλεσε αυτή η πρόσκληση σε διάφορες μεριές.
Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη. Έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να μην σχολιάσει ο πανταχού παρών Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αφού ευχήθηκε αρχικά βίον ανθόσπαρτον έγραψε: δεν του πέρασε καν από το μυαλό, όλο το καλοκαίρι να μάζευε με κάποιον παρόμοιο τρόπο χρήματα, για τους απλήρωτους εργαζομένους της Αυγής. Το να πάει ένα ωραίο ταξίδι του Μέλιτος με τον κ.Τάϊλερ είναι στον κώδικα των αξιών του περισσότερο σημαντικό, από το να έκαναν έστω λίγες διακοπές και αυτοί οι άνθρωποι των οποίων ανέλαβε την ευθύνη της ζωής τους, όταν έγινε Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η συμπεριφορά τελικά είναι όλα όσα θα έπρεπε να ξέρει κάποιος για το τί είναι στα αλήθεια η Αριστερά…».
Αντίστοιχη είναι και η ανάρτηση της απολυμένης δημοσιογράφου του «105,5 στο Κόκκινο» Ναταλί Χατζηαντωνίου που μεταξύ άλλων γράφει:
Δυο εικονες. Οι συνάδελφοί μου στην Αυγη και στο Κοκκινο πληρώθηκαν μονον τον Ιούνιο και εκτοτε ούτε καν το επίδομα αδείας. Το φθινοπωρο θα φτασει ούτως ή αλλως αγριο για πολλους απο εμάς. Και ο κ.Κασσελακης δεδομενων όλων αυτων και ενόψει ολων αυτών, άνοιξε λίστα γάμου. Οι πρώτοι ειναι άνθρωποι που εβαλαν πλατη επι χρόνια στα δυσκολα. Που και στις προσφατες φωτιες εβαλαν απο την τσεπη τους για το ρεπορταζ. Και θελουν εδώ και μηνες καποια απαντηση. Κι έχουν κι αυτοί έρωτες. Κι έχουν κι αυτοί οικογένειες. Κι έχουν κι αυτοί δικαιώματα Σορυ λοιπόν αλλα αυτη δεν είναι αριστερή συμπεριφορά, ούτε Αριστερά εν γενει και δεν χρειαζόμαστε τον Αδωνη να μας το πει. Είναι στοιχειώδες. Και απορώ που δεν υπάρχει ένας βουλευτής να το επισημανει στον κ.Κασσελακη: Να ζήσετε και να ευτυχησετε και όλα τα καλα σας ευχομαστε, αλλά κι όσο έχετε απληρωτους και απελπισμενους εργαζομενους που εξαρτώνται απ τις αποφασεις σας, κρατειστε τις ιδιωτικές σας επιλογές αν μη τι άλλο ιδιωτικές. Αλλιώς η πολιτική σας επιχειρηματολογια πάει στο βρόντο. Και κατα διαόλου. Και δεν χρειάζεται ο Αδωνης να μας το πει. 


Στην ανάρτηση του Κασσελάκη στο ΦΒ διαπιστώνει κανείς ότι η διάβρωση του ΣΥΡΙΖΑ από την Πολακική ιδεολογία είναι σημαντική γεγονός που είναι προφανές από τα παρακάτω σχόλια:
-O Βαξεβάνης είχε γράψει πριν καιρό ότι το επίπεδο πολιτικής του Μητσοτάκη είναι σφαγείο και βγάζει κιμά και εσύ ζητούσες συγγνώμη για την αντίδραση του Πολάκη που ήταν και δικαιολογημένη ..ελπίζω να κατάλαβες τώρα με τι έχεις να κάνεις..έστω κι αργά διόρθωσε το λάθος και στείλε το λαμόγιο την Λινού εκεί που πρέπει..αυτά ..και να ζήσετε ευτυχισμένοι
-Δεν πρόκειται έτσι να κερδίσεις ποτέ το σύστημα Μητσοτάκη, δίνεις βούτυρο στο ψωμί τους προβάλλοντας την προσωπική ζωή σου,άσε τα προσωπικά σου για σένα και μόνο,η θέση σου είναι να κάνεις αντιπολίτευση και σοβαρές προτάσεις στα σημαντικά προβλήματα του Έλληνα,μην περιμένεις να πέσει ο Μητσοτάκης από μόνος του,τον Πολακη επειγόντως πίσω, έναν φοβάται το σύστημα της ΝΔ και εσύ τους έκανες το χατίρι
-Εσένα σε κυνηγάνε τα τρολλ ένα χρόνο, τον Πολακη τον κυνηγάνε 10 χρόνια, και αντί να τον στήριξης τον διέγραψες. Γι αυτό καμμια συμπάθεια για τον πόλεμο που σου κάνουν.
-Ο μόνος που φωνάζει όπως πρέπει είναι ο Παυλος Πολακης. Μόνο με ΤΈΤΟΙΟΥΣ μαχητές μπορείς να προχωρήσεις. Ούτε με άκαπνους ούτε με λαμόγια. Ούτε με καθώς πρέπει "ιδιοκτήτες" και σαλονάτους φαρδόκωλους.
Υπάρχουν βέβαια και πολλά σχόλια Συριζαίων που εύχονται κάθε ευτυχία στο ζεύγος ,αλλά και πολλά άλλα απαξιωτικά όπως:
-Μπράβο στέφανε καλά το σκέφτηκες, θα βγάλεις πολλά λεφτά τόσα βούρλα κυκλοφορούν, πάρτους και τα σώβρακα, σάματις θα σε ξαναδούνε!
-
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο γελοίο είναι να κάνει έρανο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να πάει μήνα του μέλιτος, είσαι χαμένη υπόθεση και ήταν μεγάλο σου λάθος να ασχοληθείς με την πολιτική.

Εκεί όμως που γίνεται πανηγύρι είναι στο site του Μάνου Βουλαρίνου
Μερικά από τα σχόλια:
-Να μην πάω κανένα βάζο Μινγκ και ξεφτιλιστώ η βλαχάρα..?
-Παράκληση στους φίλους: όχι άλλες καφετιέρες, φλιτζάνια του καφέ μας λείπουν.
-Δωροκαρτα Μασούτη δέχεται ;
-Εγώ πάντως πεθαίνω να δω αντρακλες Σφακιανούς με παραδοσιακές φορεσιές να είναι παρανυφάκια. Υπαρκτός σουρεαλισμός
-Είμαι σε σκέψη να κόψω το Σεφερλή και να αρχίσω να παρακολουθώ το Stefanos!!!
-Να ζήσει η λεβεντομανα Κρήτη. Ορε Μανουσο πες στο Σηφαλιο να φερει το νυφικο περιμενει ο Στεφανος.
-Σου λέει άμα 5.000 ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δώσουν από ένα 100ευρω, είναι μισό εκατομμύριο.
-Βέβαια, δεν ξέρει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερες τύχες έχει από τους εφοπλιστές και τους καναλάρχες να του το δώσουν.
-είναι αλήθεια τελικά??? Το άκουγα στην εκπομπή σου κι έλεγα, δε μπορεί, κάπου πρέπει να υπάρχει ένα όριο στην ανθρώπινη βλακεία και ξεφτίλα.
-Εσείς δηλαδή δεν τσοντάρετε σε γαμήλια ταξίδια εφοπλιστών που έχουν άγνωστης προέλευσης εκατομμύρια στην άκρη και που δεν δηλώνουν πόθεν έσχες ή είσαστε τίποτα φασίσται νοικοκυραίοι;
-Αυτός είναι ικανός να ζητήσει δώρο και από τους απλήρωτους εργαζόμενους της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ
Όπως έγραψε ο Κασσελάκης η λίστα αυτή έγινε γιατί : Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί.
 Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, μόνο που στην Κρήτη γάμος χωρίς κουμπούρια και «φακελάκια» δεν γίνεται!
Το γενικότερο κλίμα εκεί δεν είναι και ιδιαίτερα  φιλικό με την φορολόγηση και χαρακτηριστικά ο Πολάκης με υπερηφάνεια είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ως Δήμαρχος κρατούσε διπλά βιβλία για γλυτώνει από την εφορία.
Διακαώς λοιπόν  περιμένω να διαβάσω ότι προσαρμόστηκε στον αμερικάνικο τρόπο γαμήλιων προσφορών, όπως και να διαβάσω τις ευχές που θα απευθύνει στο ζεύγος στα αγγλικά για να τις καταλαβαίνει και ο Τάιλερ. Ευτυχώς στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές και με ένα κοπιπάστε τις αντιγράφεις!



Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου