Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ,ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ





Πάντως στιλιστικά ορισμένοι είναι λες και έχουν γεννηθεί για χειροπέδες. 

Αν μπεις φυλακή, δεν είναι που στερείσαι την ελευθερία σου, είναι που σε ξεχνάνε και οι έξω. 

Αφού τα «μνημόνια θρέφουν τον φασισμό», γιατί δεν έχουν ναζί στην Πορτογαλία και στην Κύπρο;

Αν είχαν μαύρο χιούμορ θα τους έστελναν Αμυγδαλέζα. 

 Από τα TEXT των PROTAGON.GR
(από όπου και οι φωτογραφίες)


Έπρεπε να δολοφονηθεί ένα νέο παιδί για να σπάσει το απόστημα της Χρυσής Αυγής και να αρχίσει να καθαρίζει ο τόπος από αυτό το μίασμα που ξεκίνησε πριν 26 χρόνια και κατάφερε σιγά σιγά να μολύνει  ένα μέρος της κοινωνίας μας.
Όπως συμβαίνει και στις  αρχαίες τραγωδίες πάντα στο τέλος επέρχεται η κάθαρση.
Ήταν πραγματικά στιγμή  κάθαρσης η εικόνα με χειροπέδες του ..αστείου φυρερίσκου, ενός πλάσματος που αν η κοινωνία είχε στοιχειώδη ευθιξία θα τον είχε κλείσει σε κλουβί και θα τον περιέφερε στις  γειτονιές .. σύμφωνα με την καταλυτική περιγραφή του από ένα παλιό τέως υπαρχηγό του τον Χάρη Κουσουμβρή, που συνεχίζοντας στο βιβλίο του ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον χαρακτηρίζει μισότρελλο "γκουρού", θλιβερή "προσωπικότητα", και που στο πρόσωπο του διέκρινε την ασχήμια, την παραφροσύνη, την έλλειψη ήθους και συντροφικότητας.
Βέβαια, όπως γράφω στο παραπάνω ποστ ο φυρερίσκος έχει από νεανικής ηλικίας εμπειρία στις συλλήψεις.
Αυτές άρχισαν από την ηλικία των 16 1/2 ετών, όταν για πρώτη φορά ακούγεται το όνομα του, με  την σύλληψη του τον Ιούλιο του 1974 έξω από την Βρετανική Πρεσβεία στο Κολωνάκι ενώ  διαμαρτυρόταν  για τη στάση της Μεγάλης Βρετανίας κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
Στις 16 Δεκεμβρίου 1976 γίνεται η κηδεία του Ευάγγ. Μάλλιου  και συλλαμβάνεται πάλι για επίθεση κατά δημοσιογράφων, που κάλυπταν την κηδεία και προφυλακίζεται, οπότε εκεί γνωρίζει και τους χουντικούς κρατούμενους. Αποφυλακίστηκε μετά 2 μήνες με εγγύηση.
 Στις 9 Μαΐου 1978 που είναι να δικαστεί, η δίκη θα χωριστεί γι΄αυτόν επειδή δεν είχε κληθεί νόμιμα και τελικά δεν θα δικαστεί ποτέ για αυτά τα αδικήματα, ενώ μετά 5ετια η υπόθεση αυτή θα παραγραφεί.
Στις 31-7-78 συλλαμβάνεται πάλι σαν μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης που είναι υπεύθυνη για 13 αλυσιδωτές εκρήξεις βομβών και στις 7-8-78 προφυλακίζεται.
Στις 15-1-79 αρχίζει η δίκη του και του επιβάλλεται ποινή φυλάκισης 13 μηνών η οποία στην αναίρεση της δίκης στις 16-10-79 μειώθηκε στους 11 μήνες.
Διαβάζοντας αναλυτικά τα σχετικά με τις συλλήψεις του όπως τα περιγράφω από το βιβλίο του Γ.Θ.Κρεμμυδά ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ  στο παραπάνω ποστ μου, αυτόματα δημιουργείται η αίσθηση πως κάποια αόρατη χειρ τον προστάτευε  σε κάθε δικαστική εμπλοκή του, γιατί ενώ  στην υπόθεση των εκρηκτικών αρχικά του ασκήθηκε δίωξη με τον βαρύτατο νόμο 774/78 περί καταστολής της τρομοκρατίας και προστασίας του  δημοκρατικού πολιτεύματος σε βαθμό κακουργήματος, τελικά   δικάστηκε με τον ηπιότερο 495/76 περί όπλων και εκρηκτικών σε βαθμό πλημμελήματος,  με τελικό αποτέλεσμα η ποινή του να μειωθεί στους 11 μήνες και 20 μέρες.
Ο πρώην υπαρχηγός του Χάρης Κουσουμβρής, στο βιβλίο του   σαφώς υπονοεί ότι υπήρχε υπόγεια σχέση του Μιχαλολιάκου με την αστυνομία και την ΚΥΠ και τον κατηγορεί πως έδωσε "συναγωνιστές" του στην Ασφάλεια για να πέσει στα μαλακά.


Όταν το πλοίο βυθίζεται τα πρώτα που το εγκαταλείπουν είναι τα ποντίκια, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα αρκετές αποκαλύψεις από αρκετούς δικούς του που για να γλυτώσουν θα αρχίσουν να καρφώνουν τους πρώην συντρόφους τους.
Όπως είναι δε διαρθρωμένη η ΧΑ, βάσει του καταστατικού της ,με την απόλυτη εξουσία του αρχηγού και με την στρατιωτική της δομή, Φαλαγγίτης, Λοχίτης, Πυρηνάρχης, Ομαδάρχης, Τομεάρχης, Φαλαγγάρχης.  έτσι και εξουδετερωθεί η ιεραρχία ή σπάσει ο κρίκος, αρχίζει η διάλυση.
Ο Αρχηγός,σύμφωνα με το καταστατικό : «είναι ο Ανώτατος Ηγέτης της Χρυσής Αυγής. Προΐσταται του Κεντρικού Συμβουλίου χωρίς να μετέχει σ’ αυτό. Δεν δεσμεύεται κατά τη λήψη των τελικών αποφάσεων από τη γνώμη των μελών του Κεντρικού Συμβουλίου, την οποία αποδέχεται κατά βούλησιν [sic]. Έχει την απόλυτη ευθύνη των τελικών αποφάσεων». Συμπερασματικά, «το πρόσωπο του Αρχηγού είναι απολύτως απαραβίαστο».
Όπως γράφει ο Δημήτρης Καμπουράκης :
Η Χρυσή Αυγή είχε κηρύξει από καιρό τον πόλεμο, στηριγμένη σε μια καρικατούρα στρατεύματος που είχε κατασκευάσει συγκεντρώνοντας μερικές εκατοντάδες παιδάκια του περιθωρίου, επίδοξους μαχαιροβγάλτες και κοινωνικά απροσάρμοστους. Τέτοιοι τυχάρπαστοι στρατοί όμως, μόλις χάσουν τους στρατηγούς, τους λοχαγούς και τους λοχίες τους, μετατρέπονται αυτομάτως σε μπουλούκια από φοβισμένα μυξιάρικα που τρέχουν να κρυφτούν, σαν τα παιδάκια που χάνουν τη μαμά και τον μπαμπά τους.
Είναι σίγουρο πως μετά τις συλλήψεις ένα μεγάλο μέρος των διάφορων στρατόκαυλων που είχαν ενταχθεί στα ναζιστικά τάγματα εφόδου της οργάνωσης και πίστευαν πως είχαν εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο θα λακίσουν ταχύτατα από αυτά και θα τα απαρνηθούν.
Ήδη ο μικρός αριθμός των συγκεντρωθέντων έξω από την ΓΑΔΑ αυτό δείχνει.


Εκτός από τους οργανωμένους στην ΧΑ, είναι σίγουρο πως ένα μεγάλο επίσης μέρος του 39% από τους ψηφοφόρους της που δήλωσαν ότι κριτήριο για την επιλογή τους ήταν η οργή προς το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα, θα την εγκαταλείψουν μετά τα πρόσφατα γεγονότα.
Βέβαια δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως μπορεί σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση της ALCO η ΧΑ από το 10,8% του Ιουνίου να έχει μειωθεί μεν στο 6,7% αλλά στο ερώτημα αν θα πρέπει η ΧΑ να αντιμετωπιστεί σαν εγκληματική οργάνωση ενώ συμφωνεί το 60% των ερωτηθέντων ένα 19% απαντάει "όχι"
Είναι το αντίστοιχο ποσοστό 21% που δήλωσαν πως εκτιμούν ότι η ΧΑ είναι ναζιστικό κόμμα και πως συνειδητά την ψήφισαν ως τέτοιο!
Ας ελπίσουμε πως μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και αποκαλύψεις,   αρκετοί ψηφοφόροι της ΧΑ θα καταλάβουν πως αυτό το κόμμα δεν ήταν παρά ένα προσωποπαγές κατασκεύασμα του Μιχαλολιάκου που αυτοδιορίστηκε ισόβιος αρχηγός, έβγαλε βουλευτή την γυναίκα του, ιδιοκτήτρια ροζ ξενοδοχείου που δουλεύει με αλλοδαπούς(!!), ανάγκασε τον εκλεγμένο και άνεργο βουλευτή Σερρών Νικήτα Ζώη να παραιτηθεί για να καταλάβει την θέση του ο φίλος της κόρης του Ματθαιόπουλος, ενώ βέβαια έκανε εκπρόσωπο τύπου τον μακρινό συγγενή του , κλαρινογαμπρό Κασιδιάρη, σύμφωνα με τον προσφυή  χαρακτηρισμό του βουλευτή της ΝΔ  Δ.Κυριαζίδη.!
Τέλος φαίνεται πως ο φυρερίσκος είναι και μουσικόφιλος χεβυμεταλάς, γιατί μερικά στελέχη και βουλευτές της ΧΑ είναι και μουσικοί αυτού του είδους, οπότε στην φυλακή μπορεί να απολαμβάνει CD με τις ηχογραφήσεις τους!



Έτσι εκτός από τον γνωστό "Καιάδα" Γ. Γερμενή του black metal σατανιστικού συγκροτήματος Naer Mataron, ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ο κιθαρίστας του νεοναζιστικού συγκροτήματος  Hellenic Stompers που το 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο του demo με τίτλο «Ο Δήμιος». Όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα της νεολαίας της Χ.Α. σε σχετική παρουσίαση, ξεχωρίζουν τα κομμάτια «Ελληνικά SS»  και “White Europe” , ενώ μπασίστας είναι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος του μουσικού συγκροτήματος Πογκρόμ, ο δε ο Μισιάκας ή «Μάστορας» συμμετέχει στο “hatecore” (σύμφωνα με τη σχετική ορολογία) συγκρότημα των Iron Youth.


42 σχόλια:

  1. ειναι ευκαιρια να ξαναλειτουργησει η μακρονησος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν επικρατούσε η ΧΑ δεν θα ήταν καθόλου απίθανο και καθώς είναι και νεοναζιστές μπορεί να έφτιαχναν και κανένα φούρνο !

      Διαγραφή
  2. Κατι λεει πιο πάνω ο Ανώνυμος,αλλά δυσυχώς η αδυναμια της Δημοκρατίας ειναι οτι δε διαθέτει Μακρόνησο.ίσως βέβαια να ειναι και η δυναμή της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ίσως αλλά σίγουρα, γιατί αυτή είναι και η δυναμη της!
      Δεν διώκει ιδέες, ακόμα και τις ναζιστικές, αλλά τις παράνομες πράξεις.

      Διαγραφή
  3. ΦΙΝΑΝΣΙΑΛ ΤΙΜΣ χαρακτηρίζουν την υπόθεση αυτή σαν : «την μεγαλύτερη πολιτική δίωξη από την πτώση της Χούντας το 1974»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει ότι θέλει.
      Πολιτική δίωξη θα ήταν αν η ΧΑ διωκόταν για τις πολιτικές της θέσεις από την κυβέρνηση και όχι ως εγκληματική οργάνωση από την δικαιοσύνη.
      Σε αυτό το υποτιθέμενο "κόμμα", 5 από τους 18 βουλευτές του έχουν συλληφθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης αλλά ταυτόχρονα κατηγορούνται από πριν για αξιόποινες πράξεις και είναι υπόδικοι μαζί με μερικούς άλλους.
      Συλληφθέντες: Μιχαλολιάκος, Παππάς, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος, Λαγός (ο δεύτερος πορτιέρης νυχτερινών κέντρων μαζί με τον Γρέγο που είναι βουλευτές της ΧΑ)
      Ήδη πριν την σύλληψη:
      Κασιδιάρης - άρση ασυλίας του για Κανέλλη και Δούρου, δικογραφία για επίθεση στον αστυν. διευθυντή Ηρακλείου, Μελιγαλάς.
      Γερμενής- υπόδικος για Ραφίνα και Καμίνη.
      Παναγιώταρος Δύο αιτήματα για άρση ασυλίας για βιαιότητες, Μελιγαλάς. Υπόδικος για "Περίανδρο"
      Μπαρμπαρούσης -υπόδικος για Αιτωλικό.
      Μπούκουρας-άρση ασυλίας του για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία και νέα αίτηση για άρση ασυλίας του για επεισόδια στρατοπέδου Κορίνθου και στο Λουτράκι.
      Ηλιόπουλος-αντιποίηση αρχής ,διακεκριμένη φθορά Ραφίνα.

      Διαγραφή
  4. Η Χ.Α. δεν είναι "δημιούργημα", του Μιχαλολιάκου, αλλά όλων των πολιτικών που, είτε κυβέρνησαν είτε όχι , αδιαφόρησαν επί σειρά ετών για την ανομία και την εγκληματικότητα.
    Ούτε και τώρα βλέπω μεγάλες αλλαγές σε αυτόν τον τομέα....... άρα αναμείνατε την επόμενη Χ.Α.
    Όσοι ισχυρίζονται ότι υπεύθυνη είναι η φτώχια και τα μνημόνια, ας θυμηθούν πόσους ψήφους πήρε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο ότι αδιαφόρησαν επί σειρά ετών για την ανομία και την εγκληματικότητα αλλά τώρα μάλλον έφτασε ο κόμπος στο χτένι και φαίνεται πως κάτι γίνεται.

      Διαγραφή
  5. μονο 6 σχολια μεχρι τωρα ντροπη ποσο εχεις ξεπεσει αθεοφοβε καλο θα ηταν να μιμηθεις τον ομοσταυλο σου λαλιωτη και να λουφαξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μονο 6 σχολια μεχρι τωρα ντροπη ποσο εχεις ξεπεσει αθεοφοβε καλο θα ηταν να μιμηθεις τον ομοσταυλο σου λαλιωτη και να λουφαξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς από την στενοχώρια σου που συνέλαβαν τους ομοϊδεάτες σου βαράς δύο φορές το ίδιο σχόλιο.
      Για να ηρεμήσεις βάλε να ακούσεις ένα μελωδικό άσμα από ένα σεμνό χρυσαυγίτικο συγκρότημα που από μετριοφροσύνη δεν αναφέρει ούτε το όνομα του ούτε τον δημιουργό του με τίτλο Ο παππους μου ηταν στα SS

      Διαγραφή
  7. Φαντάζομαι ότι θα έχεις δει πόσες αστείες φωτογραφίες έχουν δημιουργηθεί με φωτοσοπ της α΄ φωτογραφίας που έχεις βάλει πάνω-πάνω. Αν όχι δες εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τις είχα δει.
      Πάντως η αυθεντική είναι από αυτές που θα μείνουν στην ιστορία γιατί εκτός από την σύλληψη δείχνουν και το πραγματικό πρόσωπο του φυρερίσκου.

      Διαγραφή
  8. Αγαπητέ μου Αθεόφοβε αυτά που γράφεις δεν δείχνουν εγκληματική οργάνωση, οι βουλευτές του συνταγματικού τόξου έχουν κάνει σημαντικότερα εγκλήματα.

    Επί δεκαετίες ολόκληρες οι κομμουνιστές και γενικά η Αριστερά κατηγορείτο για εγκληματικές ενέργειες, αλλά ακόμα και μετριοπαθείς πολιτικοί επί σειρά ετών κατηγορήθηκαν για εγκληματικές πράξεις πχ για δεκαετίες θεωρείτο εγκληματικό να είσαι Βενιζελικός, ο δε Ελευθέριος Βενιζέλος ονομαζόταν σατανικός νους, έφτασαν μέχρι δημόσιου αναθεματισμού του οι δε οπαδοί του διωκόντουσαν σαν εγκληματίες... θέλεις να σου γράψω και άλλα παραδείγματα;

    Εσύ νομίζεις ότι η δημοκρατία πρέπει να ενεργεί σαν καταδρομική δύναμη; Αυτό που συνέβει με την ΧΑ δεν καταλαβαίνεται ότι άνοιξε προηγούμενα ανεξέλεγκτα;

    Νομίζεται ότι τα "συστημικά κόμματα " πρώτη φορά μεταχειρίζονται μεθόδους που δεν φαντάστηκαν ούτε δικτάτορες που έχουν καταδικαστεί στην συνείδηση της ανθρωπότητας;

    Στο μπλογκ μου ανέβασα ένα ιστορικό κείμενο που αναφέρει τι μπορεί να εφαρμόσει το "συνταγματικό τόξο" για να αντιμετωπίσει μια εκλογικά ανερχόμενη πολιτική δύναμη.

    http://pluton22.blogspot.gr/2013/09/blog-post_30.html

    Φυσικά είμαι πολύ προσεκτικός στις εκφράσεις μου διότι στις μαύρες ημέρες που περνά ο τόπος η ποινικοποίηση των πάντων είναι θέμα διοικητικής απόφασης και όχι δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την κατάληξη του κειμένου που παραθέτεις εκθειάζοντας την χούντα γράφοντας για την δικτατορία:

      Οι σκοτεινές μεθοδεύσεις των πολιτικών και οι ανάξιες πολιτικές ηγεσίες, ανάγκασαν τον στρατό να επέμβει για να ξεβρομίσει ο τόπος, και ο λαός δέχτηκε αυτή την επέμβαση χωρίς καμιά αντίσταση.

      είναι σαφές γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση.
      Η δε έμμεση σύγκριση της εποχής του διχασμού με τον Βενιζέλο με την σημερινή και με τον ναζιστή φυρερίσκο Μιχαλολιάκο, μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει.
      Το ίδιο βέβαια όταν γράφεις το τι μπορεί να εφαρμόσει το "συνταγματικό τόξο" για να αντιμετωπίσει μια εκλογικά ανερχόμενη πολιτική δύναμη και αναφέρεσαι στις ενέργειες των Αμερικανών, και των Ανακτόρων που έλεγχαν τότε όλο τον εσμό των φασιστών του ΙΔΕΑ στο στράτευμα!
      Όπως ο ίδιος γράφεις τόσο ο Γεώργιος όσο και ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν 65 περίπου χρόνια αντιτάχτηκαν στα απαράδεκτα σχέδια των Αμερικανών και των Ανακτόρων που ταυτόχρονα είχαν ετοιμάσει την χούντα των στρατηγών μόνο που τους πρόλαβαν οι συνταγματάρχες που εσύ τους θεωρείς ότι ξεβρόμισαν και τον τόπο!

      Διαγραφή
  9. Για κάτσε βρε Αθεόφοβε τι αμφισβητείς;

    Α. Ότι ο λαός δεν έφερε καμιά αντίσταση κατά της δικτατορίας;
    Β. Ότι η ΧΑ έχει ανερχόμενη επιρροή στον λαό;
    Γ. Ότι όλο αυτό το διάστημα ΕΕ, ΔΝΤ μέχρι και η τρόικα εξέφραζαν ευχές να χτυπήσουν την ΧΑ πράγμα που έκαναν και τότε οι ΗΠΑ;

    Τι αμφισβητείς τον ρόλο των ΜΜΕ με την πλύση εγκεφάλου που γίνεται όλο αυτό τον καιρό;

    Οι καταδρομικές επεμβάσεις είναι συστατικό της δημοκρατίας; Σε παρακαλώ μη με υποχρεώνεις να πω και άλλα (γιατί μπορώ να πω) ξέρεις ότι η δημοκρατία του λόγου και της σκέψης έχουν μπει σε απαγόρευση... Προσωπικά δεν συμφωνώ με τον ναζισμό και τον φασισμό (πατριώτης είμαι) αλλά εδώ ποινικοποιούν τον Παππά επειδή λέει είχε ναζιστικά βιβλία στο σπίτι του, σε εμένα αν έρθουν θα βρουν όλων των ειδών τα βιβλία τι σημαίνει ότι αν βρουν το βιβλίο του Μακαρέζου είμαι εγκληματίας, αν αύριο θελήσει το συνταγματικό τόξο ότι είναι έγκλημα ο Χριστιανισμός σ όποιον βρίσκουν το Εαγγέλιο θα τον διαπομπεύουν;

    Άσε στην μαυρίλα που πέσαμε και αυτοί όλοι είναι δημοκράτες τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α-Ο λαός και να ήθελε δεν μπορούσε να αντισταθεί στην Χούντα όταν είχαν συλληφθεί όλοι οι ηγέτες του και στους δρόμους είχαν βγει τα τανκς.
      Β- Αν ένα κόμμα έχει πραγματική και όχι ευκαιριακή άνοδο δεν μπορούν να το δείξουν οι δημοσκοπήσεις καιρό πριν τις εκλογές.
      Και ο ΣΥΡΙΖΑ κάποτε είχε γλυκαθεί με ένα 18% που του έδιναν οι δημοσκοπήσεις και κατέληξε σε μονοψήφιο νούμερο.
      Η ΧΑ στις εκλογές τον Μάιο 2012 είχε 6,97% και τον Ιούνιο 6,92% .
      Αυτά τα ποσοστά προέρχονται από ένα μόνιμο ακροδεξιό χώρο που αμέσως μετά την πτώση της δικτατορίας ψήφισε με 30,82% βασιλεία, το 1977 με 6,82% την χουντική Εθνική Παράταξη και με 7,15% το ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές του 2009.
      Γ-Δηλαδή δεν έπρεπε στο εξωτερικό να ανησυχούν για την ύπαρξη ενός νεοναζιστικού κόμματος στην Ελλάδα;
      Και βέβαια δεν ποινικοποιούν τον Παππά για τα ναζιστικά βιβλία στο σπίτι του αλλά γιατί είναι υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που αρχηγός είναι σύμφωνα με το εννιασέλιδο εισαγγελικό πόρισμα Νίκος Μιχαλολιάκος .
      Στο εννιασέλιδο πόρισμα του εισαγγελέα αποδίδονται σύμφωνα με πληροφορίες στους κατηγορούμενους πέντε ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών, μεταξύ αυτών και του Παύλου Φύσσα.
      Παράλληλα τούς αποδίδονται κατηγόριες για βιαιοπραγίες, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις και αλλά ποινικά αδικήματα.
      Συγκεκριμένα:
      - Δολοφονία Παύλου Φύσσα
      - Δολοφονία Πακιστανού Πετράλωνα
      - Απόπειρα δολοφονίας αλλοδαπού στη Μεταμόρφωση
      - Απόπειρα δολοφονίας Αιγύπτιου στην Ιχθυόσκαλα
      - Δεκάδες ξυλοδαρμοί
      - Κατηγορία εκβιασμού καθώς φέρονται στελέχη της Χρυσής Αυγής να μετέχουν σε δίκτυο εκβιασμών μικροπωλητών και καταστηματαρχών.
      - Το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.
      Το εισαγγελικό πόρισμα βασίζεται σε τουλάχιστον 10 δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα, τις οποίες είχε αποστείλει στον Άρειο Πάγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. Η εισαγγελική ερευνά θα συνεχισθεί
      Τα στοιχεία προκύπτουν από εκτεταμένη άρση του τηλεφωνικού απόρρητου, την ΕΥΠ, πολύ σημαντικές καταθέσεις θυμάτων ρατσιστικής βίας αλλά και δυο καταθέσεις Χρυσαυγιτών εκ των έσω.

      Διαγραφή
    2. - Δολοφονία Πακιστανού Πετράλωνα
      - Απόπειρα δολοφονίας αλλοδαπού στη Μεταμόρφωση
      - Απόπειρα δολοφονίας Αιγύπτιου στην Ιχθυόσκαλα

      Ονόματα δεν έχουν ρατσιστάκο? Λιγο σεβασμό στην μνήμη τους θα περίμενα

      Διαγραφή
    3. Το ακριβώς αποκάτω σχόλιο, που υπήρχε όταν έγραψες το δικό σου, αποδεικνύει το πόσο ρατσιστής είμαι.
      Υπάρχουν λοιπόν δύο πιθανότητες:
      Ή δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις στο ποστ και στα σχόλια οπότε μπορεί να σε συγχωρήσει κανείς λόγω μειωμένης αντίληψης ή
      είσαι αρπακόλας, διαβάζεις ένα σχόλιο και σαν γνήσιος δοκισήσοφος γράφεις μια μπούρδα για εντυπωσιασμό οπότε δεν υπάρχει συγχώρηση!
      Εσυ όμως που δεν είσαι ρατσιστής και τα ξέρεις, γιατί δεν μας τα γράφεις να τα μάθουμε και μείς οι ρατσιστές γιατί εγώ από την ειδησεογραφία βρήκα τι αναφέρει το πόρισμα και ονόματα δεν έγραφαν.

      Διαγραφή
    4. Σαχτζάτ Λουκμάν, 27 χρονών
      Επειδή τα διάβασα τα σχόλια σου, γι'αυτό χρησιμοποίησα υποκοριστικό βαθμό.

      Διαγραφή
  10. Ίσως στην "μπουζού" όπως λέει η βουλευτής κ. Ζαρούλια, όταν δεν φτύνει, να πρέπει να δείξουν αυτό το καταπληκτικό βίντεο στους ρατσιστές βουλευτές της ΧΑ.
    Επίσης πιστεύω πως όλοι οι δάσκαλοι θα πρέπει να το δουν γιατί θα τους βοηθήσει στο να δώσουν στα παιδιά να καταλάβουν τι σημαίνουν κοινωνικές διακρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΧΡΥΣΑΛΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΜΗΣ)
    Σκότωσε και «τσιμέντωσε» 20χρονο Ρουμάνο
    Ενα στυγερό έγκλημα αποκάλυψε 28χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Αρτέμιδα, όταν παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε την δολοφονία.
    Ο 28χρονος Παναγιώτης Μπαντέμης, Πυρηνάρχης» της «Χρυσής αυγής» Δράμας, είπε στους αστυνομικούς ότι την περασμένη Κυριακή, μέσα στο ξυλουργείο του πατέρα του, σκότωσε τον 20χρονο Ρουμάνο χτυπώντας τον με ένα μαχαίρι στην πλάτη και στη συνέχεια άνοιξε έναν λάκκο σε διπλανό χώρο, όπου τον έθαψε και κάλυψε όλο τον χώρο με τσιμέντο.
    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την επίμονη έρευνα του πατέρα του 20χρονου Ρουμάνου, ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του στην Αστυνομία, ενώ πίεζε τον 28χρονο να του πει τι έχει γίνει, γνωρίζοντας ότι οι δύο έκαναν παρέα.
    Όσον αφορά στο πως διέπραξε το έγκλημα, ανέφερε ότι κάποια στιγμή, ενώ μάλωσαν για θέματα που σχετίζονται με ναρκωτικά, αποφάσισε, είπε, να τον σκοτώσει. Πήρε ένα μαχαίρι και ένω έκαναν εργασίες στο ξυλουργείο, τον κτύπησε τρεις φορές στην πλάτη και τον σκότωσε.
    Ο νεαρός ισχυρίστηκε οτι στη συνέχεια πανικοβλήθηκε όταν συνειδητοποίησε τι έχει κάνει και για να μην αποκαλυφθεί, σκέφτηκε να θάψει το πτώμα. Έτσι το «τσιμέντωσε» και συνέχισε να εργάζεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.
    ΥΓ.
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ; ΤΟ..."ΕΘΑΨΑΝ" ΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣ ΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύλληψη για ανθρωποκτονία αλλοδαπού στην Αρτέμιδα
      Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 11:26

      Τη δολοφονία ενός Ρουμάνου, ηλικίας 20 ετών, ομολόγησε σήμερα το πρωί ένας 28χρονος άνδρας στην Αρτέμιδα, ο οποίος μετέβη μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, προκειμένου να παραδοθεί.
      Όπως διαπιστώθηκε, την περασμένη Δευτέρα, ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο το θύμα, μέσα στο ξυλουργείο του πατέρα του, στην Αρτέμιδα.
      Στη συνέχεια τον τοποθέτησε μέσα σε λάκκο, τον οποίο κάλυψε με τσιμέντο.
      Προανάκριση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

      • Σύλληψη για ανθρωποκτονία στην Αρτέμιδα - syllipsi gia ... - iNews
      www.inews.gr › Ειδήσεις › Opinion Post‎
      16 Νοε 2012 - Σύλληψη για ανθρωποκτονία στην Αρτέμιδα - syllipsi gia anthropoktonia stin ... Άλλο ένα εργαστήριο ναρκωτικών από αλλοδαπούς στην Αθήνα.
      • ΑΡΤΕΜΙΔΑ | Ειδήσεις - Νέα | ARTEMIDA - iNews
      www.inews.gr/t/αρτεμιδα_artemida.htm‎
      Αρτεμιδα | Ειδήσεις, Φωτογραφίες, Video, Τελευταία Νέα από το iNews.gr ... Σύλληψη για ανθρωποκτονία αλλοδαπού στην Αρτέμιδα • Ληστειες σε κορωπι και ...
      • Σύλληψη για ανθρωποκτονία αλλοδαπού στην Αρτέμιδα - ΝΕΑ
      www.attikipress.gr/.../syllhpsh-gia-anthrwpoktonia-allodapoy-sthn-artem...‎
      16 Νοε 2012 - Τη δολοφονία ενός Ρουμάνου, ηλικίας 20 ετών, ομολόγησε σήμερα το πρωί ένας 28χρονος άνδρας στην Αρτέμιδα, ο οποίος μετέβη μόνος του ...

      Διαγραφή
  12. Αν, λέω αν αθωωθεί ο Μιχαλιολιάκος, που εγώ έχω την βεβαιότητα ότι μετά τις δημοτικές- ευρωεκλογές θα αθωωθεί, τι θα πει το δημοκρατικό τόξο, "συγνώμη λάθος";

    Στο Α "αντίσταση" υπήρξε μετά από χρόνια και αυτή ήταν εισαγώμενη από το εξωτερικό, ακόμα και η Νομική και το Πολυτεχνείο συγκεντρώσεις μικρότατου όγκου ήταν. Αν δεν υπήρχε η αφροσύνη του Ιωαννίδη, σήμερα θα είχαμε ένα ευήμερο κράτος. Αν κατάλαβα είσαι μεγάλος στην ηλικία και εγώ δεν είμαι παιδί και θυμάμαι μια πολύ διαφορετική Ελλάδα, όλοι τότε θέλαμε να φύγει η Χούντα, Φυσικά και το καλύτερο πολίτευμα είναι η δημοκρατία, εσύ τι λες μετά την μεταπολίτευση είχαμε δημοκρατία; Γιατί εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι σκάνδαλα και ηθική ξετσιπωσιά του λαού.

    Για το Β , για το 6,92% που λες είναι 500.000 άνθρωποι (τι να τους κάνουμε αυτούς να τους στείλουμε για αναμόρφωση στην Μακρόνησο;) περίπου και είναι βέβαιο ότι σε εκλογές τώρα αυτοί θα γινόντουσαν 1.500.000 δεν μιλάω με άνθρωπο εδώ που να μη εκφράζεται ευνοικά υπέρ της ΧΑ, εγώ δεν ψήφισα ποτέ μου ΧΑ, τώρα θα την ψήφιζα, σε πληροφορώ ότι δεν υπήρξα ποτέ δεξιός και είμαι πολιτικοποιημένο άτομο, στον δε κόσμο αυτόν δεν συμπεριλαμβάνονται ακροδεξιοί αλλά πολίτες από όλες τις παρατάξεις συμπεριλαμβανομένης και της Αριστεράς. Και αυτό είναι που τους τρόμαξε.

    Για το Γ με την λογική της "ανησυχίας" του ξένου παράγοντα και το 1958-1961 και τότε με την ίδια λογική "ανησυχούσε" και ο τότε ξένος παράγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για τον Μιχαλολιάκο υφίσταται βεβαίως το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του.
      Α-Από παιδί παρακολουθούσα την πολιτική ζωή της χώρας και θυμάμαι πολύ καλά γιατί τα έζησα, όλα αυτά τα χρόνια.
      Πριν την δικτατορία οι Έλληνες χωρίζονταν σε 3 κατηγορίες.
      Τους εθνικόφρονες, που κατείχαν τα πόστα εξουσίας και από την άλλη μεριά τα "μιάσματα" ,σύμφωνα με πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα του Κοκού και τους συνοδοιπόρους τους .
      Η χούντα των σούπερ εθνικοφρόνων κατάφερε να εξαλείψει αυτές τις διακρίσεις στέλνοντας σε εξορία από βασιλόφρονες μέχρι "μιάσματα" με αποτέλεσμα μετά την πτώση της χούντας όλες αυτές οι διακρίσεις να έχουν εξαφανιστεί και η περίοδος της μεταπολίτευσης να αποτελεί την πιο μακρόχρονη στην ιστορία της Ελλάδας γνήσια δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας.
      Β-Το ότι, όπως γράφω στο ποστ ,το 21% των ψηφοφόρων τους ήξεραν ότι ψήφιζαν ένα γνήσιο ναζιστικό κόμμα, τους καθιστά συνειδητούς ψηφοφόρους, ενώ άτομα σαν και σένα που διατείνεσαι πως δεν είσαι δεξιός αλλά θα την ψήφιζες θα τους χαρακτήριζα επιεικώς ως ανερμάτιστους.
      Με αντίστοιχους ψηφοφόρους ανέβηκε στην εξουσία και ο Χίτλερ.
      Με την διαφορά ότι τώρα πια στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανένα ότι δεν γνώριζε ή δεν έμαθε ότι η ΧΑ είναι μια ναζιστική εγκληματική συμμορία.
      Γ-Αν προσέφερε κάτι στην χώρα η χούντα είναι ότι απαλλαχτήκαμε από την βασιλεία. Τα Ανάκτορα και οι Αμερικανοί είχαν μέσω του ΙΔΕΑ πλήρη έλεγχο του στρατεύματος, άλλωστε και αυτός ήταν ό λόγος που ανάγκασαν τον Παπανδρέου σε παραίτηση. Ευτυχώς σήμερα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

      Διαγραφή
    2. Αν έχεις δε πρόβλημα ποιόν να σταυρώσεις νομίζω πως ο παρακάτω έχει όλα τα προσόντα !

      Ολοένα και περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία σχετικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αναφορές που είχαν κάνει επιτελείς της ΕΥΠ από το 2012, ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος, Γιάννης Λαγός, ο οποίος είναι κρατούμενος στην Ασφάλεια και απολογείται σήμερα (Τρίτη) εμπλέκεται σε μια σειρά παράνομων δραστηριοτήτων.
      «Ο Λαγός μεσολαβεί για το σπάσιμο επιταγών και εισπράττει σχετική αμοιβή για αυτό, ενώ συμμετέχει σε προστασίες μαγαζιών, εκβιασμούς καθώς και σε διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία», αναφέρει η ΕΥΠ σε έκθεσή της, απόσπασμα της οποίας δημοσιεύουν σήμερα τα «Νέα».
      Στην έκθεση αναφέρονται επίσης πληροφορίες για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών γυναικών. «Ο Λαγός εμφανίζει διαστροφικές τάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια», σημειώνεται χαρακτηριστικά. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φέρεται μάλιστα να αποστέλλει μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο σε νεαρές γυναίκες, ενώ γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία είχε παρενοχληθεί από το βουλευτή.
      Στην ίδια έκθεση της ΕΥΠ για τον Λαγό επισημαίνεται ότι στις 26 Ιουλίου του 2011 ο νυν βουλευτής είχε συλληφθεί από το τμήμα Ασφάλειας Πειραιά καθώς σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του πιστόλι μάρκας Glock των 9 mm χωρίς να διαθέτει άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής.
      Όπως αναφέρουν τα Νέα, τα στοιχεία μπήκαν στο συρτάρι μετά τις εκλογές του Μαΐου και την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, καθώς οι παρακολουθούμενοι εκλέγονται βουλευτές και δικαιούνται αστυνομική φύλαξη.

      Διαγραφή
  13. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι "κάτι" αλλάζει στο θέμα της ανομίας και της εγκληματικότητας , μακάρι να κάνω λάθος, εκτός ίσως από την στάση των Μ.Μ.Ε.
    Αυτά πράγματι δείχνουν "λιγότερο" έγκλημα , χωρίς όμως να έχει μειωθεί στην πραγματικότητα. Δες από τα πιο απλά πχ την εφαρμογή του Κ.Ο.Κ. στους δρόμους μέχρι κλοπές, ληστείες κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα στοιχεία που υπάρχουν το 2013 έχει μειωθεί η εγκληματικότητα
      Πρόσθεσε δε ότι και με τις συλλήψεις της ηγεσίας της συμμορίας της ΧΑ που θα σφίξει ο κώλος και των διαφόρων μελών της ανά την Ελλάδα, πρέπει αυτή να μειωθεί και άλλο.

      Διαγραφή
  14. Tα πολλά λόγια είναι φώχεια

    "Κατέρρευσε το σαθρό και κατασκευασμένο κατηγορητήριο. Ελεύθεροι με απλούς περιοριστικούς όρους οι Κασιδιάρης, Μίχος και Παναγιώταρος – Προφυλακίζεται (με ενδείξεις) μόνο ο Λαγός!"


    http://gianniotis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2.html

    Είμαι παθιασμένος με θέμα ιστορίας, άκου Αθεόφοβε "μιάσματα" προήλθαν από το εξείς περιστατικό, όταν ο Γκαγκάριν επισκέφτηκε την Ελλάδα ζήτησε να δει τον Κοκό και ο Κωνσταντίνος ο μικρός (βασιλιάς τότε) είπε "δεν δέχομαι να συναντηθώ με μιάσματα".

    Η χούντα τώρα τις πρώτες ημέρες έπιασε κόσμο (περίπου 5.000 άτομα) που τον πήγε στον Ιππόδρομο εκεί σκοτώθηκε ένας πολίτης (πρόκειται για δολοφονία από έναν θερμοκέφαλο αξιωματικό για μικρή αφορμή, ίσως ήταν και το μοναδικό θύμα της στρατιωτικής επέμβασης). από αυτούς πολύ μικρός αριθμός όδευσε στα Γιούρα και σταδιακά απελευθερώθηκε, η Χούντα σε κάποιες περιόδους έφτασε να έχει λιγότερους πολιτικούς κρατούμενους απ ότι έχει σε κάποιες περιόδους η μεταπολιτευτική δημοκρατία (ή μήπως πιστεύει κανείς ότι η δημοκρατία του Τσοχατάοπουλου δεν έχει πολιτικούς κρατούμενους;). Με την κατάρευση της δικτατορίας του Ιωαννίδη ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ βρέθηκαν κρατούμενοι για να απελευθερωθούν.

    Η ΧΑ πράγματι υπήρξε ναζιστικό κόμμα, σήμερα δηλώνει πατριωτικό εθνικιστικό, θα ήταν αστείο κάποιοι να πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει 7% ναζιστές (δεν το πιστεύει κανείς) οι ψήφοι της ΧΑ είναι καθαρά ψήφοι ΑΝΤΙΣΥΣΤΙΜΙΚΟΙ, είναι φτυσιά στην πολιτική σαπίλα (υπό αυτή την έννοια θα τους ψηφίσω και εγώ).


    Ο ΙΔΕΑ τώρα διλύθηκε το 1951-53, τον διάλυσε ο ηγέτης του Παπάγος μετά το πραξικόπημα σαχλαμάρας που γίνηκε γιατί παραιτήθηκε από Αρχιστράτηγος. Οι αξιωματικοί της μεγάλης και της μικρής χούντας πιθανά κάποιοι να ήταν παλιά μέλη του ΙΔΕΑ αλλά η οργάνωση αυτή που μας ήρθε από την Μ Ανατολή δεν υπήρχε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ΄αρχάς το κατηγορητήριο δεν κατέρρευσε γιατί μόνο μετά την εκδίκαση των υποθέσεων μπορεί να καταπέσει, άρα παραμένουν κατηγορούμενοι.
      Βάσει του νόμου Καστανίδη (άρθρο 28) η προφυλάκιση είναι πλέον δύσκολη για κάποιον που δεν θεωρείται ύποπτος φυγής ή για τέλεση νέων αξιοποίνων πράξεων και προφανώς γι΄αυτό και δεν προφυλακίστηκαν, αλλά μην ξεχνάς οτι ο Κασιδιάρης αποφυλακίστηκε με εγγύηση 50.000 Ε και ισχύει και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
      Όσο για το πάθος σου με την ιστορία μάλλον είναι για τα κλάματα γιατί διαβάζεις μονομερώς ότι πιστεύεις ότι συμφέρει την ιδεολογία σου και όχι την πραγματικότητα.
      Ο Κοκός στο πρωτοχρονιάτικο διάγγελμα του 1966 είπε: Ο κομμουνισμός αποτελεί μίασμα γεννηθέν έξω της Ελλάδος εμπνεόμενον και κινούμενον έξωθεν. Είχε δε δημιουργηθεί τότε μεγάλος πολιτικός σάλος .
      Ο δε Γκαγκάριν ήρθε στην Αθήνα τον Φεβρουάριο 1962 ,είχε γίνει δεκτός από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, είχε συναντήσεις με την Ακαδημία Αθηνών, επισκέφθηκε την Ακρόπολη, το Αστεροσκοπείο Αθηνών και το Αρχαιολογικό Μουσείο,ανακηρύχτηκε επίτιμος δημότης Αθηναίων και βέβαια ο Κοκός ήταν ακόμα διάδοχος γιατί βασιλιάς έγινε το 1964!
      Ως τι να τον συναντήσει;
      Η χούντα που υποστηρίζεις ως πούρος χουντικός έστειλε σε εξορία τουλάχιστον 7.840 ανθρώπους τα ονόματα των οποίων μπορείς να τα διαβάσεις στα Ιστορικά της Ε Δεσμώτες της χούντας ( 25.7.2009 )
      Βέβαια για κάθε δημοκρατικό άνθρωπό το θέμα δεν είναι αριθμητικό. Ακόμα και 1 να είχε εξοριστεί παράνομα η χούντα θα ήταν φασιστική.
      Ποιοι δε είναι οι πολιτικοί κρατούμενοι στην μεταπολίτευση;
      Μόνο οι της 17 Νοέμβρη το ισχυρίζονται!
      Όσο για τον ΙΔΕΑ από το 1944 ο Παπαδόπουλος ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του και συνέχισε ως υφιστάμενος του στρατηγού Νάτσινα το δε 1956 όταν ο Δημήτριος Ιωαννίδης ίδρυσε την ΕΕΝΑ (Εθνική Ένωση Νέων Αξιωματικών), μια κλειστή ολιγομελή ομάδα αξιωματικών, που προήλθε από τους κόλπους του ΙΔΕΑ και προετοίμασε μεθοδικά το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, προσχώρησε σε αυτήν και γρήγορα αναδείχθηκε ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της. Ταυτόχρονα στην ουσία ο ΙΔΕΑ δεν εξαρθρώθηκε, αλλά παρέμεινε να υφίσταται με εναλλασσόμενους ως αρχηγούς της τον Σ. Γκίκα, τον Πατίλη κ.ά. συνδεόμενος πλέον άμεσα με το παρακράτος που άρχισε ν΄ αναπτύσσεται και να γιγαντώνεται ειδικότερα μετά τις εκλογές του 1958. Δείγματα της δράσης των παρακρατικών ήταν το σχέδιο «Περικλής», ως ένα βαθμό η «βία και νοθεία» στις εκλογές του 1961και η δολοφονία του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη το 1963.
      Όσο για το ότι βαυκαλίζεσαι για να τους ψηφίσεις, ότι ένα ναζιστικό κόμμα μπορεί να μεταμορφωθεί σε εθνικιστικό, μου θυμίζεις , μιας και είσαι και θρησκευόμενος, του καλογέρους που βαφτίζουν το κρέας ψάρι και το ντερλικώνουν χωρίς τύψεις!
      Καλή σου όρεξη!

      Διαγραφή
  15. Και τώρα μετά την αποκάλυψη του χαλκείου τι θα πείτε;

    ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

    Ένας καθηγητής νομικής και ακραιφνής κομμουνιστής αποκαλύπτει τη σκευωρία: "Όλα μοιάζουν στημένα"


    "Δεν υπάρχει συνταγματική πρόβλεψη για απαγόρευση πολιτικού κόμματος.
    Αρμόδιο για να θέσει τη "Χρυσή Αυγή" οριστικά και συνολικά εκτός Βουλής είναι μόνο το εκλογικό σώμα" δηλώνει σε συνέντευξή του ο καθηγητής Νομικής στο ΑΠΘ Κώστας Χρυσόγονος, ενώ σε ερώτηση πως μια εγκληματική οργάνωση μπορεί να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές απαντά: «Την εγκληματική οργάνωση τη συγκροτούν τα πρόσωπα και όχι το κόμμα καθ’ αυτό».

    Ο Κ. Χρυσόγονος επιμένει πως έπρεπε να.....
    έχει ζητηθεί η άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή: «Δημιουργείται ένα επικίνδυνο νομικό προηγούμενο με τη διαστολή στο άπειρο της έννοιας του "αυτόφωρου". Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι προφανώς η Βουλή θα παρείχε με μεγάλη πλειοψηφία την άδεια για δίωξη της νεοναζιστικής συμμορίας και θα σηματοδοτούσε έτσι και έναν ισχυρό πολιτικό συμβολισμό. Το γεγονός ότι η επιλεγμένη από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επέλεξε να την παρακάμψει ίσως να περιέχει κάποιο μήνυμα»


    http://paspartoy.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5376.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και αντίθετες απόψεις όπως:
      Γιώργος Σωτηρέλλης, συνταγματολόγος:
      «Η σύλληψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα διότι τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορούνται θεωρούνται αυτόφωρα και άρα δεν τίθεται θέμα βουλευτικής ασυλίας σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος. Οι βουλευτές αυτοί θα διατηρήσουν τη βουλευτική τους ιδιότητα έως ότου καταδικαστούν αμετάκλητα για αδίκημα το οποίο επισύρει, ως παρεπόμενη ποινή, τη στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

      Χαράλαμπος Ανθόπουλος αναπληρωτής καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο ΕΑΠ: «Η Δημοκρατία αποδεικνύει ότι είναι πολύ πιο ισχυρή από τους εχθρούς της»
      «Η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι απολύτως σύμφωνη με το Σύνταγμα και αποτελεσματική. Σύμφωνη γιατί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται και υπάρχουν στοιχεία ότι συμμετέχουν σε εγκληματική οργάνωση και σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για τη σύλληψη ή φυλάκιση των βουλευτών, όταν πρόκειται για αυτόφωρο κακούργημα. Αποτελεσματική καθώς πρόκειται για μια καλά οργανωμένη επιχείρηση, όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα συνελήφθη το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης. Ως προς το πολιτικό σκέλος, η Δημοκρατία αποδεικνύει ότι είναι πολύ πιο ισχυρή από τους εχθρούς της.

      Διαγραφή
  16. Τι άλλο μένει παρά εκλογές .

    Να δουν τι σημαίνει "ΕΙΔΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ"

    Η έκφραση αυτή όσο και αν φαίνεται χυδαία έχει την εξείς λογική εξήγηση

    Ο σκύλος προσπαθώντας να πιάσει την ουρά του (τα αζυμούθια που κάνει) τον κάνουν να δει τον πισινό του.

    Εκλογές λοιπόν να τρέχουν τα πολιτικά λαμόγια γύρω γύρω μέχρι να δουν του κώλου τους την τρύπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκλογές δεν μπορεί να γίνονται κάθε χρόνο επειδή το επιθυμούν μερικοί στην αντιπολίτευση. Αλλωστε και σε όλες τις δημοσκοπήσεις πάνω από το 60% του λαού δεν θέλει νέες εκλογές.
      Ύστερα δεν καταλαβαίνω γιατί βιάζεσαι όταν το κόμμα σου η ΧΑ βρίσκεται σε συνεχή πτώση.
      Ζήλεψαν τον Γρέγο και τον Λαγό και άλλοι πορτιέρηδες και προστάτες νυχτερινών κέντρων και θέλουν να γίνουν βουλευτές ;

      Διαγραφή
  17. τωρα ειναι ηστιγμη για την αυτοκαθαρση και ανασυγκροτηση της χρυσης αυγης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λίγο δύσκολο ένα βυτίο λυμάτων να το καθαρίσεις και να το κάνεις υδροφόρο!

      Διαγραφή
  18. υπαρχει το προηγουμενο του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μεν ΠΑΣΟΚ διέγραψε όσους έχουν διακαστικές διώξεις ενώ η ΧΑ δεν έδιωξε κανένα από όσους κατηγορούνται και το μόνο που έκανε ήταν να αρνείται ψευδώς, όπως πχ για τον δολοφόνο, πως είναι μέλη του.

      Διαγραφή
  19. Έχεις δίκαιο ο βασιλιάς Παύλος πέθανε το 1964, και για τα μιάσματα τώρα που το βλέπω έχεις δίκαιο, θυμάμαι κάποια σχόλια που συνέδεαν Γκακγάριν και μιάσματα που γράφτηκαν και αυτό μου είχε μείνει στο μυαλό (είναι ένα ζήτημα που ασφαλώς κάτι θα γράφει ο Λιναρδάτος, μόλις επιστρέψω θα κοιτάξω να το δω).

    Ο Ιερός Δεσμός Ελλήνων Αξιωματικών ιδρύθηκε στην Μ Ανατολή, βέβαια δημιουργήθηκαν πολλές τέτοιες οργανώσεις, όπως ο ΣΑΝ, ο ΔΕΑ, ο ΕΝΑ κα μετά το κίνημα της 30ης προς 31η Μαΐου 1951 υπό τον ταξίαρχο Χρηστέα (αν θυμάμαι καλά) σταμάτησε να υπάρχει ο ίδιος ο Παπάγος τότε έκπληκτος είχε επέμβει αν και το κίνημα γίνηκε εν αγνοία του υπέρ του Παπάγου. Τώρα στην διάρκεια του Εμφυλίου λογικό ήταν να έχουν μπει στον ΙΔΕΑ αντικομμουνιστές αξιωματική όπως ο Πατήλης, ο Γκίκας κα.

    Για τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να απαντήσω, σαφώς και η ΧΑ δεν είναι ότι καλύτερο αλλά μπορούμε ανά πάσα στιγμή να την βάλουμε στον σκουπιδοντενεκέ, την μεταπολιτευτική δημοκρατία που μας την βάφτισαν δημοκρατία, όσα κολπάκια καλογερίστηκα και αν κάνουμε διεφθαρμένη κλεπτοκρατία θα παραμείνει και η ΧΑ είναι μια καλή περίπτωση να χτυπηθεί αυτή η σαπίλα.

    Αλήθεια τι ομοιότητα τα σημερινά καταδικαστικά για την ακροδεξιά, με την καταδίκη τότε σαν μίασμα της Αριστεράς, σήμερα το σύστημα δεν θεωρεί επικίνδυνο εχθρό του τον ξεδοντιασμένο κομμουνισμό αλλά τρέμει στον βαρβάτο εθνικισμό. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Όσο αφορά τα περί Χούντας δεν θέλω αγαπητέ μου να δογματίζω στην ζωή μου, όποτε το έκανα λάθεψα, έτσι όλα τα βλέπω από μηδενικό σημείο χωρίς προκαταλήψεις και για την 21η Απριλίου έχουμε παραμυθιαστεί από το σύστημα σε πολλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ΧΑ είναι μια καλή περίπτωση να χτυπηθεί αυτή η σαπίλα.

      Διάβασε πρώτα μερικά σχετικά για την "καλή αυτή περίπτωση" στο ΦΑΚΕΛΟΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" και αφού διαπιστώσεις πόσο "καλή περίπτωση" είναι, η βαθιά φιλοχιτλερική, σατανοπαγανιστική και γερμανοτσολιάδικη Χ.Α, ως θρησκευόμενος μουσικόφιλος που είσαι, προτείνω να ψηφίσεις από τα μπουμπούκια που μπορείς να διαβάσεις τα βιογραφικά τους στο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - 2ος Φάκελος: Παρουσίαση Υποψηφίων τον "Καιάδα" Γερμενή που έχει δηλώσει :
      Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου.
      Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.

      Όσο για τον βαρβάτο εθνικισμό ο Τζόρτζ Μπέρναρ Σο έχει πεί ότι είναι η πεποίθηση κάποιου ότι επειδή γεννήθηκε σε μια χώρα, είναι αυτονόητο πως αυτή η χώρα είναι υπέρτερη των άλλων!
      Τέλος για την χούντα, όσοι ζούσαμε εκείνα τα χρόνια δεν έχουμε παραμυθιαστεί από το σύστημα αλλά την έχουμε ζήσει στο πετσί μας και σε διαβεβαιώ ότι ακόμα ανατριχιάζω όταν θυμάμαι τον γύψο που μας είχαν βάλει οι βαρβάτοι εθνικιστές!


      Διαγραφή
  20. Μερικές πληροφορίες για τον ξεκάρα μαφιόζικο χαρακτήρα της ναζιστικής συμμορίας ΧΑ έχει το παρακάτω άρθρο του BBC. Οσοι πιστεύουν πως θα τους γλυτώσει από τους κλεπτοκράτες της μεταπολίτευσης ας προεοιμαστούν για τα χειρότερα.

    http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-24363776

    “Whistleblowers are now under police protection. But we traced a former supporter who offered us a rare insight into how the party functions.

    Woman describes how Golden Dawn members offered to attack a man in exchange for cash

    She attended Golden Dawn meetings looking for support, after being harassed by a man.

    “Inside, I saw clubs and shields,” she tells me. “Everyone stood to attention when the leader came in. They talked of beating up gay and dark-skinned people.”

    She lights a cigarette and holds back the tears.

    “A party member came to visit me,” she says. “He made me an offer: he could break someone’s arm and leg for 300 euros [£250]. Set a car on fire for 1,000 euros. Put someone in hospital for a month for 1,500 euros.

    “I didn’t want any of it, so I broke off communication. Later he came back and told us not to say a word or he’d burn us alive.” “

    Δύστροπη Πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταφέρω από την ειδησεογραφία το άρθρο αυτό του BBC μεταφρασμένο.από εδώ

      Αποκαλυπτικό είναι δημοσίευμα του BBC για τις πρακτικές μελών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες παραπέμπουν σε οργανωμένα κυκλώματα της νύχτας.
      Ειδικότερα, δημοσιεύει τιμοκατάλογο... υπηρεσιών, που παρείχαν έναντι αμοιβής και οι οποίες αφορούσαν σε σπασίματα χεριών ή ποδιών (300 ευρώ), κάψιμο αυτοκινήτου (1.000 ευρώ) και σε άγριο ξυλοδαρμό που έστελνε το θύμα στο νοσοκομείο (1.500 ευρώ).
      Για τον παραπάνω τιμοκατάλογο το BBC επικαλείται μαρτυρία πρώην μέλους της οργάνωσης, η οποία περιέχεται στο άρθρο με τίτλο « Χρυσή Αυγή: Μην πεις λέξη, αλλιώς θα σε κάψω ζωντανή» (Greece's Golden Dawn: "Don't say a word or I'll burn you alive").
      «Είχαν κλομπ και ασπίδες. Όλοι στέκονταν προσοχή, όταν έμπαινε ο αρχηγός. Και μιλούσαν για το πώς έδερναν ομοφυλόφιλους ή μελαψούς ανθρώπους. Εγώ δεν ήθελα τίποτα απ' όλα αυτά και σταμάτησα να επικοινωνώ μαζί τους. Αργότερα ο ίδιος ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε να μην πω τίποτα για όλα αυτά, γιατί θα με έκαιγε ζωντανή».
      Το BBC στο ίδιο θέμα παραθέτει και την μαρτυρία ενός αλλοδαπού, πακιστανικής υπηκοότητας, ο οποίος υποστηρίζει ότι μαχαιρώθηκε τρεις φορές από μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ κατήγγειλε ότι η Αστυνομία δεν προχώρησε σε κάποια ενέργεια για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

      Διαγραφή