Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΕΨΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Από εκεί που:

«Εμείς θα βαράμε το νταούλι και αυτοί θα χορεύουνε, δεν θα παίζουνε αυτοί το ζούρνα και εμείς να χορεύουμε»

και την προτροπή:

 go back Μαντάμ Μέρκελ όταν είχε έρθει να στηρίζει τους μερκελιστές της που θα της έλεγαν κυρία καγκελάριε ιδού η αποικία σας..

Φτάσανε  να παρακαλάμε εγγράφως:

Με την επιστολή αυτή σας απευθύνω έκκληση να μην επιτρέψετε ένα μικρό πρόβλημα ρευστότητας, και σε ορισμένες «θεσμικές αδράνειες», να μετατραπούν σε ένα μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μερικές φορές μια γελοιογραφία λέει πολύ περισσότερα από ένα μακροσκελές κείμενο.
Μόνο που φοβάμαι πως ο χορός του Ζαλόγγου, που γράφει ο ΚΥΡ,  θα χορευτεί μετά την παρέλαση στο Σύνταγμα όπου θα βρεθούν να τον χορεύουν πιασμένοι χέρι- χέρι  ο Τσίπρας με την Δούρου, τον Κουράκη  και την Ραχήλ αλλά και μαζί με τον Καμμένο, τον Νικολόπουλο, την Ξουλίδου και τον Χαϊκάλη.
Ελπίζω μόνο οι χορευτές να μην έχουν την ίδια κατάληξη που είχαν οι ηρωικές Σουλιώτισες.
Πάντως εγώ δεν θα χορέψω, γιατί θα κάνω παρέα στον Βαρουφάκη που αισθάνεται τώρα τελευταία παραγκωνισμένος και μαζί ζορισμένος, γιατί από την δημιουργική ασάφεια θα πρέπει να περάσει πλέον στη δημιουργική σαφήνεια δηλαδή στα μέτρα που υποχρεούται να πάρει και αυτά να αξιολογηθούν  επιτυχώς από τους θεσμούς, που κάποτε λέγαμε τρόικα, ώστε να κλείσει το τρέχον πρόγραμμα, που κάποτε λέγαμε μνημόνιο, ώστε να πάρουμε τα λεφτά που κάποτε έλεγε υπερηφάνως  ότι δεν τα θέλει.
Μερικές αναρτήσεις μου σχετικές με την 25η Μαρτίου.

3 σχόλια:

 1. να εισαι καλα αθεοφοβε δεν σε χορταινω αν και παιρνω δοσεις και απο τον σαραντακο
  Μια απορια εχω ενας εφηβος δεν εχει αναμνησεις απο την χυμωδη tzein mansfeeld περιεργο νομιζω οτι θα ειχε δωσει αφθονο οπτικο υλικο για χειρωνακτικη εργασια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για να είμαι ειλικρινής η JAYNE MANSFIELD ήταν too much για τα τότε γούστα μου στις γυναίκες!

   Διαγραφή
  2. Παλι καλα γιατι νομισα οτι σε ειχε επηρεασει η υγεινη του σαββα

   Διαγραφή